Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PHI

Spoiler butonunun kaldırılmasını talep ediyorum.
    Yapılması için de buraya ilk yazan kişi bendim. Sonra istek artınca yapıldı. Ama yapıldığı günden beri aynı sorun devam eden bir spoiler butonu sinema ve tv-diziler bölümünü mahvediyor. Basıyoruz basıyoruz açılmıyor spoiler'lar.

Bu spoiler butonu meselesine tamamen katılıyorum doğru dürüst bir türlü çalışmıyor kaç zamandır yapılacak deniliyor.
  • MeTaLiTY

İsteğiniz gayet mantıklı ve güzel bir fikir isteğinizi yönetime iletiyorum.

Robinson_Crusoe,

Yaşadığınız sorunu programcı arkadaşlara iletiyorum.Ayrıca konuda geçen sayfaları gözden geçirir iseniz programcı arkadaşlara iletilen konuların bir çoğununun düzeltildiğinide görebilirsiniz.

JANT!

Şikayet mesajınızla osaatlerde onlıne olduğum için sanırım ben ilgilendim.

PHI ,Nike,TuruncuSite

Spoiler butonu hakkında düşüncelerinizi ve şikayetinizi programcı arkadaşlara ve yönetime ilettim.PHI ikinci şikayetiniz ile ilgili bu tür nick kullanan üyelere yaptırım uygulanıyor.bu tür nick kullanan üyeleri şikayet mesajı ile bize bildirir iseniz gereği yapılacaktır.

kuzey_16

konularda seviyesiz mesajlar atan üyelere gerekli uyarı ve cezalar veriliyor.Sizlerden isteğimiz bu tür davranışta bulunan üyeleri şikayet sistemi ile bizlere bildirmeniz.Güven ve gönül rahatlığı ile girebilirsiniz bu durumlarda gereken işlem yapılıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bloklanan kişinin açtığı konuların da bloklayan kişi tarafından görülmemesini rica ediyorum. Şimdiye kadar kimseyi bloklama ihtiyacım olmamıştı ancak belli ortak hassasiyetleri taşımadığımız kişilerin sadece konu başlıkları bile istenmeyen gerginlikler yaratabiliyor. Bir çok tartışma engellenebilir böylece.
  • Merhaba. Aşağıdaki uyarının sebebini öğrenebilir miyim??
    Şahsa hakaret diyor ama hiç alakası yok yani?

http://forum.donanimhaber.com/uyarilar.asp?rid=55994&currpage=1&smode=1&tmode=0&sort=1
  • 1)ANKARA DA herHANGİ bir internet cafede bu oyun var mı ya ?
    chatlak a baktım,daha almadık diyor.
    2)İndirsem mi satın mı alsam acaba boyutu yüksek gibi
    3)please help!!! oyunun herşeyini kurup crackini yapıp açmaya
    çalışıyorum ekran açılıyor sonra tekrar kapanıyor hata veriyor
    vista service pack 1
    4)bu razor1911 ın versıyonundaki setup ne kdr suruyo bole ya off
    5)bende razor 1911 ile kurdum ama oyunu acmaya basladıktan sonra
    windows çalışmayı durdurdu diyo ve oyun kapanıyo.ne yapmam gerekiyo
    acaba?ve işletim sistemim vista sp1.
    6)Razor versiyonu install süresi nedir ?? Başladım yüklemeye ama eğer
    uzun sürüyorsa market alışverişine gideceğim
    7)hepsinde olmuyor bazılarında oluyor genelde büyük kentlerin
    sınırları içerisine bak orada oluyor
    ilksenhan akşam eve gidince ultrahigh'da denicem bakalım ne olacak
    birde hala ses olayını çözemedim bendeki razor versiyon değil ilaçsız
    kurulum yaptım netten dosyada indirdim ama ses olayını halledemedim.
    8) Arkdaşalar malum dosyaları winrar ile çıkarttıktan sonra, HJ-Split
    ile bir dosya haline getirdim.
    Şu anda elimde rzr_etw1 isminde 8 GB'lık ve rzr_etw2 isminde yaklaşık
    4,4 GB'lık iki dosya var.
    Hangi program ile açacam bilmiyorum. Power ISO, Deamon tool hiçbiri
    olmuyor. Zaten dosyanın uzantısı da yok. Bir yardım lütfen.
    9)Orjinalde yukleme sorunumu oluyo yahu bız bı sekılde temın ettık
    kirek bile istemedi :D arkadaşlar trade Nasıl yapılır
    10)Razor sunumunu oynuyorum. Ne gibi sorunlar varmış mesela?
    Biraz para denkleştirip special forces paketini alıcam ileride ama şu anda da pek bir sıkıntı görmüyorum açıkçası. Sadece seslerde sorunlar var. Onlar da çok aşırı rahatsız edici şekilde değil.

Bunlar yazılıyor aynı konuya açık açık realase grup adları ile benim
    install ile ilgili yardım isteğim ki buda steam ile alakalı ceza alıyor burda bir çifte standart
    var bana ceza veren yönetici hakkında işlem yapılmasını talep ediyorum
    .Kural dışı davranış denmiş ama ortada ne crack ne de serial istediği var oynun steam install'u hakkında bilgi istemişim ve cezayı veren yöneticiye göre davranış kurallara aykırı olmuş.Bu uyarı puanın düşümesini talp ediyorum.Yapılan çifte standartır ve açıkca görülmektedir forumda birçok konuda açık açık crack yok mu iaç yok mu yazıları cezasız kalmakta iken benim meşru olan install sorunum ceza almıştır.

Kimden: diciotto
    Kime:
    Tarih: 6 Mart 2009; 21:57:43
    Başlık: Cevap: Empire

Hocam daha kuramadım kurulum aşamasını tamamlamadan install ekranından çıkıyor

Kimden: diciotto
    Kime:
    Tarih: 6 Mart 2009; 22:14:41
    Başlık: Cevap: Empire

Hocam dediklerini yaprım sağolasın ama oyunu açıp da fps ye bakınca dona kaldım sistem biraz eski ama mediumda bile 5 fps verdi işlemci e 6420 ekran kartı 8800 gt ve 4 gb ram var valla bu oyun adamı kanser eder

Yani pmden yardım bekliyorum install konusunda dedim ceza aldım yani pm yazışmaların da bu şekilde nerde kurala aykırlık nerden serial yada crack istemişim

Bu sorunu defalarca forumdestek e bildirdim sağolsunlar herzamanki gibi elle tutulur bir dönüş yapmadılar ve bunu burda yayınlayacağımı da onlara söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 10 Mart 2009; 18:14:49 >
  • Özellikle Konu Dışı bölümünde o kadar çok Üst Konu var ki..İnsan orda önemli bir kan ihtiyacı vs olduğu zaman görebilmesi zorlaşıyor..Biraz ayıtlayın bunları veyahut Kan aranan üst konulara özel bir renk verin belirgin şekilde.

Ve şu da var..Kan ihtiyacı olan konu başlıkların şehir kan grubu gibi önemli detaylar göz önünde bulunsun,mecbur kılınsın veya yönetimce daha sonra yazılsın..

Teşekkürler..
  • arkadaşlar ben bazı sayfalarda sayfanın sağ tarafını (reklam bannerlarının olduğu kısım) göremiyorum. yani satırın sonunu görmem için kaydırma çubuğunu kullanmam lazım. bazı sayfalar ise normal. bu sorun sizde de var mı veya çözümü var mı?
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14' 

The instance of the SQL Server Database Engine cannot obtain a LOCK resource at this time. Rerun your statement when there are fewer active users. Ask the database administrator to check the lock and memory configuration for this instance, or to check for long-running transactions.

Mu Online bölümünde böyle bir hata verdi. Şuan sorun yok fakat bilginiz olsun..

Ayrıca Cevap yazarken "Daha Çok Gülücük.." bölümünden ifade ekleyemiyorum ve Link butonu çalışmıyor ..
  • Ara ara bu hatayı alıyorum

Microsoft VBScript runtime error '800a0006'
    Overflow: 'CLng'
    /login2.asp, line 255

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servecold -- 11 Mart 2009; 0:45:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Lütfen su foruma zeka sınırlaması koyun. Yada yanlış yapanı verin banı kapansın hesabı. Lanet olasıca yerde bir konu açıyoruz, aptallar hemen doluşuyor. Mubarek bayram konusunun dahi içine ettiler hemen yok böyle birşey ya.

Şikayet ediyorum cevap yok. Yarım saat sonra konu kitleniyor. Yazık böyle yaparak sadece iyi üyelerinizi kaybediyorsunuz, ötekileri ise devam. Hepside ufacık veletler yaw. Lütfen adaletli olun.
    Hee ben hata yaparsamda benide banlayın kapatn hesabımı ama şuraya bi kural koyun.
    Eski DH istiyorum ben!

aynen kardeşime katiliyorum seviye giderek düşüyor...ve adminler gorevlerini uygulama konusunda cok hatalilar..uyari bile vermeden konuyu bile bilmeden direk ban atiyorlar ...gercekten eski uyelerini kaybetmekte hiç zorlanmiyorsunuz..amaciniz sadece hitmi yoksa seviyeli hitmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 12 Mart 2009; 14:01:11 >
  • profildeki 64x64 sınırını biraz yüksetmemiz mümkün degilmi acaba hiç bişey koyamıyoruz yahu
  • StranGe_PassenGer

isteğinizi yönetime iletiyorum.

.iLK.

Uyarınızın cevabı şuanda yönetim bölümünde konuşuluyor buradan çıkan karara göre bilgilendirileceksiniz.

diciotto

Yukarıya eklediğiniz konuyu şikayet sistemi ile bize bildirdinizmi? şikayet sistemi ile bize iletilirseniz o bölümün yöneticisinin kararına göre konuya işlem yapılacaktır.Aldığınız ceza hakkında Yasak olan korsan oyunun yuklenmesi vs. hakkında yardım istemekte ceza sebebidir.Verilen ceza doğrudur bu kurallar bölüm kuralları içerisinde detaylı bir şekilde açıklanmıştır bu tarz konuları şikayet sistemi ile bize iletirseniz gereği yapılacaktır.

Bfs

Üst konuları şuanda azaltabileceğimiz kadar azalttık.Kan ihtiyacı olan konular hakkında isteğinizi yönetime iletiyorum.

Atakan

Tarayıcınızla alakalı sorun yaşıyor olabilirsiniz firefox tarayıcısını yada farklı bir tarayıcı kullanmanızı öneririm.İe tarayıcısı kullanıyor iseniz bazı resim eklenmiş konularda kayma problemi yaşanabiliyor.Sorunu yinede programcı arkadaşlara iletiyorum.

|Uqur| , servecold

Yaşadığınız sorunları programcı arkadaşlara iletiyorum.

eixs

Yöneticilerin yaptığı işlemler verilen uyarılar cezalar en az hata yapmak için daha sonra admin onayından geçerek uyarı ve cezalar veriliyor eger üye uyarı ve cezasının hatalı verildiğini düşünüyor ise sorununu forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarakta bildirebilir.Amacımız tabiki burada olmamızın sebebi sizleri üyelerimizi daha seviyeli bir ortamda fikirlerinizi düşüncelerinizi yardımlarınızı paylaştırmak.

aglarm

Forum görünümü ve düzeni için avatar resimlerinde değişiklik düşünülmüyor.
  • InFlames* adlı üyeliğim forumdan 4 gün uzaklaştırıldı ve uzaklaştırılma nedeni olan mesajımın bana gösterilmesini talep ediyorum.

Ayrıca bu karardan memnun kalmadığımı söyledim biraz önce ve uyarı puanı aldım 2 tane.

Şahsa hakaretten 5 uyarı puanı birden almışım, bunu duyunca ben de merak ettim yazımı açıkcası, yazdığımın bana resmi bir şekilde gösterilmesini talep ediyorum, kanıtsa kaınt..
  • hocam bi sorum daha olacaktı bu 2. el ilanlarında alınık şu veye bu diye konu açılıyor ben bunun yanlış oldugunu söylemek istiyorum diyelimki kişi konu açıyor alınık 1 tb diks diye oysaki hemen bi konu altında 1 tb diks satılık diyor satlık hiç böyle bir ürün yokmuş gibi böyle bi konu açma geregi düşünülüyor anlamıyorum forum kirliliğinden başka bişey degil
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14'

The instance of the SQL Server Database Engine cannot obtain a LOCK resource at this time. Rerun your statement when there are fewer active users. Ask the database administrator to check the lock and memory configuration for this instance, or to check for long-running transactions.

/tm.asp, line 1220
  • her bölüm için örneğin Donanım / Hardware, İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket, Motorlu Araçlar Dünyası, Konu Dışı / Off Topic

farklı imzalar kullanmamıza olanak veilirse hem kullanıcılar açısından etki olur hemde forumda imza kirliliği azalacağını düşünüyorum,

böyle bir seçenek eklemeniz mümkün olabilir mi_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

diciotto

Yukarıya eklediğiniz konuyu şikayet sistemi ile bize bildirdinizmi? şikayet sistemi ile bize iletilirseniz o bölümün yöneticisinin kararına göre konuya işlem yapılacaktır.Aldığınız ceza hakkında Yasak olan korsan oyunun yuklenmesi vs. hakkında yardım istemekte ceza sebebidir.Verilen ceza doğrudur bu kurallar bölüm kuralları içerisinde detaylı bir şekilde açıklanmıştır bu tarz konuları şikayet sistemi ile bize iletirseniz gereği yapılacaktır.

Ceza aldığım konuda yaptığım yaklaşık 20 ye yakın şikayet sonucunda kimse ceza almadı hiçbir uyarı puanım olmadan uyarı puanı üst limitinden ceza alan ben varken kimsenin ceza almaması forumda işlerin nasıl yürüdüğünü gösteriyor bu haksızlık giderilene ve uyarı puanım silinene kadar hergün buraya konuyu yazmaya devam edeceğim bu kadar göz göre göre haksızlık yapıp da yöneticilerin bunu da savunmasını aklım almıyor.

12 Mart 2009; 23:36:07
    powerstorm ,
    12 Mart 2009; 23:29:21
    powerstorm ,
    12 Mart 2009; 22:49:12
    powerstorm ,
    12 Mart 2009; 22:48:52
    MuRaT ,
    12 Mart 2009; 22:48:40
    MuRaT ,
    12 Mart 2009; 22:48:26
    MuRaT ,
    12 Mart 2009; 22:47:57
    MuRaT ,
    12 Mart 2009; 22:47:43
    MuRaT ,
    12 Mart 2009; 22:47:04
    MuRaT ,
    12 Mart 2009; 22:46:33
    MuRaT ,
    12 Mart 2009; 22:44:49
    MuRaT ,
    12 Mart 2009; 22:44:06
    MuRaT ,
    12 Mart 2009; 22:42:51
    MuRaT ,
    12 Mart 2009; 22:42:48
    powerstorm ,
    12 Mart 2009; 22:42:45
    powerstorm ,
    12 Mart 2009; 22:42:43
    powerstorm ,
    12 Mart 2009; 22:42:42
    powerstorm ,
    12 Mart 2009; 22:42:41
    powerstorm ,
    12 Mart 2009; 22:42:40
    powerstorm ,
    12 Mart 2009; 22:42:34
    powerstorm ,
    12 Mart 2009; 22:42:34
    powerstorm ,
    12 Mart 2009; 22:42:31
    powerstorm ,
    12 Mart 2009; 22:42:29
    powerstorm ,
    12 Mart 2009; 22:40:52
    powerstorm
    Bunlar da şikayet ettiğim mesajların zamanları sadece insaf diyorum yani bu kadar da art niyeli olunmaz.Ben Hocam bana da pm at ya ne kadar kötü bir install u var bu oyunun diyorum uyarı üst puanından ceza alıyorum konuda insanlar crack ve türlü şeyi yazarken sorun olmazken benim yazdığım yazı ceza sebebi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 13 Mart 2009; 11:00:22 >
  • Konu dışında dakika başı iddia başlığı açılıyor. Önüne gelen konu dışında bile ana konu varken kendisine özel başlık açıyor. Kaldı ki bu konuda esas ilgili bölümde yani futbol bölümünde üst konu var.

Lütfen uyarı yapılsın ve bu tür gereksiz iddia konularının açanlara ceza uygulansın.
  • örneğin 2. el formundaki alınık şu,bu gibi
    kişi laptop satıyor diyor hemen altında alınık laptop diyor bakmadan etmeden konu kirliligi
  • InFlames*,AcesHigH*

Ceza alan üyelerin başka bir kullanıcı hesabı alarak foruma yazmaya devam etmeleri yasaktır. Bu durumu tespit edilen üyelerin sonradan aldıkları kullanıcı hesapları kilitlenecek, asıl hesaplarının cezası ise uzayacaktır. Bu tutumlarını ısrarla sürdüren üyelerin ise asıl kullanıcı hesapları bir daha açılmamak üzere kilitlenecektir. (Yönetimin bu üyelerin sahte kullanıcı hesapları ile yazdıkları tüm mesajları silme hakkı saklıdır.) Bu konudaki sorularınızı forumdestek@donanimhaber.com adresine e-posta yollayarak iletebilirsiniz. Klüplere farklı şekilde hitap etmek yasak futbol bölümünde.
    Cincon, gese, bejeke, Febe, tüpçü vb. kelimelere kesinlikle izin verilmiyor. Futbol bölümü kurallarında bu açıkça yazmaktadır.

aglarm

Bu şekilde kural dışı forum kirliliğine sebep olan konuları şikayet sistemi ile bizlere bildirir iseniz gereği yapılacaktır.

Robinson_Crusoe

Yaşadığınız sorunu programcı arkadaşa iletiyorum.

lervolerto

İsteğiniz düşünülebilir ama herkesin tek imzası olduğu halde okadar çok kural dışı imza olabiliyor. Bir çok bölüme özel imzada daha çok karışıklık yaşanacağını düşünmekteyim.

diciotto

Şuanda silinecek bir uyarı puanınız gözükmemektedir.

.TaneR.

Bu konular hakkında şuanda Talih oyunları başlığı altında yeni bir bölümün açılması düşünülüyor.Bu tarz konuları şikayet sistemi ile gelen yada gördüğümüz konulara gereken işlemleri uyguluyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.