Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaki duyarlı insanlara ve yönetici sıfatını bir ünvan olarak değil de en azından bunu gerçekten taşıması gereken bir sorumluluk olarak gören yöneticilere bir kaç şikayetim var...

Öncelikle yaşım 24, benden zeka olarak, hayat tecrübesi olarak çok çok daha alt seviyeelrde bir kaç insanın hiç bir gerekçe göstermeden sağa sola ceza yağdırmasından bıktım.... 18 yaşında olduğunu tahmin ettiğim, eline forumda yöneticilik gibi bür güç verilmiş ancak bunu mesaj silmekten ve üyelere ceza vererek otorite kurmaktan ibaret gören, önündeki kakaolu daninosu bitse hıncını forumdaki üyelerden alan aranızdaki bir kaç kişi için önlem almanızı rica ediyorum.

Son yaşadığım olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. İçinde "prezarvatif" kelimesi geçtiği için hiç bir maykırı içerik taşımadığı halde, bir hikaye anlattığım konuyu silen ve ardından bana 6 gün ceza veren bir insan hakkında nasıl iyi şeyler düşünebilirim. Tekrar söylüyorum, ben 24 yaşında mevki sahibi, çevre sahibi bir insanım. Bana verilen ceza hiç bir anlam taşımasa da yine de insana koyuyor. İnsana koyan ceza olarak nitelediğimiz faturayı kesen insanın bize hiç bir mantıklı gerekçe sunamaması ve üyenin bu konuda elinin kolunun bağlı olması. Aslında bu elini kolunu bağlayan da, muhtemelen 18 yaşında ve önündeki sütlü pudingi bittiği için depresif bir ruh haline bürünmüş ve tam da bu noktada elindeki gücü bir silaha çeviren, yöneticiliğin anlamını kavrayamamış bir kaç kişidir.

Söylediğim olay, "gereksiz mesajlar" olarak adlandırılan bölümde başıma gelmiştir. Gerçekten duyarlı yöneticilere bu bölümle ilgilenen kişiyi şikayet ediyorum. 6 günlük ceza almama neden olmuş hikayeyi de noktasına dokuanmadan altta veriyorum... Takdir üyelerin ve duyarlı yöneticilerindir.

edit konu içeriği alıntısı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • edit: maksad hasıl oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 19 Şubat 2009; 21:31:00 >
  • Neonight

Yeni üyelere dediğiniz gibi herhangi bir yaptırımımız yok profilinizdeki gsm aktivasyonunu gerçekleştirerek bütün bölümlerde foruımun tüm özelliklerini kullanabilirsiniz.

Argolos

Forum reklamı nedeniyle 10 günlüğune uzaklaştırılmışsınız yukkarıda verdiğiniz mesaj ile ilgili bir uzaklaştırma almış görünmüyorsunuz.Sadece bu konu silinmiş.Ayrıca açtığınız hiçbir aykırı kelime bulunmuyor dediğiniz konu cinsel içerikli kuraldışı konudur.

semtex960

Bilgilendirme yapılmıştır.

MemoSoZ

Konu hakkında üye ile tartışmayı bu bölümde lütfen yapmayınız

gennosuke

ilgilenilmiştir.
  • mesajların yanına olumlu -olumsuz butonu olsa fena olmaz.tabi her mesaja bir defa olumlu yada olumsuz oy verme işlemi olur.

örnekhttp://www.maraton.com.tr/index.php

burda da evet- hayır var

http://www.hepsiburada.com/sony-ericsson-w910i-1-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepericw910
  • Yönetici arkadaş benim sorunum,forumda bir konuya tıkladığımda açılan sayfa ekrandan taşıyor.Konuyu okumak için alt çubuğu sağa sola kaydırmak zorunda kalıyorum.okumak işkenceye dönüşüyor. Nadir olarak bazı sayfalar normal açılıyor.Ekran çözünürlüğü 1024*768.Çözüm için ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rongol34 -- 21 Şubat 2009; 0:48:44 >
  • bilgi paylaşımı yapılan teknik destek bölümünde neden mesajlar arasında bi süre beklemem gerekiyor?
  • DH yönetimine özellikle assembly e nick değiştirme işleminde bana yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum 1 saat içinde nickim değişti mutluyum sağol DH
  • Heryerde dakika kuralı var msj lar arasında 2 yada 4 dk dı sanırım beklemen gerekiyor
  • teknocel

Düşüncenizi isteğinizi yönetime iletiyorum.

sharger

2 adet tarayıcı kullanıyorum şuanda bu sorun çok sık olmamak ile birlikte büyük resim paylaşılan ie tarayıcısında mevcut.
    firefox tarayıcısında bu sorun oluşmuyor.tarayıcı değiştirmenizi tavsiye ederim.

müsait biyerde incez

quote:

2 dakika kuralı hakkında sorular

Foruma mesaj atarken 2 dakika kuralı vardır. Üyelerimizin 2 mesajı arasında en az 2 dakika beklemek durumundadır; daha kısa sürede mesaj atmaya çalışıldığında üyelerimiz bir uyarıyla karşılaşır.

2 dakika kuralının amacı nedir?

Foruma atılacak bir mesajın düşünülmesi, yazılması foruma yollanması gibi süreler dikkate alındığında 2 dakika süresi uzun bir süre değildir. Bu kural konurken 2 amacımız bulunmaktadır:
    Birisi üyelerimizin mesajlarına daha çok özen gösterip daha kaliteli mesajlar hazırlamaları, diğeri ise forumda kötü niyetle ard arda mesaj atımlarını engellemektir.
    Lütfen bu sürenin kısalması, kaldırılması, ya da farklı alternatif önerilerde bulunmayınız.
  • SYN:farukkk Yöneticim

Biliyosunuz Formumuz Bir Numara..Ama ben yararlanamıyorum ve çok üzülüyorum ..Ya ni İnanın (PROFİL) Hatası yüzünden Ne Bana (PM) Geliyor Nede (PM) Atabiliyorum...Yani Farukk Bey Buna Bi Çzöüm Lütfen

CEP..TEL Numaramı aktivasyonmu yapamıyorum bilemiyorum ...ikinci el kısmına girdiğimde şehir seçin diyo site seçiyorum bu sefer cep tel onayında sıkıntı oluyo onuda yapıyorum oda Olmuyo İnanın Psikolojim bozuldu sırf bu yüzden bi çok arkdaşımdan oldum ..Lütfen ama lütfen bi yardım istiyorum Lütfen SAYGILAR
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e57'

Arithmetic overflow error for data type tinyint, value = -1.

/tt.asp, line 752
  • GOGOMEZ

Gerekli bilgileri cep numaranızı,profil linkinizi, profil nikinizi ekleyerek isteğinizi forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak bildirir iseniz sorununuz ile ilgilenilecektir.

Robinson_Crusoe

Hatayı programcı arkadaşlara iletiyorum.
  • Herkesin alakasız konuları Konu Dışı'na açmasından şikayetçiyim.Biz konuyu normal yerine açıp günlerce bekliyoruz cevap gelmesi için.Millet buraya açıyor anında cevabını alıyor.Biz enayi miyiz şimdi?Ayrıca o kadar şikayet etmeme rağmen bu konuların hiçbiri kapanmamış eğer burada her türlü konuyu konuşmak serbestse(forumda ilgili bölüm bulunmasına rağmen) bende tüm sorunları buraya yazıyım.Hatta silin tüm bölümleri tamamen buradan oluşsun forum.
  • Ben bir bölümde yönetici olmak istiyorum,bu işlerle alakalı olan bir moderatör veya admin arkadaşımız benle iletişime geçebilirmi?Lütfen cevap bekliyorum..Yada MSN'lerini veya e-maillerini verirseniz ben geçebilirim.

Yeri tam olarak burası değil,ama meşgul ettiğim için kusura bakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 22 Şubat 2009; 19:11:44 >
  • Reasonable

Bugün şikayetlerinizde bulunan konu yanlış yerde olan tüm konuları gerekli bölümlere taşıdım bazı gerek görülenleri sildim.
    şikayet sisteminizde ilgilenilen konuları tekrar gözden geçirin yapılan işlemleri kontrol edin.

Shadow_éMRé

İsteğinizi bana pm ile yada forumdestek@donanimhaber.com adresine detaylı bir şekilde mail atarak bildirebilirsiniz.
    isteğinizden olumlu sonuç çıkarsa size dönülüp bilgi verilecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orjinalden alıntı: Fennezs

Herhangi bir konunun son sayfasına tıklayınca, o son sayfa bazen boş çıkıyor. Yani dışardan sayfa numaralarını yazarken program daha o sayfaya gelinmeden ama çok yaklaşılınca (muhtemelen 1-2 mesaj) otomatik bir ekliyor sayfa sayısına. Çok amatörce bir durum olarak görüyorum bunu ve yıllardır sürüyor.

Bu durum konunun son sayfasındaki mesajlardan birinin veya birkaçının üyenin kendisi tarafından veya yöneticiler tarafından silinmesi sonucunda ortaya çıkıyor. Yani aslında amatörce gördüğünüz durum, normal ve bir sorun değil.

Amatörce lafı ağır kaçmış olabilir kusura bakmayın ancak bu tabii ki bir sorun, kullanıcıyı gereksiz yere rahatsız eden her arayüz özelliği sorundur. İyi bir uygulamada sayfa sayısını düşüren bir silinme olunca, ana sayfada atanmış olan son sayfa numarası da silinmelidir otomatik olarak.

Dediğim gibi normal değil bu.Böyle demenize de şaşırdım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Herhangi bir konunun son sayfasına tıklayınca, o son sayfa bazen boş çıkıyor. Yani dışardan sayfa numaralarını yazarken program daha o sayfaya gelinmeden ama çok yaklaşılınca (muhtemelen 1-2 mesaj) otomatik bir ekliyor sayfa sayısına. Çok amatörce bir durum olarak görüyorum bunu ve yıllardır sürüyor.

Bu durum konunun son sayfasındaki mesajlardan birinin veya birkaçının üyenin kendisi tarafından veya yöneticiler tarafından silinmesi sonucunda ortaya çıkıyor. Yani aslında amatörce gördüğünüz durum, normal ve bir sorun değil.

Amatörce lafı ağır kaçmış olabilir kusura bakmayın ancak bu tabii ki bir sorun, kullanıcıyı gereksiz yere rahatsız eden her arayüz özelliği sorundur. İyi bir uygulamada sayfa sayısını düşüren bir silinme olunca, ana sayfada atanmış olan son sayfa numarası da silinmelidir otomatik olarak.

Dediğim gibi normal değil bu.Böyle demenize de şaşırdım.

Silinen mesajlar yok olmuyor.Sadece üyeler göremiyor. Yöneticiler görebiliyor yani. ßu yüzden de sayfa sayısı, eksilmiyor

iyi akşamlar.
  • 2 Gündür profilde değişiklik yapamıyorum.

Profile girdiğim zaman;

quote:

Microsoft VBScript runtime error '800a0009'

Subscript out of range: '[number: 2]'

/editprofile.asp, line 1290

bu şekilde bir hata geliyor..
  • Türkiyenin 1 Numaralı forumu ama artık eski popülerliğini kaybediyor , yeterli derecede teknik sorunlara, paylaşımlara cevap veril(e)miyor.

Bu konuda Dh in gerekli çalışmalar başlatıp adımlar atması lazım, yoksa sorulara cevap bulamayan bir sürü forum müdavimi kendi başına kalacak.

(Diye düşünüyorum )
  • Eh®imeN

Bugün neredeyse tüm gün profilimle uğraştım sorun yaşamadım az önce tekrar denedim sorun gözükmüyor.
    Tekrar denemenizi tavsiye ederim.

ByAdmin

Yorumda bulunduğunuz konu hakkında bizlerden ne gibi istek ve yenilik bekliyorsunuz?Bizler ve teknik yapımız burada sizlere en iyi hizmeti verebilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konular hakkındada sizlerden gelecek tüm önerilere ve isteklere açığız.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.