Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: farukkk

CΛRNIVΛLE

Şuanda ie ve firefox ile denedim sorun gözükmüyor.

Sadece bende olmadığını teyit etmek için aşağıdaki konuyu açtım ve bu sorunla karşılaşanların olduğunu gördüm.

http://forum.donanimhaber.com/m_30619779/tm.htm
  • Böylesine güncel bir sitede mesaj atma süresinin bu kadar uzun olması çok saçma....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkowich -- 25 Mart 2009; 12:36:50 >
  • krm-iks

Bu isteğinizi forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak bildirmeniz gerekmektedir.

Fahreddin

Bu tarz konuların bölümü konu dışı değil gereksizler bölümü.

diciotto

Gereksiz kız konuları açan üyelere uyarı puanı veriliyor.Bu tür konuları siz üyelerimizden şikayet sistemi ile bize iletmenizi rica ediyoruz.

@Cihangir,tanjugunduz

Hesabınızla ilgili yaşadığınız sorunları forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak bildirir iseniz gereği yapılacaktır.

leon tr,Nike,sol_ak

Sorun düzeltilmiş.

lord of the pes

Cep telefonunuzu onaylatmanız gerekmektedir gerekli detaylar imzamdaki konuda mevcut.

FaTaL.P , berkowich

2 dakika kuralı hakkında sorular

Foruma mesaj atarken 2 dakika kuralı vardır. Üyelerimizin 2 mesajı arasında en az 2 dakika beklemek durumundadır; daha kısa sürede mesaj atmaya çalışıldığında üyelerimiz bir uyarıyla karşılaşır.

2 dakika kuralının amacı nedir?

Foruma atılacak bir mesajın düşünülmesi, yazılması foruma yollanması gibi süreler dikkate alındığında 2 dakika süresi uzun bir süre değildir. Bu kural konurken 2 amacımız bulunmaktadır:
    Birisi üyelerimizin mesajlarına daha çok özen gösterip daha kaliteli mesajlar hazırlamaları, diğeri ise forumda kötü niyetle ard arda mesaj atımlarını engellemektir.
    Lütfen bu sürenin kısalması, kaldırılması, ya da farklı alternatif önerilerde bulunmayınız.

byzihh

Avatarınıza bakarak bir önceki mesajımdada belirttim bu şekilde kullanılan avatarda yanlış anlaşılma herzaman olacağını ve resmi editleyerek resmin içerisinde bilgi vermeniz gerektiğini belirttim.Bu şekilde bilgi verilmiş bir avatara hiç bir zaman uyarı verilmez yanlış anlaşılma olmaz.bu şekilde kullanmaya devam eder iseniz kimse avatarınızdaki kişiyi araştırmaz ve bu yüzden uyarı puanı almaya devam edebilirsiniz.

.TaneR.

Konu siyasi oladuğu için silinmiş ve uyarı almışsınız.

YalnızEnes

Bu tarz isteğinizi bu konularda şikayet sistemi ile iletirseniz gereği yapılacaktır.

ResiqMe

Konu içerisinde konudan çıkmadan >> bu işaretlere tıklar iseniz ilk sayfaya ve son sayfaya direk gidebilirsiniz.

CΛRNIVΛLE

Yaşadığınız sorunu programcı arkadaşlara iletiyorum.Şunuda belirtmek isterim hızlı cevapta adı üstünde tüm özellikler kullanılmıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sayfanın sonuna inmek için kısayol butonu koyulmasını rica ediyorum Teşekkürler. Eğer böyle bir imkan varsa tabi.

• Nike

İsteğinizi programcı arkadaşlara iletiyorum şuanda size önerim konuyla alakalı konu içerisinde üstte bulunan
    hızlı cevap sekmesinede tıklayınca sayfanın sonuna gelebiliyor.
  • Konum silinmiş neden silindiğini öğrenmek için şikayet sistemini kullandim ama hala yanit gelmedi 1 saat geçti. İlgili konu Kültür-Bilim bölümündeydi.
  • .iLK.

isteğinizi aynı şikayet sistemi üzerinden yenileyebilirsiniz.

LeVeL

Kural dışı konu sebebiyle silinmiştir.
  • quote:

.iLK.

isteğinizi aynı şikayet sistemi üzerinden yenileyebilirsiniz.

LeVeL

Kural dışı konu sebebiyle silinmiştir.

Kural dışı konumu? Kültür - Bilim bölümü değil mi orasi?

Yane tartışma çıktı şu çıkardı filan deseniz anlarimda bu kural dışı konu sebebi çok hayali kaçtı konuyu eğer okursaniz kural dışılık göremezsiniz. Yada bana hangi kuralın dışında olduğunu söylermisiniz. Siyasi bişi yazmadım , teknolojinin geleceğe yapabileceği bir öngörüden bahsettim. Ben kural dışı sebebini aklıma dahi getirmemişken , tartışma çıkmıştır ondan kapanmıştır'ı düşünürken kural dışı konu denmesi beni epey kırdı. Ben birden fazla site yönetiyorum o yuzden kurallari biliyorum ve o konuyu objektif biçimde inceleyip neyin kural dışı olduğunu belirtmenizi talep ediyorum

Teşekkürler.

Belki yardımı olur diye:
    Konunun başlığı: "Kapitalizm insanı tüketirse?"
    Konunun içeriği: Gelişen robot teknolojileriyle birlikte insanın fiziksel gücüne gerek kalmazsa bu boşta kalan insanları nasıl yönlendirmek gerekir. Bu konuda fikir alışverişi yapılan bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 29 Mart 2009; 15:39:23 >
  • dh postkasar diye bi konu açmıştım silmişsiniz?
    ne yanlışlık vardı bu konuda?
    tamamen mizahi bi resimdi oysaki...
    eğlenmek de mi yasak oldu yani nedir?
    silmenizin nedenini söyleyin bari...
  • Spoiler butonu ne zaman düzelicek?
  • LeVeL

Konunuzda ufak çaplı tartışma atışma başladığı için bölüm yöneticisi tarafından daha büyük tartışmalara sebep vermemesi açısından silinmiştir.Neden olarakta bölüm yöneticisi kural dışı tartışmalı konu göstermiştir.Bir üst mesajımda bu şekilde açıklamama sebebim sizin bu tarz konuların çok çabuk tartışma yaratacağını bildiğinizi düşündüğüm içindir.

leon tr

Daha önce açılan konu hakkında tekrar konu açtığınız için ve konuda program diye verilen adreste kural dışı Cinsel içerikli virüslü dosya olduğu için silinmiştir

TuruncuSite

Programcı arkadaşlara sorunu tekrar ilettiyorum.
  • quote:

LeVeL

Konunuzda ufak çaplı tartışma atışma başladığı için bölüm yöneticisi tarafından daha büyük tartışmalara sebep vermemesi açısından silinmiştir.Neden olarakta bölüm yöneticisi kural dışı tartışmalı konu göstermiştir.Bir üst mesajımda bu şekilde açıklamama sebebim sizin bu tarz konuların çok çabuk tartışma yaratacağını bildiğinizi düşündüğüm içindir.

leon tr

Daha önce açılan konu hakkında tekrar konu açtığınız için ve konuda program diye verilen adreste kural dışı Cinsel içerikli virüslü dosya olduğu için silinmiştir

TuruncuSite

Programcı arkadaşlara sorunu tekrar ilettiyorum.

Yanıt için teşekkürler konu anlaşılmıştır. Şikayet sistemindende gecikmeli olsa beklediğim yanıt geldi memnunum.

Ekleme:
    Gerçi kültür bölümünde yapılan mudalelere daha dikkat etmek gerekir. Sonucta az ve öz konu açılıyor bütün konu kapatılacağına gereksiz mesajlar silinebilir. Yada konu kitlenebilir ama bütün konuyu silmenin bir mantığı yok. Konu dışı bölümünde yetişilmediği için konuların direk silindiğini bende biliyorum ama orasi kültür bölümü sonuçta. Umarım bunu iletirsiniz.
    Tekrar Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 29 Mart 2009; 15:48:31 >
  • Yahu yeter biri şu uyarı listesine baksın!!!
  • Merhaba DH yöneticileri;

Uzun zamandır kullandığım, imza kurallarına son derece dikkat eden ve kural dışı olabilicek herhangi bir şeyi yok iken;

"IMZANIZ KURAL DIŞIDIR" uyarısı var imzamda.

Kontrol eder misiniz? Bir hata mı söz konusu.

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thall

Merhaba DH yöneticileri;

Uzun zamandır kullandığım, imza kurallarına son derece dikkat eden ve kural dışı olabilicek herhangi bir şeyi yok iken;

"IMZANIZ KURAL DIŞIDIR" uyarısı var imzamda.

Kontrol eder misiniz? Bir hata mı söz konusu.

Saygılar.

Aynı şey benim içinde geçerli.3 aydır kullandığım Profil imzası ve normal imza larımda sorun olduğu söylendi.Normal imzam profil imzama atılmış profil imzam ise yok olmuş,Ayrıca kimse şu uyarı listesine bakmıyor...
  • Bazı konulara cvp yazamadım

ADODB.Command error '800a0d5d'
    Application uses a value of the wrong type for the current operation.
    /upload/postpro.asp, line 455
  • powerstorm

--------------------------------------------------------------------------------

Artan seviyesizlik nedeniye bundan sonra konu dışında saçma sapan konular açanların, mesaj atanların, konu dışı kurallarına uymayanların bu bölümde konu açma ve mesaj atma hakkı derhal alınacaktır.Bu kurala bölümle ilgisi olmayan konu açmakta dahildir. Bilginiz olsun.

Siyasi konu açanlar
    Kız arkadaşımdan ayrıldım, kız bana yüz vermiyor konuları lütfen gereksiz mesajlar bölümüne
    Tartışma yaratıcı olduğunu bile bile konu açanlar
    Konu içinde saçma sapan mesaj atanlar (takam kafana, yan yatır, boynunu kır vb.)
    Konu dışı bölümü ile ilgisi olmayan, forum içinde bölümü olan konu açanlar
    Ana başlığı olan bir konuyla ilgili ayrı konu açanlar

demiş şu konudışındaki başlıkların%99 u gereksiz
    Modlarda haklı bir bakıma hangi biriyle uğraşsınlar yapacak bir şey yok gibi malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: asrin43

powerstorm

--------------------------------------------------------------------------------

Artan seviyesizlik nedeniye bundan sonra konu dışında saçma sapan konular açanların, mesaj atanların, konu dışı kurallarına uymayanların bu bölümde konu açma ve mesaj atma hakkı derhal alınacaktır.Bu kurala bölümle ilgisi olmayan konu açmakta dahildir. Bilginiz olsun.

Siyasi konu açanlar
    Kız arkadaşımdan ayrıldım, kız bana yüz vermiyor konuları lütfen gereksiz mesajlar bölümüne
    Tartışma yaratıcı olduğunu bile bile konu açanlar
    Konu içinde saçma sapan mesaj atanlar (takam kafana, yan yatır, boynunu kır vb.)
    Konu dışı bölümü ile ilgisi olmayan, forum içinde bölümü olan konu açanlar
    Ana başlığı olan bir konuyla ilgili ayrı konu açanlar

demiş şu konudışındaki başlıkların%99 u gereksiz
    Modlarda haklı bir bakıma hangi biriyle uğraşsınlar yapacak bir şey yok gibi malesef

öleyse o konuları silmeyi deneyebilirler???

benim sorum; sayın adminler, bu yeni uygulamanız sebebiyle; "senelerin getirdiği bir atmosferi olan" gereksizlerin dejenere olduğunu biliyormusunuz????

ve bu konuda bir çözüm getirmeyi düşünüyormusunuz???

teşekkürler..
  • thall

İmza kuralları için diğer üst konu başlığını kullanalım.

servecold

Yaşadğınız sorunu programcı arkadaşlara iletiyorum.

asrin43,errör

Çoğu konu içeriğine bakılarak taşınmıyor siliniyor.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.