Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

konuya devam.
  • Liselim.. Tek geçerim bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Liselim.. Tek geçerim bunu

Ahaha.Evet mükemmel olur....
  • Ford yaparsam bende :

Koyun kurdun yol FORD un yazacağım.
  • Gamespot: 9.2 Editörün Seçimi...

http://www.gamespot.com/xbox360/driving/forzamotorsport2/review.html

Grafikleri sorarsanız onlar da 9/10 aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 30 Mayıs 2007; 7:47:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: megamefta

IGN - 8.9
    http://xbox360.ign.com/articles/792/792572p1.html

İnceleme resmen komedi, adamlar oyunun bi kere bakmaya değer olduğuna ve heyecanlanılacak birşey olmadığını söylemişler.
    Adamlar simulasyondan bi halt çakmıyorlar. Nerde GT4 ile FOrza 1'i inceleyen adamlar nerde bu yeni yetme bilgisiz kişi.

1UP'da öyle 8.5 vermiş. Forza1'den hiçbir farklı olmadığını söylüyo, yemin ederim
    yolda görsem Allah yarattı demek kafasında ps3 kırarım

Bu kadar çocukça incelemeler daha olamaz.

Dünya ortalaması 82 olan MOtorstorm ile 93 olan Forza 2 IGN'de aynı puanı alıyorlarsa
    benim o sitede artık bir işim yok demektir.

• @007

sindim..

• quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

quote:

IGN - 8.9

İnceleme resmen komedi, adamlar oyunun bi kere bakmaya değer olduğuna ve heyecanlanılacak birşey olmadığını söylemişler.
    Adamlar simulasyondan bi halt çakmıyorlar. Nerde GT4 ile FOrza 1'i inceleyen adamlar nerde bu yeni yetme bilgisiz kişi.

1UP'da öyle 8.5 vermiş. Forza1'den hiçbir farklı olmadığını söylüyo, yemin ederim

Dünya ortalaması 82 olan MOtorstorm ile 93 olan Forza 2 IGN'de aynı puanı alıyorlarsa

Vay be, hastası olduğun IGN 9 altı puan verdi diye söylediin laflara bak... Gerçekten çok ilginç çoook. Cümle alem görsün şu yazılanları bence..

• Vay be koskoca ign de klasik yapmamış bu oyunu bilemiyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 30 Mayıs 2007; 9:49:20 >
  • quote:

quote:

IGN - 8.9

Yazık sana yaa, hakikaten yazık...Aylarca bu sitelerin puanlarını insanların önüne koydun durdun işte bakın şu oyun bu puanı almış PS3 oyunu bu kadar almış diye, hiç bir şekilde eleştiriye gelemiyorsun kendi görüşün bile yok siteler ne demişse o ama şimdi Forza 2'ye böyle bi puan gelince ordaki adamlar bilgisiz oluyor gerçekten ağlancak bi halin var, ama ben sana sadece gülüyorum.

• Microsoft ign nin musluklarını kapadı anlaşılan.
  • IGN'de kim incelemiş bi bakarsanız anlarsınız.

Çocukça cümleler kuran yeni yetmenin birisi.

Grafiklerden puan kırmış şerefsiz.

quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

quote:

quote:

IGN - 8.9

Vay be, hastası olduğun IGN 9 altı puan verdi diye söylediin laflara bak... Gerçekten çok ilginç çoook. Cümle alem görsün şu yazılanları bence..

Sadece ben değil forumlarda herkesin kafası atmış durumda bu olaya,
    İncelemedeki seviyesiz salak cümleler bi yana , böylesine derin bir oyunda kırıcak puan yeri bulamadı grafiklere saldırdılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 30 Mayıs 2007; 11:53:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Vay be koskoca ign de klasik yapmamış bu oyunu bilemiyorum artık.

O incelemeyi yapan sony fanboyunun güzelliği(!)
  • Şu oyunu oynamak nasip olmadı hala.Pal'a çıkmadımı hala
  • PAL mi?
    10 gün oldu pala çıkalı
  • quote:

PAL mi?
    10 gün oldu pala çıkalı

Hadi ya Bu c.tesi alıcaz inş.
  • Valla incelemeyi okudum.. Hiç de çocukça bi yazı görmedim. Açıkçası gayet de olgun bir dille yazılmış. Ayrıca sonradan eklenen mesajda, telemetri hakkında söylenen şey ise çok doğru bence. Grafiklerin önemi yok, oyuna bakın diyen sizler bdeğil miydiniz arkadaşlar? Adamlar şimdi grafiklere iyi puan vermemişse neden çıkışıyosunuz anlamak mümkün değil. Ey o objektif ahali, şimdi nerdesiniz yav? Neyse, IGN yapmış yorumunu, her konudaki yoruma itibar edip de bu konudaki yorumlara burun kıvırmak yanlış olur... Saygılı olmak lazım her türlü görüşe, eleştiriye..
  • Adam fazla sallamış ama kimse AA kırığı görmediğini söylüyo bu adam görmüş acaba adam demoyu oynayıp da mı inceleme yazmış orası mechul.

İncelemeyi okuduysan adam NFS Burnout gibi hareketli oyun bekliyor. Simulasyonu tabiki sevmeyecek.

PES'İn 95 puanını sırf grafikleri yüzünden şöyle 10 puan düşürseydik PES'ciler bunu haksızlık olarak görürdü.

Oyun sonuçta kaliteli ve şu ana kadar bir simulasyonda gelinmiş son noktayı temsil ediyor.
    89 puan bu oyunla dalga geçmektir kısaca

Çocukça olduğunu nerden mi anladım,
    quote:

Jaggies jaggies jaggies... LEGO Forza Motorsport 2

bu lafları edebilecek kadar düşüyorsa ben daha birşey demeyeyim.
    UK IGN ve AU IGN incelemelerini bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 30 Mayıs 2007; 12:53:43 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.