Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ Millennium, Ünal Korkmaz; database ile ilgili bir durumdur. Terslik olmazsa bir süre sonra eski haline getirilecektir.

@ kubilayozcantr; söz konusu mesajlar silinmiştir.

@ Reasonable, bu tür ihlal yapan üyelere uyarı veriliyor.

@ Bfs, insanları yaşlarına göre kategorize etmeye karşıyız. Çünkü burada küçük yaşta olup bir yetişkin olgunluğunda mesajlar atan üyeler varken tam tersi şekilde yaşça büyük olmasına karşın yaşının gerektirdiği olgunlukta mesajlar atmayan kişiler de mevcuttur. Kaldı ki doğum tarihi profilden değiştirilebilen ve doğruluk kontrolü yapılamayacak bir veridir.

@ diciotto, özellikle bu yönde mesajlar atan kişileri bana PM'den iletirseniz gerekli incelemeyi yapabilirim.

@ .:DiFFeReNT:., sanırım Firefox ile oluşan bir problem. Yine de programcılara iletilecektir.

@ JANT!, aynı sorun şu an devam ediyor mu? Çünkü denediğim kadarıyla bir problemle karşılaşmadım.

@ The souls migration, forumun 2. el bölümü zaten sizin bahsettiğiniz "satılık" düzeni durumundadır. Ancak alınık (ki kalıplaşmış bir kelimedir) ve satılık olarak ayrılması yönünde bir fikir beyan etmişsiniz. Böyle bir durumda 2. el kısmındaki alt forum sayısını doğrudan 2 ile çarpmış oluruz. Bunlar da yaklaşık 25 -30 tane ek bölüm eder. Forumda özel ürün arayanların ilan sayısı, satış sayısının oldukça altındadır ve azınlık olarak kabul edilebilecek seviyededir. Bu yüzden ek bölüm gerektirmediği düşüncesindeyiz. Siz her ne kadar 2. el bölümü için " forumun en berbat bölümü" deseniz de hergün yüzlerce ürün alınıp satılmaktadır ve diğer üyelerden bu yönde bir şikayet gelmemektedir. Yine de fikrinize saygı duyarız. İleride bu yönde bir değişiklik yapılabilir ancak an itibariyle bu şekilde gitmesi daha uygun olacaktır.

Ram ilanları:http://forum.donanimhaber.com/forumid_264/tt.htm

@ fenerli_okan, popülerlik konulara ayrı bir özellik katmadığı için şu an için bu yönde bir değişiklik düşünmüyoruz.

Teşekkürler.
  • PM'den sorduğum kimse bilmiyor, ya da bilen birisine ben ulaşamadım.

Buradan sormamda umarım bir mahzur yoktur...

Açmış olduğunuz başlığı, nasıl değiştirebiliyoruz; yardımcı olabilir misiniz?
  • konuyu düzenleye tıkla ordan başlığı değiştirebiliyoduk...
  • Kendi açtığın konunun başlığını değiştirmek için ilk mesajdaki değiştir butonuna basıp başlık kısmına istediğini yazabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Kendi açtığın konunun başlığını değiştirmek için ilk mesajdaki değiştir butonuna basıp başlık kısmına istediğini yazabilirsin.

Teşekkür ederim Ünal bey...
  • musAKka

Sorun olmasa idi yazmazdım zaten. O biryana lütfen artık ne kadar admin varsa yönetici varsa lütfen Beşiktaş formuna gelsin. O ana başlığın değiştirip küfür yazan şerefsizi bulalım. Bu konuda adminlerden yardım istiyoruz, mail attım, yöneticilere pm attım cagri105 adlı admine de pm attım..

Ciddi bir durum sözkonusu.
  • Biriniz bir baksın artık DH KARTALLARI bölümüne. Açıklama bekliyoruz birinizden.
  • mesela bi üyeyi engelleyince benim açtığım konuya cevap yazamasın böyle bir uygulama varmı?
  • @ müsait biyerde incez (errör), öncelikle fake üyelik kullanımının yasak olduğunu biliyor olmalısınız. Asıl üyeliğiniz açılınca onunla devam ederseniz seviniriz.

Gereksizler bölümünde şu an taşınan konulara baktığımızda, orada açılan konuların arasında oldukça azınlıkta olduğu gayet ortadadır. Oraya taşınan ya da açılan konulara cevap yazma zorunluluğunuz olmadığı gibi, taşınan konunun sahibinin ya da Konu Dışı'na mesaj atamayan üyelerin de Gereksizlere yazma zorunluluğu yoktur, tamamen kişisel tercihlerdir. Bu yüzden bu yönde bir zorlama olduğunu söyleyemeyiz.

@ JANT! ve Kunter, gerekli açıklama Beşiktaş bölümünde yapılacaktır.

@ Lo@ding, böyle bir uygulama söz konusu değildir. Üyelerin istedikleri kişilerin konularına mesaj atmalarını sağlamak forum mantığına aykırıdır.
  • benim mantığıma uymayan elemanlarla muhattap olmak istemiyorsam...

birçok kişiyi blockladım ama onların yada başkalarının benim konularıma mesaj atmalarını istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

benim mantığıma uymayan elemanlarla muhattap olmak istemiyorsam...

birçok kişiyi blockladım ama onların yada başkalarının benim konularıma mesaj atmalarını istemiyorum

O zaman forum forum olmaktan çıkar, kişisel blog haline dönüşür. Kurallar çerçevesinde üyelerin istedikleri konulara mesaj atma hakkı mevcuttur.
  • 2008 den beri avatarımın altında çıkan uyarı kalkmadı yetkililer bir incelerse sevinirim

Edit: İmza kurallarına uygunsuzluk | Mesaj | Uyarıya git 1/21/2009 5:44:51 PM
    pardon daha 6 gün varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benzodiazepin -- 15 Nisan 2009; 12:17:51 >
  • 6 gün sonra silinecektir. Bir hata olursa bana PM'den bildirebilirsiniz.
  • teşekkürler
  • Merhaba Ben Yazılım Geliştirme bölümüne bir konu açmak istiyorum Tabi nereden yada kimden izin alacağımı bilemedim bende buraya yazayim dedim..

Eğitim CD si almıştım ve Yazılım bölümüne de paylaşım yapmak istiyorum .. Yararlı ve kararlı olacağını düşünüyorum..

açabilirmiyim ? yada üst yöneticilerden izin almalımıyım bu konuda ?

cevabınızı bekliyorum iyi çalışmalar
  • @ Rorschache, gerekli açıklama PM'den yapılmıştır.
  • @musAKka powerstorm'a özel mesajla bildirmiştim ama buraya yazsam daha doğru olur.PM forumun arama sorunuyla ilgili, yazdıklarımı aynen iletiyorum.

"Eskiden DH'de arama yaptığımda alakalı veya alakasız birçok sonuç çıkardı karşıma.Şimdi var olan bir konuyu çeşitli şekillerde aramama rağmen hiçbir arama sonucu çıkmıyor.Opera ve internet explorer 7'de denedim sonuç aynı,bu sorunu başkaları da yaşıyor.Lütfen şu forumun arama fonksiyonundaki sorun neyse ilgilenin, ilgili kişiler ilgilensin.Saygılar."

bu sorun sebebiyle birçok konunun aynısı açılıyor,şikayet etmek de bir yere kadar,link koyup şikayet edemiyorum çünkü varolan konunun adını yazmama rağmen konu çıkmıyor.Google'da bile çeşitli kombinasyonlarla zor buluyorum konuyu.Şu moral bozucu sorunla ilgilenirseniz sevinirim.
  • Reklamını yaptığınız firmaları olumlu-olumsuz eleştirmek yasak mı? Yasak değilse benim oyunal.com la ilgili açtığım konu silindi silinme nedeni uslubum mu idi?
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e2f'

Violation of PRIMARY KEY constraint 'messageID'. Cannot insert duplicate key in object 'dbo.pgd_Messages'.

/upload/postpro.asp, line 478
  • Turuncu, kelimesi engellenmiş. Yanlışlıkla oldu sanırım?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.