Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ayrı konuda pm den link istedim diye 2'şer uyarı puanı almışım pm ile bana birinin bir şey atmasıda mı yasak? "Banada atarmısınız?" cümle bu bunun için uyarı puanı almam çok saçma.
  • HandjobbeR

Kural dışı,yasak olan,İlegal paylaşım isteği olan konuda yardım,pm istemekte uyarı sebebidir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kurallar esnedi sanırım.

edit ekran görüntüsü
  • Ottoman_PoweR

Daha detaylı bilgi verir ve konu linkini şikayet sistemi ile iletirseniz gereği yapılacaktır.
  • Kendi mesajlarımı niye bloklayabiliyorum? Bu özelliğin kişinin kendisi için açık bırakılmış olması ilginç ötesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Ottoman_PoweR

Daha detaylı bilgi verir ve konu linkini şikayet sistemi ile iletirseniz gereği yapılacaktır.

arbuzik adlı üyenin devasa avatarından bahsetmiştim. Resmi neden sildiniz acaba? Resime ilk bakıldığında zaten bu devasa avatar göze çarpıyor. Hangi ayrıntıdan bahsediyorsunuz.

Yenileme: Yanlış üye adı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 15 Mart 2009; 16:33:45 >
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.

/m_subheader3.asp, line 160

5dk dır bu hatayı alıyordum forumda şimdi düzeldi.
  • selam benim yardıma ihtiyacım varda.ben bi kişi tarafından dolandırıldımda ve bu kişinin elimde sadece msn adresi var ve ben bu kişinin msn adresinden IP numarasını nasıl bulabilirim bana yardımcı olabilirmisin
  • GeceBekcisi , Nike

Bu durumu programcı arkadaşlara iletiyorum.

Ottoman_PoweR

Eklemiş olduğunuz ekran görüntüsünden ne demek istediğiniz ne istediğiniz anlaşılmıyordu.Eklemiş olduğunuz şikayeti öneriyi daha anlaşılır bir şekilde eklemenizi rica ediyorum.

EROL_ESMER

Malesef size bu konuda bilgim olmadığı için yardımcı olamıyorum.
  • Bu resimde bir üye post atmış. Post içeriğinde herhangi bir sorun yok. Sorun üyenin avatarında. Avatar devasa boyuttadır. İlgileniniz lütfen.
  • Ottoman_PoweR

Bu tür üye hakkındaki şikayetlerinizi üyenin yazdığı herhangi bir postunun üzerindeki şikayet sistemi ilede bildirebilirsiniz. Şuanda üyenin avatarında sorun yok.
  • Kültür ve Bilim bölümü siyasi konuların açıldığı birçok üyenin Atatürk'e saygısızlık yaptığı bir bölüm haline dönüşmüştür.Konu dışında anında kapanan başlıklar aynen Kültür ve Bilim bölümünde açılmakta ve uzun süre kalmaktadır.Bölüm iktidarı kollayan ve onlara muhalefet edenler arasında yapılan siyasi konuşmaların döndüğü bir yer halini almıştır Konulara giriyorum miting alanı gibi yazışmalar ile karşılaşıyorum bu soruna ivedik ile çözüm bulunması yada forumdaki siyaset yasağının kalkmasını talep ediyorum çünkü Kültür ve Bilim bölümünde bu kural işlemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 16 Mart 2009; 22:06:46 >
  • diciotto

Bölüm yöneticisi arkadaşımıza gerekli bilgilendirmeyi yapıyorum.
    Bu tür kural dışı konuları şikayet sistemi ile bildirmenizi rica ediyorum gereği yapılacaktır.
  • son 2 gündür giriş yapamıyorum giriş yaparken beyaz sayfada kodlar çıkıyor..yenileyince sayfayı yine misafir konumunda oluyorum..umarım bu mesajı yazabilirim..çünkü bazen de giriş yapmış görünüyorum ancak sayfa değişiminde yine gidiyor girişim ve bu özelliği kullanmaya hakkınız yok diyor..internet explorer ve operada denedim aynı..giriş yapabilirsem de atıyor..
  • Hiç bir konuya giremedim.Sürekli hata mesajları çıkıyor.

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'
    [DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.
    /m_subheader3.asp, line 160

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'
    /tt.asp, line 933

Provider error '80004005'
    Unspecified error
    /tt.asp, line 933
  • Bu kadar mesaj atmama rağmen hala konu açamıyorum.Eğer cep telefonumu vermediğim için konu açamıyorsam kesinlikle reddediyorum telefonu vermeyi.Böyle bi saçmalık hiç bi forumda yok.
  • Firefox , IE ve Google Chrome'da denenmiştir. Ve üçünde de görülmüştür. Şöyle ki:

- Konuya "Hızlı Cevap" butonuna tıklayarak cevap vermek istediğimizde ve mesajımıza "daha çok gülücük.." kısmındaki gülücüklerden eklemek istediğimizde, eklenmiyor. Eğer ki "Cevapla" butonuna tıklayarak cevap veriyorsak böyle bir sorun bulunmuyor.

Bilginize...
  • Kız Konularının tamamen konudışından silinmesini ve buna karşı olanlara yaptırım uygulanmasını istiyorum. 2 sene önceki forum resmen çoluk çocuk forumu haline geldi. Telef ettiler forumu resmen.
    lütfen kız konuları kapatılsın ve gereksizlere taşınsın.
    sürekli kız konusu açanlarda konu dışına konu açıp msj atamasın(vardır illaki bir yolu).
  • red a!ert,servecold

Sorununuzu programcı arkadaşlara iletiyorum.

thermalshock

Cep telefonu vermemeniz ile konu açamamanızın alakası yok.farklı bir tarayıcı denemenizi tavsiye ederim.

ozwizard7

Konu dışı bölümlerinde mesaj sayıları artmıyor.

CΛRNIVΛLE

Şuanda ie ve firefox ile denedim sorun gözükmüyor.

murderer_utku

Şuanda Konu dışı bölümünde kız konuları ile ilgili açılan konular gereksiz mesajlara taşınıyor yada siliniyor sizlerden bu tür konuları şikayet sistemi ile bizlere iletmeniz gereği yapılacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

murderer_utku

Şuanda Konu dışı bölümünde kız konuları ile ilgili açılan konular gereksiz mesajlara taşınıyor yada siliniyor sizlerden bu tür konuları şikayet sistemi ile bizlere iletmeniz gereği yapılacaktır.

ama bir yaptırım uygulanması lazım.forum kurallarını okumadan konu açanlara bir uyarı puanı verilmesi lazım en azından.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.