Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı flash bannerlar linklerin üzerine geliyor ve tıklanamıyor mesela ben şuan sistem tavsiyelerini tıklayamıyorum. üzerindeki banner engelliyor.
  • Burada onlarca avatar var.
    Bunların içinde Siyasi, Bürokrat Vs dünya kadar mesleğe sahip insanın avatarı var.
    Benim Avatarımda ne varda Uyarı verdiniz. Anlatabilirmisiniz?
    Adnan Demirtürk Milli gençlik Vakfı Genel Başkanıyken Samsunda Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir.
    Bunda ne sakınca Gördünüz?
    Birde Admin kimse onaylamış.
    Admin bile bakmadan İşlem yapıyorsa, bu site artık bitmiş demektir.
  • murderer_utku

Şuanda bu konularla alakalı bölümde uyarı ve ceza işlemi uygulanıyor üst konudada bunu özellikle belirttik.

abdomin25

Sorunu programcı arkadaşlara iletiyorum.Size şuanlık önerim farklı sayfadan bu bölümlere geçiş yapmanızdır.

byzihh

Forumda Siyasi,Bürokrat,tartışma ikilik yaratıcı ırkçı ,cinsel içerikli avatarlar kullanmak yasaktır.Bu tür bildiğiniz avatarları şikayet sistemi ile bize iletmenizi rica ediyorum.gereken yapılacaktır.Avatarınız bu hali ile şahsın kim olduğu anlaşılmamaktadır.Avatarınıza yazı ile bu bilgilendirmeyi yapmanızı tavsiye ederim aksi halde yanlış anlaşılmalar herzaman olacaktır.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 1 Mesaj ardında atılan sürenin kaldırılmasını yada kısaltılması gerektiği kanaatindeyim.
    Örn: 45 Saniye.
    Ha diyecekseniz ki forumda flood artacaktır ,forum yavaşlayacaktır orasını bilemem.Fakat bu süreyi en azından 1 dk 'ya çekmeniz gerçekten iyi olacaktır.
    Kısaltma isteğimin temel sebebi bazı zamanlar muhabbet ortamını kalabalık kurmuşken bir konuda diğer mesajı atana kadar olan sürede başka konulara sapmalar gerçekleşiyor süre zamanı dolduğunda aynı yoğunluk olmuyor konuda veya konu aşağılara düşüyor(özellike konu dışı bölümünde)

2.İsteğim ise kişinin profile tıklayınca yorumlar yazılınabilmesi ...
    Böylece forumumuzun daha da güzelleşeceğini umuyorum.
    Teşekkürler,iyi forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

murderer_utku

Şuanda bu konularla alakalı bölümde uyarı ve ceza işlemi uygulanıyor üst konudada bunu özellikle belirttik.

abdomin25

Sorunu programcı arkadaşlara iletiyorum.Size şuanlık önerim farklı sayfadan bu bölümlere geçiş yapmanızdır.

byzihh

Forumda Siyasi,Bürokrat,tartışma ikilik yaratıcı ırkçı ,cinsel içerikli avatarlar kullanmak yasaktır.Bu tür bildiğiniz avatarları şikayet sistemi ile bize iletmenizi rica ediyorum.gereken yapılacaktır.Avatarınız bu hali ile şahsın kim olduğu anlaşılmamaktadır.Avatarınıza yazı ile bu bilgilendirmeyi yapmanızı tavsiye ederim aksi halde yanlış anlaşılmalar herzaman olacaktır.

Anlaşılmayan şeye neden uyarı veriyorsunuz.
    ki yukarda Açıkladım ne olduğunu.
    Forumda Kullanılan her avatar'ın ne olduğunu araştırıyormusunuz?
    Kim olduğpunu, hangi düşüncede olduğunu?
    Sizce bu uygun mu?
    Avatarım Uygunsuz diye 3 Uyarı puanı almışım.
    Kim Verdiyse çıksın neresi uygunsuzmuş açıklasın.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_30527680/mpage_1/key_//tm.htm#30527680

Bu konum neden kilitlendi ?
    Ve neden bu konu ile ilgili bana uyarı verildi ?

Kültür bilim gibi bir bölümde ekonomi konuşamayacaksak ne konuşacağız ? mesaj içeriğinde sakıncalı ne var ? hakaret mi ? yalan mı ? din mi ? siyaset mi ?

Devlet dış borcu ile ilgili alıntı yaptım ve yorumladım.
    Lütfen tekrar bakıp kararı gözden geçirebilirmisiniz ?
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e10'

Procedure or function 'spInsertUpdateSession' expects parameter '@IP', which was not supplied.

/js/globalSessionFunction.asp, line 23

5 dk dır foruma giremiyorum bayadır böyle hata alıyorum artık halledilsin lütfen.
  • forum neden çok kasıyorr
  • Yeni gelen üyelere bir konu olduğu zaman, ''fake'' lafından sonra ceza verilmesini öneriyorum.
  • bilmiyorum burası yeri mi ama ben mail adresimi değiştiremiyorum suan g mail fakat mynet mail yapmak istiyorum bu mail kullnılıyor hatası veriyor eskiden nickimin sonunda tek z vardı acaba o nick için mi mynet kullanmıstım ,, yöneticiler bir ilgilenir mi şütfen ? forumun hiç bir yerinde nick ile ilgili sorunlar kısmı göremedim o yüzden buraya açtım konuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzihh

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

murderer_utku

abdomin25

byzihh

Anlaşılmayan şeye neden uyarı veriyorsunuz.
    ki yukarda Açıkladım ne olduğunu.
    Forumda Kullanılan her avatar'ın ne olduğunu araştırıyormusunuz?
    Kim olduğpunu, hangi düşüncede olduğunu?
    Sizce bu uygun mu?
    Avatarım Uygunsuz diye 3 Uyarı puanı almışım.
    Kim Verdiyse çıksın neresi uygunsuzmuş açıklasın.

• Benim gözlemlediğim en önemli sorun sayfa sayısı bölümünde ilk ve son sayfa sekmesinin olmaması örneğin 90 100 sayfalk bir konuyu incelediğimizde son sayfaya gidebilmek için konudan çıkmamız gerekiyor...
  • Sn DH yöneticileri. Gereksizler bölümünün hesabıma kapatılmasını talep ediyorum
  • www.bu. kızıarıyorum .com

Bir dergiye “dışarıdan” çizimler yaparak hayatını kazanan genç ressam, asık suratla evden çıktı. Hâlâ uykusunu bölen rüyayı düşünüyordu.
    Güya köyündeydi ve çocukluğundaki gibi, derede elle balık tutuyordu. Tam bir taşın altında balığı kıstırarak, eliyle yakalayıp sudan çıkardıktan sonra, tuttuğu şeyin aslında siyah bir yılan olduğunu görüyordu. Korkuyla uyanıp da kendini yatakta bulunca rahatlamıştı.
    ...
    Metroya binen genç ressam, o kızı görür görmez vurulmuştu. “Bu işte” diye düşünmüştü içinden, “aradığım bu!”
    Gerçekten de düzgün fiziği, uzun boyu, kulaklarının üzerinden sarkan düz siyah saçları, ışıl ışıl parlayan siyah gözleri, siyah deri ceketi, iki derin gamzesi ve gülen yüzü ile, bulunduğu yerde hemen fark edilen bir tipti, gördüğü kız...
    Fakat ressam daha “ağız tadıyla” bakamamıştı ki, kız ilk istasyonda iniverdi. Ressam, bir çocuk dergisine resim götürüyordu; metro hareket ettiğinde kızın peşinden inmediğine pişman oldu.
    ...
    Akşam eve dönünce, bütün gün zihninde tuttuğu kızın portresini yapmaya oturdu. Gece yarısına kadar süren keyifli çalışmayı, büyük bir “zaferle” bitirdi. Çünkü yaptığı resmi karşısına koyup, koltuğa yatar gibi uzandığında, metrodaki kız karşısında gibiydi.
    ...
    Ressamımız ertesi gün önce “hayalindeki kız” için bir internet sitesi kurdu. Siteye de aradığı ama adını bile bilmediği kızın resmini koydu.
    ...
    Kısa sürede ressamın çabaları sonuç verdi ve -bir arkadaşının haber vermesi üzerine- kız internet sitesine ulaştı!
    Yazışmalardan ve telefon konuşmalarından sonra kız, itiraz eden annesine, “Kaç insana böyle bir şey nasip olur ki?” diyerek ressamla buluşmaya gitti.
    İlk izlenim çok önemlidir ve bu “ilk”in tekrarı yoktur! Tekrarı olursa o “ikinci” olur çünkü...
    Neticede, bu ilk buluşmada roller tersine döndü. Ressam “zarf” ile “mazruf”un birbirine ters olduğunu hemen anladı. Yani dış görünüş tamamdı da, içi bomboştu kızın... Görünen zarafetine inat, tuhaf hareketleri, galiz kelimeleri, kaba tavırları vardı.
    Mesela, “Denyonun karizmasını öyle bi çizdim abi, bi daha yüzüme bakamadı” diye konuşuyor, sigarasının külünü restoranın lüks ve temiz halısına döküyor, “Salak salak dolaşacaklarına silsinler, işleri ne” diyordu.
    Ressam, kızdan soğumuş, kız ressama ısınmıştı.
    Ama kız, ertesi sabah ressama yazdığı sevgi mesajına gelen cevapla şoku yaşadı:
    “Sakın kocamı bir daha rahatsız etme, seni dünya aleme rezil ederim. Kocam telefonunu evde unutmuş.”
    Mesele böylece kapandı.
    Oysa -malum- genç ressamımız bekârdı!

Kaynak

Az önce bu konuyu açmıştım.Ardından bir kaç dakika içerisinde kaldırıldığını gördüm.

Sebebini öğrenmek istiyorum...
  • Forumun safari ile sorunları mı var tam olarak görüntülenemiyor bazı yerler
  • Forumda hiç bir resim gözükmüyor gene çöktü galiba server.
  • uzun zamadır forumun üyesiyim bi arkadaşıma PM atmak istiyorum ama GSM problemi ile karşılaşıyorum lütfen yardımcı olunuz
  • hiç bi resim gözükmüyo...

avatar, pm ,blok, şikayet vs... resimleri
    smileyler falan da gözükmüyo...
     Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

edit:düzeldi şimdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon tr -- 24 Mart 2009; 0:07:27 >
  • Forum Yöneticilerinden yardım rica ediyorum.Forumla ilgili problemim için üç saattir çözüm aramaktayım ama bir türlü halledemedim.Kullandığım şifremi unutunca sisteme mailimi yazıp epostama isim ve şifre bilgilerim yollandı;fakat postaya yollanan isim bilgim benim kullandığım üye ismim değil yıllar önce yanlışlıkla yine bu posta adresimi kullanarak açtığım bir isimdi,sistemin mail adresimle karşılaştırdığı bu eski kullanıcı adımı yılllardır hiç kullanmadım ve foruma bu isimle girişi denemedim bile.Sonuç olarak senelerdir kullandığım forum hesabıma kullandığım ismimle bir türlü giremiyorum,denemediğim şey kalmadı saatlerdir,sorunun çözümü nasıldır ne yapılabilir?
  • Konu dışında üst konu olmasına rağmen gereksizlerde olması gereken kız konusu açan üyelerin hepsine ceza puanı verilmesini talep ediyorum kız konularından bıktık bu soruna bir çare bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.