Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sn musAKka cevap bekliyorum PM'im ile ilgili..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tromsø

powerstorm yönetici değilsin. Ama nedir sendeki bu kraldan çok kralcılık bunu anlamış değilim?

http://www.donanimhaber.com/About.aspx

Gürkan Kara = PowerStorm
  • sanki yarbay rütbelerinin rengi atmış ? yoksa sadece bende mi öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

sanki yarbay rütbelerinin rengi atmış ? yoksa sadece bende mi öyle

Aynen bende şimdi farkettim. Yarbay simgelerinin renkleri sarıdan griye yüzbaşı simgelerine dönmüş
    Acaba ek bir rutbe daha mı eklenecek?
  • rütbe bu kadar önemlimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: günlük süt emmiş

rütbe bu kadar önemlimi

RENK
  • Bu arada rütbeler bir yana bütün butonlar, simgeler vs.. çıkmıyor... Hatta karışıklıklarda oluyor...
    bkz.

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...
  • Bi de şu nick değiştirme hakkı 2ye çıkarılsa çok güzel olucak.
  • forumla ilgili şikayetlerimi dile getirsem dışardan duyduklarıma göre banlanırım.Çünkü dışarıdan anlatılanlar hiçde iç açıcı değil özellikle diktatör yöneticilerin ve adminlerin varlığından bahsediliyor.

Benim deyinmek istediğim konu şu bazı yöneticilerin özellikle diğer üyelerle eş-dost ilişkisi kuran ve onlar hakkında yaptığımız şikayetlerde bu duygularını ön plana çıkaran yöneticilerin varlığı.Genellikle şikayetlerimizle bu tür insanlar ilgilendiği zaman bu şikayetlerden hiç bir sonuç çıkmıyor.Benim derdim bana açıkça küfür eden birinin ceza alıp almaması değil,benim derdim aynı muamelenin sadece yeni üye olduğum için bana gösterilmemesidir.Aslında bende dahil binlerce üyeye ayrı ayrı muamele göstermek yerine herkese aynı tavırla yaklaşılırsa sonuç eskisinden de iyi olur.

Şimdi ''silgim çalındı bütün sınıf çantaları boşaltsın''gibi bi tavır sergilemek istemiyorum.Ama bazı yöneticilerinde yukarda yazdıklarımın belkide daha fazlasını yaptığından eminim.

Bir çok yönetici,13 yaşında kendisine sınıf başkanlığı gibi basit bi görev verilmiş çocuğun bile görevini yerine getirirken haya ediceği ve ''ben çocukmuyum ''diye kendisine söyleniceği işler yapmakta.Bu işler şu an için gördüğüm kadarıyla;

1-Canlarının istediği konuyu silmek
    2-Canlarının istediği konuyu ayakta tutmak
    3-Kendileri için birşeyler anlam ifade etmeyen kişilerin şikayetlerini okumadan sadece onaylayıp geçiştirmek
    4-Kendilerinin dostluk bağı kurdukları insanları koruyup kollamak (bu işten ne çıkar sağladıklarını anlamış değilim)
    5-Üstendiği görevi hazmedememek

Ve diğer şikayette bulunacağım konulardan biride artık sıkmaya başlayan Dini değerlere hakaretlerdir.Artık bu olay çok can sıkıcı hale gelmeye başladı.Bu forumun kurucusu kişinin 18 yaş altı insanlarında bu foruma girdiğini düşündüğü için alkol ve cinsellik içeren konular istemediğini söylemişsiniz,bu hassasiyeti gösterebilen bi insanın sürekli İslamiyete ve diğer inançlara hakaret edilmesine müsade etmesi söz konusu bile olamaz.Bu durumda sorun yine iş bilmez yönetici tayfasıdır.Bu tayfa öyle ki kendi inanç sistemleri dışında hiç bir tek Tanrılı dini kabul etmemekte ve kendi düşüncelerini dile getirenleri açıkça desteklemektedirler.Yine söylüyorum benim derdim tek taraflı bi koruma kollama değil benim derdim herkese eşit davranılması

Bu olaylar başka bi forumda olsaydı muhtemelen üyeliğimi iptal ettirir girmezdim ama bu olaylar bu forumda olunca üyeliğimi iptal ettirmek gibi bi düşünce içerisine girmedim.Bunun nedenide yazdıklarımızın yüzlerce kişi tarafından okunması ve değerlendirilmesi,diğer forumların hiç birinde ben bu güzelliğe rastlayamadım.

Düşüncelerimizin üstüne penis büyütücü reklamı almayan herkese teşekkürler.
  • konu dışında çok fazla üst konu var. sanmıyorum ki üst konulara birileri girsin. bence bu konulardan gereksiz olanlar temizlenmeli. en azından bir şekilde çözüm bulunmalı düşüncesindeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

konu dışında çok fazla üst konu var. sanmıyorum ki üst konulara birileri girsin. bence bu konulardan gereksiz olanlar temizlenmeli. en azından bir şekilde çözüm bulunmalı düşüncesindeyim.

KatıLıyorum..Mesela Kan Lazım Veyahut Gezi Planları gibi konuları bir başlık altında toplanabilir..
    Kan ihtiyaçları - Gezi Konuşmaları vs. şeklinde olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

Orjinalden alıntı: brky

konu dışında çok fazla üst konu var. sanmıyorum ki üst konulara birileri girsin. bence bu konulardan gereksiz olanlar temizlenmeli. en azından bir şekilde çözüm bulunmalı düşüncesindeyim.

KatıLıyorum..Mesela Kan Lazım Veyahut Gezi Planları gibi konuları bir başlık altında toplanabilir..
    Kan ihtiyaçları - Gezi Konuşmaları vs. şeklinde olabilir.

evet özellikle tek başlık altında toplanmalı ve içine yeni başlıklar eklendikçe tek gözüken başlığın üstüne yeni! veya acil! vs.gibi yazılar konulmalı konunun içine girildiğinde de hangi konu güncel hangi konu değil anlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 8 Ekim 2008; 22:53:21 >
  • noldu ya! yarbay rütbesiyle yüzbaşınınki aynı renk gri olmuş
    biz rütbeleri geliştirin derken batırmışsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Mesaj yazarken smiley ve kodlarla ilgili sorunlar yaşıyorum. Ne zaman mesajıma bir smiley veya kod ekleyecek olsam, bu smiley veya kod, mesajda koymak istediğim yere değil, en sonra ekleniyor. Mesela bir cümlenin arasına koymak için oraya tıkladığımda ve smiley veya koda bastığımda, forum bunları yine de mesajın en sonuna atıyor.

Internet Explorer 7 kullanıyorum bu arada.

Güncel
  • alt tarafta bulunan dh'nin tanıtım, inceleme videoları açılmıyor,
  • Bu başlığın kilitlenmesinin sebebini anlamıyorum. Arkadaşın 128 bit ssl koruma sistemi yoksa havale seçeneği de var. Dolayısı ile kilitten önce bu seçeneği kaldırması önerilebilir Zira daha önce de hergunucuz.com'un bu güvenlik sistemine sahip olmadığını da biliyoruz. Bunun reklamı alınan online fındık başlığı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. -Haksız da olabilirim- Bu sadece ilk gözüme çarpan örnekti...

2005'den bu yana hemen hemen her gün donanimhaberde saatlerce kalan bir üyenizim. Sanal platformdaki en güvendiğim sitelerden biri olan donanimhaberin ticari kaygılarla son zamanlarda bu güvenilirliğini sarstığını düşünüyorum. HERŞEYİ PARA İLE SATIN ALABİLİRSİNİZ AMA İTİBARI ASLA. Dolayısı ile donanıımhaberin forumlardaki tutumunun reklam veren kuruluşlarla parelel olmasının kötü sonuçlar doğuracağını düşünüyorum. %100'lük güvenin %99'a inmesi donanımhaber için inanılmaz büyük bir kayıptır. Zira dh üyeleri birçok platformun aksine -hatta diğer bütün platformların aksine- çok daha bilinçli insanlardan oluşuyor. Son zamanlarda birçok üyeden de bu serzenişle ilgili cümleleri okur olduk.
    DH yöneticilerine özellikle sesleniyorum. LÜTFEN BU GÜVEN ORTAMINI BULANDIRACAK POLİTİKALARA SON VERİNİZ. Zira reklam veren kuruluş eleştirilemez yada benzer başlıklar açılamaz diye bir kaide olamaz heralde. Normal üye olsun, firma sahibi olsun Forumda 1 Başlık açmış bırakın gerçek bir sıcak fırsat'sa kalsın. 1 Başlık için de reklam ücreti talep edecekseniz Ayrı bir reklam forumu açın....

Bütün bunları muhalif olmak adına değil gerçekden bulunmaktan gurur ve onur duyduğum dh platformunun gelişimi adına yazıyorum. Yoksa bir fındık başlığı kapatılmış umrumda olmaz. Zira ben Karadenizliyim Onların 3 liraya 4 Liraya sattığı fındığı dileyene 2.20 2.50'den tedarik eder yollarım. Zaten burada fındık piyasası 2.0-2.5 lira arasında. yani o sabit başlıktaki firma iyi para götürüyor. Hakkıdır kazansın da ona itirazım olamaz.

R.Bosh'un dediği gibi İNSANLARIN GÜVENİNİ KAYBETMEKTENSE PARA KAYBETMEYİ TERCİH EDERİM...
  • Yeni bir rütbemi çıktı ? Bu yüzden mi yarbayların rengi değişti acaba?
  • yıldız renkleri geçici mi acaba
    bunu yapmadan önce bi ankete başvurmaları gerekirdi bence
  • Ekşinin gözelrinden öpeyim adamlar ne güzelde yazıyolar

yönetici ve adminler arasında bi kopukluk var galiba,forumda birisi bana sürekli hakaret ediyodu ceza aldı ve cezası bugün kaldırıldı ve hakaretlerine şu an yine devam ediyo.Ben böyle terbiyesizlik görmedim.

bu forum arkadaşlık ilişkilerine dayanarak yönetiliyosa vay halimize
  • Bu forum bir gün kapatılıp bakım yapılmalı. Herşey elden geçmeli. Böyle olmuyor hep hata alıyoruz, hep sorun yaşıyoruz.

-Foruma giriş yaparken ilk iki bölüm gözüküyor. Mecburen sayfayı yenile yaparak diğer bölümleri görebiliyorum.
    -Ayrıca siteye ilk girdiğimiz de karşımıza çıkan o saçma reklam kaldırılmalı yada reklamı geç butonu düzeltilmeli. Çünkü tıkladığım da tepki vermiyor.
    -Konulara post atarken aldığımız hataların üzerinden geçilmeli. Bir çözüm üretilmeli.
    -Rütbe sorunları var(Yarbay ve yüzbaşı yıldızlarının renkleri aynı)
    -Reklam koyduğunuz yerleri düzenlemeniz gerekir. Çok çirkin duruyor.
    -Ayrıca daha hoş bir tasarım yapılmalı.
    -Gereksiz konular(Silinmiş) kaldırılmalı. Boşu boşuna foruma yük oluyor.
    -Blog ve dükkanlar düzenlenmeli. Duyduğuma göre bloglara Wordpress sistemi geliyormuş.

Ayrıca bu konuyla neden ilgilenmiyorsunuz. Anlamıyorum. Sorunlar saymakla bitmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.