İlanım var, fakat konuyu güncelleyemiyorum. Görünen o ki, 2.el pc parçaları gibi bir bölüm değil, normal forum gibi. MEsela konu dışı gibi.. Önceden mesaj atınca konu yukarı çıkıyordu, şimdi çıkmıyor Forumdan kaynaklanan bir durum mu yoksa değişiklikler mi uygulandı?
Foruma yaklaşık 3 4 gündür cep telefonundan opera mini programı ile bağlanmaktayım.. Daha çok mobil operatörler bölümünde bulunuyorum.. Şu an telefonumda opera mininin son sürümü yani 4.2 yüklü.. Diğer sitelerinde hiçbirinde sorun yaşamamama rağmen dh de yazılan mesajların yarısını ya da hiç birini görememe sorunu yaşıyorum.. Ve de bu cidden can sıkıcı oluyor.. Forumdan birkaç arkadaşa daha sordum onlar da buna benzer sorun yaşamışlar o yüzden cepten girmekten vazgeçmişler üstüne üstlük.. Ben deneme amaçlı opera mininin bir önceki sürümünü yani 3.1 sürümünü indirdim.. Dh ye onunla girdiğimde herhangi bir sorun yaşamıyorum.. Bunun denemesini programcı arkadaşlar da yapabiliri.. Iki sene önceki sürümle bir sorun çıkmıyor yalnız yeni sürümde mesajların bir kısmı gözükmüyor.. Bunun çözümünü bulursanız sevinirim.. Eski sürümde bir sorun olmadığına göre zor birşey olmasa gerek.. Teşekkürler şimdiden.. Kolay gelsin..
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
Kültür bilimin çivisi çıktı. Bölümle ilgili radikal kararlar almanız gerekiyor. Hatta tüm gün islama ve tarihimize hakaret edilen bu bölümün kapatılması daha hayırlı olacaktır. Çünkü şu anda provokatörler iyice azmış durumdalar.
kültür ve bilim tamamen kaldırılsın, yerine islamın şartı ve şeriat açılsın... tüm mekruh gavurlara falaka cezası verilsin... bilim ve kültür dışındaki tüm hurfeler dilediği gibi özgür konuşulsun... forum ciddi konuların yer aldığı bir yer olmaktan çıksın, alık alık muhabbetlerin olduğu geyik mekanına çevrilsin... ne dersin?
quote:
Konu açamıyorum, neden ?
Bunu bile kendim yaptım.. Ne düzeltme,ne konu açma.. Herşey kapalı ,neden ?
Sitenizde sayfalar açılıyor ancak alıntı yapmaya çalıştığınızda veya resim eklemeye çalıştığınızda öylece kalıyor ve ilerleyemiyor. Sisteminizde bir sorun var sanırım. İncelenmesi için bildiriyorum..
Donanım Haber forumları yöneticiliğine adaylığımı koyuyorum.
e-mail adresimi değiştirdim ve er olarak görünüyorun neden??
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: errör
quote:
Orjinalden alıntı: errör
öleyse o konuları silmeyi deneyebilirler???
benim sorum; sayın adminler, bu yeni uygulamanız sebebiyle; "senelerin getirdiği bir atmosferi olan" gereksizlerin dejenere olduğunu biliyormusunuz????
ve bu konuda bir çözüm getirmeyi düşünüyormusunuz???
teşekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk asrin43,errör
Çoğu konu içeriğine bakılarak taşınmıyor siliniyor.
ve farukk sorumu okursan iki bölümden oluştuğunu göreceksin, neden sadece ilk bölümü cevaplayarak olaya geçiştirilmişlik ambiyansı veriyorsun????
sorumun görmediğin/görmezden geldiğin kısmı yukarıda kırmızıyla işaretli...???
adam sormuş valla ,cevabı bende merak etmiyo değilim
yönetici arkadaşlar, neden yönetici oldunuz?
konulara cevap yazan yönetici az görüyorum, birsürü ıvır zıvırla uğraşıyorsunuz, neden?
quote:
bencede yönetici olmanız gerekiyor, ihtiyaç var...
Konunuz siyasi tartışmalar sebebiyle silinmiştir. açtığınız konuyu BAZI BÖLÜMLERİNİ editleyerek tekrar geri alıyorum.gerekli tartışma yaratıcı siyasi içerikleri sizde editleyerek yayınlayabilirsiniz.
Bu tür konular açmaktansa hesap sorunlarınız ve uygulanan cezai işlemlerle ilgili sorununuzu forumdesteğe mail atarak bildirmeniz gerekmektedir.
mrtbrc6378
Açtığınız konu kural dışı bir konu ve konuda verilen alakasız cevaplar yüzünden gereksizlere taşınmış bu tür üyelik şifre isteme forum kurallarınca yasaktır.
moscow34
Açtığınız konu siyasi kuraldışı bir konu ve kural dışı konu açmaktan 2 uyarı puanı almışsınız verilen uyarı doğru bu tarz siyasi konu açmak forumda yasaktır.
errör
Daha öncede bu konu hakkında size açıklama yapmıştım.Bu konuların gereksizlere taşındığını nerden biliyorsunuz?göstermiş olduğunuz konular çoğu gereksizlere açılmış konulardır.Şikayetçi olduğunuz konular var ise konu içerisinde şikayet et butonu ile konuyu şikayet ederseniz gereği yapılacaktır.
Cehennemmarşı
İstağinizi yönetime iletiyorum.
[S]ensei
Hala resim ekleyemiyormusunuz az önce denedim sorun gözükmüyor silinmesini istediğiniz konuları pm ile bana iletir iseniz gereğini yapacağım.
DİĞER TÜM SORULARINIZA GEREKLİ CEVAPLARI VERECEĞİM.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
@farukkk size ne kadar teşekkür etsem azdır... siyasi içerik olayında hassas olmaya özen gösterip, farklı yönlere kayacak yorumlardan çekineceğim... tekrar tekrar teşekkür ederim...
Sadece kendimizin açmış olduğumuz başlık altındaki mesajlara, müdahale etme yetkisi verilebilir mi?
Elbette "hayır" diyeceksiniz belki de; kendim açacak olduğum başlık altındaki mesajlara edit ve silme hakkı verilirse çok iyi olur düşüncesindeyim.
Mümkün müdür?
anlıyorum faruk ,diosunki gereksizlerin kuralları ortada istediğimiz gibi insanları oraya yönlendiririz istedikleri gibi konu neyim açarlar v.s,
hani sizinde konudışını düzene sokma çabanıza hak veriyorum,
eywallah, ancak bilmem bilirmisiniz gereksizlerde var olan farklı bir atmosfer var 'dı ve biz orayı öle seviyoduk. madem öyle gereksizler bölümününde altına o atmosferi yakalayabileceğimiz sakin ve tenha bir bölüm açılabilemez mi?
net bir cevap istiyorum
Ben bugun fark ettim Avatarın altında seviye var ve 3 uyarı almışım Uyarı alma sebeblerim veya suçum neymiş , nedir? Bu uyarı puanının geçerlilik süresi nedir? Belli süre sonra puanlar silinmiyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: TiSKE
Ben bugun fark ettim Avatarın altında seviye var ve 3 uyarı almışım Uyarı alma sebeblerim veya suçum neymiş , nedir? Bu uyarı puanının geçerlilik süresi nedir? Belli süre sonra puanlar silinmiyor mu?
O kırmızılara tıklayarak öğrenebilirsin.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TiSKE
O kırmızılara tıklayarak öğrenebilirsin.
+ 3 ay boyunca tekrardan uyarı ve uzaklaştırma almaz isen puanlar otomatik siliniyor..
bizde gsm nosu 8 haneli.Bende ilk baslarda belki sunu yazmasam olur bunu yazmasam olur diye yollattim hakkimda bitti.Bu konuda yardimci olabiirmisiniz.