Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhangı bır yönetıcı üst konu ile ilğilenebılırmı tesekkurler
  • kontak listeme ekleme yapıyorum fakat karşıdaki arkadaş davet gelmedi diyor. bir sorun mu var? ilgilenilirse sevinirim
  • 2. el dükkanımızdaki ürünler için otomatik güncelleme özelliği yapabilmeniz mümkün müdür ?

örn: dükkandan istediğimiz ürünleri seçerek istediğimiz saatde (10:39) ve istediğimiz sıklıkda (24 saatde bir , 36 saatde bir , 48 saatde bir vs gibi ) çalısan bır guncelleme ozelliği
  • Murat_B - konuyu ilettik inceleniyor

Robinson_Crusoe -bazen ortaya çıkan bir problem , explorer ile bağlanıyorsanız geçmişi sil dediğinizde sorun düzelmektedir

FRED BAKER - programcı arkadaşa bunu iletiyoruz ...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Yeni açtığım ve Cevap yazdığım tüm konuları gösterebileceğim bir Buton yada Link olmalı bence. Ben bunun için arama menüsüne Nickimi yazınca ulaşabiliyorum ama daha kolay, basit, kullanışlı bir seçenek olsa süper olur.

Ben cevap alamadım
  • bende cevap alabılırmıyım
    quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

uyarı puanları hakkında uyarı puanlarını kim vermekte en son aldıgım uyarı ile daha öncekileri arasında 1 yıl var 1 yıl önce aldıgım puanı neden halen duruyor
  • Frost_Nova ; arama bölümündeki sorunun bizlerde farkındayız bu sorun programcı arkadaşlarada iletildi lakin aramanın öncesinde ellerinde daha önemli işler oldugu için pek fırsat bulamadılar yakın bir süre içerisinde yeni bir arama sistemi ile bu sorunun üstesinden gelinecek ama şu an için tam ne zaman yapılır belli değil.

720p ; Firmanın forumda reklamı olsun olmasın bahsettiğiniz türden konular açılması yasaktır bu register sayfasındaki kullarda açıkça belirtilmiştir.

vespasianus ; muhtemelen bir site adresi içerisinde geçtiği için ve bahsi geçen site ile ilgili spama varacak şekilde reklamının yapılmasından kaynaklanan bir durum.

ecay
    ; konu sahibinin kendi konusu üzerinde tam yetki sahibi olması bir çok sarun doğurabileceğinden bu tur bir özellik eklenmesi mümkün değil malesef

ByAdmin ; profiliniz üzerinden son açtıgınız konuları ve attıgınız mesajları görebilirsiniz.

Cane® ; spoiler tagının bu hatasının farkındayız programcı arkadaşlar en kısa sürede ilgileneceklerdir.

JANT! ; önerinizi diğer arkadaşlar ile paylaşacağım.

V_lkan ; sorunu programcı arkadaşlara iletiyorum.

JANT! ; kullandıgınız tarayıcıyı da belirtirseniz hangi tarayıcıda sorun yaşanıyor ise ona göre bir çözüm üretilir.

teeKin ; uyarı puanları yönetimde olan admin ve yöneticiler tarafından veriliyor adminler tarafından ikinci bir inceleme sonrasında onaylanıyor. Uyarı puanları normalde 3 a hiç uyarı alınmaz ise düşüyor uyarılarınızı inceleyeceğim bir hatas var ise düzeltilir. (son almış oldugunuz iki uyarıda 4. ay içerisinde verilmiş bunun dışında eski döneme ait 3 ay gerekçisi ile düşmüş iki farklı uyarınız bulunmakta)

Barbar ; Sisteme aşırı yük bindirdiği için kapatıldı.

Murat_B
    ; hesabı tamamen kapatılan birisi tekrar foruma uye olamaz olursa farkedildiğinde yeniden hesabı kapatılır.

audiocu ; sorun programcı arkadaşlara iletildi.
  • @aSSembLy olamaz ya o kadar bosuna mi ugrastim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: V_lkan

Arkadaş Kontak Listesine ekleme yapamıyorum...Arkadaşıma gönderiyorum ancak onay mesajı gelmediğini söylüyor..O da aynı şekilde bana gönderiyor ancak bana da onay mesajı gelmiyor sorun nedir?

Sorun hala devam ediyor...
  • assembly

Opera kullanıyorum. Hangi soruma cevap verdin anlamadım ama anket sorunu devam ediyor. Ayrıca Gelen Kutusundan mesaj silmek için ömrümün bir kısmını harcıyorum, hata kodlarıda olağan. Ve birde metni renklendirme olayı var. Yine Opera'da hızlı cevap da yazdığımı genelde renklendiremiyorum, renklere tıkladığımda aksiyon yok. Ama Cevapla butonunda öyle bir sorun yok. Ayrıca forumun birkaç bölümünde(buton) fena ağırlılar söz konusu. Yukarıda söylediğim gibi başta gelen kutusu ve ardından üyeler butonu..

Programcı arkadaşlara benden selamlar.
  • @ assembly
    sorularım ve sorunlarım acıklıga kavusmadan ımza düzenlemek ıstemıyorum 1. resimde görüldüğü üzere 4 uyarı puanım var yalnız burda su dikkatimi çekıyor 2 uyarım 6 mart ve 2 nisan 2008 tarihli 1 yıldan fazla gecmesıne ragmen uyarı lıstesınde olması normalmı,2.resimde kullandığım imza bulunmakta içerik olarakta resim olarakta 4 şubat 2009 tarihinde 3.resimde görüldüğü gibi(imza kuralları sayfa 37) farukk nickli yönetici tarafından uygun bulunmustur (aynı tarihte aynı imza kullanılmakta idi) forum kurallarına uymuyorsa uygun hale getırmeye calısacagım tabıkı burda rahatsız olmus olan 3.kişiler bulunabılır bu sorunların acıklanmasında yardımcı olursanız sevınırım saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: Murat_B

Süresiz uzaklaştırma alan bir kişi, yeniden fake bir nick alsa DH üyeliğine izin veriliyor mu?

Cevap: hayır olacak tabii ki.

Peki bu durum şikayet edildiği halde, fake nick'in üyeliği devam ettiriliyorsa, ne denir?

Örnek:

eski nick: saxi_saxi
    yeni nick: caddydsg

Takip ediniz, göreceksiniz...

demiştim.

Sizler de;

quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT

Murat_B - konuyu ilettik inceleniyor

...

quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

Murat_B ; hesabı tamamen kapatılan birisi tekrar foruma uye olamaz olursa farkedildiğinde yeniden hesabı kapatılır.

...

demiştiniz.

Adı geçen kişi, üyeliği devam ettiği gibi; buraya bunları yazdım diye özelden bana olmadık mesajlar gönderiyor.

Ben de kendisine cevaben, tek cümleyle "ahmaklara verilecek en güzel cevap susmaktır" dedim, bu da bir küfür olmasa gerek. Halbuki kendisini önceden hiç ama hiç tanımam, hiç bir konuşmamız da olmamıştır. Sadece yönetime, bir kuralı hatırlatmak istedim, hepsi bu...

Uzattığım için özür dilerim...

@aSSembLy; size özelden de konuyu ilettim.

• Bu f neyin nesi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Bu f neyin nesi?

Fırsat Ürün reklamının bir parçasıAra sıra hata oluyor bende dün fark etmiştim.
  • Bazen bir kişiden alıntı yaparken ya da mesajımı değiştirirken araç çubuğunda dolmuyor ve takılı kalıyor yani forumu tekrar kapatıp açmadan alıntı yapamıyorum ve yahut mesajımı değiştiremiyorum. Browser olarak Opera 9.6.. ve IE 6.0'da denedim ve aynı sorun var. Bilgilerinize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK

@aSSembLy olamaz ya o kadar bosuna mi ugrastim ben

Ne için uğraşmıştın?
  • Hiçbir aksiyon yok yönetimde. Farukkk nickli yöneticimiz en azından cevap veriyordu, ilgileniyordu..
  • Yeni yazı tipleri istiyoruz font seçimi bölümünde yer alsın.

+ olarak daha önce de belirttiğim gibi referans yazılarımı silemiyorum mümkünse programcı arkadaşınız düzeltebilir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amaterasu -- 26 Nisan 2009; 18:54:25 >
  • Alıntı yapılmıyor şimdide.
  • aynısı bende de oluyor zaten 2-3 mesaj üstteki şikayetimde de belirttim.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.