Şimdi Ara

forumla ilgili sormak istedigim bir kac sey var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar foruma arkadasim cok gzl falan dedi ben de uye oldum ama gercekten guzel su ana kadar sormak istedigim bir kac sey var forumdaki yerlere baktim resimler bolumu fln disconnect bolumu fln var

ben ressimlerle ilgili yada disconnectle ilgili buraya topic acsam herhangi bir ceza yermiyim

bide su imzaya resim koyuyorm imza niz kural disi dio bi sefer oyle demdi ondada page cannot be displayed cikti bunu da aciklarsaniz sevinirim

herhangi bir hakaret de bulunmadiginiz surece tum yorumlara acigim

///saygilar///

• Bu linkten imza ile ilgili herşeyi öğrenebilirsin...
    http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm
    Diğer soruna gelince, yanlış yere konu açarsan sanırım bunu alışkanlık haline getirirsen ceza veya uyarı alırsın sen knight online genel kısmına disconnect ile ilgili bir topic açarsan gören mod onu ilgili bölüme taşır gereken uyarıyı yapar yani knight online genel bölümüne char satıyorum, saat 23:00 dc, buda benim charım, Clan arıyorum, gibi bir topic açmamanı şahsen öneririm.
  • ok cok sagol
  • Fake üyelikler aldığın (ThEsHaDoWkInG, asassin1234 ve legolas1772) ve bu üyelik ile " ABDULKADIrI DOVDUM" şeklinde konu açtığın için asıl üyeliğin olan TheBigRogue'un cezası 1 hafta daha uzayacaktır. Devam ettiğin takdirde ceza sınırsıza çevrilecektir.

Lütfen bana "ThEsHaDoWkInG benim kankam" falan gibi laflar etme. 7 Ekim'e kadar mesaj atmayan biri, tam 7 Ekim'de mesaj yağdırmaya başlıyor. 7 Ekim de "TheBigRogue" un ceza aldığı gün. Arkadaşın bile olsa, bu yapılan ortak üyelik kullanımına girer ve kural ihlalidir.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 11 Ekim 2006; 5:01:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sensorler hakkinda bir kac soru?
    14 yıl önce açıldı
    Beyler bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.