Bilindiği gibi overclock, soğutma ayrı bir bölümdü fakat artık "Overclock ve Soğutma" olarak aynı başlık altına toplanmış. Bana göre iki bölümün konuları birbirine girmiş ve ben bu yenilikden memnun olmadım
tlf numarası nasıl onaylatılacak konu açamıyorum alıntı yapamıyorum.
@farukkk
Yanıtın için teşekkür ederim öncelikle. Ama bu sistemin uygulanması forum için daha da iyi olur diye düşünüyorum. Tabi suistimal edenlerin yaptıkları cezasız kalmaz. Ama işe bir de iyi yönden bakmak gerekiyor.
Blog sayfaları kaldırılmış sanırım. Bu geçici bir süreliğine mi yapıldı?? Yoksa hep böyle mi kalıcak??
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'
Timeout expired
/tt.asp, line 751
oreilly
Mesajlarınızı editliyebilirsiniz bu özellik açık.
7qUAreSma77
üyelik ücretsiz forum özelliklerinden tam anlamı ile yararlanmak ister iseniz gsm numaranızı aktivite etmeniz gerekmektedir bu konularla ilgili bilgi imzamdaki konu linklerinde mevcuttur.
krm-iks
Konu ile alakalı isteğinizi yönetime iletiyorum.
essergokhan
Telefon onaylatılması ile ilgili bilgi imzamda bulunan gsm onay sistemi konusunda mevcuttur.
Superdeve
Bu tür istekler yapılırken ve foruma uygulanırken her yönünden bakmamız gerekiyor.Eklediğimiz özelliklerin yarardan çok zarar getirmesini istemeyiz.
.:DiFFeReNT:.
Blog sayfası şuanda tamamen kaldırıldı ama yeniden bu özelliğin yeniden eklenip eklenmeyeceği hakkında kesin bir yanıt veremiyorum bu yanıtı ilerki günlerde kesin olarak belirteceğim.
Robinson_Crusoe
programcı arkadaşlara iletiyorum.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
Blog sayfası şuanda tamamen kaldırıldı ama yeniden bu özelliğin yeniden eklenip eklenmeyeceği hakkında kesin bir yanıt veremiyorum bu yanıtı ilerki günlerde kesin olarak belirteceğim.
Peki, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim..
@farukkk
ne konu acabiliyorum nede editliyebiliyorum hala da bu ozellik kapali
"Cevaplanmamış konuları göster" dediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum.
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e57' Arithmetic overflow error for data type tinyint, value = -1. /tt.asp, line 751
Citizen ucundan tutarsa sevinirim
30 gün ceza yemiştim.Az evvel bitti... Hala 3 uyarı puanım var
3 gün önce ban yemişim nedenini öğrenebilir miyim?
teşekkürler...
16:00'da yaptığım şikayet hala bekliyor sayın yöneticiler
quote:
Orjinalden alıntı: quadream
3 gün önce ban yemişim nedenini öğrenebilir miyim?
teşekkürler...
gözden kaçmış galiba halen beklemekteyim...
Sayın Adminler , Müzik bölümüne , TAB'lar , Notalar , Electro Gitar , Bass Gitar , Flüt , Piyano , Klavye gibi alt forumlar açılabilirse forumdaki üyeler daha kolay yararlanabilir . Elimden gelen yardımıda yapıcağıma inanıyorum .
Saygılarımla Endoplazmik Retikulum
Ben neden yazdığım mesajları değiştiremiyorum Bu özellik kapalı yada erişim özelliğiniz yok uyarı alıyorum.
forum internet explorerda iki de bir flash hatası verip kapanıyor.vista premium kullanıyorum... ayrıca profilime girmek istediğim zmn atıyor ve bi daha log-in yapmak zorunda kalıyorum.
bu hatalar bu kadar fazla kişiyi barındıran bi foruma yakışmıyor...
Bloglarla ilgili programcı arkadaşımızın açıklaması ''Birçok sorun ve injection olayından sonra toplanamadı.Yeni bir blog sistemine geçiş, projelendirme ve düzenleme süresince kapattık.''
GeceBekcisi,thermalshock
Şikayetlerinizi programcı arkadaşlara iletiyorum.
oreilly,ACND
Hesap bilgilerinizi ile yaşadığınız sorunu nickinizi ve gsm numaralarınızı ekleyerek forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak bildirir iseniz gereği yapılacaktır.
KırıkKılıç
Forumdaki şikayetlere en hızlı şekilde bakmak için çalışıyoruz o anki şikayet durumuna ve onlıne yönetici sayısına göre şikayetlere bakma hızı değişiklik gösterebilir.
mustang
30 gün ceza almanız ile alakalı uyarı puanlarınızın alakası yoktur aldığınız 30 günlük ceza direk verilmiş bir cezadır eğer cezanız uyarı puanı üst limiti ile almış olsa idiniz uyarı puanınız silinirdi.en son verilen uyarı tarihinden itibaran 3 ay içerisinde uyarı almaz iseniz uyarılarınız silinecektir.
quadream
Almış olduğunuz 4 günlük ceza şahsa hakaret nedeni ile almışsınız. Bu konu ile alakalı daha fazla bilgiyi burada paylaşmak uygun olmayacağı için gerekli bilgiyi pm ile iletiyorum.
Endoplazmik Retikulum
İsteğinizi yönetime iletiyorum.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Forum güzel ama mesaj yazamıyorum.Aradan dakikalar geçmesine rağmen bu kadar kısa sürede iki mesajı atamazsınız diyor. Mesaj aralıkları 15 saniyeye düşürülsün lütfen
Arcatera
2 dakika kuralı hakkında sorular
Foruma mesaj atarken 2 dakika kuralı vardır. Üyelerimizin 2 mesajı arasında en az 2 dakika beklemek durumundadır; daha kısa sürede mesaj atmaya çalışıldığında üyelerimiz bir uyarıyla karşılaşır.
2 dakika kuralının amacı nedir?
Foruma atılacak bir mesajın düşünülmesi, yazılması foruma yollanması gibi süreler dikkate alındığında 2 dakika süresi uzun bir süre değildir. Bu kural konurken 2 amacımız bulunmaktadır: Birisi üyelerimizin mesajlarına daha çok özen gösterip daha kaliteli mesajlar hazırlamaları, diğeri ise forumda kötü niyetle ard arda mesaj atımlarını engellemektir. Lütfen bu sürenin kısalması, kaldırılması, ya da farklı alternatif önerilerde bulunmayınız.
Bugün forma girdiğimden beri sürekli bu mesajı alıyorum
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'