@W herhangi bir moderatorluk sarti veya basvuru yeri yoktur, forumdaki yoneticilerden yada adminlerden herhangi birine pm ile yda forumdestek@donanimhaber.com a mail atarak basvurabilirsiniz,
Forumdestek'e mail atalı bir buçuk ay oldu hala cevap yollamadılar hocam ? Hani kabul etseler de etmeseler de bildirmeleri iyi olacaktı.Şikayet butonundan da yaptım ama yine tık yok.
quote:
Orjinalden alıntı: dr.dRe`
quote:
Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK
@W herhangi bir moderatorluk sarti veya basvuru yeri yoktur, forumdaki yoneticilerden yada adminlerden herhangi birine pm ile yda forumdestek@donanimhaber.com a mail atarak basvurabilirsiniz,
Forumdestek'e mail atalı bir buçuk ay oldu hala cevap yollamadılar hocam ? Hani kabul etseler de etmeseler de bildirmeleri iyi olacaktı.Şikayet butonundan da yaptım ama yine tık yok.
Aynen. Bende istek yaptım, mail'de olumlu veya olumsuz cevap istediğimide yazdım. 2 gün oldu ..
Ölmüş bura ağlayanı yok. Komiğime gitti ya! Konudışıya sallamıyorlar.
Eyvah moderatörler servis dışı. Ofisi su mu bastı acaba ?
Profillerimizdeki imza bölümüne Ön izle butonu koyulmasını öneriyorum. ßu sayede profil ayarlarından çıkmadan imzamızın yeni haline bakabilir, bir uygunsuzluk imla hatası vb. kusurları daha erken farkedebiliriz.
quote:
Orjinalden alıntı: |Uqur|
Profillerimizdeki imza bölümüne Ön izle butonu koyulmasını öneriyorum. ßu sayede profil ayarlarından çıkmadan imzamızın yeni haline bakabilir, bir uygunsuzluk imla hatası vb. kusurları daha erken farkedebiliriz.
Katılıyorum. Yönetici duy sesimizi.
quote:
Orjinalden alıntı: |Uqur|
bence de bu çok güzel olur...
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK
Aynen. Bende istek yaptım, mail'de olumlu veya olumsuz cevap istediğimide yazdım. 2 gün oldu ..
Ben şikayetimi yukarda mesaj yazdığım an gönderdim yönetime,cevap olarak da bana bu mesajı verdiler;
''konular inceleniyor''
İlgileniyorlar başvurumla , yönetime ve ilgili arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım
quote:
İlgileniyorlar başvurumla , yönetime ve ilgili arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım
Banada cevap geldi ve ilgili arkadaşlara iletiyorum şeklinde.. Bu dün sabah geldi cevap, henüz bir değişiklik yok.
Avatar nasıl koyuyoz ? Ben yapamadım Şimdiden teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: qUAreSma17
Ben yardımcı olayım;
İlk önce avatara koymak istediğin resmi İmageshack vb. sitelerden birine upload ediyorsun. ( 128*128 , max 25KB jpg/gif koyabilirsin ) Upload ettiğin site sana bir direct linki verecek. Sen onu kopyalayıp, profiline gireceksin(donanımhaberde) " Profil Resmi Yükle " kısmında, " URL gir " yazar oraya yapıştıracaksın(kopyaladığın linki..) Uygula-Tamam dediğin zaman avatarın gözükecektir.
Eğer kimse "o arkadaş" gerekli yöntemleri kullanarak (defalarca bahsedilen şikayet sistemi ve forumdestek@donanimhaber.com gibi) doğrudan yetkililere ulaşılmış olur ve "o arkadaş" bahsettiğiniz müdahaleyi hangi kurallara dayanarak yaptığını beyan eder ve haksız bir durum varsa gereken yapılır.
--------- --------- ---------
Yukarıdaki yazının küçük düşürücü ve kırıcı olan devamını burada yayınlamaya hiç gerek görmüyorum. Bir sorunu çözme çabasından çok uzak kalmış bir açıklamadır.
Gerekenin yapılma ihtimali yok, diğer benzeri şikayetleri ve gelişmeleri incelediğimde bu sonuç çıkıyor karşıma. Yani haklıysam özür dileyip topiğimi geri mi verecekler? Yoksa bozguncu mu ilan edileceğim?
Her neyse bu kadar saçmalık ve gerginlikten sonra "eğlencenin zorakisi olmaz" mantığıyla üyeliğimin silinmesini belirttim PM'den. Ancak o bile gözden kaçıyor ve masum bir talep yerine getirilmiyor.
Umarım buradan talebim farkedilerek yerine getirilir.
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
quote:
Ben yardımcı olayım;
İlk önce avatara koymak istediğin resmi İmageshack vb. sitelerden birine upload ediyorsun. ( 128*128 , max 25KB jpg/gif koyabilirsin ) Upload ettiğin site sana bir direct linki verecek. Sen onu kopyalayıp, profiline gireceksin(donanımhaberde) " Profil Resmi Yükle " kısmında, " URL gir " yazar oraya yapıştıracaksın(kopyaladığın linki..) Uygula-Tamam dediğin zaman avatarın gözükecektir.
Burada forum yetkililerinin koymuş olduğu kurallar. Avatar yüklemek konusu altında görürsün ilk mesajda. İmzayla ilgili konuda image shocks diye siteye nasıl resim yüklenildiği anlatılır.
Yukarıda arkadaş güzel anlatmış ama sana da bir alternatif bu!
quote:
Yapamadım ya olmuyor:(
caiz2005 nickli arkadaş en doğru yolu göstermiş, ben unuttum o konuyu. Hala yapamazsan resmi özelden yolla ben upload eder linki sana veririm.
teşekkürler ilgilendiğiniz için yapabildim sonunda...
quote:
teşekkürler ilgilendiğiniz için yapabildim sonunda...
Bizbize yeteriz dostum. Yöneticiler de kimmiş
.TaneR. ; boyle bir durum zaten soz konusu yakinda acilabilir, JANT! ; bu isin kontrolu cok zor olur, yinede talebiniz degerlendirilecektir, caiz2005 ; tartisma olmamis olabilir fakat, bu tur konular bu forumda surekli sorunlar cikarttigini herkes bilmektedir, sorun cikmadan soruna mudahale etmek en mantiklisi, lincoln10ever ; hangi bolumde, YalnızEnes ; gozden kacabiliyor, veya konunun tamamini takip edilmesi zor olabilir, bizlere bildirirseniz gereken yapilir, Millennium ; sorunu daha ayrintili soyler misiniz ?, Etkisizeleman ; forumdestege kullanici adi ve telefon numarani yazarak sorununu anlat, |Uqur| ; bu bencede olabilir, programciya iletiyorum, Son olarak yoneticilik icin basvurupt cevap alamayanlar varsa, bana PM ile basvuruda bulunsunlar, mutlaka olumlu vveya olumsuz geri donus yapicam,