Şimdi Ara

ForuMun Son DuruMu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende forumun silkroad bölümüyle google da silkroad ile ilgili birşey ararken karşılaşmıştım. Sonra ortam çok hoşuma gitti üye oldum. Heralde mart-nisan arasıydı. O zaman herkes oyundan çok fazla anlamadığı için yardımcı olmak daha kolay oluyodu. Şimdi insanların oyunla ilgili tek sorunu runtime error. Benim forumun eski halinde olmadığına dair olan fikre vericek cevabım kesinlikle insanların öğrenecek birşeyi kalmamasıdır. Eğer bir oyundan öğrenicek birşeyin kalmamışsa da zaten o oyunun tadı kalmamamış demektir. Şimdi kaç kişi diyebilirki bana, deli gibi kasmak noob dönemlerimden daha iyiydi diyebilicek? Bence hiç yoktur. Oyunda merak kalmamışsa oyunu bırakma zamanı gelmiş demektir bence
  • dün akşam 8 de greece e tekte girdim
  • Yaklaşık 1 - 1,5 yıldır bu forumdayım son 6 aydır Sro bölümüne takılmaktayım ilk geldiğim zamanlar ortam geçekten çok güzeldi birşeyleri başara bilicek insanlar vardı ama şuana diğer arkadaşlarında dediği gibi aga cılar ve 5k plz ciler dışınd kimse kalmadı forumda son 1 1,5 aydan beride pek yorum yaptığım söylenemez konulara okuyorum ve gülüyorum sadece.

bence en şuanki halimize bile dua etmeliyiz bu gidişle ileriki zamanlarda dhada kötüye gidicek bu forum tabii en üst tabakadan birileri el atmazlarsa konuya
  • quote:

_Liseli_CraZy_

Arkadaslar Farkındasmınız Bılmem Ama Bu event,bot zart zurt cıktıgından Sonra Leveli yuksek olanlar oyunu bırakmayı basladı.Turkler ıcın geçerli
    Ee Bunlar oyunu bırakmadan once foruma farkındamısnız bılmem ama Hep yararlı seyler acıyorlardı
    Mesela Fos Onlıne ın emulator u ,Ne bılım Oyundakı gızlı sırlar Taktıkler Felan
    Ama foruma Simdi bakınca (lutfen yanlıs anlamayın)Forumda oyunu bılmeyenler cok oldu herkes yardım ıstıyor tabı yardım etmek bızım gorevımız ama eskısıı gıııbı olsa gun gectıkce belkı daha degısık seyler fln ogrenecektık Saolsun Celerm,Jeicei-mai_mai,ShupaR,chacki Fln arkadaslarımız forumu bırakmadıgı ıcın azda olsa bırseyler ogrenıyoruz

Sızınde Goruslerınızı beklıyoruz...

kardeş herhalde içimi okuyorsun benimböle bi topic açmak benimde aklımdan geçti ama gereksiz topic açmıssın die karşı cıkılır die cekindim.eger bakarsanız foruma en son mesajımı donanimhaberin müzik... forumuna yazmışım.silkroad forumuna en son lord_westside bırakıyorum die topic açmıştı ora yazdım.O gunden sonra foruma her girişimde biri yok bunu ne yapcam biri ata nasıl binerim biri skili nasıl kullanacam ......... insan biraz forumu dolaşsa hemem hemen aradığı herşeyi bulur ama millet işin kolayını kaçıyor direk topic yaklaşık 1 aydır sro topiğinde yazmıyordum sadece neler var die bakınıyordum.ara sıra bole hoş topicler cıkar die sonunda buldum[:'( _Liseli_CraZy_ cok teşekkür ederim kardeş benim yerime bole bi topic açtığın içn

• quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

@heretic1503

baba biz sana ban yetkin var felan demiyoruz ztn daha öncede haklısın başa çıkmak zor demiştim hatırlarsan ama kaçmanıda gerektirmez buranın sorumlusu sensin yeni çözümler üretmek uygulamak sana düşer bizde elimizden gelen yardımı yaparız merak etme ama ban yetkim olsada alayını banlasam dersen hayal kurmakdan öteye geçemezsin...

forumda şu an çok kötü bi durumda değil en azından eskiye göre iyi durumda ama şu "heretic niye siliyon mesajımızı" diye açılan konularda olmasa hiç sorun yok...

bence

İnan bana kaçılacak dönem varsa oda temmuz-ağustos ayı idi kaçmak istesem o zaman kaçardım zaten

Bu konuda bile greece ye 8 de tek girdim diye mesaj var

SilkYolu merak etme herkes kimin ne olduğunu biliyor yarbayda olsan yüzbaşıda olsan sen hep aynı kişilik kalacaksın.

• ÖLÜMÜNE DC ÖLÜMÜNE LAG MİSSİON İMPOSİBBLE:TROY TEK TIK iyi roller:players kötü roller:gm and joymax
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Jackal

Şimdi kaç kişi diyebilirki bana, deli gibi kasmak noob dönemlerimden daha iyiydi diyebilicek? Bence hiç yoktur.

kendi adıma söylemek gerekirse kesinlikle katılıyorum =)

oyuna ilk başladığım zamanı hatırlıyorumda , o id we pw yi yazdığımız ekrandaki müzik bile bi hoşuma gidiyordu..ilk kerwan yapışım,ilk npc thief e yatışım :P , ilk tg görüşüm ws.ws... bence doğru söylüyorsun ama şuda war ki forumdaki üyelerin hepside oyunu yemiş yutmuş değiller..yani oyuna yeni başlayıp yeni üye olanlarda war..dediğin gibi nedeni çoğu kişinin artık biliyor olmasıda olabilir ama tamamen değil diye düşünüyorum..

ama bişey warki artık değil yazıcak topic okuyacak topic bile bulamıyorum =/

bide _last samurai_ bırakıyorum topicleri seni ilgilendirmeyebilir ama burda biçok insan birbirlerini tanıyan eden oyunu beraber oynayan insanlar..yani ne biliyim bi lord_westside bırakıyorum topic i açtığında millet ilgilenmedi mi ? bide mai_mai açtı umrumda olmadı o ayrı ama birde hiç tanınmayan etmeyen dediğin gibi 3-5 mangyang kesip bırakan sonrada topic açanlarda yok değil...

@_Hyper_

sanada katılıyorum abi ! neyse fazla uzattım yeter artık =)

• İşte ben bundan bu forumda yaşımı söylemekten utanıyorum allahım verin heretice ban dağıt abim alayını bu ne ya
  • aslında bi süreliğine üye almıını durdursanız nasıl olurr ??? TABİ BU SADECE BİR FİKİR
  • quote:

İşte ben bundan bu forumda yaşımı söylemekten utanıyorum allahım verin heretice ban dağıt abim alayını bu ne ya

hayırdır sen niye celallendin ki biri bişey mi söyledi yaşınla ilgili :s
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

quote:

İşte ben bundan bu forumda yaşımı söylemekten utanıyorum allahım verin heretice ban dağıt abim alayını bu ne ya

harbidenn yaa şeeyden heralde velet olaylrından dolayıı birktirmiş biriktirmiş patlamışşş

DİP NOT::: SADECE ŞAKADIRRR

• quote:

quote:

biz burda SilkYolu denen yaşam formunun attığı mesaja kızarken aradan _last samurai_ denen kardeşimizin attığı mesajı görünce insanın sinirleri bozuluyo tabi bide bunlar 15-16 yaşlarında olunca... adama diyorum 15 yaşındayım mucize sen nasıl bu kadar kastın felan diyo iyice çocuk muamelesi görmeye başladık... hep bu tipler yüzünden!

@_last samurai_

hele bu son yazdığının neresi komik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th1ef -- 6 Kasım 2006; 18:09:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _last samurai_

ÖLÜMÜNE DC ÖLÜMÜNE LAG MİSSİON İMPOSİBBLE:TROY TEK TIK iyi roller:players kötü roller:gm and joymax
  • quote:

quote:

quote:

biz burda SilkYolu denen yaşam formunun attığı mesaja kızarken aradan _last samurai_ denen kardeşimizin attığı mesajı görünce insanın sinirleri bozuluyo tabi bide bunlar 15-16 yaşlarında olunca... adama diyorum 15 yaşındayım mucize sen nasıl bu kadar kastın felan diyo iyice çocuk muamelesi görmeye başladık... hep bu tipler yüzünden!

@_last samurai_

hele bu son yazdığının neresi komik?

HAYIR YANİİ BUNU GÜLDÜRMEK İÇİN Mİ YAZDIĞIMI MI SANDINN HER ESPRİ GÜLDÜRMEZZ BUNU UNUTMAA YANİİİ O O ANDA AKLIMDAN GEÇEN BİŞEYDİ HMDE ORDA AÇIKLİİM NEDEMEK İSTEDİĞİMİ

ŞİMDİ VELET OLAYLARI FAZAL BÜYÜDÜ DEDİMM BU SEFER ALINICAKTIN BANA VELET Mİ DMEK İSTİYOSUN DİYEBİLİRDİN TARTIŞMA ÇIKABLİRDİ MESELA ONUN İÇİN YAZDIM SADECE ŞAKADIR YAZISINI OKK? ANLADIN MI ARKADAŞIM HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR

• @_last samurai_

her aklından geçeni foruma yazarmısın sen??

açıklamayada gerek yok ztn kapa konuyu gitsin kırk yılda bir düzgün seviyeli bi konu açılmış tartışıp bozmuyalım ortamı...
  • quote:

hımm anladım..ya abi ne diyim bırak isteyen istediği muameleyi yapsın..seni bilen biliyo warsın kimisi çocuk muamelesi yapsın mittir et :D
  • AKLIMDA NHE GEÇNEİ DEĞİL SADECE BAZILARI YAZARIM ODA BUNLARDAN BİRİYDİİİ TAMM MI

YANİ HAKLISIN ARKADAŞIM ORTAMI BOZLMAYALIM çünkü gerçekten düzgün seviyelidoğru düzgün tartışma yapılacak bir konu(tartışma derken burda yazılanlar geçerli)
  • ewet doru bakıyorumda 1 yıl öncesinde ne güzeldi oyunun pestili çıktı iki gün önce knightla alay ediyoduk ama şuanki durumu knighttan daha beter hatta knight toparlandı gibi şuanda heroya türk akımı başladı gördügüme gore grafiklerde baya bi düzeltilmiş hero onlinede çok güzel bi yapılandırma sistemi war yani hiç bi char aynı olmuyo silkroadda yapılandırma mekanizması malesef monotondu bu oyunda monotonlaşmaması için her önlem alınmış türlü haywanlardan birini büyütmek ve kademe atladıkça şeklinin değişmesi bi ayrı güzellik
  • @Th1ef

Kardes sana hak veriyorum ama sole dusun Turkiyede her alanda böle bi zihniyet var bunu da unutma...yaşça büyük olanın kendini bişey sandıgı güya daha tecrübeli,daha engin bilgileri oldugunu sanan bir ülkede yaşıyorsun.sıkma canını
  • BenDE Bıraktım yeter istediğim zaman oyuna giremiyceksem rahat oynucamıycaksam ne anlamı var ki satıyom carı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.