Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forza'da viraj almak daha mı kolay yoksa sen sürüş yardımcısı ve tüm otomatik yardımcıları açarak mı oynadın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

forza 2 su anda en iyi simulasyon oyunu...bunu inkar eden karsıma cıksın........(grafik -oynanıs)

ama gt 5 de neler olur neler değişir onu bekleyip goreceğiz.............

ben
  •  FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)

http://i18.tinypic.com/5252687.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 26 Mayıs 2007; 15:39:39 >

• ne forza ne gt alın size PGR

• Resimleri kaldırır mısın lütfen burası Forza Kulübü
    Forza vs PGR vs GT değil!!!

Başka bir konu açın ve istediğinizi söyleyin.
  • Şaka mı bu yani yeni nesil grafikler diye büyüttüğünüz Forza bu mu??? Hangi açıdan gerçekci bu oyun acaba, çünkü çevre ve araç konusunda gerçekci olmadığı kesin, GTHD'nin laf edilen 2D çevresi bile daha gerçekci duruyor zaten araç modellemesinde Gran Turizmo ile bir tutmak çok komik olur, GT5'i bekleyin siz, ne diyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 26 Mayıs 2007; 16:06:56 >
  • bu resimlerle alakası yok oyunun oynamış biri olarak söylüyorum..
  • Resimlerde uzağa kadar bak bakalım GTHD nereye kadar çiziyor pisti
    %100 3D ,
    + GTHD'de tek bir araba var ve hasar almıyor. Eğer böyle olacağını bekliyorsan gerçek oyunun ,
    zor bulursun.
  • tom ve jerry grafikleri gibi
  •  FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)

• Ne güzel ya, bedavadan oynayabildiğimiz bir simulasyonumuz ,gerçek bir araba yarışımız var.Olmayanlarada nasip etsin Allah

adam elemanların anime vinyllerine bakıp tom ve jerry gibi diyor

007 son resimler güzel kapak olmuş konuşanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 26 Mayıs 2007; 16:51:48 >
  • beni de ekle ilker hocam...

bu oyunu küçümseyen arkadaşlar olmuş... sanırım daha oyunu oynamadan bir şey söylüyorlar ss lere bakarak...benden size tavsiye; asla oyunu resimlere ya da videolara bakarak yorumlamayın... genelde yanılırsınız çünkü... hele ki forza gibi bir oyunu bu şekilde yorumlamanız çok üzücü doğrusu... lütfen oyunu oynayın ve ondan sonra yorumlarınızı alalım...
  • Herkes oynadigi oyun hakkinda yorum yapsin ve ona gore kiyaslamada bulunsun.Konu hakkinda bilgisi olmayanlarin aklini bulandiriyorsunuz.Fan likyapmayin arkadaslar....
  • Şimdi bırakalım fesatlarıda biz şu an yeryüzündeki en iyi araç simulatorü olan Forza ya dönelim.

Bu işlerden iyi anlayan bir arkadaşdan izlenimler...

Forza2 dusuncelerim kisaca sunlar...

Demo, Forza2 full surumunu kesinlikle yanistmiyor!!!

Ben GTR2'de bile bu kadar yarisiyorum hissi duymamistim... sanki gercekten yarisiyorsun, evet...bunda direksyonunda cok buyuk payi var :)

Live özelliginle baslayayim...

-Host olarak degisik yaris modelleri ayarlayip save yapabiliyorsun, ve Live'da modelini yukleyip yarisiyorsun! Cok basit ve mukemmel bir fonksiyon :D
    -Host olarak akliniza gelen ve gelmeyen en ince kum tanesine kadar modifikasyon yapilmasi mumkundur =D>
    -Live uzeri 12 kisiyle yarisma dehset bir zevk verecek :twisted:

Grafiklere gelince, demodan daha iyi...Ama pistten piste degisiyor bu, örn. demodaki pist full surumunde sadece biraz daha guzelken, NordSchleife'de dehset guzel. Full surumunde, demodaki gbi kirilmalar yok :)

Forza2 herkes icin bir oyun, hersey hangi yardimlari ve zorlukta yarismana bagli...ruzgardan tut, arabana ekledigin veya cikardigin her parca arabanin surusunu ve motorsesini etkiliyor...bunun haricinde surus seklinide modifiye etmende komple arabanin surusunu etkilemekte

Fizik 10 numara
    Forza2'nin su an hicbir araba yaris oyunu yanindan bile gecmesi imkansiz. Bu oyunu cok saglam yapmislar. El padiyla her araba yarsi oyunu nasil suruluyorsa, bundada surulur ama direksyonla yarislari kazansanda-kaybetsende o FFB+Rumble desteginin verdigi zevk bambaska bir olay!

Bunlarin harcinde, araba kulubu yaratmasi ve baska kulubler karsi yarismalar, arabani boyayarak özellestirme (saatler nasil gecyor anlamazsin :D), Liv uzeri turnuvalar, Auction house, vs. vs. Forza2'yi must have oyunu yapiyor ;)

Hasar modellemesi super!!! Carpismadan yerde duran tamponlar ve her turlu araba parcacklari, 2'ci-3'cu-5'ci turda yolun ortalarinda halen ve carptinmi onlar bile surusunu/hizini etkiliyor, motoru 2 defa patlattim hic carpdan...viraja yaklastigimda 4'den 2'ci vitese almam yuzunden he he he, o kadar gercekci ve zevkli bir oyun bu yaw...BRAOVO MS/Turn10 =D>

Ses ise apayri bir zevk, arabana daha guclu bir motor, turbo koydugun zaman, "VIY-VIY diyen araba basliyor WRAOOOM-WRAOOOM" diye kukremeye :o

Sabahtan beri bu yaziyi yaziyorum araliklarla...3 satir yaziyorum, yarim saat yarisiyorum, 2 satir daha yaziyorum-1 sat yarisiyorum...hele sukur bitti, he he he :D

Good Racing guys

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 26 Mayıs 2007; 20:20:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

walla öküzün trene bakan değimi burda en güzel size yakışıyor çünkü beklenen olmadı herkes şaşkın şaşkın aynen öküz trene bakar gibi bakıolar

ben zaten keyfime bakıyorum obliviond ,hayatınızda tadamayacağınız hiçbir zaman f1 keyfi vs vs online oyun beleş sizde avutun kendinzii yarın xbopx ınız bozulacak haberiniz yok

Ya hacı burda oyununun demosunu oynayan,fullünü 3-5 güne oynayacak insanlar var hiçbiri senin kadar yorum yapmamış,öyle bir yazıyorsunki ms oyunu test etmesi için ilk sana göndermiş sanki,bekleneni versin-vermesin çıkınca birçok siteden 9.0 ve üstü puan alacak ve de zamanının en iyi araba simülasyonu olacak,yani nedir bu anlamıyorum her oyuna 150 ytl vermenin acısımı,şu an için fazla oyun seçeneğinin olmamasımı...

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Ne güzel ya, bedavadan oynayabildiğimiz bir simulasyonumuz ,gerçek bir araba yarışımız var.Olmayanlarada nasip etsin Allah

adam elemanların anime vinyllerine bakıp tom ve jerry gibi diyor

007 son resimler güzel kapak olmuş konuşanlara

allahım yaratıyon bide takip et ya rabbim.
    töbe töbe töbe

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

tom ve jerry grafikleri

• tamamda açtığınız başlık bile GT yi çekemeyen bi insan bu başlığı açabilir dedirtiyor insana, yani bırakın oyunları kıyaslamayı adam direkman GT club a inat olsun, içeri birileri girip kavga çıkarsın diye açmış konuyu zaten gerisi bilindik hikaye korayg,007,vb ve saz arkadaşları aynı şeyi tartışıp duruyor, ya bırakın saçma sapan GT karşılaştırmasınıda, oyun aynayan adamlar oyunu nasıl bulduklarını anlatsın (bu arada benim yarış favorim TOCA )
  • @koray kardeş SS koy bakalım da bizde görelim şöle güzel grafikli taraflarından
  • Oyunun ntsc u ver. çıkmasını deli gibi bekliyorum ama resimler komedi harbi ya.Gözümle bir görsem belki bende üye olacam klübe,tabi kabul edilirsek
  • Arkadaşlar üye olmak isteyenler bana PM atsınlar şu ana kadar toplanan grup;

1) 007ybse04 ( ilker007yasin )
    2) tej90
    3) -Onur23-
    4) guitarist02 ( murti )
    5) ozgurulke
    6) joven
    7) mrmrmrmr
    8) Megamefta
    9) AirBase
    10) korayg
    11) VESRAP

Tur Zamanlarınızı Upload edin arkadşalar.

NASIL UPLOAD EDECEKSİNİZ;
    1) Hangi Pist
    2) Hangi Araç Klası
    3) Hangi Araç (Ve aracınızın Derecesi : A-384 , B-578 gibi sağ üst köşede yazar )

Dijital Kamera ile Yarış bittikten sonra sayıların olduğu kareyi alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 26 Mayıs 2007; 21:58:36 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.