Bildirim
forumu okuyarak bi sitem topladım ????????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sabit sistem. hayırlı olsun. -
Güzel olmuş bence harddisk'i biraz daha büyük tutarsan daha rahat edersin.Sana önerim aynı harddisk'ten 2 tane alıp raid 0 olarak kullanman. -
sistem süper ama bence hdd'yi seagate al derim -
hdd 250 gb Western dijital yakışır. hayırlı olsun güle güle kullan -
sistem güzel olmuş da o anakarttan hiçbir yerde yok.onun yerine p5ld2 se modelini kakmaya çalışıyorlar dikkat et.eğer se modelini kakmaya çalışırlarsa deluxe modelini iste.170$civarı ama değer. -
yeni sistem toplayederim.an biri olarak konuşuyorum sabit diski 200 gb seagete ncq almanı kesinlikle tavisye ederim çok sessiz ve 5 yıl garantisi var.ama kesinlikle sabit diski artır. -
hdd dışında bi sorun yok herhalde ...
dier konularda kesin amd intel çakışması oluo ama:D -
quote:
Orjinalden alıntı: welcome to hell
sistem süper ama bence hdd'yi seagate al derim
Katılıyorum,
Samsung kullandım 3-4 ay önce ugultu yapıyordu (200 GB ) .....( sesi fazla )
Suan Çift Seagate taklı (160+200) halde... o kadar ses çıkmıyor -
peki bu işlemciyi anakarta tanıtmak problemli oluo mu???
konuların bazılarında dikkatimi çekti ama... -
quote:
Orjinalden alıntı: Viktor_Taransky
peki bu işlemciyi anakarta tanıtmak problemli oluo mu???
konuların bazılarında dikkatimi çekti ama...
hiçbir proplem yok -
quote:
Orjinalden alıntı: maymunkral
sistem güzel olmuş da o anakarttan hiçbir yerde yok.onun yerine p5ld2 se modelini kakmaya çalışıyorlar dikkat et.eğer se modelini kakmaya çalışırlarsa deluxe modelini iste.170$civarı ama değer.
zaten düz model artık üretilmiyecekmiş ,bende gecen hafta cok aradım düz modelini bulamadım ve sonunda sinirlendim deluxe modelini aldım...Bu arada yeri değil ama deluxe modelinin belirgin bir farkı varmı düz modelden(oc yada performans bakımından) -
quote:
Orjinalden alıntı: slayer35
quote:
Orjinalden alıntı: maymunkral
sistem güzel olmuş da o anakarttan hiçbir yerde yok.onun yerine p5ld2 se modelini kakmaya çalışıyorlar dikkat et.eğer se modelini kakmaya çalışırlarsa deluxe modelini iste.170$civarı ama değer.
zaten düz model artık üretilmiyecekmiş ,bende gecen hafta cok aradım düz modelini bulamadım ve sonunda sinirlendim deluxe modelini aldım...Bu arada yeri değil ama deluxe modelinin belirgin bir farkı varmı düz modelden(oc yada performans bakımından)
p5ld2 üretilmeyecek diye bir durum söz konusu değil.20 gün içinde TR stoklarına girecek.hala da üretim bandında.ama deluxe modeli almakla iyi etmişsin zira 9XX serisi işlemciler düz modelle iyi o\c olmuyorlar.deluxe daha iyi o\c oluyor.daha az voltaj dalgalanması var dolayısıyla daha stabil.ayrıca deluxe un normal modele oranla 1-2 performans artırıcı özelliği daha var.
-
ben de pc toplıcam yakında ya amd ya da intel .intel olurda hemn hemen aynı sistem oluo hayırlı olsun.. -
arkadaşlar sistem hakkında başka yorumu olan yok mu hafta içi alıcam ???
bir de raid 0 (herhalde tam bilmiorum) gerçekten yaararlı mı ?? -
bence sata 2 disk al saegate gerçekten en iyi üretici dahili ibilgi transfer hızı 300 Mbit bu hızla uçarsın zaten wester digital de iyi ama en saglam ve kullanışlı saegate .... .gerisi yalan olmuş -
quote:
Orjinalden alıntı: kobe_bryant1977
Güzel olmuş bence harddisk'i biraz daha büyük tutarsan daha rahat edersin.Sana önerim aynı harddisk'ten 2 tane alıp raid 0 olarak kullanman.
+1
+ birde dvd lazım sanki
belki birde dvd writewr
hayırlı olsun. -
Güzel bi sistem olmuş hayırlı olsun. Monitörünü belirtmemişsin tft mi crt mi? Bende yakında bi sistem toplucam ama amd olucak inş. -
monitörüm war zaten onu kullanıcam...
sen ne toplucaksın amd olark killerbull.?!?!?! -
Daha henüz araştırma aşamasındayım ama işlemcim mutlaka amd olacak 3500 veya 3700. Ekran kartı şimdilik 7600 GT düşünüyorum. Anakart ASUS A8N SLI Premium olabilir. HDD Seagate 200 GB SATA II NCQ, Twinmos 2*512 RAM, monitörü kararlaştıramadım henüz ama 20'' tft almak istiyorum. Eğer maddi olarak yeterli seviyeye ulaşabilirsem yani yaklaşık olarak iki - üç ay sonra falan almayı düşünüyorum. O zamana kadar bu sistem değişebilir tabi.
Benzer içerikler
- i5 mi i7 mi
- intel speed shift technology nedir
- işlemci cache nedir
- ryzen 5 5500 vs 5600
- fan kontrol programı
- m2 vs m3
- amd threadripper
- mediatek dimensity 9300+
- dünyanın en iyi işlemcisi
- exynos 2400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X