Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OTACON

IGN, IGN diyenlerin yüzünü merak ediyorum...Böyle sitelere güvenmeyin

Bence alıp oynanası bir oyundur (videolar bunu gösteriyor) Ama Klasik olup olamayacağını oynamadan bilemem.

@ 007

Düşük bir puan aldı diye niye sinirleniyorsunuz ki ? Bence pardon ama çok saçma bir davranış, incelemenin notunu veren, sadece kendi adına puan vermiş oluyor, bütün dünya için resmi olarak değil. O yüzden her zaman derim, bu aptal sitelerin puanlarına bakmayın, oynamaya bakın...

O incelemeye MK'daki herkes diline dolamış durumda ve Forza ile alay ediyorlar.
    Benim kanıma dokunan da bu

• Boşver alay etsinler. Güzel bir oyun görmek kanlarına dokunuyor olabilir.
  • yae tam xbox alayım dedim forz2 ye heveslenmiştim onu oynarım diye hayal ediyodum bu grafikler bana baya kötü geldi
  • Arkadaşlar 8.9 düşük bir not mu yahu? Neredeyse 9 vermişler oyuna daha ne.
  • şimdi soracağım şey hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatırsa sevinicem.

mesela yoldan çıkıp çimene toprağa taşa girdik neden süspansiyon hiç bir zarar görmüyor yada benmi yeterince beklemedim yada fren ve gaza aynı anda basıp neden fren balatalarına zarar veremiyoruz. bunlar oyunda vardı diye konuşuldu öyle hatırlıyorum. kısacası 4. vitesteyken 1. vitese atarak motora zarar vermek ve duvarlara çarpmak dışında arabaya zarar verebiliyormuyuz.
  • 8.9 düşük not değilz aten.O puanlar da grafikten gitmiş maalesef....
  • Arkadaşlar oyun acaip detaylı ya. Career e başladım hakkaten zevkli. Ah biraz daha çevreye önem verselermiş süper olacakmış. Ama araçlar çok detaylı. Ve sonunda mdoifyeye de baktım. Modifyeler çok çok ayrıntılı ve çok zevkli. Şöyle iki üç vinyl ekleyeyim diye bir giriştim arabaya, bi dalmışım oyuna saate baktım 1 buçuk saattir modifyeyle uğraşıyormuşum. Foto çektim koyayım:

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)

Burası modifiye ekranı, arabanın arkasında gördüğünüz şekil benim yaptığım Anka kuşu(nun yandan yemişi :D). Photoshoptan hatırlayacağımız layer olayı var vinyl menülerinde. Örneğin bu Anka kuşunu alev alev yanması efektini vermek için ilk layer a kırmızı anka kuşu, ikinci layer yaratıp, aynı anka kuşu şeklinin biraz aşağı kaydırarak turuncu rengi verdim ve son bir layer daha yaratıp sapsarı renge boyayıp biraz daha aşağı çektim ve böyle birşey oluştu. gerçekten saatler harcanır bu modifiye ekranında. taptım resmen.

Burada da bir ateş topu yapmaya çalıştım, anka kuşundaki teknik ile. Bu şekilde ve daha da yaratıcı olarak çok çok güzel şekiller vermek mümkün. Adeta bir tuval arabamızın yüzeyi.

Bu da Hasar dan bir görüntü. Araba duvara ve bariyerlere sürtünce böyle acaip gerçekçi hasarlar oluşuyor.

Oyunu başta hiç beğenmedim ama şu modifiye ekranı beni benden aldı. Kesinlikle bunu denemeli herkes. Yaptığımız sanatsal arabaları da Xbox Live üzerinden satışa veya takasa sunabiliyoruz ayrıca. Hatta sevdiğimiz kişilere hediye bile edebiliyoruz.

• tugy eline sağlık ss ler güzel görünüyor en yakın zamanda bende alıcam forza yı modifiye olayı çok detaylı hakikaten.

la bu arada hani oyunu 360 a takmayacaktın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Onur23-

tugy eline sağlık ss ler güzel görünüyor en yakın zamanda bende alıcam forza yı modifiye olayı çok detaylı hakikaten.

la bu arada hani oyunu 360 a takmayacaktın.

ben takmadım kardeşim taktı

• oyun bence su ana kadar cıkmıs en iyi simulasyon yarıs oyunu......araclar cok detaylı......cevrede kotu durmuyor ...32 inc samsung lcd tv de 1080i 720 p den cok daha iyi sonuc verdi...........
  • 1080i de de denedim. araçlarda aa eksikliği biraz daha az gözükse de uzak mekanlar 1080i de, 720p kadar net değil.
  • 1080i yapınca upscale ettiğinden dolayı aracın üzerinde beyaz karlanmalar azalır ; ama kırıklıklar yumuşar biraz.
    Ha Fotoşopta bi resmi çarşaf gibi uzattınız ha 1080i yaptınız aynı şey.
    Fakat ben CRT monitörümde 1080p yaptım manyak oluyo. Kırıklar var ama gerçek 1080p alıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

1080i de de denedim. araçlarda aa eksikliği biraz daha az gözükse de uzak mekanlar 1080i de, 720p kadar net değil.

bende uzak mesafelerde 720p ile 1080i fark yok..napcaz sımdı
  • 1080p yap o zaman
  • quote:

Arkadaşlar oyun acaip detaylı ya. Career e başladım hakkaten zevkli. Ah biraz daha çevreye önem verselermiş süper olacakmış. Ama araçlar çok detaylı. Ve sonunda mdoifyeye de baktım. Modifyeler çok çok ayrıntılı ve çok zevkli. Şöyle iki üç vinyl ekleyeyim diye bir giriştim arabaya, bi dalmışım oyuna saate baktım 1 buçuk saattir modifyeyle uğraşıyormuşum. Foto çektim koyayım:

Bu resim benim için sanırım Bentley Continental GT ile resim istemiştim saol TuGy
    Bide bu arabanın performansı nasıl motor sesi fln

• Bu oyunun 1080p olduğundan emin misiniz? Gamespot 720p diyo da...

''Game Information
    Connectivity: Voice Chat
    Resolution: 720p
    Sound: Dolby Digital 5.1
    Special Controllers: Steering Wheel
    Customization: Downloadable Content, Custom Soundtracks
    Offline Modes: Competitive
    Online Modes: Competitive
    Number of Players: 1-2
    Number of Online Players: 8 Online''

Oyun 1080p'de 60fps vereceği açklanmıştı. Ancak 1080p'de 60fps veremeyeceği görülünce oyun 1080p'den 720p'ye downscale yapıldığı öngörülüyor.. Nedir durum. Oyunun orjinaline sahip olanlar bi bakabilir mi kutusuna.. Hiçbir yerde 1080p olduğunu görmedim oyunun, merak ettim..

Edit: IGN 1080p support demiş. Ama IGN iyi bi site olmadığına göre, güvenemeyiz sanırım.. Merak ettim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 31 Mayıs 2007; 12:01:01 >
  • Bilmem ben 1080p alıyorum CRT Philips monitörümde...
    1080p lafını ben bi tek eurogamer.de forza 2 incelemesinde okudum.
    Fakat aldım yani 1080p'yi gerçekten.
  • Oyunda hasarın arabanın performansına etkisi aşmış ya. Arabanın yanından hasar aldım çok şiddetli, kıpkırmızı oldu sağda çıkan araba hasar ekranı, vites değiştirirken sorun çıkıyordu örneğin 2 den 3 e geçecek araba resmen öksürüyordu. Adamlar çok iyi düşünmüş ya
  • quote:

Oyunda hasarın arabanın performansına etkisi aşmış ya. Arabanın yanından hasar aldım çok şiddetli, kıpkırmızı oldu sağda çıkan araba hasar ekranı, vites değiştirirken sorun çıkıyordu örneğin 2 den 3 e geçecek araba resmen öksürüyordu. Adamlar çok iyi düşünmüş ya

Bir aralar beğenmiyodu şimdi tiryakisi olcak

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.