Şimdi Ara

Forumun Yüzde 90 nın Yalnızlık Sorunu Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler enteresan bi şekilde son günlerde abartısız 20 kişinin yalnızım mesajı attığını benden yalnız yok ,aşırı yalnızım gibi mesajlar yazdığını görüyorum . Mezun kesim için hani nebze ama bunun sebebi ne aq neden böyle burdaki insanlar . Burdan tanışıp görüşün bişey yapın . Neden yalnızlık burda kronik vaka .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doremoni-V2 -- 12 Haziran 2020; 23:18:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç boşuna edebiyat yapmayın. kafanın uyuştuğu insanlarla vakit geçirmek, dertleşmek, eğlenmek falan çok güzel. kimse haftanın her günü kendini geliştirip ders çalışamaz, maksimum 3 ay sürer bu kafa. insan sosyal bir varlıktır.

sevgilinin olması birlikte fiziksel ve duygusal tatmin yaşamak ise bambaşka bir seviye.
  • İnsanlar genel olarak yalnızdır zaten.

• lordemircan bunlardan biriydi

edit: lord yan hesaplarından birinden yanıtlayıp 'ben onu gerçekte tanıyorum çok sosyal çocuk' diyecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pichbomber -- 12 Haziran 2020; 22:16:5 >
  • karantina etkili oldu bence
  • 7/24 forumda takilirsan yalniz kalirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 okul değiştirdim 2 dershane gördüm bir defa taşındım bir çok kursa gittim yani sayısız kümem oldu. en uzun süreli arkadaşlığım 5 yıl sanırım o da çocuğun çabasıyla oldu büyük oranda. benimki daha çok seçilmiş bi yalnızlık çünkü cidden yalnızken daha mutluyum. elbette her insan gibi benim de sosyalleşme ihtiyacım var ama sadece o ihtiyacı giderecek kadar sosyal çevre kuruyorum. açıkçası bunu bi sroun olarak görmüyorum kendi kendime eğlenebiliyorum her ihtiyacımı gideriyorum evlenmeyi falan düşünmüyorum zaten. velhasıl yalnızlık kötü bir şey değil ama sosyal olmayı seven sosyal olmayı isteyen biri olup da sosyalleşemiyorsanız bu bir sorun bence de
  • yalnız olup da bundan şikayet etmemek sorun bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eatmekaiparker kullanıcısına yanıt
    Boş yapmışsın

• toyota97 T kullanıcısına yanıt
    Neden düşünmüyosunki . Bi insanın kendine uyan biriyle hayat paylaşması çok iyi lan bence

• phosphorus kullanıcısına yanıt
    neden böyle düşünüyorsun hocam ?
  • pichbomber kullanıcısına yanıt
    Lordemircan gerçekten sosyal bir kişilik

• Doremoni-V2 D kullanıcısına yanıt
    hassas biriyim ilişki tecrübelerim kötü oldu hep ben üzüldüm ya reddedildim ya ben ayrıldım hepsinde ben üzüldüm. onun haricinde egom var biraz çok az insanı beğeniyorum kafamın uyuştuğu insan yok gibi bi şey.(hoş değil evet ama dürüstçe anlatmak istedim) onun haricinde kötümser bir insanım her türlü aşkın birkaç yılda biteceğini düşünüyorum ki bilim de bunu söylüyor. ve cidden evde falan yalnız kaldığım zamanlar aşırı mutlu oluyorum. muhtemelen bir kaç kedi sahiplenirim onlarla yaşarım gibi geliyor bana.
  • hiç boşuna edebiyat yapmayın. kafanın uyuştuğu insanlarla vakit geçirmek, dertleşmek, eğlenmek falan çok güzel. kimse haftanın her günü kendini geliştirip ders çalışamaz, maksimum 3 ay sürer bu kafa. insan sosyal bir varlıktır.

sevgilinin olması birlikte fiziksel ve duygusal tatmin yaşamak ise bambaşka bir seviye.
    reis yapma etme insana insan lazım hayvan bir yere kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swindl3r -- 12 Haziran 2020; 23:32:12 >
    genellikle deneyimlediğiniz şeyleri kaybettiğinizde şikayet eder üzülürsünüz mesela birisi var onu kaybettiğinizde ona verdiğiniz değere ve hayatınızdaki yerine göre üzülürsünüz, onu hiç tanımasaydınız bu hissi de tatmazdınız.
    Yalnızlık da böyle ya bence hiç tam sosyal olmadım ki yalnızlığa üzüleyim şikayet edeyim, alışkınım ve anormal bence.

• yolunubulacak2 kullanıcısına yanıt
    emircan doğru söylüyorsun
    Bilimi skm . Her boku biliyolar anasını satıyım sanki . İyi kendi hayat tercihin 65 yaşında yalnızlıltan intihar etmede .

• yolunubulacak2 kullanıcısına yanıt
    Emircan iyi çocuksun lan harbiden burdaki asosyal takımı eğlendiriyosun en azından . Sosyal komik ni kişilik oldığını düşünüyorum

• phosphorus kullanıcısına yanıt
    ben tattım ya cidden benlik bir şey değil sanırım. gelecek sene üniversiteye gideceğim bakalım o zaman da aynı şekilde mi olacak düşüncelerim.
  • pichbomber kullanıcısına yanıt
    Yolunubulacak2 yazmış bide awajabahajajajajanandndjapeğsçgisigçgşg bu çocuk yemin ediyorum hepimizden komik pozitif ve sosyal

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.