Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lo@ding

mesela bi üyeyi engelleyince benim açtığım konuya cevap yazamasın böyle bir uygulama varmı?

2.el forumlarında olmalı.Ya da konu sahibi kendi konusunu kilitleyebilmeli.Yöneticiler sağolsunlar ne kadar çok yardımcı olsalar da konu dışı ile 2.el forumlarını karıştıran yani 2.ele zevk almak boş boş konuşmak hatta bu sebepten dolayı yasaklanıp fake alarak geri dönmek ve abartarak devam etmek için foruma girenlerle baş edilemiyor.Yani bir sahi-binden sitesi gibi ilanı koyup kafayı dinleyemiyorsun kenara çekilip ders çalışamıyorsun veya gerçekten satmak zorundaysan dışarı çıkıp işlerini bile yapmayı bile erteliyorsun.Halbuki PM'den sorulan her soruya en nazik şekilde cevap veriyoruz..

Referans sistemi bir çok açık içerse de bana göre faydalı olmuştur.Bu sistem için gerçekten teşekkürler.Suistimallerini görmedik değil aslında ancak çoğunu çıkarabildiğim için açımdan sorun yok.
  • Yeni açtığım ve Cevap yazdığım tüm konuları gösterebileceğim bir Buton yada Link olmalı bence. Ben bunun için arama menüsüne Nickimi yazınca ulaşabiliyorum ama daha kolay, basit, kullanışlı bir seçenek olsa süper olur.
  • 'Tv Ve Diziler' bölümünde spoiler içinde yazılan yazıları alıntı yaptıktan sonra buton çalışılmaz hale geliyor.Alıntı yaparken rakamı değiştirmek zorunda kalıyoruz.Bazı arkadaşlar unutuyor forumda yazılıyor defalarca bunu düzeltmenin bir yolu yokmu.Bölümde sıkıntı yaşıyoruz bu konuda..
  • Bakın torrent sitesinde aynen şu şekilde bir uygulama var...

60 günden daha fazla sisteme giriş yapmamış ya da 2 haftadan uzun bir süre hiç paylaşım yapmamış User statüsündeki kullanıcı hesapları sistem tarafından otomatik olarak silinmektedir. Şayet uzun bir süre siteye giremeyecekseniz hesabınız mutlaka Park Durumuna sokmanız gerekmektedir. Diğer kullanıcı türleri bu uygulama dışındadır.

Nasıl burda 1000 mesajdan sonra yarbay oluyorsak orada da kıdemler var. Biliyorsunuz zaten ama bilmediğinizi varsayaraktan söylüyorum, 25gb upload yaparsan "user" kıdeminden " power user " kıdemine geçiyorsun ve site içindeki kullanım açın artıyor. 250gb yaprsan upload (birkaç kritel daha var) Bronz user oluyorsun.. Amaaaaa , koyu ile yazdığım yerde ne demiş..

Tekrar kopyalıyorum;

60 günden daha fazla sisteme giriş yapmamış ya da 2 haftadan uzun bir süre hiç paylaşım yapmamış User statüsündeki kullanıcı hesapları sistem tarafından otomatik olarak silinmektedir. Şayet uzun bir süre siteye giremeyecekseniz hesabınız mutlaka Park Durumuna sokmanız gerekmektedir. Diğer kullanıcı türleri bu uygulama dışındadır.

Biz ne yapmalıyız.. USER = ER 2 HAFTA = 6 AY Ne oldu? 6 ay giriş yapmayan üye silindi.. ne oldu site rahatladı ve geçersiz üyeliklerden kurtulduk..
    Hee askere mi gidecekmiş? PARK özelliğini koydun mu tamamdır. Park durumuna alır hesabını gelince devam eder..

Sizce kötü bir öneri mi?
  • O zaman 600 bin üyemiz var diyemezler :)
    Forum sahibinin kendimizi koyup öyle düşünmek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

O zaman 600 bin üyemiz var diyemezler :)

Ben kendimi forum sahibi yerine koydum. Düşüncem aynen şöyle, 100 üyemin olup 50 tanesi ortada yok hiçbir şekilde online olmuyorsa... ne anlamı var? 50 tane olsun 50'side online olsun?
  • Arkadaş Kontak Listesine ekleme yapamıyorum...Arkadaşıma gönderiyorum ancak onay mesajı gelmediğini söylüyor..O da aynı şekilde bana gönderiyor ancak bana da onay mesajı gelmiyor sorun nedir?
  • Turuncu yazınca neden gözükmüyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

O zaman 600 bin üyemiz var diyemezler :)

Ben kendimi forum sahibi yerine koydum. Düşüncem aynen şöyle, 100 üyemin olup 50 tanesi ortada yok hiçbir şekilde online olmuyorsa... ne anlamı var? 50 tane olsun 50'side online olsun?

Sitenin reklam gelirleri sitenin tekil,çoğul hitleri ve üye sayısı ile doğru orantılıdır.
    "Kaç aktif üye var" diye sorulmaz ki. Kaç üye var denir. Ne kadar fazla üye. O kadar fazla reklam geliri.
  • Zaten sadece bir fikirdi, yoksa pek mantıklı değil site tarafından.. dedikleriniz doğrudur..

Bu arada anket sorunu hala devam ediyor.. Hata kodu...

var layoutType = new Array(); var titleArray = new Array(); var bodyArray = new Array(); var linkArray = new Array(); var urlArray = new Array(); var ImageURLArray = new Array(); var creativeWidth = new Array(); var creativeHeight = new Array(); var toolTipWidth = new Array(); var creativeArray = new Array(); var xOffsetArray = new Array(); var yOffsetArray = new Array(); layoutType[0] = 1; titleArray[0] = "GOLD BiLGİSAYAR"; bodyArray[0] = "En uygun fiyat, en bol çeşit GOLD’da…"; linkArray[0] = "www.gold.com.tr"; urlArray[0] = "http://kelimereklam.donanimhaber.com/test/?islem=tikla&kid=266&k=multiplayer&s=115&id=747&sli=www.gold.com.tr&yrl=http://www.gold.com.tr/SelectProducts.asp?Type=1&CATEGORY=24" ImageURLArray[0] = ""; creativeArray[0] = ""; creativeWidth[0] = 80; creativeHeight[0] = 80; toolTipWidth[0] = 300; xOffsetArray[0] = 0; yOffsetArray[0] = 0; layoutType[1] = 1; titleArray[1] = "GOLD BiLGİSAYAR"; bodyArray[1] = "En uygun fiyat, en bol çeşit GOLD’da…"; linkArray[1] = "www.gold.com.tr"; urlArray[1] = "http://kelimereklam.donanimhaber.com/test/?islem=tikla&kid=199&k=multiplayer&s=115&id=742&sli=www.gold.com.tr&yrl=http://www.gold.com.tr/SelectProducts.asp?Type=1&CATEGORY=16" ImageURLArray[1] = ""; creativeArray[1] = ""; creativeWidth[1] = 80; creativeHeight[1] = 80; toolTipWidth[1] = 300; xOffsetArray[1] = 0; yOffsetArray[1] = 0; layoutType[2] = 1; titleArray[2] = "GOLD BiLGİSAYAR"; bodyArray[2] = "En uygun fiyat, en bol çeşit GOLD’da…"; linkArray[2] = "www.gold.com.tr"; urlArray[2] = "http://kelimereklam.donanimhaber.com/test/?islem=tikla&kid=584&k=multiplayer&s=115&id=714&sli=www.gold.com.tr&yrl=http://www.gold.com.tr/producebymark.asp?MARK=HİS" ImageURLArray[2] = ""; creativeArray[2] = ""; creativeWidth[2] = 80; creativeHeight[2] = 80; toolTipWidth[2] = 300; xOffsetArray[2] = 0; yOffsetArray[2] = 0; var tooltipBkgColor = "#F5F5F5"; var tooltipHighlight
  • 6-7 gündür şikayetimle ilgilenilmesini bekliyorum ;)
  • Yazı renklendirme çalışmıyor. Color 'a tıklıyorum, fakat renklere tıkladığımda olmuyor... Genelde karşılaştığım bir sorun. LİNK içinde aynı durum söz konusu.
    Programcı arkadaşlara selamlar.
  • uyarı puanları hakkında uyarı puanlarını kim vermekte en son aldıgım uyarı ile daha öncekileri arasında 1 yıl var 1 yıl önce aldıgım puanı neden halen duruyor
  • 9-10 gündür şikayetimle ilgilenilmesini bekliyorum ;)
  • quote:

Yazı renklendirme çalışmıyor. Color 'a tıklıyorum, fakat renklere tıkladığımda olmuyor... Genelde karşılaştığım bir sorun. LİNK içinde aynı durum söz konusu.

Opera mı kullanıyorsun?Ben bu sorunu Opera'dayken yaşıyorum da hatta diğer ifadeler kullanmak için tıkladığımda bunların kodları mesajımda çıkmıyor.Bir de son zamanlarda çok olmaya başladı şu link butonu sorunu.Sorun şu:link butonunu kullanamıyorum;tıklıyorum linki ve adını ayarlıyorum tamam'a basıyorum bu onay penceresi kapanmıyor ve dolayısıyla linki adıyla birlikte koyamıyorum.
  • Bu member stats olayı neden kapatıldı acaba.. Bölümlerde kim kaç msj atmış görebiliyorduk.. Linkide şu şekildi hatta

http://resim.donanimhaber.com/memberstats.asp?forumid=78 (78 yazan yere bölümün id nosunu yazıyorduk)
  • Üyeler butonuna tıklıyorum ortalama 15sn de geliyor.. Kişiyi aratıyorum en az 10-15sn. arası bekliyorum. Kişi geliyor tıklıyorum bu sefer 30-45sn arası bekliyorum ve hata kodu çıkıyor. Harcanan zaman 1DK, belki daha fazla , sonuç=0.
    2mbit net..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 23 Nisan 2009; 14:08:58 >
  • quote:

Üyeler butonuna tıklıyorum ortalama 15sn de geliyor.. Kişiyi aratıyorum en az 10-15sn. arası bekliyorum. Kişi geliyor tıklıyorum bu sefer 30-45sn arası bekliyorum ve hata kodu çıkıyor. Harcanan zaman 1DK, belki daha fazla , sonuç=0.
    2mbit net..

Ülkemizin sorunu burada işte.Donanimhaber kendine göre çağ dışı serverlarla devam ederek kazanıyor kazadığını sanmıyor kazanıyor ama toplamda üyelerin bekleye bekleye kaybettikleri süre server rahatlatmak için 2 mesaj arası bekleme zamanı sürekli server database hataları hep Türkiye'nin kaybı oluyor.Halbuki ne kadar hız o kadar bilgi paylaşımı o kadar çok üye o kadar tıklanma sayısı o kadar artan reklam gelirleri.

Hele kişi profili açarken 1dk bekleyip o profilin açılamaması ve ayrıca o sekmenin diğer forumları açmasını engellemesi ve hata kodu çıkınca diğer forumları açması tamamen komedi bir durum.

Arama motorunu zaten fonksiyondan saymıyorum.Google'a donanımhaber yaz arayacağın şeyi yaz çok daha isabetli buluyor.

Gel gör ki 2.elde tanıştığım değerli insanlar diğer forumlarda teknik bilgi olarak üst düzey kişiler forumda kalmamızı sağlıyor.He bir de aşırı aktif bir forum olan sıcak fırsatlar.

Ülkeyi seviyorsan dikenine katlanacaksın artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Yazı renklendirme çalışmıyor. Color 'a tıklıyorum, fakat renklere tıkladığımda olmuyor... Genelde karşılaştığım bir sorun. LİNK içinde aynı durum söz konusu.

Opera mı kullanıyorsun?Ben bu sorunu Opera'dayken yaşıyorum da hatta diğer ifadeler kullanmak için tıkladığımda bunların kodları mesajımda çıkmıyor.Bir de son zamanlarda çok olmaya başladı şu link butonu sorunu.Sorun şu:link butonunu kullanamıyorum;tıklıyorum linki ve adını ayarlıyorum tamam'a basıyorum bu onay penceresi kapanmıyor ve dolayısıyla linki adıyla birlikte koyamıyorum.

İE 7 ve 8'de hızlı mesaj gönderde çalışmıyor.Bazen normal cevapla sayfasında da o tür hatalar oluyor.Aynı şey smiley,color,link gibi ayrı bir pencere açan scriptler için de geçerli.

Firefox durumunu kullanmadığım için bilmiyorum.
  • Süresiz uzaklaştırma alan bir kişi, yeniden fake bir nick alsa DH üyeliğine izin veriliyor mu?

Cevap: hayır olacak tabii ki.

Peki bu durum şikayet edildiği halde, fake nick'in üyeliği devam ettiriliyorsa, ne denir?

Örnek:

eski nick: saxi_saxi
    yeni nick: caddydsg

Takip ediniz, göreceksiniz...
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.