Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala herkese birer kere daha nick değiştirme hakkı verilmesi kanaatındayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Hala herkese birer kere daha nick değiştirme hakkı verilmesi kanaatındayım.

Bence istediğimiz kadar değiştirebilelim. Yalnız o da belli bir süre içinde. Mesela 4 ayda bir nick değiştirilmeli. Böyle bir sınır getirilebilirler.

Ayrıca bir şey daha var.
    - Son zamanlarda resimler, butonlar gözükmemeye başladı. Yönetim bir baksanız tam süper olacak.
  • Yıldız renkleri ve resimlerle alakalı soru soran arkadaşlar bu resim sunucusu ile alakalı bir sorun ve geçicidir

günlük süt emmiş; İsim vererek ve yapılan haksızlıkları bir bir belirterek forumdestek@donanimhaber.com adresine yada herhangi bir admine pm olarak iletirmisiniz. bu şekilde yazdıklarınız hiç bir anlam ifade etmiyor.

Millennium; Programcı arkadaşa iletiyorum.

kurbagaprens ; Yarım sayfa yazı azmışsınız lakin konu başlıgını yada varsa linkini vermemişsiniz. Şikayet sistemi üzerinden yada özel ileti yolu ile bahsettiğiniz konu başlıgını belirtirmisiniz.

günlük süt emmiş; Size hakaret ediliyor ise şikayet edersiniz. şikayetinizle ilgilenilmediğini düşündüğünüzde aynı şikayeti cevaplaarak tekrar açarsınız ve şikayetinizle başka bir yöneticinin yada adminin incelemesini talep edersiniz. Özel ileti olarak lütfen bana bahsettiğiniz kullanıcıyı belirtirmisiniz kontrol edeyim.

Superdeve ; Önerilerinizi yönetimdeki arkadaşlarımla paylaşacağım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superdeve

quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Hala herkese birer kere daha nick değiştirme hakkı verilmesi kanaatındayım.

Bence istediğimiz kadar değiştirebilelim. Yalnız o da belli bir süre içinde. Mesela 4 ayda bir nick değiştirilmeli. Böyle bir sınır getirilebilirler.

Ayrıca bir şey daha var.
    - Son zamanlarda resimler, butonlar gözükmemeye başladı. Yönetim bir baksanız tam süper olacak.

Olabilir,aslında.

Bu arada resimlerin gözükmeme sebebi img sunucusunun çökmesiymiş en kısa zamanda Citizen düzelticekmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

Yıldız renkleri ve resimlerle alakalı soru soran arkadaşlar bu resim sunucusu ile alakalı bir sorun ve geçicidir

günlük süt emmiş; İsim vererek ve yapılan haksızlıkları bir bir belirterek forumdestek@donanimhaber.com adresine yada herhangi bir admine pm olarak iletirmisiniz. bu şekilde yazdıklarınız hiç bir anlam ifade etmiyor.

Millennium; Programcı arkadaşa iletiyorum.

kurbagaprens ; Yarım sayfa yazı azmışsınız lakin konu başlıgını yada varsa linkini vermemişsiniz. Şikayet sistemi üzerinden yada özel ileti yolu ile bahsettiğiniz konu başlıgını belirtirmisiniz.

günlük süt emmiş; Size hakaret ediliyor ise şikayet edersiniz. şikayetinizle ilgilenilmediğini düşündüğünüzde aynı şikayeti cevaplaarak tekrar açarsınız ve şikayetinizle başka bir yöneticinin yada adminin incelemesini talep edersiniz. Özel ileti olarak lütfen bana bahsettiğiniz kullanıcıyı belirtirmisiniz kontrol edeyim.

Superdeve ; Önerilerinizi yönetimdeki arkadaşlarımla paylaşacağım.

İlginiz için teşekkür ederim.

Herkese iyi forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Cevapladım

Konuyla alakasız olacak ama Hocam 2 dk şu pmine bak yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 9 Ekim 2008; 20:10:48 >
  • quote:

Yönetici değil dediğin kişi Admin'dir

Herkeste yazıyor Admin bir tek onda yazmıyor. Garipsedim biraz, yönetici falan değil ama neden böyle yönetici gibi cevaplar veriyor diye.

Öteki konu kilitlenmiş ama olsun sonuçta burada forum ile ilgili şikayetlerimizi yazıyoruz bu da benden gelen bir şikayet olsun.

Şu SMS onayı konusu. Açıkçası gerek DonanımHaber'in yönetim politikası ( benim gözlemlediğim kadarıyla ), gerekse ne olabileceğini az buçuk tahmin ettiğimden dolayı "bakın biz sms ücretini bile ödüyoruz" diyerekten önümüze konulan bu SMS onayı olayı pek içime sinmedi.

Yani o lafı söylemek istemiyorum ama benim tanıdığım "DonanımHaber" masrafa girip böyle bir sistemi getirmez eğer ileride bundan herhangi bir yolla maddi çıkar sağlamayı planlamadıktan sonra. Evet biliyorum bunu kabul etmeyeceksiniz ama unutmayın ben sadece bende bıraktığınız izlenimi söylüyorum.

Çünkü bir sürü forum gördüm hatta DonanımHaber'i katlayacak global forumlarda bile böyle bir uygulama görmedim. Bu arada ben Cep Telefonu numaramı vermeyi hiç mi hiç düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tromsø -- 9 Ekim 2008; 20:23:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tromsø

quote:

Yönetici değil dediğin kişi Admin'dir

Herkeste yazıyor Admin bir tek onda yazmıyor. Garipsedim biraz, yönetici falan değil ama neden böyle yönetici gibi cevaplar veriyor diye.

Öteki konu kilitlenmiş ama olsun sonuçta burada forum ile ilgili şikayetlerimizi yazıyoruz bu da benden gelen bir şikayet olsun.

Şu SMS onayı konusu. Açıkçası gerek DonanımHaber'in yönetim politikası ( benim gözlemlediğim kadarıyla ), gerekse ne olabileceğini az buçuk tahmin ettiğimden dolayı "bakın biz sms ücretini bile ödüyoruz" diyerekten önümüze konulan bu SMS onayı olayı pek içime sinmedi.

Yani o lafı söylemek istemiyorum ama benim tanıdığım "DonanımHaber" masrafa girip böyle bir sistemi getirmez eğer ileride bundan herhangi bir yolla maddi çıkar sağlamayı planlamadıktan sonra. Evet biliyorum bunu kabul etmeyeceksiniz ama unutmayın ben sadece bende bıraktığınız izlenimi söylüyorum.

Çünkü bir sürü forum gördüm hatta DonanımHaber'i katlayacak global forumlarda bile böyle bir uygulama görmedim. Bu arada ben Cep Telefonu numaramı vermeyi hiç mi hiç düşünmüyorum.

Fake'lerin önüne geçmek için kuruldu diye biliyorum bu sistem ve başarılı oldu bencede Ayrıca illa numaranı ver demiyor ki sana dh numaranı vermezsen belirli bir mesaja kadar adminlerin ve yöneticilerin onayını bekliyor mesajın diye biliyorum ben Ayriyeten reklam almak istemiyorsan kutucuğu işaretleme reklam falan gelmesin gerçi bende işaretli olduğu halde reklam gelmiyor ya neyse Ama en sağlıklı cevabı bende yöneticilerden bekliyorum : )

Birde benim şu nick olayımı halletsek süper olacak hiç bir admin cevap vermiyor pm'e
  • yarbayların yıldızlarının eski rengi daha iyiydi eski halini istiyoruz
  • Yazıldımı bilmiyorum 3 sayfayı okumadım BU MESAJ ATMA ARALIK SÜRELERİN de değişiklik olucakmı?
  • Doğru işlerinde yapıldığını kültür bilim bölümündeki ufak değişiklikle anlamış bulunmaktayım.
  • Tromsø ; SMS olayı ile alakalı gerekli açıklamalar defalarca yapıldı, aktivasyonu gerçekleştirip gerçekleştirmemek size kalmış.

IlDestilI ; Nick olayı derken bahsettiğiniz nedir tam olarak ?

audiocu ; Bu geçici bir durum kısa süre içinde eski halini alacak.

Kubilây ; Flood süresi ile alakalı açıklama ilk mesajda bulunmaktadır ve kesinlikle azaltılmıyacagı belirtilmiştir.
  • Herkese 1 kere daha nick değiştirme hakkı verilsin.
  • Aslında eski hali yerine daha değişik bi renk düşünülebilir mi abi. Mesela atıyorum morumsu bi renk. Ya da siyah, kırmızı, mavi, yeşil.

Bir de bu 2001+ sonrası Yarbay olunuyor ama bugün forumda bir çok kişi yarbay. Atıyorum 4000 ya da 8000 veyahut 10.000'den sonra farklı bir rütbe verilsin.

Bir çok arkadaş diyecek şimdi sen 10.000'i geçtin konuşursun tabi. Alakası bile yok. 5000'in üstündekilere albay rütbesi verilsin. Bu forumda gördüm ki rütbeler çok değerli. Madem bu kadar değerli 5000'den sonra da albay rütbesi verilsin. Rütbe için post kasanlara bizimde havamız olur. Çok gördüm çünkü binbaşı olmaya şu kadar. Şu kadar zamanda bu kadar post, yakında yarbay olcam diyenleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marantz

alttaki resmi avatarıma yüklermisiniz? boyut:7 kb olmaslı diyor bu resim 7,24 yüklenmiyor bu yüzden.

/>

Benim isteğimle kimse ilgilenmiyecekmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Aslında eski hali yerine daha değişik bi renk düşünülebilir mi abi. Mesela atıyorum morumsu bi renk. Ya da siyah, kırmızı, mavi, yeşil.

Bir de bu 2001+ sonrası Yarbay olunuyor ama bugün forumda bir çok kişi yarbay. Atıyorum 4000 ya da 8000 veyahut 10.000'den sonra farklı bir rütbe verilsin.

Bir çok arkadaş diyecek şimdi sen 10.000'i geçtin konuşursun tabi. Alakası bile yok. 5000'in üstündekilere albay rütbesi verilsin. Bu forumda gördüm ki rütbeler çok değerli. Madem bu kadar değerli 5000'den sonra da albay rütbesi verilsin. Rütbe için post kasanlara bizimde havamız olur. Çok gördüm çünkü binbaşı olmaya şu kadar. Şu kadar zamanda bu kadar post, yakında yarbay olcam diyenleri.

ben günde en az 10 post kasıyorum

10x30=300 300x12=3600+259=3859

Aslında rütbe,en çok online kalma veya zaman göre verilsin.Mesala konu dışından diğer bölümlere mesaj atıldımı adın post kastıya çıkıyo.Bi gün cidden kasıcam ertesi gün vericek rütbe bulamıcaklar
  • Admin Arkadaşlardan biri açiklarsa sevinirim.

Uydu bölümünde " Digitürk'te Müthiş Kampanya +18 " konulu başlik bi anda uçu verdi ? şikayet butonundan silinme nedenini sordum kimse takmadi ?

anlamiyorum yanı eger sakincali bişeyse neden Digiturk bunu yapiyor ? ortada illegal bişeyde yoktu.
    neyse sadece bunun silinme nedenini yazarsanız sevinirim

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

Fake'lerin önüne geçmek için kuruldu diye biliyorum bu sistem ve başarılı oldu bencede Ayrıca illa numaranı ver demiyor ki sana dh numaranı vermezsen belirli bir mesaja kadar adminlerin ve yöneticilerin onayını bekliyor mesajın diye biliyorum ben Ayriyeten reklam almak istemiyorsan kutucuğu işaretleme reklam falan gelmesin gerçi bende işaretli olduğu halde reklam gelmiyor ya neyse Ama en sağlıklı cevabı bende yöneticilerden bekliyorum : )

Birde benim şu nick olayımı halletsek süper olacak hiç bir admin cevap vermiyor pm'e

Madem fakelerin önüne geçmek için yapıldı peki neden 3-5 yıldır üye olan insanlardan da isteniyor? Bari bunu yapmasınlar da bunca kişiyi zor durumda bırakmasınlar. Profilimi editleyemiyorum, ikinci el bölümüne giremiyorum, imzamı editleyemiyorum. Mesaj atmada sorunum yok. Alırsın bunu yeni açılacak olan üyeliklere uygularsın. 7 senedir üye olan adam kalkıp fake ile mi uğraşacak. Kaldı ki bir forumun en büyük sorunu FAKE ACCOUNTlar mıdır? Buna başka çözümler getirilemez mi?

Demek istediğim şu; dünyada onbinlerce forum var ve ilk defa böyle bir uygulama görüyorum. Üstteki nedenlerden dolayı da numaramı vermeyi asla düşünmüyorum. Bu GERİYE dönük yaptırımın/uygulamanın nedenini anlamakta zorluk çekiyorum. Eşi benzeri görülmemiş bir şey sonuçta bu site bir forum Daha fazlası asla değil.

Ben İş Bankası İnternet hesabımı kullanabilmek için Cep Tel nosu vermek zorundayım. Sizce burada yaptığımız iş internet bankacılığı gibi ciddi ve güvenlik isteyen bir iş gibi mi görünüyor? Altı üstü bir forum burası. Bir forum için üyelerden bu kadar şey istemez BİRAZ FAZLA.

Kısa vadede yararlı gibi görünse de uzun vadede bunun tam tersi etkisini göreceksiniz. Tabi ben bu topladığım numaralarda bunu karşılarım diyorsanız o farklı bir durum. :)

Rica ediyorum birkaç DH yöneticisi şu mesajımı içtenlikle okusun ve anlattıklarımı akıl süzgecinden bir daha geçirsin. aSSembLy biraz daha tatmin edici cevaplar vermeni beklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tromsø -- 10 Ekim 2008; 0:05:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tromsø

quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

Madem fakelerin önüne geçmek için yapıldı peki neden 3-5 yıldır üye olan insanlardan da isteniyor? Bari bunu yapmasınlar da bunca kişiyi zor durumda bırakmasınlar. Profilimi editleyemiyorum, ikinci el bölümüne giremiyorum, imzamı editleyemiyorum. Mesaj atmada sorunum yok. Alırsın bunu yeni açılacak olan üyeliklere uygularsın. 7 senedir üye olan adam kalkıp fake ile mi uğraşacak. Kaldı ki bir forumun en büyük sorunu FAKE ACCOUNTlar mıdır? Buna başka çözümler getirilemez mi?

Demek istediğim şu; dünyada onbinlerce forum var ve ilk defa böyle bir uygulama görüyorum. Üstteki nedenlerden dolayı da numaramı vermeyi asla düşünmüyorum. Bu GERİYE dönük yaptırımın/uygulamanın nedenini anlamakta zorluk çekiyorum. Eşi benzeri görülmemiş bir şey sonuçta bu site bir forum Daha fazlası asla değil.

Ben İş Bankası İnternet hesabımı kullanabilmek için Cep Tel nosu vermek zorundayım. Sizce burada yaptığımız iş internet bankacılığı gibi ciddi ve güvenlik isteyen bir iş gibi mi görünüyor? Altı üstü bir forum burası. Bir forum için üyelerden bu kadar şey istemez BİRAZ FAZLA.

Kısa vadede yararlı gibi görünse de uzun vadede bunun tam tersi etkisini göreceksiniz. Tabi ben bu topladığım numaralarda bunu karşılarım diyorsanız o farklı bir durum. :)

Rica ediyorum birkaç DH yöneticisi şu mesajımı içtenlikle okusun ve anlattıklarımı akıl süzgecinden bir daha geçirsin. aSSembLy biraz daha tatmin edici cevaplar vermeni beklerdim.

İnsanlardaki önyargıyı yıkmak zordur ve sizdeki de öyle gözüküyor. Daha fazla açıklama bununla ilgili üst konuda defalarca yapıldı. Onlara rağmen yine imalı imalı bir şeyler yazıyorsanız zaten yine yazacaksınızdır. Sanırım 3-5 yıllık üyeliğinizde, sizlere forum tarafından gönderilen spam e-postalar(!) yüzünden bu kesin kanaatinize vardınız. Ama yine kısaca yazdıklarınızı akıl süzgecinden geçirelim ve mantık hatasını belirtelim.

Fake üye demek, forumda üyeliği olduğu halde başka üyeliklerle yanlış işler yapan demektir pratikte. Yani üye zaten yeni ise fake denmiyor. Fake ile küfür veya zararlı konu açılması sorununu forumda bir şekilde ceza almış veya almmamak için başka nick seçen eski üyeler yapıyor.

Sen şimdi diyorsun ki biz eskiyiz bize güvenin. Bize güvenmeyen birine biz neden güvenelim orası da ayrı tartışma konusu fakat ondan da öte burada koskoca bir forum sözkonusu. Pazardan elma seçer gibi bu iyidir bir şey yapmaz, bu kötüdür bundan her şey beklenir diye üyeleri seçebilecek bir robot sistemi de olmadığına göre herkese uygulanmaktadır doğal olarak. Neden ben diye sormanız o sebeple anlamsız.

Reklamlar sebebiyle kuşkunuz varsa şayet, internet bankacılığı örneği hiç olmamış. İnternet bankacılıklarını da biliyoruz ki bu örnekle yola çıkarsanız DH masum bile oluyor. Bana Garanti ve YapıKredi'den gelen smslerden bıkkınlık geldiği için çoktan kullanmadığım bir hattıma yönlendirdim. Numaram kıymetli diyorsunuz ama internet bankacılığı gibi gereksiz yere her şeyi sms ile yollayan bir sistemin örneğini veriyorsunuz.

Size göre altı üstü bir forum gibi gelebilir ki zaten öyle geliyorsa profilinizle uğraşmanız da çok gerekli olmaz. Hayatta önem sıralamalarını kişi kendisi belirler ve bu sıralamaya göre de yaşantısını sürdürür. Bizlere göre de çok forum önemlidir ve diğer üyelerin fake üyelerden rahatsız olmaması daha önplandadır. Fake üye için bugüne kadar onlarca çözüm üretildi ama o çözümlerden birini bile (TC Kimlik No alınması mesela) uygulasak eminim siz bu önyargıyla ona da yanaşmayacaktınız. Uygulamayı beğenmediğiniz gibi bir alternatif çözüm de sunmuşluğunuz yok henüz.
  • mewluth hocam satranç'ta dereceniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.