Şimdi Ara

ForuMun Son DuruMu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Farkındasmınız Bılmem Ama Bu event,bot zart zurt cıktıgından Sonra Leveli yuksek olanlar oyunu bırakmayı basladı.Turkler ıcın geçerli
    Ee Bunlar oyunu bırakmadan once foruma farkındamısnız bılmem ama Hep yararlı seyler acıyorlardı
    Mesela Fos Onlıne ın emulator u ,Ne bılım Oyundakı gızlı sırlar Taktıkler Felan
    Ama foruma Simdi bakınca (lutfen yanlıs anlamayın)Forumda oyunu bılmeyenler cok oldu herkes yardım ıstıyor tabı yardım etmek bızım gorevımız ama eskısıı gıııbı olsa gun gectıkce belkı daha degısık seyler fln ogrenecektıkSaolsun Celerm,Jeicei-mai_mai,ShupaR,chacki Fln arkadaslarımız forumu bırakmadıgı ıcın azda olsa bırseyler ogrenıyoruz

Sızınde Goruslerınızı beklıyoruz...

Edit:Heretic abi Yanlıs anlama Forum kotulendı demıyorumAnlatmak ıstedıgım(Foruma gıren kısılerın Forumu Nasıl degısıtırebılecegı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Liseli_CraZy_ -- 5 Kasım 2006; 23:13:59 >

• İlk olarak heretic1503 lütfen 1503 ü unutmayalım

Forum birsürü gereksiz insanla doldu malesef.Şu an mod olmasam SilkRoad bölümüne hayatta girmem.

LORD_WESTSIDE,clubber_fg,ThE_DoCToR,archerxx,ANIL,Mr.Cowboy.

Bu bölüm açıldığından beri olan isimler benim hatırladığım bunlar ve şuan hiçbiri girmiyor malesef.

POst sayısı 70 olup açığı konu sayısı 50 olan adam mı dersiniz,üst konularda olmasına rağmen resim bölümü açan mı dersiniz,konum neden silindi diye konu açan mı dersiniz,Arama Butonu ve SSS bölümünün forumun estetik güzelliği için koyulduğunu düşünenler mi dersiniz,banlanınca fake alıp ''beni banladı heretic'' diyip ben ban yetkimin olamdığını anlama zorunluluğu olan kişiler mi dersiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 5 Kasım 2006; 23:28:22 >

• yüksek levelli arkadaşların oyunu bırakmasının sebebi event ya da rollback gibi şeyler değil gibime geliyor..

farkettiniz mi bilmiyorum ama :kapasitesi uzun zamandır arttırılmayan serverlara girmek artık neredeyse imkansız duruma gelmiş bulunmakta..

gece1-2 de bile 5-10 dc yemeden oyuna giremiyorum..güzndüzleri ise ne çektiğimi bir ben bi de allah bilir2-3 saat sadece girmek için uğraşıyoruz..girdikten sonra da dc ve yeni çıkan başka bir hata yememek için de ayrı bi özen göstermemiz gerekiyor..
    bunlardan bıkan arkadaşlar çözümü diğer online oyunlarda buluyor.. ya da oyun oynamayı tamamen bırakıyor..

ama biz burdayız ve elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağız..

• quote:

Orjinalden alıntı: _Liseli_CraZy_

Arkadaslar Farkındasmınız Bılmem Ama Bu event,bot zart zurt cıktıgından Sonra Leveli yuksek olanlar oyunu bırakmayı basladı.Turkler ıcın geçerli
    Ee Bunlar oyunu bırakmadan once foruma farkındamısnız bılmem ama Hep yararlı seyler acıyorlardı
    Ama foruma Simdi bakınca (lutfen yanlıs anlamayın)Forumda oyunu bılmeyenler cok oldu herkes yardım ıstıyor tabı yardım etmek bızım gorevımız ama eskısıı gıııbı olsa gun gectıkce belkı daha degısık seyler fln ogrenecektıkSaolsun Celerm,Jeicei-mai_mai,ShupaR,chacki Fln arkadaslarımız forumu bırakmadıgı ıcın azda olsa bırseyler ogrenıyoruz

Edit:Heretic abi Yanlıs anlama Forum kotulendı demıyorumAnlatmak ıstedıgım(Foruma gıren kısılerın Forumu Nasıl degısıtırebılecegı)

Ahahah günaydın diyorum sana buradan yeni farkettiğin için bu durumu bu durum bu yazdan itibaren başladı...Küfürler falan eskiden hiç yoktu!Agwe,Lord_Westside,Tembeler ve aklıma gelmeyen daha birçok kişi bu forumdayken yani foruma yoğun olarak girerken hiç küfür falan edilmiyordu...Ne zaman yaz girdi araya olaylar koptu zaten...Agwe Murder Story'i kesti,tembeler lord_westside oyunu bıraktı falan!Hele eski muhabbetler artık hiç yok küfürler,agacılar,5k lar forumu işgal etmiş durumda...Bence forumu bırakanlara hak verin çünkü siz millete küfür ettikçe kimse bu foruma gelmez neden gelsin ki adam?!Adam orda Hikaye yazıyor ve güzel bir ortam yaratıyor topicten bir çıkıyorsun hoopp küfürler başlıyor bir anda....Artık eskisi gibi seviyeli tartışmalar eski üyeler kalmadı...Herkes birbirine giriyor forumda keşke diyorum yine nisan-mayıs ayları olsa hiç değilse o eski ortamdaki elemanlar geri dönse...Ama artık imkansız adam gibi soru bile sormaktan aciz insanlar oldukça bu forum da bir daha adam olamaz gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Th1ef

quote:

Orjinalden alıntı: _Liseli_CraZy_

Arkadaslar Farkındasmınız Bılmem Ama Bu event,bot zart zurt cıktıgından Sonra Leveli yuksek olanlar oyunu bırakmayı basladı.Turkler ıcın geçerli

Ahahah günaydın diyorum sana buradan yeni farkettiğin için bu durumu bu durum bu yazdan itibaren başladı...Küfürler falan eskiden hiç yoktu!Agwe,Lord_Westside,Tembeler ve aklıma gelmeyen daha birçok kişi bu forumdayken yani foruma yoğun olarak girerken hiç küfür falan edilmiyordu...Ne zaman yaz girdi araya olaylar koptu zaten...Agwe Murder Story'i kesti,tembeler lord_westside oyunu bıraktı falan!Hele eski muhabbetler artık hiç yok küfürler,agacılar,5k lar forumu işgal etmiş durumda...Bence forumu bırakanlara hak verin çünkü siz millete küfür ettikçe kimse bu foruma gelmez neden gelsin ki adam?!Adam orda Hikaye yazıyor ve güzel bir ortam yaratıyor topicten bir çıkıyorsun hoopp küfürler başlıyor bir anda....Artık eskisi gibi seviyeli tartışmalar eski üyeler kalmadı...Herkes birbirine giriyor forumda keşke diyorum yine nisan-mayıs ayları olsa hiç değilse o eski ortamdaki elemanlar geri dönse...Ama artık imkansız adam gibi soru bile sormaktan aciz insanlar oldukça bu forum da bir daha adam olamaz gibime geliyor
    Heretic'in agacı,küfürcü soykırımı yapması lazım .. Kısacası [GM]Paahnroh gibi olması lazım heretic'in Adam bot soykırımı yapıyor heretic sende forumun düzenini bozanların soykırımını başlat bence

• quote:

Orijinalden alıntı: EvilPhoenix

Heretic'in agacı,küfürcü soykırımı yapması lazım .. Kısacası [GM]Paahnroh gibi olması lazım heretic'in Adam bot soykırımı yapıyor heretic sende forumun düzenini bozanların soykırımını başlat bence

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: IShaDe

Bu bölüme girenlerin % 98 ini ıp banlamak lazım o zaman

En iyisi bu bölümü kapamak Diğer Oyunlar bölümüne geçsin arada kaynar gereksiz konularda(gereksiz insanlarda)

• quote:

Orijinalden alıntı: EvilPhoenix

Alıntıları Göster
    quote:

sana katılıyorum @IshaDe

@heretic1503 biran önce temizliğe başlarsan bunlar yavaş yavaş azalıcaklar..
    daha kaliteli bir ortama kavuşmamız için bunlar şart..

• quote:

Orijinalden alıntı: Farabî

quote:

En iyisi bu bölümü kapamak Diğer Oyunlar bölümüne geçsin arada kaynar gereksiz konularda(gereksiz insanlarda)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

çok mantıklı bişi diyosun dimi heretic mod çözüm bulmak yerine işten kaçmayı seçiyo o da güzel...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Hmm o zaman şahısa küfür edenlerin soykırımını yap bence GerekLi bişey

• quote:

quote:

quote:

çok mantıklı bişi diyosun dimi heretic mod çözüm bulmak yerine işten kaçmayı seçiyo o da güzel...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

quote:

quote:

BAN YETKİM YOK!

Artık başka birşey demiyoum hala anlayamadıysanız üyelere ban veremem uzaklaştırma veremem forumdan atamam.

Soykırım nasıl yapayım onuda söylerseniz BAN YETKİM YOK çünkü.

Herkes gereksiz ve uygunsuz gördüğü mesajları şikayet etse,gereksiz konulara ne diyon yaa vb. gereksiz mesajlar yazmasa bir nevi daha az gereksiz topicle karşılaşırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 6 Kasım 2006; 0:33:00 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

quote:

quote:

BAN YETKİM YOK!

Artık başka birşey demiyoum hala anlayamadıysanız üyelere ban veremem uzaklaştırma veremem forumdan atamam.

Soykırım nasıl yapayım onuda söylerseniz BAN YETKİM YOK çünkü.

Herkes gereksiz ve uygunsuz gördüğü mesajları şikayet etse,gereksiz konulara ne diyon yaa vb. gereksiz mesajlar yazmasa bir nevi daha az gereksiz topicle karşılaşırız

Alıntıları Göster
    @heretic1503

bence 'BAN YETKİM YOK' diye bi üst konu açmalısın zira silkroad ın temel bilgilerinin bilinmesi kadar gerekli bişey oldu bu artık

Th1ef e bi noktada katılıyorum..bencede konuyu açan kişi bu olayı geç farketmiş :P bende mayıs ayının ortalarında katılmıştım foruma we o zamanlar bu bölüm cidden güzel biyerdi..ne biliyim sık kullanılanlardan açarken ilk bu kısmı görmesem belki bu kısma uğramıycam bile..artık öyle bi hal aldı ki başlıkları görünce canım sıkılıyor bir an önce başka bölüme geçeyim diyorum...nerdeyse tüm başlıklar 'charım soyuldu help pls' , 'ne kesiyim bu lewelde' , 'serwer ne zaman açılır' , 'dc oluyorum neden' , 'runtime hatası alıyorum' (bisürü açılmış olmasına rağmen)...bu tarz oldular..bu yüzden insan soğuyor,en azından ben soğudum..

benimde bisüredir göremediğim Nomad_Soul war sanırım oda bıraktı yada benim gibi sadece bu türden bahsettiğim topicleri önizlemeyle okunmakla yetiniyor :P

• Walla buraya birşey yazmak için cevapla dedim ama ne diyeceğimi hiç bilmiyorum
    onun için Nasrettin hoca misali hepiniz haklısınız diyeceğim valla ben buraya mai_mai ile ağustos ayında geldim ama ondan önceside var nisan gibi filandır bu bölümdeyim çoğu eski demirbaşlar artık sadece dinleyici moduna geçtiler artık yazmıyorlar ; konu ile alakası var mı yok mu bilmem ama burada nomad abinin tembelerin agwe nin the_doctor un ve daha unuttuğum birçok ismin çok yardımını gördüm onlara buradan teşekkür ü borç bilirim . çok değil bundan 7 8 ay önce mr_cowboy un nachal odasında ki 2 3 giant la olan fotoraflarını pc nin başına gelen her arkadaşa gösterip oğlum bunlar ne acep diye yorum alırdım (tabi biz o zaman manyang larla grup s.x yapıyoruz hala ahh ahh eski günler özledim valla ) neyse çok saçmaladım hadi bye

• quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

Walla buraya birşey yazmak için cevapla dedim ama ne diyeceğimi hiç bilmiyorum
    onun için Nasrettin hoca misali hepiniz haklısınız diyeceğim valla ben buraya mai_mai ile ağustos ayında geldim ama ondan önceside var nisan gibi filandır bu bölümdeyim çoğu eski demirbaşlar artık sadece dinleyici moduna geçtiler artık yazmıyorlar ; konu ile alakası var mı yok mu bilmem ama burada nomad abinin tembelerin agwe nin the_doctor un ve daha unuttuğum birçok ismin çok yardımını gördüm onlara buradan teşekkür ü borç bilirim . çok değil bundan 7 8 ay önce mr_cowboy un nachal odasında ki 2 3 giant la olan fotoraflarını pc nin başına gelen her arkadaşa gösterip oğlum bunlar ne acep diye yorum alırdım (tabi biz o zaman manyang larla grup s.x yapıyoruz hala ahh ahh eski günler özledim valla ) neyse çok saçmaladım hadi bye
    Pardon heretic Ben zaten şikayet etmeye başLadım artık 1 yararım oLsun bari foruma Herkes böyLe oLursa küfürbazLardan temizLenir forum neyse bota bırakıp yatıyorum ben hadi bb herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

Walla buraya birşey yazmak için cevapla dedim ama ne diyeceğimi hiç bilmiyorum
    serverların istenileni karsılamamasi, lag ,dc , oyun hataları ,kserlar,hackerlar,5 k cılar ,kufur edenler yuzunden ara verdim gercekten kafam rahatladi.İnanırmısınız makineye format attim ve kurmadim bi daha ...Beklioz bakalım takla makani.

Forumda gercekten cevaplayacagımız konu olsa eyw. ama bi bakıorum hep gerksiz seyler,daha once acılan konular falan filan.Temizlik yapılsa dicem ama hergun heretic1503 un parmaklari kas yapıodur zati..Mesaj atan herkese katılıyorum.
    Gereksiz insan ve topiclere de ban diorum.tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: murderuo

serverların istenileni karsılamamasi, lag ,dc , oyun hataları ,kserlar,hackerlar,5 k cılar ,kufur edenler yuzunden ara verdim gercekten kafam rahatladi.İnanırmısınız makineye format attim ve kurmadim bi daha ...Beklioz bakalım takla makani.

Forumda gercekten cevaplayacagımız konu olsa eyw. ama bi bakıorum hep gerksiz seyler,daha once acılan konular falan filan.Temizlik yapılsa dicem ama hergun heretic1503 un parmaklari kas yapıodur zati..Mesaj atan herkese katılıyorum.
    Gereksiz insan ve topiclere de ban diorum.tesekkurler

Alıntıları Göster
    Arkadaslar Ben buraya bu konuyu sıkayet edesınız heretıce sunu yap bunu yap dıyesınız dıye acmadım
    Uyarıyorum sadece goruslerınızı bıldırmek ıcın
    Ama bazı arkadaslar bu işin farkında degıl gıbıme gelıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: _Liseli_CraZy_

Arkadaslar Ben buraya bu konuyu sıkayet edesınız heretıce sunu yap bunu yap dıyesınız dıye acmadım
    Uyarıyorum sadece goruslerınızı bıldırmek ıcın
    Ama bazı arkadaslar bu işin farkında degıl gıbıme gelıyor

Alıntıları Göster
    @heretic1503

baba biz sana ban yetkin var felan demiyoruz ztn daha öncede haklısın başa çıkmak zor demiştim hatırlarsan ama kaçmanıda gerektirmez buranın sorumlusu sensin yeni çözümler üretmek uygulamak sana düşer bizde elimizden gelen yardımı yaparız merak etme ama ban yetkim olsada alayını banlasam dersen hayal kurmakdan öteye geçemezsin...

forumda şu an çok kötü bi durumda değil en azından eskiye göre iyi durumda ama şu "heretic niye siliyon mesajımızı" diye açılan konularda olmasa hiç sorun yok...

bence

• quote:

@heretic1503

baba biz sana ban yetkin var felan demiyoruz ztn daha öncede haklısın başa çıkmak zor demiştim hatırlarsan ama kaçmanıda gerektirmez buranın sorumlusu sensin yeni çözümler üretmek uygulamak sana düşer bizde elimizden gelen yardımı yaparız merak etme ama ban yetkim olsada alayını banlasam dersen hayal kurmakdan öteye geçemezsin...

forumda şu an çok kötü bi durumda değil en azından eskiye göre iyi durumda ama şu "heretic niye siliyon mesajımızı" diye açılan konularda olmasa hiç sorun yok...

bence

Alıntıları Göster
    açıkçası bişeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum ama yine tutucam

• quote:

Orijinalden alıntı: Onyxlog

yüksek levelli arkadaşların oyunu bırakmasının sebebi event ya da rollback gibi şeyler değil gibime geliyor..

farkettiniz mi bilmiyorum ama :kapasitesi uzun zamandır arttırılmayan serverlara girmek artık neredeyse imkansız duruma gelmiş bulunmakta..

gece1-2 de bile 5-10 dc yemeden oyuna giremiyorum..güzndüzleri ise ne çektiğimi bir ben bi de allah bilir2-3 saat sadece girmek için uğraşıyoruz..girdikten sonra da dc ve yeni çıkan başka bir hata yememek için de ayrı bi özen göstermemiz gerekiyor..
    bunlardan bıkan arkadaşlar çözümü diğer online oyunlarda buluyor.. ya da oyun oynamayı tamamen bırakıyor..

bilgi sayarı kasarsan 2 3 kere dc yedikten sonra girersin bu sana twsiyem olsun denenmiş we onaylanmıştır...
    quote:

Orjinalden alıntı: blackMASKe

yüksek levelli arkadaşların oyunu bırakmasının sebebi event ya da rollback gibi şeyler değil gibime geliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: JeiCeei

açıkçası bişeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum ama yine tutucam

Alıntıları Göster
    Geçen Gin Froma Girdim ve Bir Topic Vardı "HYPER o.ç SCAMMER" yazıyodu sadece oyunda kestiğim için burda küfür yemeye girmedim ben bu sadece bi örnek kaç kişi vardır böyle gerek diğer sro forumları gerek burası çoluk çocuk doldu 14 yaşındaki çocukları avutmak için girmiyo kimse buraya (tabi yaşı küçük olup ama adam gibi konu açıp yorum yapana sözüm yok) belki ukalalık dersiniz belki başka bişey dersiniz ama benim bu oyunda görmediğim bilmediğim şey kalmadı forumları sadece sohbet için geziyorum ama o sohbetinde içine ettiler kendi forumumu açacaktım domain,host hepsini aldımama olan küfürleri görünce açmaktan vazgeçtim bende biraz asabiyim biri küfreder bişey yapar ben dayanamam forum db sinden ip sini alıp dünyanın kaç bucak olduğunu gösteririm demek istediğim bu çocuk tayası yüzünden forumlar bnm için offline artık usta gördüğüm diğer oyuncularla mai_mai olsun clubber_fg olsun hep msn den konuşuyorum hiç değilse msn de gereksiz bi kişilik atlayıp maydonoz olmuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: _HypeR_

Geçen Gin Froma Girdim ve Bir Topic Vardı "HYPER o.ç SCAMMER" yazıyodu sadece oyunda kestiğim için burda küfür yemeye girmedim ben bu sadece bi örnek kaç kişi vardır böyle gerek diğer sro forumları gerek burası çoluk çocuk doldu 14 yaşındaki çocukları avutmak için girmiyo kimse buraya (tabi yaşı küçük olup ama adam gibi konu açıp yorum yapana sözüm yok) belki ukalalık dersiniz belki başka bişey dersiniz ama benim bu oyunda görmediğim bilmediğim şey kalmadı forumları sadece sohbet için geziyorum ama o sohbetinde içine ettiler kendi forumumu açacaktım domain,host hepsini aldımama olan küfürleri görünce açmaktan vazgeçtim bende biraz asabiyim biri küfreder bişey yapar ben dayanamam forum db sinden ip sini alıp dünyanın kaç bucak olduğunu gösteririm demek istediğim bu çocuk tayası yüzünden forumlar bnm için offline artık usta gördüğüm diğer oyuncularla mai_mai olsun clubber_fg olsun hep msn den konuşuyorum hiç değilse msn de gereksiz bi kişilik atlayıp maydonoz olmuyo

Alıntıları Göster
    yani abi yyaa meselaa ben 14 yaşındayım ewt belki herkez gibi benimde açtığım saçma konular olmuştur ama örneğin gold alımı davası bi kerede resim başlığı aötım onnu dışında pek gereksiz topiğim olmadı hatta hiç olmadı mümkün olduğunda tartışmadan kaçındım örn:BUDDASH ın açtığı güle güle silkroad başlığında görebilirsiniz ewt benim hiç bir zaman sizinkiler gib 70 miş 60 mış 55 miş charım olmadı benim en fazal oynadığım char 45 lvl dir oda 2 gün soora hack yedi bende hmen hemen herşeyi bilirim sizler kadr olmasada BENDE HYPER ABİ GİBİ SADECE SOHBET AMAÇLI BU FORUMLARA GEZİYORUMM AMA SAĞOLSUNN AGWE ABİ LORD WESTSİDE ABİ BURDAKİ ADINI TAM BİLMİYORUM OYUNDAKİ THESPAİNNARD ABİ gibi ama şimdi bunlar nerdeeee?????

YOKKK!!

NEDEN:1.GEREKSİZ TOPİC 2.EMEK HIRSIZLIĞI 3.LAGDAN DC DEN HACK OLAYLARINDAN VS. GİBİ NEDENLERDEN
    SON BİRŞEY DAHA

HERETİC1503 OYUNU BIRAKANLAR VE YENİ BAŞLYANLARINLARIN BULUŞMA NOKTASI DİYE BİR ÜST KONU AÇ ÇÜNKÜ SON GÜNLERDE ÇOK ARTMAYA BAŞLADI BÖYLE BAŞLIKLAR ARTIK MİLLET BAŞLIYO 6 MANYANG KESİP BIKIYOLAR SONRADA BURYAA OYUNU BIRAKIYORUM YAZIYOLAR TABİ AYNI ŞEY DİĞERLERİ İÇİN GÇEERLİ DEĞİL AMA YANİİ BIRAKIYOSAN BİZİ İLGİLENDİRİRMİ ŞAHSEN BENİM İÇİN OYUNDA SADECE BU TÜR BAŞLIKLAR LAG IN AZALMASI DEMEK

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.