Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ben de merak ettim.HDD'e felan atıyorlardır büyük ihtimalle.
  • forza hot pursuit 2
  • Hayır arkadaşlar tamamen elle çiziyorlar bunları. Resim ekleme yok.

Öyle olsaydı adam 700 katmanlık bir grafik niye çizsin ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 29 Mayıs 2007; 20:44:18 >
  • Nasıl yani xbox'da mı çiziyorlar onu ?
  • Evet katman katman çalışıyorlar önceki sayfadaki son mesaja bi bakıver youtube videoları var

Çeşitli ölçüde hazır parçalar var. Bu parçaları bir araya getirip büyüklükleri ve yönleriyle oynayarak ve renk vererek istedikleri şekli elde ediyorlar.
    Yani saçma sapan parçaları üst üste bindirerek bu sanat eserlerini meydana getiriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 29 Mayıs 2007; 21:02:45 >
  • yuh xbox a paint koymuşlar

dur bakalım şu resim çizme olayını merak ettim yarın gelsin deniyim araba falan sürmücem sadece arabaya resim çizecem. çevre grafiği dandik çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Mayıs 2007; 21:03:49 >
  • Ben hala oynayamadım ntsc uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • Arkadaşlar bu gün Forza Motorsport 2'yi oynama şansım oldu Oyundaki Hasar olayı çok gerçekçi,çok hoşuma gitti bu. Ama araba modellemeleri sıfırdı resmen Tenekeyi düzeltim 4 tane teker takıp yontup bu hale sokmuşlar. arabların tekerlekler çok gerçekçiydi döndüğünü hissettiriyodu resmen. Galiba oyunu FM1'i yapan firma yapmamış Belkide o yüzden FM1'deki kalite yoktu. Online'ı nasıl diye bakamadım. Nedenini biliyosunuz zaten Neyse benim söyleyeceklerim bu kadar kısaca oyunu pek beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 29 Mayıs 2007; 21:10:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Ben hala oynayamadım ntsc uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

+360
  • Oyun çok güzel olmuş. Team Xbox ortalaması 9,3/10

http://reviews.teamxbox.com/xbox-360/1330/Forza-Motorsport-2/p1/
  • vayyy be o zaman hayalimdeki arabayı forza 2 de yapabilirim kırmızı evo tavana ve kapılara ay yıldız beyaz air brush komple body kit,çift çıkış egsoz,plakalık iptali,arkaya tek rakibim thy,sinyal vermeden sollama evine acı haber yollama,rahmetlide sollardı,sürüşüne yollar duruşuna kızlar hasta gibi türevi sosyal içeirkli mesajlar yazabilirm heralde yapılıyodur bunlarda yani vidasına kadar oynuyosun diyolardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 29 Mayıs 2007; 22:07:32 >
  • "miras değil alın teri"
  • hatalıysam arayın..
  • rampada geçme beni düz yolda ezerim seni....
    bir sana hastayım bir de sabah uykusuna.....
    babam saolsun....

adamın biri kamyonuna "böbreğimsin" yazmış tam komedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 29 Mayıs 2007; 22:37:38 >
  • amazon.com'a göre oyunun u versiyonu 14 haziran'da çıkacakmış.
  • U çıktı bile ,
    ilk gün tükendiği için 14 haziranda tekrar stoklara girmesi bekleniyor olabilir
  • kurban olam 007 fakire bi link gönder pmden.
  • Kendimiz 360 üzerinden modifiye resmi çiziyorsak baya güzel olur ya.

Müslüm Baba,Ferrari 1 YTL olacak falan baya hoş olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Onur23-

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Daha Büyüğü yok muydu Onur

idare et ilker napalım. ama bu resimler hakikaten çok hoşuma gitti harbiden telefonun kamerası'nın mp inden mi'dir nedir

onurbass@
    quote:

amma nazlanmışsınız haa

oyunu konsola takmaktan korkuyorsunuz.

istemeyen oynamasın kardeşim buraya gelipte saçma sapan msjlar atmayın. yok cep telefonu çekimlerini gördüm berbat çevre iğrenç diye. bir insan cep telefonu sslerine bakıp nası bütün oyun hakkında yorum yapabilirki.

forzanın 2. oyunu çıkıyor ve xboxı olanlar alsammı diye düşünüyor. komik valla

Şimdi öncelikle sevgili adaşım herkes her oyunu beğenmek zorunda değil fikirlerini istediği gibi belirtebilir dolayısıyla sen nasıl buraya gelipte saçma sapan msg lar atmayın
    diyebiliyorsun? demoda çevre rezaletti bu doğru bunu herkes biliyor fakat full oyunda çok daha iyisini beklerdim şahsen umduğum gibi çıkmadığından dolayı istediğim gibi eleştiririm
    tapusu sende heralde oyunun:) herneyse fazla uzatmayalım.

merhaba adaş biraz geç bi cvp oldu yeni gördüm

sözüm tabiki sana değildi ne güzel oynamışsın yazmışsın yorumunu sen. ben oyunu oynamadan sadece vidyolara ve cep telefonlarından çekilmiş dandik fotoraflara bakarak oyunu yerden yere vuranlardan bahsetmiştim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.