Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulabilirsin japon versiyonda çoktan çıktı:dilide ingilizce
  • GT HD 'den daha güzel bence.
  • Grafikler bekleneni veremese de şu an next gen konsollarda olmazsa olmaz oyunlardan bir tanesidir FORZA2...Hele bu oyunu , bir teknoloji demosu olan GTHD ile karşılaştırmak akla mantığa uymaz...Bu oyunu beğenmeyenler yaklaşık 1 yıl bekleyip GT5 oynayabilirler... Biz bu arada keyfimize bakalım.....
  • Allahh tutmayın beni hemen almam lazım bunu var ya sınavlarda bitti aman sabahlar olmasın ya da olsun ama forzalı olsun:D bu arada sadece ntscj ye mi çıktı diğer regionlar da yok mu? Bi de ilker benide eklersen sevinirim fan club a gamertag de tolga pan(silver) ve tolga panTR(gold)
    quote:

Orjinalden alıntı: alperozlu

Bulabilirsin japon versiyonda çoktan çıktı:dilide ingilizce
  • Oyun çok güzel olmuş.Ben sevmem fazla araba oyunlarını ama bunu epey oynadım.Gerçek araba sürüyomuş gibi hissettim.Alamayacağım arabaları bununla sürerim artık.Grafikleride gayet iyiymiş.Demodan çok daha iyi.AA eklenmiş.

Motor ve lastik sesleri süper ya.Modifiye edince bile değişiyor motor sesi
  • oyun tek kelime berbat ve artı kelime olarak berbat ötesi.Carbonun gözünü seviyim.gerçek araba sürüşünü tatmak istesem çıkar otobanda gezerim.bazen hani bazen yarışıyoruz makaslar filan forzadan çok daha iyi kazalardan başka hiç bişey iyi değil.normalde basıyon gaza misal 100 le gidiyon e hızlanıyo oyun 200 filan oluyo hiç bi fark yok.Millet demolara aldanmış.Demolar sağlam ama normal bi oyun demosu işte.Carbonda dirift yetiyo adama kendi adıma konuşuyrum sazan arkadaşlar otursun yerlerine hiç gerek yok haha.araba yarışını EA sports yapar başka bi firma varmı bilmiyorum.geçmiş olsun
  • ntsc u için hala ses seda yokduyan gören var mı acaba???
  • valla yorumları okudukça feci gaza geliyom bu oyunu hemen alıp supra mı deli gibi modifiye etmem lazım sonra da hooppp live a:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: valentineleon

oyun tek kelime berbat ve artı kelime olarak berbat ötesi.Carbonun gözünü seviyim.gerçek araba sürüşünü tatmak istesem çıkar otobanda gezerim.bazen hani bazen yarışıyoruz makaslar filan forzadan çok daha iyi kazalardan başka hiç bişey iyi değil.normalde basıyon gaza misal 100 le gidiyon e hızlanıyo oyun 200 filan oluyo hiç bi fark yok.Millet demolara aldanmış.Demolar sağlam ama normal bi oyun demosu işte.Carbonda dirift yetiyo adama kendi adıma konuşuyrum sazan arkadaşlar otursun yerlerine hiç gerek yok haha.araba yarışını EA sports yapar başka bi firma varmı bilmiyorum.geçmiş olsun

olay budur. "nfs seven biri bu oyunu beğenmediyse tamamdır. bu bile oyunun çok gerçekçi oldugunun kanıtı.

• Bravooo ancak bu kadar saçmalanabilir.gerçek sürüşü tatmak istesem otobana çıkarım demişsin.O zaman gears of war da oynama git ırak a savaş ne yapıcan oyunu gerçek savaş zevki tadarsın işte(noldu yemedi mi) hatta playboy the mansion düşünüyosan hiç alma git karaköy e yada laleliye orada halledersin gerçekten tadmak varken oyununu napacaksın demi ama....düşünmeden konuşuyosunuz sonra kendi kendinizi rezil ediyosunuz
    quote:

Orjinalden alıntı: valentineleon

oyun tek kelime berbat ve artı kelime olarak berbat ötesi.Carbonun gözünü seviyim.gerçek araba sürüşünü tatmak istesem çıkar otobanda gezerim.bazen hani bazen yarışıyoruz makaslar filan forzadan çok daha iyi kazalardan başka hiç bişey iyi değil.normalde basıyon gaza misal 100 le gidiyon e hızlanıyo oyun 200 filan oluyo hiç bi fark yok.Millet demolara aldanmış.Demolar sağlam ama normal bi oyun demosu işte.Carbonda dirift yetiyo adama kendi adıma konuşuyrum sazan arkadaşlar otursun yerlerine hiç gerek yok haha.araba yarışını EA sports yapar başka bi firma varmı bilmiyorum.geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 27 Mayıs 2007; 18:25:20 >

• Forza 2'nin gerçekçiliği bazılarını bakırköye yollamışa benziyor yoruma bakın çay demleyin yaw

Forza sana fazla gerçekçi arkadaşım GERÇEK YARIŞÇILAR BİLE FORZA 2 OYNAYIP HAYRAN KALMIŞLAR. DAHA SÖZE GEREK VAR MI?

Sen git; gözlerini kapayıp sadece gaza basarak yarış kazandığın NFS'ni oyna...
  • Hacu pardon ama "Carbon" diyerek..... yani.... MostWanted bile carbon'dan çok daha güzel oynanışa ve grafiklere sahip.. Forza 2, grafik ve oynanışta zaten öpüp ayak parmaklarına koyuyordur yani. Zaten Forza simulasyon yani... karşılaştırmak gereksiz.
  • <<--ETKİNLİK BÖLÜMÜ AÇILDI-->>

quote:

ÖDÜLLÜ TUR ZAMANI YARIŞMASI

Tur Zamanlarınızın ispatı olarak telefon yada kamera ile fotoğrafını alın ve foruma koyun.
    En iyi 3 Tur zamanını yapanlar anasayfamızda kalacaktır. Ve 1.'lik ünvanını 1 aydan fazla koruyan kişiye ödül verilecektir. (Sürpriz)

RESMİN YANINDA VERİLMESİ ZORUNLU OLAN BİLGİLER;
    1) ARACIN MARKA Ve MODELİ
    2) ARACIN KLAS NUMARASI: A-567 , B-341, C-892 vb...)

Resimle birlikte bu iki bilgiyi de verirseniz kayda geçirileceksiniz.

HANGİ PİSTTE???
    Anket ile Pist Seçeceğiz arkadaşlar. Oyunu oynayanlar hangi pistte yarışma yapacağımızı belirlemek için
    bir PİST İSMİ söylesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 27 Mayıs 2007; 19:43:13 >

• Photoshop imkanı her zaman var Ben olsam Photoshop' la kazanırdım....
  • Bir photoshopçu olarak tespit edeceğiz heralde.
    Video koydurtmayın adama şimdi.
  • benide ekleyin
  • audi tt 3.2 mi modifiye ettim basit olmus ama baya ugratsiriyo vede yaparken cok eglenceli oluyor

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)

• koray,

10 dakikalık videoyu izledim, lastik sesleri bence çok kötü yav.. Çok cılız. Bu arada gt4'ü 1 saat oynayıp bırakmış olmanın belirtileri belli oluyo sende olm, motor esi modifiye edilince gt4'de de değişir. Yani bu yeni bi özellik değil

10 dakikalık videoyu salak gibi hazırlamşlar, sinir oldum. Audi TT'yle ninr gibi gidiyodu heif. Hiçbişey anlayamadım oyundan, oynanış şeklinden. Grafikler gördüğüm kadarıyla idare eder sadece, desen kaplama olayı çok güzel. Çevre pek iç açıcı değil. Sanırım Forza 3'ü beklemek gerekecek.. Ondan evel GT5 çıkar, bakalım ne fark olacak...

Hasarlı foto koysanız da görsek biraz arkadaşlar, merak ettim modellemeleri..
  • yarışma için pist önerim laguna seca'dır.
  • Kız arkadaşımız da gelmiş yine, neyse takılsın... Senin daha öğreneceğin çok şey var ufaklık, çok..

murat708, hocam görüyosun işte, çoluk çocuk
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.