Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnT0ucHabLe

Yeni yazı tipleri istiyoruz font seçimi bölümünde yer alsın.

+ olarak daha önce de belirttiğim gibi referans yazılarımı silemiyorum mümkünse programcı arkadaşınız düzeltebilir mi acaba ?

Katılıyorum
  • Sıcak fırsatlar bölümünde, artık gerçekten de "Sıcak" olan konular göremiyoruz.

Misal, adamın birisi telefon alacak, araştırma yapmış, x sitesinde 520 TL, y sitesinde 519 TL.

Ahanda sıcak fırsat kapışın deyip duruyorlar.Veyahut, üründe 10-20 TL'lik indirim olmuş, "%5 indirim yapmış hemen alın ben aldım bir tane" tarzı yazılar da mevcut.

Ama bazen %50'lere varan indirimler oluyor, işte gerçekten alınır dediğimiz tarzdan.

Demek istediğim, bu bölüme kurallar gerekli.Gerçekten sıcak, ve "yeterince araştırma yaptıktan sonra konu açınız" gibi...
  • Profil değiştirde ki ''Tamam'' ve ''Uygula'' butonları bozulmuş.Bu yüzden herhangi bir yenilik yapılamıyor profilde.Ve ayrıca bu sorun forum üzerindeki diğer butonlara etki ediyor.''Yeni Mesaj'' diyip konu açamıyorsun,mesajını editleyemiyorsun,''Cevapla'' butonu çalışmıyor ve Alıntı yapamıyorsun.
  • Aman Tanrım! , anket sorunu giderilmiş Gözlerim yaşardı..
  • NİCER'i GERİ İSTİYORUZ !
  • Donanimhaber forum da mesaj yazabiliyorum ancak ana sayfadaki haberlere mesaj yazamamaktayım bunun nedeni ne olabilir??bu sorunu nasıl cozebılırım yada ne yapmam gereklı ?? uyeler kısmından haber editorlerıne yada admine mesaj atmaya calıstıgımda error verıyor bilginize..................
  • her yer fan club oldu fan clubler için off topic te ayrı başlık açılabilir bence
  • teeKin ; su anda aktif uyarinizi goremiyorum, imza konusundada sanirim farukkk arkadasimiz resime dikkat etmemis,

Grfld ; sunucularin cok yogun oldugu zamanlar bu tur sorunlar olabiliyor, daha firefox ile daha rahat kullanabilirsiniz,(Yada programci arkadasin calisma yaptigi bir sureye denk gelmis olabilirsiniz) diger mesajina gelince sorulariniza cevap vermistim fakat ben yazana kadar aSSembLy benden once davranmis bende mesaji tekrar sildim onun icin oyle dedim ,

UnT0ucHabLe ; Programci arkadasa iletiyorum,

uynus ; Arkadaslara iletiyorum isteginizi,

Espâda ; Programci arkadasa iletiyorum,

El_domingo ; Sorunu ve hatayi daha detayli soyleyebilir misiniz lutfen

Tlg.RBTR ; Arkadaslara iletiyorum,
  • İyi günler. Modluk şartları ve başvuru yerini öğrenebilirmiyim.
  • @W herhangi bir moderatorluk sarti veya basvuru yeri yoktur, forumdaki yoneticilerden yada adminlerden herhangi birine pm ile yda forumdestek@donanimhaber.com a mail atarak basvurabilirsiniz,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Bu f neyin nesi?
  • @TechnoMANYAK

anasayfada haberlerın altında yorum yazmaya calıştığımda uyeyim ve uyedeğilim secenekleri var uyeyim deyip forumda kullandığım sıfre ve ismi girdiğimde "Kullanıcı adı / şifre yanlış" diye hata veriyor...bunu nasıl asabilirim...
  • Üyeler sekmesinde GRUPLAR sekmesi var. Nedir? Ne değildir?
    seat severler grup var üyesi yok??? Katıl diye işaretlenecek kutusu bile var hemde. Nasıl grup oluşturulur? Kim yapar?
    ALBEA TAKIMI topic için grup oluşturulabilir mi? Bizde katıl kutusunu işaretlesek?
    Öldüm gülmekten sabah sabah zaten. Bu olayı çözemedim valla..
  • @TechnoMANYAK

Bu mod alış işini pek anlayamadım biraz açar mısın ? desteğe mail atmamız mı gerekiyor ?

+ olarak teşekkür ederim ilettiğin için umarım hallolur.
  • F.R.A.N.C.O kelimesi niye sansürleniyor acaba?
  • Merhaba sayın ilgili;

Daha önce soruldu veya tartışıldı mı bilmiyorum ama aramalarım neticesinde bir sonuca ulaşamadım. O yüzden;

Forum kurallarının 16. Maddesi olan "Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir
    nedenle forum sayfalarında dile getirilemez..." kuralının mantığını anlayabilmiş değilim. Burası bir forum ve hatta Türkiye'nin en büyük forumlarından birisiyse ve heleki daha çok "ürünler" üzerine bir site ise neden ürünlerle ve dolayısıysa firmalarla yaşanan sorunlar dile getirilemiyor?

Firmaların forum aleyhine açılabilecek davalardan mı endişe ediliyor? Ki öyle olsa bile forumlar araç niteliğinde olup 1. madde de belirtildiği üzere "...Forumlara gönderilen her mesaj, onu gönderenin görüşlerini yansıtmakta ve yazarının
    sorumluluğu altında olup, kendilerine ait mesajlar dışında moderatörler, adminler
    ya da webmasterlar kullanıcı mesajlarının içeriğinden dolayı sorumlu tutulamazlar." Yazılan her yazı onu yazan üyenin sorumluluğunda değilmidir?

Öncelikle beni bu konuda aydınlatırsanız ve sonrasında 16. maddenin kaldırılması ile ilgili üst yönetime isteğimi bildirirseniz memnun olurum. Ayrıca bu maddenin kaldırılması veya revizyona gidilmesi için "konu dışı" bölümü altında gerekli girişimlerde de bulunacağımı bildirmek isterim.

Teşekkürler. Kolay gelsin.

Düzenleme: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MâxeLL -- 30 Nisan 2009; 1:46:30 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31367988/mpage_1/key_//tm.htm#31367988

linkdeki "..:: Domuz Gribi Nedir ? ::.." başlıklı konunun yukarı alınmasını rica ediyorum. Şuan için Türkiyede görülmemiş olabilir fakat insanların hastalık hakkında aydınlanması gerek. Geç kalmadan... Forumda domuzlardan bulaşmayacağını düşünen arkadaşlarımız var.
  • @ TechnoMANYAK
    eski uyarılarım halen duruyor 2008 yılına ait olanlar onaylandı kapalı yazıyor ama yenı uyarı alınca onlarda gozukuyor.
  • @El_domingo ; Burada buyuk, kucuk harf fark ediyor sanirim, kullanici adinizi "el_domingo" seklinde degilde "El_domingo" yazarsaniz bir sorun olmiyacaktir...

krm-iks ; lutfen konu uzerinden sikayet sistemini kullanarak bu isteginizi belirtin,

teeKin ; su anda aktif bir uyariniz bulunmuyor, uyarilarim sayfasinda uyariniz gorebilirsiniz fakat bu su anda uyariniz bulundugu anlamina gelmiyor 5 yil oncede uyari alsaniz bu uyari silinir fakat uyarilarim sayfasinda gorulur, avatarinizin altinda uyari bulunmadikca uyariniz yok demektir,

UnT0ucHabLe ; evet 2 yolunuz var, ya destege mail atin, yada adminlerden veya yoneticilerden birine pm atin,
  • Futbol bölümünde üst konu olan bir iddaa konusu var.
    Ama konu dışında da geniş bir başlık var (aslında futbol bölümü ile ilgili bir başlık)
    Bence en güzeli başlı başına ayrı bir bölüm gibi duruyor.

Forumda ilgiyi daha arttırabilir. Sabit başlıklar olabilir, herkes başlık açarak kendi blogu gibi kendi kuponlarını koyabilir. Kazanan kuponlar adı altında bir başlık olabilir vs.vs.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.