Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunda aracı istediğin gibi modifiye edebiliyorsun. Heryerinden mükemmellik fışkırıyo.

Ben böyle oyunculuğun...

Yok arkadaş incelemeler size tokadı yapıştırmadan olmayacak.

Yukardaki araçları başka hangi oyunda yapabiliyorsunuz Allah aşkına?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AirBase

quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Yahu demoyu oynadık zaten çoktan. Alın işte hani grafikler farklı mı? Değil. İsteyen oynar ama ben bu grafikte oyunu oynamam.

Amma inatçısın be kardeşim.Tamam oynama

Eyv.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

ALOO LAF KALABALIKLIĞINI BIRAKIN VE ŞUNLARA BAKIN

Japonlar oyuna dalmışlar ve fotoları çekiyorlar
    http://jpdo.com/dd004/43/joyful.cgi

BAŞKA HANGİ YARIŞ OYUNUNDA BUNLARI YAPABİLİRSİNİZ???

http://jpdo.com/dd004/43/img/385.jpg

http://img1.imagilive.com/0507/214.jpg

http://jpdo.com/dd004/43/img/404.jpg

http://jpdo.com/dd004/43/img/405.jpg

http://jpdo.com/dd004/43/img/330.jpg

http://jpdo.com/dd004/43/img/393.jpg

http://jpdo.com/dd004/43/img/378.jpg

http://jpdo.com/dd004/43/img/375.jpg

Balık resmi çıkıyor linklerde bi mesaj mı vermeye çalısıyorsun?

• quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Sanane ya!!

Rezalet çevre var mı ötesi BENCE REZALET! Kim oluyorsunda cevabıma karışıyorsun ya!?

Hele GTHD den sonra DiRT'den sonra bu oyun neden böyle grafik ile zahmet edip çıktı onu da anlamak zor.

Öyle bir yazıyorlar ki sanki cep telefonuyla çekince çimler çıkmıyor, HDR çıkmıyor, arabanın yansımaları çıkmıyor, aa çıkmıyor değil mi? Esas cep tel çekim olduğu için sevinin AA yı gizliyor. Hey Allahım ya kalkmışlar zorla oyun beğendirmeye çalışıyorlar! 1.5 yıl önce çıkmış PGR3 ü görüp utansın Forza 2. Yanına yaklaşamadı be!

harika açıklamışsın tugy kardeşim pgr3 e bakıp utansın bencede bu oyun! pgr4 de katmerli tokatlar heralde artık.

• modifiye iyi güzelde gt3 gibi çevre var oyunda.. bende oynamam bu oyunu.
  • küçük çocuklar gibide mızmızlanmamak lazım , banane banane ben oynamam bu pis kaka demek de bence biraz çocuk oluyor , hem burası beğenenlerin olduğu bir fan club sanırım neden habire oyunu beğenmeyenler girip mesaj yazıyor onu anlamıyorum , başka bir topic açın orada yazışın neden bu topiği kirletiyorsunuz ?
  • Beyler neden polemiğe giriyorsunuz fony ile ? Eleman hasetinden çatlayacak belliki.Elinde oynayacak oyunu yok gelmiş burada laf ediyor
    Helede "GT HD yi simulasyon olarak oynarım" diyen kişinin cahil oldugu belliyken niye tartışıyorsunuz ? Garibanın sürecek araba yarışı yok, GT4 ünü Forza tokatlamış, GTHD si çakma tech demo, bir araçla 2D arka planlar önünde boş boş geziyorsun ve bunu Forza2 gibi profesyonellerin tercihi ile bir tutuyor.
    Bunların tek nedeni kıskançlık, haset olabilir.Ciddiye almayın ve 90 ve üstü puanlar alan en iyi araç simulasyonunun keyfine bakın..

Çevre demişken, bugün discovery de araç tanıtım programı vardı.Gerçek görüntüler yani.Dikkat ettim, Prosche Carrera tanıtılıyordu.Bu çayır çimen olayına baktım.Düz yeşil bir zemin olarak görüyorsunuz.Detay vs yok.Yarış oyunlarında zaten hiç önemide olmaz.Grafik isteyen alsın arcade NFS ini oynasın
    Profesyonel sürüş zevki tatmak isteyen, simulasyon isteyen Forza 2 sini açsın oynasın..Bunu bulamayan garibanlar var.

• koray ın cevap bitirmiştir olayı bence ;) süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

küçük çocuklar gibide mızmızlanmamak lazım , banane banane ben oynamam bu pis kaka demek de bence biraz çocuk oluyor , hem burası beğenenlerin olduğu bir fan club sanırım neden habire oyunu beğenmeyenler girip mesaj yazıyor onu anlamıyorum , başka bir topic açın orada yazışın neden bu topiği kirletiyorsunuz ?

öncelikle ne yazdığını iki kere düşünüp bir kere yaz ufaklık banane banane oynamam filan demiyor kimse, ayrıca senden öce forza demosunu indirip oynadım o yüzden boşa konuşmayalım bunun dışında full oyundan çok umutluydum demodur dedik 690mb dan birşey çıkmaz dedik ss ler kapak gibi geldi çevre grafiğinin hali ortada kartondan kaplamalar 3 boyutlu olmayan çimler:)dolayısıyla grafikleri bu şekilde olan bir oyunu oynamam pgr3 varken onun dışında simulasyon bu çok fazla birşey beklemeyin deyip duruyorsunuz simulasyon olunca grafiklerin bu kadar rezaletmi olması gerekiyor isteyen pc de gtr2 filan oynar o zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Onur23- -- 26 Mayıs 2007; 13:43:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Beyler neden polemiğe giriyorsunuz fony ile ? Eleman hasetinden çatlayacak belliki.Elinde oynayacak oyunu yok gelmiş burada laf ediyor
    Helede "GT HD yi simulasyon olarak oynarım" diyen kişinin cahil oldugu belliyken niye tartışıyorsunuz ? Garibanın sürecek araba yarışı yok, GT4 ünü Forza tokatlamış, GTHD si çakma tech demo, bir araçla 2D arka planlar önünde boş boş geziyorsun ve bunu Forza2 gibi profesyonellerin tercihi ile bir tutuyor.
    Bunların tek nedeni kıskançlık, haset olabilir.Ciddiye almayın ve 90 ve üstü puanlar alan en iyi araç simulasyonunun keyfine bakın..

Çevre demişken, bugün discovery de araç tanıtım programı vardı.Gerçek görüntüler yani.Dikkat ettim, Prosche Carrera tanıtılıyordu.Bu çayır çimen olayına baktım.Düz yeşil bir zemin olarak görüyorsunuz.Detay vs yok.Yarış oyunlarında zaten hiç önemide olmaz.Grafik isteyen alsın arcade NFS ini oynasın
    Profesyonel sürüş zevki tatmak isteyen, simulasyon isteyen Forza 2 sini açsın oynasın..Bunu bulamayan garibanlar var.

of ya koray, önce şunu al bi şimdi gelelim mevzuya. gt hd 2d arka plan demişsin küçümsemek için forza 2 için de çayır çimen yarış oyunlarında önemi yok demişsin. valla suyun ısınmış koray senin, hadi önceki mesajları birbirini tutmuyor dicem ama aynı mesajın içinde olunca alzheimer emaresi oluyor. bak ta ne zaman dedim, bitirmişsin kendini.

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Beyler neden polemiğe giriyorsunuz fony ile ? Eleman hasetinden çatlayacak belliki.Elinde oynayacak oyunu yok gelmiş burada laf ediyor

çizgi film grafiginde oynamaya devam et sen neymiş simulatormuş

• quote:

Orjinalden alıntı: -Onur23-

quote:

küçük çocuklar gibide mızmızlanmamak lazım , banane banane ben oynamam bu pis kaka demek de bence biraz çocuk oluyor , hem burası beğenenlerin olduğu bir fan club sanırım neden habire oyunu beğenmeyenler girip mesaj yazıyor onu anlamıyorum , başka bir topic açın orada yazışın neden bu topiği kirletiyorsunuz ?

öncelikle ne yazdığını iki kere düşünüp bir kere yaz ufaklık banane banane oynamam filan demiyor kimse, ayrıca senden öce forza demosunu indirip oynadım o yüzden boşa konuşmayalım bunun dışında full oyundan çok umutluydum demodur dedik 690mb dan birşey çıkmaz dedik ss ler kapak gibi geldi çevre grafiğinin hali ortada kartondan kaplamalar 3 boyutlu olmayan çimler:)dolayısıyla grafikleri bu şekilde olan bir oyunu oynamam pgr3 varken onun dışında simulasyon bu çok fazla birşey beklemeyin deyip duruyorsunuz simulasyon olunca grafiklerin bu kadar rezaletmi olması gerekiyor isteyen pc de gtr2 filan oynar o zaman..

ilginç gerçekten mecazi anlamda yaklaştığımı anlamadan bana ufaklık diyebiliyorsun ( bu arada 1,96cm boyum var ) neyse ,ben diyorumki oyunu beğenmeyenler başka bir topic açsın yazdıklarını orada yazsın bu topicde değil ,fan club ne demek oyunu eksisiyle artısıyla benimsemiş ve deliler gibi sevmiş insanların toplandığı yer demek, o nedenle bence beğenmeyenler oynamayacak olanlar indirmeyecek olanlarda gelip buraya ben indirmeyecem ben oynamayacam yazmasın bunu diyorum sadece...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: -Onur23-

quote:

ilginç gerçekten mecazi anlamda yaklaştığımı anlamadan bana ufaklık diyebiliyorsun ( bu arada 1,96cm boyum var ) neyse ,ben diyorumki oyunu beğenmeyenler başka bir topic açsın yazdıklarını orada yazsın bu topicde değil ,fan club ne demek oyunu eksisiyle artısıyla benimsemiş ve deliler gibi sevmiş insanların toplandığı yer demek, o nedenle bence beğenmeyenler oynamayacak olanlar indirmeyecek olanlarda gelip buraya ben indirmeyecem ben oynamayacam yazmasın bunu diyorum sadece...

doğru söylüyosun.sanki oyunu beğenenlerin değil de beğenmeyenlerin toplandığı bi yer gibi olmuş.

• Şu sitede bölüm fark etmeden adam gibi mesaj atanların sayısı üye sayısının 00000000,1'i kadar her halde. Her konuda lüzumsuz tartışmalar, bilgili olup kendini her konuda üstün insan görenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Sırf Xbox muhabbetlerine bakayım diye girdiğim bir bölümde dahi mesajların % 99'u konu ile alakasız. Yersiz tartışmalar, fanatiklik almış başını gidiyor. Yaşının çok büyük olduğunu söyleyenler dahi 5 yaşındaki çocukalrın etmeyeceği lafları ediyorlar. Oyunlar oynanmak içindir dilerseniz oynarsınız, beğenmez iseniz başka bir alternatif ararsınız. Kimse illaki beğenecek diye bir kaide yok. Ama beğenmediniz diye de gereksiz yorum yapmaya hakkınız yok. Daha bir kaç aylık Xbox konsoluna sahip olup her işte usta olduğunuzu falan zannediyorsunuz. Sony yada Xbox ne fark eder bu konsollar siz oyun oynayın diye var tercih sizlere kalmış ama sırf fanatiklik yapmak için de yazı yazıyorsanız ayıp sizlere. Bırakın artık bu anlamsız kavgaları. Sanki bir birinize yunanlıymış gibi davranıyorsunuz. Playstation alsanız ne olur Xbox alsanız ne olur önemli olan eğlenmektir. İnsanların tercihlerine saygı duyun. Ve artık şu başlıklar içindeki gereksiz ve saçma tartışmaları lütfen bırakın. Sitenin anasayfasının kalitesi ile forum kalitesi bir birine zıt ve son derece farklı. Burayı kirletenlerde sizler gibi her başlıkta saçma yorumlar yapan gereksiz fanatiklikler yapan arkadaşların yüzündendir. İnternet'de olmanız düzensiz olacağınız anlamına gelmez. Sırf diğer forumların düzenine alışamayan ve banlanmış kullanıcıların yarısından çoğu bu forumda yazık çok yazık.

• quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics
    of ya koray, önce şunu al bi şimdi gelelim mevzuya. gt hd 2d arka plan demişsin küçümsemek için forza 2 için de çayır çimen yarış oyunlarında önemi yok demişsin. valla suyun ısınmış koray senin, hadi önceki mesajları birbirini tutmuyor dicem ama aynı mesajın içinde olunca alzheimer emaresi oluyor. bak ta ne zaman dedim, bitirmişsin kendini.

Dogruya, çayır çimen detayı ile 2D ve 3D farkı aynı şeydir.GT HD nin ne olduguda ortada..Ayrıca üslubuna ve laflarına dikkat et.Hadi birşey bilmiyorsun anladıkta bari bunu terbiyesizliğe vurma

Bitirdim kendimi sorma.İşim , sosyal hayatım sıfır..Ne yapacagım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 26 Mayıs 2007; 14:26:23 >

• Biz oyunu hep GT serisiyle karşılaştırıyoruz.Simülasyon oyunları oldukları için ben GT serilerini hep merakla bekleyip oynamışımdır.Ama PS3 değilde Xbox 360 aldığımız için GT5 gibi bir şansımız yok.Oyun aslında kötü bir oyuna benzemiyor oynanır yinede ama GT5 ile arasında çook fark olucacağına eminim.PGR 4 te yada başka bir yarış oyunu ile GT5 e rakip çıkıcaktır bence.Gametrailers'a yeni oyun içi video eklenmiş bi bakın isterseniz fena değil işte Ama açıkçası ben daha iyi grafiklerde bir oyun bekliyordum
  • GT filan kalmadı.GT4 daha iyi diyenler Forzayı görmemiş oyunculardır.Araba oyunlarını hakkını vererek oynayanlardan ise önceleri GT ci olup sonradan Forza fanı olan çok adam var.ARabadan ve sürüşten anlayanların tercihi bellidir..GT5 , Forza 3 le kapışabilirse kapışır...
  • forza 2 su anda en iyi simulasyon oyunu...bunu inkar eden karsıma cıksın........(grafik -oynanıs)

ama gt 5 de neler olur neler değişir onu bekleyip goreceğiz.............
  • Gt'yide Forza'yıda oynadım.Forza Gt yanında daha arcade,forzada viraj almak daha kolay.Forzanın Gt'den daha iyi puanlar almasının sebebi ise oyunda hasar modellemesi olması.Gt oyundan çok bir yaşamdır araba severler için.Ve bu alemde Gt gibi bir sürüş simülatörü olduğunuda düşünmüyorum.Herşeye rağmende deli gibi Forza2(ntsc-u) çıkmasını bekliyorum.Saatlerce Forza2 oynayacağım ama bu Gt hakkındaki fikirlerimi değiştirmeyecek.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.