Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Okuldan sınıf arkadaş Van Minüts diye kullanıcı adı almış. Ancak GSM onay şifresi gelmemiş numarayı yazdığı halde. Tekrar şifre istediğinde de "numara sistemde kayıtlı diyor" dedi bana. Bana sordu, yazdıkların ancak yönetim onayından sonra gider dedim.

Bunun bir çaresi var mıdır?
  • Yukardaki bazı reklamlar yüzünden nickimden profilime gidemiyorum.Ve üst taraftaki kullanıcılarında nicki reklam alanı boyunca pasif duruyor.Reklamlar sabit kalsa olmazmı? Mause reklamın üzerine gelince çarşaf gibi aşağı sarkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servecold -- 8 Nisan 2009; 20:01:19 >
  • evet aynı sorun bendede oluyordu o reklamların alayını engelledim bi şu alttan açılana bişe yapamadım.. içeriği görünmüyor ama yinede inatla açılıyor.. hayır bu reklam politikası ters tepiyo yönetimin haberi yok.. bu kadar çok reklam olursa insanlar engellemeye yöneliyorlar buda forumun kazancı için kötü.. bi yerde durmak lazım
  • Benim soruma neden cevap verilmedi..
  • @farukkk , bayadır foruma ara ara giriyorum derslerden dolayı ama halen uyarı puanların avatar resmimin altında öylece duruyor ,lütfen bu uyarı puanlarını kaldırır mısınız?

,foruma girdiğimde bu puanları görünce forumdan soğuyorum resmen
  • JANT!

Yaşanılan sorunları programcı arkadaşalara iletiyorum.Rica ederim.

.TaneR.

Bu bölüm ile ilgili bilgilendirme uyarı bu bölümün yöneticisine yapıldı Bu durumlarda sizlerden ricamız bu tür konuları şikayet etmeniz.

dincerZ

Bende bazı konularda bu sorun yaşıyorum ama hesap bilgilerimi girdiğim zaman sorun ortadan kalkıyor
    bu tamamen opera tarayıcısı ile alakalı bir durum.1 ay öncesinde programcı arkadaşlara bu sorunu iletmiştim.

Egé

Şuanda sorun gözükmüyor halledilmiş.

Ünal Korkmaz

Yönetici olmak istediğiniz bölümü ve isteğinizi detaylı hesap bilgileri ile forumdesteğe yada bana pm yolu ile bildirebilirsiniz. Talebinizden olumlu sonuç çıkar size tekrar dönülecektir.

IdontKnoWw

Şuanda sorununuz düzeltilmiş.

müsait biyerde incez

Gereksizler bölümünde bu tür kural dışı olduğunu düşündüğünüz konuları şikayet sistemi ile iletir iseniz gereği yapılacaktır.

V_lkan

Resimde işaretlediğiniz yerlerdeki isteğinizi iletebiirmisiniz?

castorpollux

Rica ederim.

Lukunku

Kendi açtığınız mesajları editleme yetkiniz çogu bölümlerde mevcut bazı bölümlerde küfürlü konuşmalar yapılmaması,kural dışı davranışlara müdahale açısından edit yetkisi bulunmamaktadır.

TiSKE

şahsa hakaretten 3 uyarı puanı almışsınız 3 ay içerisinde uyarı puanı almaz iseniz uyarı puanlarınız silinecektir.

paduwan ,Ünal Korkmaz

Hesap durumumları hakkında şikayetlerinizi bize forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak nikiniz profil ve gerekli bilgileri ekleyerek gönderir iseniz gereği yapılacaktır.

servecold , karasew vasilli

Forumumuzun var olabilmesi ayakta durabilmesi için reklamlar gerekli.size önerim ana forum sayfasından profilinize değil herhangi bir alt konu başlığından profilinize girmenizdir sorun oluşmayacaktır.

yildize

Uyarı puanlarınız 3 ay içerisinde yeni uyarı almaz iseniz silinecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Önceki sayfalara bakmadım, sorulduysa şimdiden özür dilerim ama, konularda sayfa başına düşen mesaj sayısı neden 40? Hep böyle mi olacak bundan sonra? 60'a alışmıştım, bir türlü ısınamadım forumun bu yeni haline.
  • ben kubilay özcan sitenizde pert araçlarla ilgili açılan konuyla ilgili şikayette bulunmak istiyorum forumda benim ilanım lanse edilerek aracım tüm herkeze pert araçmış gibi bilmeden lanse edilmiş.birincisi benim aracım pert değildir.ikincisi araç annemin yani nejla coşkunerin aracıdır.annem kendi kızlık soyadını kullanmaktadır.üçüncüsü araç pert olmuş olsa plakayı açık bi şekilde ilan vermezdim ayrıca emniyetten veya bir kasko firmasından araç hakkında bilgi alınabilir. biz alemdağda alemdağ kışla karşısında av bayisiyiz silah işiyle uğraşmaktayız yani esnafız bizimle ilgli bir derdi olan turgut özal caddesi no:55 alemdağ çekmeköy istanbul sidoma av ve silah sanayine gelirse aracımızıda görebilir telefon numaramız 0216 484 61 64 tür. cep numaram 0542 368 8819 dur .bu yanlışlığın düzeltilmesini talep ediyorum.çünkü düzeltilmediği takdirde bu işin hukuki boyutundan siteniz sorumlu tutulacaktır. bizim kimseyle bir derdimiz bulunmamaktadır.ilgililerin derhal bu mesajı dikkate alarak gereğini yapması gerekmektedir ve tenzih ve özür yazısı yazılarak forumun aynı yerine koyulaması gerekmektedir.saygılar kubilay özcan..sidoma av bayi silah sanayi
  • Benim bir sorum olacak.Diyelim bir kişi konu dışına Donanım veya başka bir şeyle ilgili bir konu açtı.Ben bunu şikayet ettim.Konu açan kişinin konusu sadece doğru yere taşınıyor gördüğüm kadarıyla.Acaba başka bir ceza uygulanıyor mu bilerek konuyu yanlış yere açan kişiye?
  • Telefon onayı güzel bir uygulamaydı..

Bir de yaş teyiti yapılmalı..

Özellikle Futbol bölümünde açılan konularda küfrün bini bin para bu akşam derbi ertesi..

Konu açılırken bazı bölümlerde yaş sınırlaması getirebilmeli konuyu açan user..

Yoksa kendini bilmezler küfür edip duruyorlar ve ceza almayıp konunun silinmesine sebeb oluyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

Telefon onayı güzel bir uygulamaydı..

Bir de yaş teyiti yapılmalı..

Özellikle Futbol bölümünde açılan konularda küfrün bini bin para bu akşam derbi ertesi..

Konu açılırken bazı bölümlerde yaş sınırlaması getirebilmeli konuyu açan user..

Yoksa kendini bilmezler küfür edip duruyorlar ve ceza almayıp konunun silinmesine sebeb oluyorlar..

Bence yanlış bir uygulama olur.Birkaç densizin yüzünden bütün yaş grubuna yasak getirmek ne kadar mantıklı?
  • Kültür ve bilim bölümü siyasi konuların açıldığı, gazete haberleri kaynak gösterilerek insanların suçlandığı ve konuları açan kişiler tarafından bazı insanları hain ilan edildiği siyasi bir platforma dönüşmüştür bunu yapanlar sürekli aynı kişilerdir ama her ne hikmet ise ceca almamaktadırlar.Hakkında suçalamlar yaptıkları kişilerin donanımhaberi dava etme haklarını da umarım göz önünde bulundurursunuz donanımhaber hiçbir vatandaşın hakkında suçlamalar yapılacak bir platform değildir.Bilginize bu bölümü ya bu arkadaşlara kapayın yada konular konusunda daha hassas olun.Bugün herhalde bu konular ile 20-30 kez şikayet sistemini kullandım ama ısrarla ettiğim şikayetlere gerekli ilgi gösterilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 13 Nisan 2009; 17:39:33 >
  • En üstte donanımhaber logosunun yanındaki reklamlar menü bölümünden bazı seçeneklere tıklamaya engel oluyor acaba o tıklamaya engel olan reklamların yeri değiştirebilir mi??
  • Anket sorunu.. Uzun zamandır devam ediyor. Şöyleki anketi cevaplıyorum , tamam diyorum .. . Eskiden hata kodları çıkıyordu şimdi bembeyaz bir ekranda kalıyor. Uzun süre beklememe rağmen bir hareket yok. Tarayıcı; Opera.

Programcı arkadaşlarımıza iletilir ve sonuç aktarılırsa memnun olurum, iyi çalışmalar
  • biri mesajımı silmiş.. sanırım istenilen cevap alındı, alan ve veren memnun galiba ama mesaj ortada yok.
    çok gerginim!, yayından fırlayacak bir ok gibiyim.. mesajı silene selam olsun..

ikinci el, forumun en berbat bölümü. biraz zevk olur insanda da oturur ikinci el bölümünü biraz düzene sokar. bu bölüme girenler de satılık neyse de " alınık " tarzında berbat kelime türetmeden rahat bir şekilde tur atar. isteyen alır isteyen de satar. biraz destek verelim.

bu bölüm detayı üçe bölünebilir misal.

1. bölüm : anonslar
    2. bölüm : satışlar
    3. bölüm : alınıklar

sonra satışlar'ı kendi detayında uygun bölümlere bölmek faydalı olur. mesela
    2. satışlar
    a- desktop
    b-notebook
    c-player
    vs vs..

bu detaylandırma bir kez yapılacak. düzene girdi mi, takibi de kolay olur. zevk verir isteyen verir isteyen alır..
  • ve her satışa çıkan parça da uygun bölüm detayında kendine yer edinir.. mesela notebook hangi parçalardan oluşuyorsa o parçalar notebook detayında gösterilebilir. ya da notebook' un kendisi satılıyorsa notebook başlığı kullanılabilir. yani detaylar önemlidir, esas güzellik ve farklılık bunu yapanda olur. hatta yapılırsa patent bile alınır ya

ram satan var mı, bakındım göremedim de.. hatta ram adı altında da gruplandırma yapılırsa iyi olur.. alt klasörler..
  • Yandaki Mesaj sayaci bozuk mu?
    Benim Mesajlar 3'te takili kalmista.
  • quote:

Orjinalden alıntı: R.Korkmazz

Yandaki Mesaj sayaci bozuk mu?
    Benim Mesajlar 3'te takili kalmista.

Konu Dışı formunda mesaj artmaz arkadaşım Diğer bölümlerde mesaj atmayı dene bakalım..
  • Konulardaki mesaj sayıları 40'ta mı duracak artık. 60'a çıkacak mı yoksa bir süre sonra.
  • arkadaşlar her bölüm için popüler konu olma sayısı değişsin çünkü;konu dışında 1 günlük konu bile popüler olabiliyor. Başka bi bölüm mesela flash oyunlar,lineage II az mesaj olduğu için popüler konu az. bence işte konu dışında 1000den sonrasi, flash oyunlarda 350 den sonrası popüler konu olmali.. benden bu kadar :D
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.