Şimdi Ara

ForuMun Son DuruMu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _xXSupersoniCXx_

ewet doru bakıyorumda 1 yıl öncesinde ne güzeldi oyunun pestili çıktı iki gün önce knightla alay ediyoduk ama şuanki durumu knighttan daha beter hatta knight toparlandı gibi şuanda heroya türk akımı başladı gördügüme gore grafiklerde baya bi düzeltilmiş hero onlinede çok güzel bi yapılandırma sistemi war yani hiç bi char aynı olmuyo silkroadda yapılandırma mekanizması malesef monotondu bu oyunda monotonlaşmaması için her önlem alınmış türlü haywanlardan birini büyütmek ve kademe atladıkça şeklinin değişmesi bi ayrı güzellik

fake misin sen bakayım

ne biliyim bugün üye olmuşsunda knightla dalga geçioduk falan onaylıyosun burda söylenenleri forum daha güzeldi eskiden diye..biliyosun heralde eski halini... yada arkadaşının acc siyle login oldun farketmeden :P

• fake misin sen bakayım

ne biliyim bugün üye olmuşsunda knightla dalga geçioduk falan onaylıyosun burda söylenenleri forum daha güzeldi eskiden diye..biliyosun heralde eski halini... yada arkadaşının acc siyle login oldun farketmeden :P

ok ok çok konuşma
  • Ben donanimhaberciyim ama artık sro forumuna sadece göz gezdiriyorum eskiden hep araştırır birşeyler eklemeye çalışırdım buraya.Silkroadu 13 aydır oynuyorum bu forumda da 13. ayım 2 defa nickim bazı insanların galyanına geldigim için sonsuza kadar banlandı.Ve anladımki türk milletine kesinlike yaranılmaz bildiginiz size kalsın arkadaşlar.Sonunda korea pvp championship videolarını buldum ama buraya eklemedim çünkü gerçekten türk milletine yaranılmaz mutlaka bir eksik arıyor teşşekürü bile zor ediyor neyse herkese iyi itemli ve lvli oyunlar
  • heretic1503
    şimdi yapılacak hiç birşey yok aslında ban yetkin yok uzaklaştıramıyorsun bunun için sana kim yetki verecekse söyle özel mesaj atalım. Sonunda biz de banlanıp ağlasakta forum için en iyisi bu.
    yoksa donumu kaybettim bulana 20k diye başlık açıcam. ha aşşağı yukarı böle açılıyor konular.
    1 server açılıyor 6 başlık oluyor.
    birisi veda ediyor.birisi başlıyor. bu veda edip başlıyanlardan bana ne? arkadaşları varsa özeline yazsın.
    karakter oluşturma ile ilgili sorular var ve olmaya devam edecek bunda kızacak çok fazla bişi yok.
    ana başlıklara bilmedikleriniz diye bişi eklesek bunun içinde hırsızlık tradelik karakter oluşturma sp farm ne giyilecek neden full gidilecek . gibi konuları alsak iyi olur.
    bi de heretic1503 istersen quest yapılan yaratıkların fotolarını koyalım daha orjinal olur. hatta haritada nerden aalınıyor resimli açıklama yapalım. ben yardıma hazırım .
  • heretic ban yetkisini kazanıp adam banlarsa baya bi kin kitlesi büyüyücektir zati şuanda adamın baya üstüne gidiyolar
  • quote:

heretic ban yetkisini kazanıp adam banlarsa baya bi kin kitlesi büyüyücektir zati şuanda adamın baya üstüne gidiyolar

bizde onların üstüne gideriz nolucak hem haklı olanda biziz düzeni bozan yarım akıllıları mı barındırcaz aman kızarlar die??
  • Off SilkRoad bizi ne hallere dusurdun.Sirf kasacam diye sabah kalkiyorum aksam lagdan olmekten baska bisey olmuyor

Dekaron gelenekadar bekliyek gelsin bi hemen birakcam.
  • quote:

heretic ban yetkisini kazanıp adam banlarsa baya bi kin kitlesi büyüyücektir zati şuanda adamın baya üstüne gidiyolar

Ban yetkim olsa ilk seni banlardım fake _last_samurai

IP den anladım...
  • Bende dekarona geçmeyi düşünüyorum. Sanki beklediğim oyunu yapmış adamlar.Zaten silkroadu yazın bırakmıştım. Artık dekaronda kasarız. Görüntü,skiller falan çok hoşuma gitti nedense bilemedim.

Bide bırakma nedeni olarak heyecanı kalmıyo ya oyunun. Bi süre sonra bayıcı bi ortama giriyo. İlk zamanlar 70 LVL leri görünce offf buneya inş bizde böle oluruz diyosun. Hiddetle kasıp yükseliyosun. Sonra bi bakıyosun ki zaman kaybı. Hiçbi niteliği kalmıyo sonra....
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebellahh

quote:

_Liseli_CraZy_

Arkadaslar Farkındasmınız Bılmem Ama Bu event,bot zart zurt cıktıgından Sonra Leveli yuksek olanlar oyunu bırakmayı basladı.Turkler ıcın geçerli
    Ee Bunlar oyunu bırakmadan once foruma farkındamısnız bılmem ama Hep yararlı seyler acıyorlardı
    Mesela Fos Onlıne ın emulator u ,Ne bılım Oyundakı gızlı sırlar Taktıkler Felan
    Ama foruma Simdi bakınca (lutfen yanlıs anlamayın)Forumda oyunu bılmeyenler cok oldu herkes yardım ıstıyor tabı yardım etmek bızım gorevımız ama eskısıı gıııbı olsa gun gectıkce belkı daha degısık seyler fln ogrenecektık Saolsun Celerm,Jeicei-mai_mai,ShupaR,chacki Fln arkadaslarımız forumu bırakmadıgı ıcın azda olsa bırseyler ogrenıyoruz

Sızınde Goruslerınızı beklıyoruz...

kardeş herhalde içimi okuyorsun benimböle bi topic açmak benimde aklımdan geçti ama gereksiz topic açmıssın die karşı cıkılır die cekindim.eger bakarsanız foruma en son mesajımı donanimhaberin müzik... forumuna yazmışım.silkroad forumuna en son lord_westside bırakıyorum die topic açmıştı ora yazdım.O gunden sonra foruma her girişimde biri yok bunu ne yapcam biri ata nasıl binerim biri skili nasıl kullanacam ......... insan biraz forumu dolaşsa hemem hemen aradığı herşeyi bulur ama millet işin kolayını kaçıyor direk topic yaklaşık 1 aydır sro topiğinde yazmıyordum sadece neler var die bakınıyordum.ara sıra bole hoş topicler cıkar die sonunda buldum[:'( _Liseli_CraZy_ cok teşekkür ederim kardeş benim yerime bole bi topic açtığın içn

oncelıkle saol kardesım dusuncelerımız ortakmıs sevındım

• quote:

Orjinalden alıntı: _Jackal

Bende dekarona geçmeyi düşünüyorum. Sanki beklediğim oyunu yapmış adamlar.Zaten silkroadu yazın bırakmıştım. Artık dekaronda kasarız. Görüntü,skiller falan çok hoşuma gitti nedense bilemedim.

Bide bırakma nedeni olarak heyecanı kalmıyo ya oyunun. Bi süre sonra bayıcı bi ortama giriyo. İlk zamanlar 70 LVL leri görünce offf buneya inş bizde böle oluruz diyosun. Hiddetle kasıp yükseliyosun. Sonra bi bakıyosun ki zaman kaybı. Hiçbi niteliği kalmıyo sonra....

valla zamanında charlar güzel fiyatlara satılıyodu SRO da tek özelliği oydu 70 olmanın ama artık o da kalmadı...
  • fake filan bence çok üzerlerine gidilmemeli

çözüm diil ben asıl hesabımın süresiz kapanıp fakemin kalmasını isterim amaç burda bişeyler paylaşmak ve tüyden sebeplerden dolayı bir çok banlanan war biri tutup adamı banlarsa adam güler yeni hesap açar çok zor diil isterse kendinide saklar ben imza yazarak kısaca kendimi tanıtıyım ama emin olunki buranın ilk üyelerindenim sınırsız banlarım oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

quote:

Orjinalden alıntı: _Jackal

Bende dekarona geçmeyi düşünüyorum. Sanki beklediğim oyunu yapmış adamlar.Zaten silkroadu yazın bırakmıştım. Artık dekaronda kasarız. Görüntü,skiller falan çok hoşuma gitti nedense bilemedim.

valla zamanında charlar güzel fiyatlara satılıyodu SRO da tek özelliği oydu 70 olmanın ama artık o da kalmadı...

BOT yüzünden oldu çar satışlarının durması...

Edit: Çar yerine çat yazmışım:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Jackal -- 6 Kasım 2006; 19:09:27 >

• HERETİC KARDEŞ SANA SADECE SONU SOLÜOM SENDE BAN YETKİSİ OLSA BİLE SOLEMEZSİN ZATEN (BENDE OLSAM SOLEMEM) SANA HAKWERİOM BUNLAR BEİM DUSUNCELERİM BEN İNANMIYORUM YANİ İSTERSEN KAFASI BASMIO İŞTE BİLE DİYEBİLİRSİN AMA BEN İNANMIYORUM BAN YETKİNİN OLMADIGINA ADAMLAR SENİ ORAYA ATARKEN SANA GUWENİOLARSA BAN YETKİSİDE WERİRLER
  • http://turkishfire.foru mup.com
    şimdi bu adresi verip vermemek konusunda terettüd içindeydim uzun zamandan beri üyeyim 1 tane mesaj atmadım çok geniş bir kaynak. ama orayı da mahvetme yeteneğine sahip kişiler yok etme timi olarak gidebilir bunu yapacak varsa tıklamasın. heretic1503 sitemiz bu site gibi gelişmeye izin verilseydi bu kadar sorun olmazdı silkroadçılar diğer online oyunlar arasında yer alamıyor işte... neyse ben artık fazla yazmıyacağım günde en az 10 defa giriyorum forum bağımlılık yaptı ama saçma sapan şeylerden baya sıkıldım kısa yolu sileyim bu forumdan kurtulayım bari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperbey -- 6 Kasım 2006; 19:13:03 >
  • silkroadla hiç alakam yok ben lineage2 ciyim
    forumda dolasirken burayi gördüm baya ilginç yazilan var

arkadasin su yazisina siddetle katılıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: archerxx
    Ve anladımki türk milletine kesinlike yaranılmaz
  • Evet arkadaslar herkesde gormus oldu 1 gun bıle olmayan bu kısa deneme suresınde

BU konuda hep tartısma konusu oldu sıkayetler vb vb

Bellııkı herkes bu olaylardan rahatsız.Heretic bile

Meshela sACMA OLABILIR aklıma ılk gelenı soyledım

Tanıtım yapmak gıbı olmasın aynı senoy na.com gibi orda counter 1.6 yı ıncelıyor ama
    Konular soyle olusoyr

1:Yardım Bolumu
    2:Gereklı Konu Bolumu felan
    3:geyık muhabbet bolumu

Tmm heretıc abı sende acmıssın geyık bolumu fln degılde Hanı bunlar ust konu degılde
    Ne ıbleyım hanı 4 bolum olur ole tıknalır gırılır fln olursa daha ıyı olur yardım konusus acmak ısteyen oraya acar BILGI KONusu acamak ısteyen oraya fln
    Bunu ılla beım dedıgım gıbı degıl degıstırebılırsınız o sıze kalmıs
    Sızdende fıkır alırsam sevınırım

• quote:

Orjinalden alıntı: _THe_THieF_

HERETİC KARDEŞ SANA SADECE SONU SOLÜOM SENDE BAN YETKİSİ OLSA BİLE SOLEMEZSİN ZATEN (BENDE OLSAM SOLEMEM) SANA HAKWERİOM BUNLAR BEİM DUSUNCELERİM BEN İNANMIYORUM YANİ İSTERSEN KAFASI BASMIO İŞTE BİLE DİYEBİLİRSİN AMA BEN İNANMIYORUM BAN YETKİNİN OLMADIGINA ADAMLAR SENİ ORAYA ATARKEN SANA GUWENİOLARSA BAN YETKİSİDE WERİRLER

Mod ile admin arasındaki farkı araştırmanı öneririm.

Ben mod um,onlar admin

quote:

1:Yardım Bolumu
    2:Gereklı Konu Bolumu felan
    3:geyık muhabbet bolumu

Tmm heretıc abı sende acmıssın geyık bolumu fln degılde Hanı bunlar ust konu degılde
    Ne ıbleyım hanı 4 bolum olur ole tıknalır gırılır fln olursa daha ıyı olur yardım konusus acmak ısteyen oraya acar BILGI KONusu acamak ısteyen oraya fln
    Bunu ılla beım dedıgım gıbı degıl degıstırebılırsınız o sıze kalmıs
    Sızdende fıkır alırsam sevınırım

Öyle bir uygulama KO bölümü gibi SilkRoad bölümünede ayrı bir bölüm açılırsa olur.

• Ya bıktım su KO Dan Nıye bız onlaradn alt taraftayız onların dandık bır oyun olmasına ragmen
    Tmm turkıyenın cogu knıght oyunuyor dıye ılla o bolum uzerınde agırlıklı olmazkı

Heretic abı bu konuyu bır konussan admınlerle felan Belkı Daha guzel olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Liseli_CraZy_ -- 6 Kasım 2006; 19:17:28 >
  • s.o da asla ayrı bölüm açılıcağına inanmıyom knight onlinenin bi bölümü koskaca silkroadın 20 katı giriyon konuları diil üyeleri görüyon bu bide sadece genel bölümü dc sorunları item character alım satım filan sayarsak sayı baya kopar

Ya bıktım su KO Dan Nıye bız onlaradn alt taraftayız onların dandık bır oyun olmasına ragmen
    Tmm turkıyenın cogu knıght oyunuyor dıye ılla o bolum uzerınde agırlıklı olmazkı

liseli bende bir liseli olarak diyorumki silkroad gerçekten işkence oyunu bunu sonunda farkettim bende knighta çok laf ettim ama knightta asasinin dansını hiç bir şeye değişmem

şuanda en iyi oyun

rangarog online ama paralı

parasız olarak en iyi oyun ise hero online çünkü en iyi karakter yapılandırma sistemine sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _xXSupersoniCXx_ -- 6 Kasım 2006; 19:24:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.