Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aSSembLy

Tromsø ; SMS olayı ile alakalı gerekli açıklamalar defalarca yapıldı, aktivasyonu gerçekleştirip gerçekleştirmemek size kalmış.

IlDestilI ; Nick olayı derken bahsettiğiniz nedir tam olarak ?

audiocu ; Bu geçici bir durum kısa süre içinde eski halini alacak.

Kubilây ; Flood süresi ile alakalı açıklama ilk mesajda bulunmaktadır ve kesinlikle azaltılmıyacagı belirtilmiştir.

Tamam hocam hallettim nick işini saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

kurbagaprens ; Yarım sayfa yazı azmışsınız lakin konu başlıgını yada varsa linkini vermemişsiniz. Şikayet sistemi üzerinden yada özel ileti yolu ile bahsettiğiniz konu başlıgını belirtirmisiniz.

Yazıdan sonra linki eklemek için editlediğimde sayfa hata veriyordu. O yüzden şimdi yazabiliyorum. Ama benim burda bahsettiğim şey sadece o link değil. Son zamanlarda ki yönetim politikaları biraz ticari kaygı barındırıyor sanırım. O sadece bir örnekti. Bu konuda bir anket düzenlemenizi ve üyelerin fikirlerini almanızı öneririm. Dilerseniz Anketi ben hazırlayabilirim.

Yeri gelmişken ilave etmek isterim belki defalarca tartışıldı bu ama Şu ana sayfadaki 8 saniyelik reklam popup'ını görmekten bıktım usandım. Her forum anasayfayı tıkladığımda karşıma çıkması irrite edici olmaya başladı. Bu yüzden açılış sayfamı forum ana sayfası yapmaktan vazgeçtim. Ve forumda gezinirken profilimdeki mesaj geçmişimden surf yapıyorum..

Teşekkürler.
    Link
    ŞOK ŞOK ŞOK! YARINA ÖZEL FINDIK 2.99 YTL
  • Profil güncellemede şu an itibariyle sorun var galiba imzamı değiştiremiyorum bir türlü tamama basıyorum sayfa öyle kalıyor ve alıntı da yapamıyorum
  • Forum sürekli hata vermeye başladı. Düne kadar kadar resimler açılmıyordu bu seferde profilimi güncelleyemiyorum. Sayfa takılıp kalıyor..
  • tc kimlik no uygulaması olabilir.duyurulur ve üye 3 tane kayıtı varsa birini seçer diğerleri iptal olur.mackolik.com da bu uygulama var.istatistiklerde sağlama oturmuş olur.ceza işi de süreyle sınırlı olur.tek üyeyi ömür boyu ceza olmayacağına göre.1 hafta bir ay gibi.caydırıcı olur böylece.olumsuz mesajlara karşı duyarlı olunur.
  • tc kimlik no uygulaması olabilir.duyurulur ve üye 3 tane kayıtı varsa birini seçer diğerleri iptal olur.mackolik.com da bu uygulama var.istatistiklerde sağlama oturmuş olur.ceza işi de süreyle sınırlı olur.tek üyeyi ömür boyu ceza olmayacağına göre.1 hafta bir ay gibi.caydırıcı olur böylece.olumsuz mesajlara karşı duyarlı olunur.
  • ben hala ısrarla 3. sayfanın sonunda sordugum sorunun cevabını beklemekteyim.
  • Profil güncellemede şu an itibariyle sorun var imzamı değiştiremiyorum bir türlü tamama basıyorum sayfa öyle kalıyor ve alıntı da yapılmıyor
  • mewluth:

Sizce "fake üyelik" sorununu çözmüş hatta bunu "ciddi" bir sorun olarak gören bir başka forum da var mı? Burası underground bir forum değil sonuçta. Öyle bir yer olsaydı üye alımı kapatılırdı ve referanslı/davetiyeli üyelik sistemine geçilirdi.

Forumun çökmediği gün yok. Stabilizasyon sorunları yaşıyor her gün. Forumun bir sorunu varsa en başta budur.

Bu arada ben İş Bankası internet bankacılığını kullanıyorum ve tek bir reklam SMS'i bile almadım. Hem anlatmak istediğim bu değil. Cep tel. numaramız reklam smsleri için alınmıyor. İnternet bankacılında her işlem için telefonunuza onay kodu gelir ve bunu girip havalenizi/eft'nizi yaparsınız.

Burası altı üstü bir forum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tromsø -- 11 Ekim 2008; 0:59:03 >
  • bu bir ceza stratejisi mi

''cevaplanmayan bi uyarı konusu orada günlerce tutulup,sisteminize aykırı bir davranışa rastlandığında o uyarının yanına bi tane boş bi sebeb göstererek uzaklaştırma vermek''

yanlış anlaşılmasın böyle bişey başıma gelmedi ama dikkatli gözlem yapılırsa herkes ne dediğimi anlar
  • Forumda bi reklamdan dolayı Arama butonu kullanılamıyor. Uğraştırıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

Orjinalden alıntı: brky

konu dışında çok fazla üst konu var. sanmıyorum ki üst konulara birileri girsin. bence bu konulardan gereksiz olanlar temizlenmeli. en azından bir şekilde çözüm bulunmalı düşüncesindeyim.

KatıLıyorum..Mesela Kan Lazım Veyahut Gezi Planları gibi konuları bir başlık altında toplanabilir..
    Kan ihtiyaçları - Gezi Konuşmaları vs. şeklinde olabilir.

Arada çıkıyor böyle güzel fikirler dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

Forumda bi reklamdan dolayı Arama butonu kullanılamıyor. Uğraştırıyor

/'dan sonra search.asp yaz

ben hala sorumun cevabini bekliyorum. eger forum ortamında aciklanmasini istemiyorsanız PM yada mail'e atabilirsiniz.
    Yoksa aynı konudan bir tane daha acicam. cunku Digiturk kullancilarinin bu kampanyayi kacirmasini istemem
  • benim imzam kurallara aykırımı bide imzada eski nicki belirtmek zorundamıyım
  • Bide @mewluth merak ediyorum ! avatardaki senmisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: S3RC@N

Bide @mewluth merak ediyorum ! avatardaki senmisin ?

hayır edward norton

fight club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 11 Ekim 2008; 4:38:34 >
  • normal üyelerin fake hesap almaları yasak peki fake üyelerin normal hesap almaları serbest mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: S3RC@N

Bide @mewluth merak ediyorum ! avatardaki senmisin ?

Edward Norton ama sokakta E.Norton'u görsem Mevlüt hocam naber diyeceğim artık o kadar yani
  • .:DiFFeReNT:. ; Bu isteğinizi diğer arkadaşlarımla paylaşacağım.

Ünal Korkmaz ; Yıldız renkleri yine eskisi gibi olacak muhtemelen şuan için değişmesinin nedeni de resim sunucusunda ufak bir proglem olması. Yeni rütbe konusunda ise şuan ekleme yapılması üşünülmüyor.

marantz ; Avatarlarınızı kendiniz yüklemeniz gerekiyor boyutu büyük geliyorsa düşürmelisiniz.

McCarty ; konuya şuan ulaşamıyorum bu nedenle incelemedim lakin bu tur kampanyaların tanıtılması için uygun bir bölüm olmadıgı için silinmiştir muhtemelen.

Tromsø ; Daha önce yeteri kadar tadmin edici açıklamalarda bulunuldu ki son açıklamanında yeterince tadmin edici oldugunu düşünüyorum. Altı üstü bir forum diyorsanız aktivasyonu yapmazsınız ve bazı özellikleri kullanmazsınız bunu bu kadar büyütecek birşey yok. Sizin için önemli olmayabilir ama bu forumda ikinci el bölümünü kullanarak geçimini sağlayan bu bölüm üzerinden satış yaparak para kazanan bir çok uyemiz bulunmaktadır.

kurbagaprens ; Bahsettiğiniz konuyu kontrol edeceğim yanlız bu forumun ayakta durabilmesi için hizmet vermeye devam edebilmesi için ticari kaygı gütmesi zaruridir. Ana sayfada sizin görmekten bıktıgınız reklamlar sayesinde forum ayakta duruyor

Nike ; Bu sorun dün halledildi

*Reaper* ; resim dosyalarının çıkmaması resim sunucusundan kaynaklanan bir sorun nedeni ile olmuştur ve düzeltilmekle uğraşılıyor.

teknocel ; GSM aktivasynunu şuan için yeterli görüyoruz ve değiştirmeyi düşünmüyoruz.

nickimi değiştirdim ; Sorunuzu daha açık bir şekilde sorarmısınız lütfen.

Doppelganger ; Bazı tarayıcılarda açılır reklamlar sorunlu yorumlanıyor bu hata forumdan değil kullandıgınız tarayıcıdan kaynaklanıyor.

nickimi değiştirdim ; Kullanıcı adı değişiminden sonra bir ay süre ile imzanızda eski kullanıcı adınızı blirtmeniz gerekmekte

S3RC@N ; Avatardaki mewluth değil

nickimi değiştirdim ; Ne şekilde olursa olsun ikinci bir hesap alımı yasaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.