KOMPLO TEORİLERİ - KARANLIK GÜÇLER - BÜYÜK BİRADER
başlıklı-adresinde bulunan yazım kaldırılmıştır...
hiçbir açıklama olmaksızın ''pat'' diye silinmesini algılamakta zorluk çekiyorum... diyelim ki konu içinde bulunan 2 metinlik bir yazı yüzünden yayınlanmasında sakınca buldunuz, sadece bu 2 satırlık yazıyı ''bari'' silmiş olsaydınız anlardım ama neden koca bir başlık silindi?
üstelik ben bu yazı ile bir çıkar elde etmediğim, ama foruma katkıda bulunduğum açık... böylesine özene-bezene hazırlanmış, oradan-buradan kopyala/yapıştır ile meydana getirilmemiş, belki günlerimi almış bir konu başlığının silinmesi, beni bir üye olarak çok üzdü...
RTÜK'ün bile artık televizyon kanallarını karartma yapmayıp, sadece sakıncalı yayının yayınlanmış olduğu bölüme yaptırım getiriyor... konu içersindeki donanımhaber yöneticilerin sakıncalı gördüğü, iki satırlık yazıyı silip tekrar yayınlamalarını rica ediyorum... emin olun o konuyu hazırlamak silmekten çok daha zor oldu... bu yüzden 30 saniyenizi rica ederek sakıncalı bölümün silinip tekrar yayınlanmasını talep ediyorum...
destek@donanımhaber'e mail atmama rağmen hala bir cevap alamadım... anlamıyorum yani üyeler forum için çırpınıyor, bunun karşılığı tukaka davranmak olmamalıydı!
Bugün bir kaç kez aldığım hata mesajı
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005' Timeout expired /js/globalfunctions.asp, line 729
3 gün uzaklaştırma alacağım adlı konum hiç bir sebeb belirtilmeden silindi.ve ben silinmesi için hiç bir sebeb göremiyorum.
bu yüzden şikayet butonu ile yöneticiler ile temas kurmak istdim ve şikayet butonu sadece söz konusu konu ile ilgilidir cevabı aldım.
daha önce konu dışında yöneticiler ile görüşmek istiyorum konularını şikayet butonu ile yöneticilere ulaşabilirsiniz yada üst konudan diye cevaplayan siz yöneticiler değilmiydiniz?
Forumun tam tepesindeki reklam banner'ı yüzünden "favorileriniz" sekmesine giremiyorum. Profilim'i seçip oradan reklam olmayınca anca tıklanabiliyor. Bu yaklaşık 1 senedir böyle Ne zaman düzelebilir?
Bu konu neden gereksizlere taşındı?Gereksizlerle ne ilgisi var?
sevgili admin arkadaşlar,fazıl say hakkında konu açtım,konunun siyasetçilerle yada partilerle alakası olmadığı halde 2 uyarı puanı vermişsiniz,şimdi siz zaten konuyu silmekle bana bir ceza vermiş oluyorsunuz hani siyasi sayıyorsunuz ya o konuyu,hadi saydınız siyasetten,e peki kardeşim uyarı puanı niye veriyorsun? siz beni millete küfür eden çocuklarla yada forumdakilere saygısız bir insanla eşdeğermi tutuyorsunuz? lütfen uyarı puanını silermisiniz
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
Çoğu konu içeriğine bakılarak taşınmıyor siliniyor.
taşınanlar bile gereksizlerin dejenere olmasıne yetiyor?
buna ne yorum yapıcaksınız?
sadece ekranıma sığan kısmı bukadar?????!!!!
cevap bekliyore..
Joystick ve Gamepad kısmını oyun bölümüne taşır mısınız?
quote:
Orjinalden alıntı: errör
öleyse o konuları silmeyi deneyebilirler???
benim sorum; sayın adminler, bu yeni uygulamanız sebebiyle; "senelerin getirdiği bir atmosferi olan" gereksizlerin dejenere olduğunu biliyormusunuz????
ve bu konuda bir çözüm getirmeyi düşünüyormusunuz???
teşekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk asrin43,errör
Çoğu konu içeriğine bakılarak taşınmıyor siliniyor.
ve farukk sorumu okursan iki bölümden oluştuğunu göreceksin, neden sadece ilk bölümü cevaplayarak olaya geçiştirilmişlik ambiyansı veriyorsun????
sorumun görmediğin/görmezden geldiğin kısmı yukarıda kırmızıyla işaretli...???
Mesajlarıma resim ekleyemiyorum boyut ne olursa olsun resim boyutu büyük diyor. Bu mesajla birlikte İptal tuşu çıkıyor basıncada HTTP 500 İç Sunucu Hatası diye bir mesaj veriyor. Sorun bendenmi kaynaklanıyor. (Resimler 70Kb dan küçük) Bir de çok eskiden kalan silinmesini istediğim konularım vardı. Mail yoluyla bir yönetici linklerini istedi gönderdim ama silinmedi. Buraya yazsam silebilirmisiniz. Teşekkürler
katı disiplin tadını kaçırıyor forumun... imzam anadolunun her köşesinde kullanılan bir ''ATASÖZÜ'' olmasına rağmen kural dışı diyerek silinmiş... şikayet çok yanıt yok..
Forumda ortalama hergün hata kodları ile hata alıyorum. Yukarıda da birkaç arkadaş vermiş sanırım, bu kodlar çok uzun zamandır bu forumun sorunu. Buna çözüm yok mudur?
*Mesaj aralığı 2dk süresi... Daha önceleri 7dk dan sayıyor veya geçerli 2dk olmadan da mesaj atılıyordu. Şimdi tam 2 dk dan başlıyor ve sonuna kadar sayıyor. Bu konuda tebrikler..
İyi çalışmalar dilerim.
farukkk boşver cevap yazıcam lafı yuvarlıycam diye kasma ben kapının yerini biliyorum, hepinize forumunuzla mutluluklar....
quote:
farukkk boşver cevap yazıcam lafı yuvarlıycam diye kasma ben kapının yerini biliyorum, hepinize forumunuzla mutluluklar....
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar cevap vermek bana düşmeyebilir belki ama unutmayınki farukkk adlı yöneticinin bu forumda sürekli online kalma gibi bi zorunluluğu veya size cevap verme gibi bir zorunluluğu yok. Ayrıca yaptıgı işi gönüllü olarak yapıyor.. tüm yöneticiler gibi.
Hal böyleyken tavır yapmak anlamsız. ..
quote:
arkadaşım yanlış düşünce... forumu var eden üyelerdir... küskünlük yerine inatla hakkına sahip çık derim...
Kültür bilimin çivisi çıktı. Bölümle ilgili radikal kararlar almanız gerekiyor. Hatta tüm gün islama ve tarihimize hakaret edilen bu bölümün kapatılması daha hayırlı olacaktır. Çünkü şu anda provokatörler iyice azmış durumdalar.