Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben üye olmak istiyorum.............................................şimdi de üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum.
  • cep telle cekilen resim anca boyle oluyor normalde cok guzel merak etmeyin demodan cok daha iyi bence kesinlikle hayal kirikligi degil tavsiye ederim alin oynayin.
  • evt bencede cepten cktigi icin resim kotu gorunuyo
    ozgurulke sana pm attim soruma yardimci olursan sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgurulke

cep telle cekilen resim anca boyle oluyor normalde cok guzel merak etmeyin demodan cok daha iyi bence kesinlikle hayal kirikligi degil tavsiye ederim alin oynayin.
  • Arkadaşlar gerçek dünya pistlerinde çimler uzun bırakılmaz kesilir. Oyunda kısa olmasının nedeni bu olabilir mi sizce ? ü

Ayrıca çevre hiç de rezil değil. Kmlerce uzaklara kadar 3d çizim var. İnsanlar çok uzaklardan seçilebiliyor. Ağaçlar birbirinin tekrarı değil. hepsi birbirinden farklı. Bu bir araç simulasyonu ve sizin araç ve detaylarına bakmanız gerekiyor çimlere değil.

Ayrıca resimleri Fotoğraf modundan çekmeye özen gösterelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 26 Mayıs 2007; 8:38:25 >
  • Rezalet çevre ya bu ne. İndirmeyi iptal ettim.
  • ne yalan söylim COLİN den sonra banada kötü göründü bu SS ler.
  • Ya siz oyunu oynayın sonra konuşun. İş sadece grafikte değil. Oyun güzel olduktan sonra grafik neymiş. Ki Grafik de en babalarından ha kötü de değil.
  • ya arkadaşlar, ben anlamadım sizin olayınızı.
    görüntüleri görünce indirmeyi kestiğini söyleyenler var.
    hiç gerçekçi değil bu söylemler.
    bu oyun "forza motorsport 2" ; aylardır beklediğimiz oyun. diyelim ki burada cep telefonu veya başka şekilde çekilip gönderilen SS'ler kötü.
    yine de oyunu indirmekten gerçekten vaz geçer misiniz ?
    yani oyunu indirip bi gözlerinizle görmek istemez misiniz ?
    indirmek parayla değil ya ?

ayrıca, oyunu dün akşam 2 saat kadar oynadım. birazdan tekrar başlayacağım. bence bunun üstüne simulasyon da yarış oyunu da yoktur.
    grafikten çok anlamam ama bundan gerçekçi grafik görmedim.
    oynanabilirlik gayet güzel (her seviyeye göre seçenekler var)
    araç sayısı, pist sayısı, yarış sayısı aşmış zaten.
    sesler mükemmel.
    hasar modellemesi, modifiye, customization harika.
    daha ne diyeyim ?

1-2 tane resim görüp bunu indirmekten vazgeçiyorsanız gerçekten çok şey kaybediyorsunuz.
    hayırlısı...

• Oyun kadıköyde satılıyor.Bu akşam alabilirim.Almak isteyenler için söylüyorum YAZICICIOĞLU iş hanında.Girince alt katta karşımızda sağ köşede ki dükkan. AHMET diye bir arkadaşımız var ondan alın 15 ytl oyunları ve tertemiz

NOT=Geçen gün COLİN MCRAE DİRT yopicinde oyunun çıktığını söylemiştim karışıklık olmuş bahsettiğim oyun budur.FORZA 2.
    NOT 2=Arkadaşlar hani bir tez vardı yeni çıkacak kaliteli oyunlar single dahi oynanamayacak diye hatırladınızmı?Bakın bu tez çürümüş oldu çünkü oyun çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 26 Mayıs 2007; 10:26:44 >
  • NTSC-Japon'u çıktı mı Japonu ?
    >Sanırım, Oyun durmadan pistlerde geçiyor. Sokaklarda yarış olmuyor veya Test drive gibi dağ tepe biraz doğayla iç içe yarış, bunlar yok galiba...
  • Oyunu indirmekten vazgeçtimde ne demek.Sağa sola bakıcağına indir oyununu oyna,beğenmezsen oynamazsın.Bu oyun için nasıl bi emek harcanıyo.Sen kalkmış diyosun ki rezalet çevre indirmeyi iptal ettim.Ne alakası var bunun şimdi?

İlker listeye beni de ekleyebilirsin.
  • Sanane ya!!

Rezalet çevre var mı ötesi BENCE REZALET! Kim oluyorsunda cevabıma karışıyorsun ya!?

Hele GTHD den sonra DiRT'den sonra bu oyun neden böyle grafik ile zahmet edip çıktı onu da anlamak zor.

Öyle bir yazıyorlar ki sanki cep telefonuyla çekince çimler çıkmıyor, HDR çıkmıyor, arabanın yansımaları çıkmıyor, aa çıkmıyor değil mi? Esas cep tel çekim olduğu için sevinin AA yı gizliyor. Hey Allahım ya kalkmışlar zorla oyun beğendirmeye çalışıyorlar! 1.5 yıl önce çıkmış PGR3 ü görüp utansın Forza 2. Yanına yaklaşamadı be!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Mayıs 2007; 10:34:08 >
  • harika oyun süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Sanane ya!!

Rezalet çevre var mı ötesi BENCE REZALET! Kim oluyorsunda cevabıma karışıyorsun ya!?

Hele GTHD den sonra DiRT'den sonra bu oyun neden böyle grafik ile zahmet edip çıktı onu da anlamak zor.

Öyle bir yazıyorlar ki sanki cep telefonuyla çekince çimler çıkmıyor, HDR çıkmıyor, arabanın yansımaları çıkmıyor, aa çıkmıyor değil mi? Esas cep tel çekim olduğu için sevinin AA yı gizliyor. Hey Allahım ya kalkmışlar zorla oyun beğendirmeye çalışıyorlar! 1.5 yıl önce çıkmış PGR3 ü görüp utansın Forza 2. Yanına yaklaşamadı be!

+19865369626565956565699

helal sana özelliklede "ESAS CEP TEL ÇEKİMİ OLDUĞU İÇİN SEVİNİN AA YI GİZLİYOR." cümlene bittim.james bond yırtınıyodu gt hd için graikler falan 2d diye bağırıyordu, savunduğun oyuna bak çevre 0d ,araba grafikleride test drive unlimited,şimdide kalkmış oyunda çevrenin ne önemi var diyo noldu 360 derece çarkıfelek görüyorum burdaavut sen kardeşim kendini gt hd demo haliyle bile forzaya kapak oldu gt5 ile karşılaştırılmaz herhalde ki lafı bile olmaması lazımdı ama neyse isteyen boyunun ölçüsünü aldı

@timeguard sende avutmaya devam et kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_of_sLy -- 26 Mayıs 2007; 10:51:15 >

• quote:

Sanane ya!!

Olurmu yahu begenmek zorundasin

Bir oyun , sadece x360 a ozel olarak cikiyorsa mukemmeldir,olaganustudur !!!

Bir oyun , multi cikiyorsa orta hallidir !!!

Bir oyun , sadece ps3 e ozel olarak cikiyorsa berbattir,rezildir !!!

Eger bu dusunceye karsi cikarsan, seni mahvederler valla ona gore

• quote:

Sanane ya!!

Aynen.Beni ilgilendirmez ama rezalet çevre = kötü oyun mantığı saçma.Böyle bi değerlendirme olamaz.Kimse kimseye beğendirmeye çalışmıyo oyunu.Ben sadece olaya bakış açından yazdım o yazıyı.Bu kadar celallenmene de gerek yok.

• Bana göre çevre kötüyse = oyun çöptür. Xbox360 ı biz dedemizin hayrına almadık gösterecek o next gen grafiği arkadaş! Next Gen olmayan oyunu da takmam bu konsola ben.

Çevreye bak ya hala inanamıyorum dalga geçer gibi yapmışlar
  • Ben genelde her yarış oyununu alır oynarım.Bunuda alıp denicem.Kendi gözümle görmeden kesin kara veremem ben ama GT5 ile karşılaştıralacak seviyede olduğunu düşünmüyorum.PGR4 ile GT5 kapışır inş.
  • ben oyunu begendim cevre grafikleride arac grafikleride suana kadar gorduklerimin en iyisi bu arada colinde oynada gthd de oynadim bunu ayrica belirteyim. sen indirmekten vazgecme indir oyna pisman olmazsin :) ha mukemmelmi degil tabi bende forzadan daha iyisini beklerdim ama onuda galiba pgr4 te gorucez gibi geliyor. ayrica oyun sadece pistlerde geciyor buda biraz bunaltiyor adami soyle dag tepe gezsek daha iyi olurdu bence.
  • İstemeyen oynamaz. ÇÖPMÜŞ

AL SEN DÖRTÜNÜ OYNA

DİRT İLE AYNI KEFEYE KOYUYOR YA FORZA'YI
    İncelemeleri göreceğiz bakalım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.