Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orjinalden alıntı: Fennezs

quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orjinalden alıntı: Fennezs

Herhangi bir konunun son sayfasına tıklayınca, o son sayfa bazen boş çıkıyor. Yani dışardan sayfa numaralarını yazarken program daha o sayfaya gelinmeden ama çok yaklaşılınca (muhtemelen 1-2 mesaj) otomatik bir ekliyor sayfa sayısına. Çok amatörce bir durum olarak görüyorum bunu ve yıllardır sürüyor.

Bu durum konunun son sayfasındaki mesajlardan birinin veya birkaçının üyenin kendisi tarafından veya yöneticiler tarafından silinmesi sonucunda ortaya çıkıyor. Yani aslında amatörce gördüğünüz durum, normal ve bir sorun değil.

Amatörce lafı ağır kaçmış olabilir kusura bakmayın ancak bu tabii ki bir sorun, kullanıcıyı gereksiz yere rahatsız eden her arayüz özelliği sorundur. İyi bir uygulamada sayfa sayısını düşüren bir silinme olunca, ana sayfada atanmış olan son sayfa numarası da silinmelidir otomatik olarak.

Dediğim gibi normal değil bu.Böyle demenize de şaşırdım.

Silinen mesajlar yok olmuyor.Sadece üyeler göremiyor. Yöneticiler görebiliyor yani. ßu yüzden de sayfa sayısı, eksilmiyor

iyi akşamlar.

Tuhaf olan da bu. Sayfa sayısını da biz göremeyelim canım. Bir programcı halledebilir bunu.
    Neyse artık, bunca senedir var, bir ben rahatsızsam tabii kimse ilgilenmez.
  • quote:

Tuhaf olan da bu. Sayfa sayısını da biz göremeyelim canım. Bir programcı halledebilir bunu.
    Neyse artık, bunca senedir var, bir ben rahatsızsam tabii kimse ilgilenmez.

Yıl oldu forum saati 6 dk. ileri bozuk, blog uygulaması bozuk, arkadaş ekleme fonksiyonu bozuk vs.vs.
    programcı arkadaş yazdığınız şeyi mi halledecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

ByAdmin

Yorumda bulunduğunuz konu hakkında bizlerden ne gibi istek ve yenilik bekliyorsunuz?Bizler ve teknik yapımız burada sizlere en iyi hizmeti verebilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konular hakkındada sizlerden gelecek tüm önerilere ve isteklere açığız.

Eskiden özellikle Teknik yardım konusunda belirli kişiler yeterli bilgiye sahipti ve bu konudada çözümlerle foruma yardımcı oluyorlardı. O kişilerin bazıları hala forumda olmasına rağmen eski yardımları yapmıyorlar, ne bileyim onlara yetki verilebilir yada bu konuda uzman sıfatı verilip yardımlarının çoğaltılması sağlanılabilir.

Cep telefonu bölümündede neredeyse Uzman Mobil ciler haricinde Yetkilier yeterince destek vermiyorlar.

Heleki Konudışı bölümü Karı-Kız topiği ve Çoluk çocuk tan geçilmiyor. Buda forumun popülerliği ve karizması konusunda bence sıkıntıyı artırıyor.
  • quote:

@Eh®imeN

Bugün neredeyse tüm gün profilimle uğraştım sorun yaşamadım az önce tekrar denedim sorun gözükmüyor.
    Tekrar denemenizi tavsiye ederim.

Sorunum hala devam ediyor.

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 23 Şubat 2009; 12:54:19 >
  • Selamlar, benim şöyle bir sorunum oldu foruma ilk kayıt olduğum zamanki mail adresimi kullanmıyorum ve yeni bir mail adresi aldım. Profil ayarlarından yeni mail adresimi yazdım ve kaydettirdim ancak profilime girdiğim zaman tel numaram görünmüyor ve de profilimde değişiklik yapmak istediğim zaman ise benden onay kodu girmemi istiyor. Maili değiştirirken değiştirdiğim mail adresine gelen aktivasyonu yaptım ama oradada onay kodu tarzında bir şey yoktu. Hani onay kodu gireyim diye kendi numarama onay kodu gönderttireyim dicem onada hakkım olmadığı yazıyor. PM yazmak isterdim ama cep telefonu onaylanmadığından yazamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kolay Gelsin.
  • quote:

Yıldız renkleri siyah olan kullanıcılar ise forumun teknik altyapısından sorumlu programcılardır.

yaklaşık 2 buçuk senedir forumdayım ama hiç siyah yıldız görmedim saklanıyo mu bunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: myd

quote:

Yıldız renkleri siyah olan kullanıcılar ise forumun teknik altyapısından sorumlu programcılardır.

yaklaşık 2 buçuk senedir forumdayım ama hiç siyah yıldız görmedim saklanıyo mu bunlar...

Citizen'in yıldızları siyah.

Ben de bir önerimi paylaşayım dedim.

Zaman zaman uygunsuz, ırkçı veya siyasi konular veya tartışmalar oluyor. Bazen yönetim şikayetlerle çok geç ilgilenebiliyor. Az önce olduğu gibi.
    Önerim ise şikayet eden konuların ve mesajların otomatik olarak gizlenmesi. Böylece bir durum karşısında mesajlar veya konular şikayet edilince gizlenicek ve yönetim o gizli konuya bakıp duruma göre ceza vericek.

Böyle birşeyin uygulanması gerçekten çok iyi olur. Küfürlü mesajlar bile şikayet edilse hemen gizlenecek.

Saygılarımla...
  • link içine alma ve renk içine alma butonları çalısmıyor
  • .TaneR.

Özellikle yaşanılan genel sorunlar hakkında gerekli bilgiyi Gün bey ile görüştüm. en yakın zamanda bu sorunların düzeltileceğini bildirdi.

ByAdmin

Tüm bölümlerde forumda yardım eden destek veren bilgili hareketleri ile seviyeli olan üyelere bu konuyla ilgili rütbelerini veriyoruz.rütbe konusunda üyeler isteklerini bize bildirdikleri gibi gerekl incelemeler sonunda yada bu bölümlerde yöneticilerimiz tarafından izlenen bu özelliklere uygun üyelerimize bu rütbeleri veriyoruz.

@Eh®imeN

Sorununuzu programcı arkadaşlara ilettim ilgilenilecektir.

memcho

forumdestek@donanimhaber.com adresine hesap durumunuz ile ilgili yaşadığınız sorunları bilgilerinizi ekleyerek iletirseniz sorununuz ile ilgilenilecektir.

Superdeve

İsteğiniz düşünülebilir ama bu özelliğide kötü niyetle kullanıcaklarda çıkacaktır.

hüso58

bahsettiğiniz bu özellik ise sorun gözükmüyor.

donanım haber

http://www.donanimhaber.com
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • S.a ben profilime 2gündür giremıyorum mysql hatası verıyor gsm numaramıda onaylıyamıyorum profilim açılmadıgı için pm'de atamıyorlar buna bir çözüm bulabilirmiyiz...
    Teşekkürler...
  • Burasının popülerliğini kaybedeceğini sanmıyorum buradan daha aktif bir yer var mı?
  • oceanss

forumdestek@donanimhaber.com adresine hesap durumunuz ile ilgili yaşadığınız sorunları bilgilerinizi ekleyerek iletirseniz sorununuz ile ilgilenilecektir.
  • quote:

.TaneR.

Özellikle yaşanılan genel sorunlar hakkında gerekli bilgiyi Gün bey ile görüştüm. en yakın zamanda bu sorunların düzeltileceğini bildirdi.

Tşk ediyorum, inşallah düzelir.
  • üyelik paralı mı?
  • sevgili yoneticiler ve adminler

mesajlarimi editleyemiyorum lutfen bu ozelligi acarmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mahs3R

GSM numarasi sistemine gecildigi ilk gün numarami verdim kabul etmedi.Almanya'da yasiyorum bu yüzden sanirim numarayi kabul etmemesi.Bende acaba sistemmi bozuk diye kafadan bir Türk operatör numarasi girdim kabul etti!! Simdi hicbir sekilde profilimde degisiklik yapamiyorum.. forumdestek@donanimhaber.com a mesaj atin demeyin en az 5 kere mesaj attim üyelik bilgilerimi bile verdim (sifre vs) ilgilenicez diye msj attilar ama hicbir degisiklik olmadi.Artik buda son cabam yine bir sonuc alamazsam birdaha ugrasmiycam iyi günler

@farukkk
    Sorunumla ilgilenilecek demissin ama ben yine olmayacagini biliyordum cünkü hep ayni nakarat.Gsm sistemi getirliyor eyvallah diyoruz bari kabul edilse...
  • Sayın yöneticiler;

quote:

Forumla ilgili önerileriniz, ele�tirileriniz, �ikayetleriniz...

Konu başlıklarında bu şekilde garip karakterler ortaya çıkıyor, bir el atarsanız, programcınıza iteleseniz, sen aslansın bunu yaparsın diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

Sayın yöneticiler;

quote:

Konu başlıklarında bu şekilde garip karakterler ortaya çıkıyor, bir el atarsanız, programcınıza iteleseniz, sen aslansın bunu yaparsın diye...

Bir çok defa ilettik ancak daha sıra gelmedi sanırım. Az biraz daha sabredelim hep beraber.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

Sayın yöneticiler;

quote:

Bu yöntem olabilir galiba.
  • sevgili adminler benim su problemi de bir halletseniz
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.