Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir önerim olacak. Mutlak daha önceden önerilmiş olabilir ama..

Forumda Download formu istiyorum. Hertürlü programı (legal) koyabileceğimiz bir download formu. Ufak şartlarla da düzen sağlanır. İnanın üye sayısı %50 artar..
    Mesela bir upload sitesi şartı koyarsınız. Sadece kişi kendi upload ettiği programı koyabilir gibi.. şartlarda olabilir.

Bizzat ben upload vb. konularda, program eklemelerde bilgi vermelerde.. herşeyde yardımcı olurum. Günümün büyük bir kısmı dh ile geçiyor zaten. Yönetimin bu konuyu düşünmesini ve doyurucu bir cevap vermesini bekliyorum. Dediğim yöntemler foruma hiçbir eksi kazandırmaz, artılarının yanında.

+
    Taner arkadaşımızın banlanma sebebini öğrenebilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Güzel bir önerim olacak. Mutlak daha önceden önerilmiş olabilir ama..

Forumda Download formu istiyorum. Hertürlü programı (legal) koyabileceğimiz bir download formu. Ufak şartlarla da düzen sağlanır. İnanın üye sayısı %50 artar..
    Mesela bir upload sitesi şartı koyarsınız. Sadece kişi kendi upload ettiği programı koyabilir gibi.. şartlarda olabilir.

Bizzat ben upload vb. konularda, program eklemelerde bilgi vermelerde.. herşeyde yardımcı olurum. Günümün büyük bir kısmı dh ile geçiyor zaten. Yönetimin bu konuyu düşünmesini ve doyurucu bir cevap vermesini bekliyorum. Dediğim yöntemler foruma hiçbir eksi kazandırmaz, artılarının yanında.

+
    Taner arkadaşımızın banlanma sebebini öğrenebilir miyiz?

Bu süper fikir. Ben de elimden geleni yaparım.
  • Hicks kardeşimin ricası üzerine bu mesajı buraya yazıyorum. Kendisi foruma girememe sorunu yasıyor. Adminler yardımcı olabilirlerse seviniriz.

Merhaba,

Ben Donanim Haber forumlarindaki "Hicks" nickli uyeyim. Her zaman kullandigim sifremle gun boyu giris yapamadim ayrica "Sifremi unuttum?" (http://forum.donanimhaber.com/lostpass.asp) alanindan e-mail bilgimi defalarca girmeme ragmen sifre bilgilerini iceren e-mail adresime ulasmadi. Su an hic bir sekilde foruma giris yapamiyorum.

Bana nasil yardimci olabilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın Ç. -- 2 Mayıs 2009; 1:10:29 >
  • Konu başındaki mesaj sayısı ne zaman eski haline dönecek acaba?

Haftalar önce veritabanından kaynaklanıyor olabilir demiştiniz, hala bekliyoruz.
  • 1 Mayıs'ta birşey yazdım, bugün 5 Mayıs ne takan var ne..

Şu saatten sonra şu forum için kılımı kıbırtatmam artık.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31428453/tm.htm

Bu konuyu silen admin kim? Hangi mantığa sığınarak sildi? Konun başında koskoca hile içermez ifadesine rağmen siliyor.Hani açdığım konun ne işe yaradığını bilse içim yanmayacak.Bölümüz hakkında bilgi sahibi olmayan veya 1 mesajı bile olmayan adamları bölüm yetkilisi yapıyorsunuz bilip bilmeden siliyor,konuyu kapatıyor.Yazık gerçekden çok yazık her bölüme BİLİGİ Bölüm yetkilisi istiyoruz !!!
  • imza kuralları ana baslıgına yazdım ama ilğilenen olmadı bırkezde bu konuya yazıyorum asagıdaki iki imza örnegı kurallar dahılınde (mi) olmasına ragmen ıkı uyarı aldım kurallara uygunmu degılmı bır yönetıcı yada admin ilğilenebılırse sevınırım

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Bizler Direndik,İleri Atıldık ve Kaçmadık..
    Allied Intent Xtended Player

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Bizler Direndik,İleri Atıldık ve Kaçmadık..
    Allied Intent Xtended Player
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tlg.RBTR

her yer fan club oldu fan clubler için off topic te ayrı başlık açılabilir bence

quote:

Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK

Tlg.RBTR ; Arkadaslara iletiyorum,

bir şeyi iletmek bu kadar zor olmasa gerek
  • Sayın operatörler yardım ltf..!

Bugün başka bi nikle üye olurken mail adresimi yanlış yazmışım, hotmail yerine hotail yazmışım.
    Düzeltmek istiyorum ancak hesap aktive olmadan değişmiyor. Hesap da mail adresi olmadan aktive olmuyor.
    Ben o niki kullanmak istiyorum ve lütfen operatör arkadaşlar yardım etsinler.
    İnanın çok makbule geçecek. Şimdiden tşk.
  • Az önce açmış olduğum İDAM isimli konu neden kaldırılmıştır öğrenebilirmiyim?
  • Bizim bi başvurumuz vardı.
  • Konuda tartışma bile olmadı ki. Abes bir konuda değil. İranda insanların idam edilmesiyle bu kadar uğraşılırken, amerikada idam edilirken insanlar neden basın kurcalamıyor. Sonuçta her iki idam edilende insan. Konu bunun üzerine. Konunun kaldırılması için yeterli sebep değildir.

Öylesine bir üyede değiliz çoluk çocuk takımından. Koca adamlarız. Cevap almak hakkımız olduğunu düşünüyorum. Emeğe saygı
  • Tamam hacı! Sustum.

• Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.

/m_subheader3.asp, line 160
  • Yeni konu açamıyorum.
  • Son zamanlarda artan saçma sapan,seviyesiz ahlaksız konular gittikçe büyüyor.Şu an olduğu gibi.

Artık bu konuları açanların yanında bu konulara yorum yapanlarada ciddi şekilde ceza verilmesini öneriyorum.Yeter artık,böyleleri yüzünden konu dışına giremez olduk.

Nerde o eski üyeler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 10 Mayıs 2009; 20:19:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Son zamanlarda artan saçma sapan,seviyesiz ahlaksız konular gittikçe büyüyor.Şu an olduğu gibi.

Artık bu konuları açanların yanında bu konulara yorum yapanlarada ciddi şekilde ceza verilmesini öneriyorum.Yeter artık,böyleleri yüzünden konu dışına giremez olduk.

Nerde o eski üyeler...

Yahu hocam neyden bahsediyorsun ki sen.. Kime söylüyorsun?

Yok yönetici yokki. Şu forumda yönetici YOK. Varsada yok yani. Şuraya kaç gündür hatta hafta oldu cevap yazılmıyor.
    Yönetici isteği yollayanlarıda geri mi yolluyorlar ne yapıyorlar anlamıyorum.

Elimde o seviyesiz konuların ss si var ekleyeceğim. Ama takan yokki niye zahmet vereyim..
  • Cebimi değiştirince profildende GSM numarasını değiştireyim dedim. İlk defada yanlış girdim sonrada galiba sistem de problem var hem yeni kod gelmedi hem de hakkınız bitmiştir dedi.
    Adminlere de mesaj atamıyorum onaylamadığı için şimdi ne yapacağım?
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e57'

Arithmetic overflow error for data type tinyint, value = -1.

/tt.asp, line 756
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Konu başındaki mesaj sayısı ne zaman eski haline dönecek acaba?

Haftalar önce veritabanından kaynaklanıyor olabilir demiştiniz, hala bekliyoruz.

1 hafta oldu gene cevap yok...
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.