Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yapan var mi arkadaslar ?
    (PAL)
  • Viva Pinata Bitsin hemen Forza 2 Bonus'a geçeceğim; ama 2 gündür VP'yi bekliyorum. Harddiskin içini açıp ilgili yere diskin içeriğini aktarmak gerekiyormuş.

* Eski save'ler ile birlikte hata veriyormuş. Yükledikten sonra oyunun save'lerini silip sıfırdan başlamak gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 3 Eylül 2008; 22:15:24 >
  • 2 yıla yaklaştı sanırım oyun çıkalı ama hala hala hala hala deliler gibi ilk günkü zevkle yarışabiliyorum. ne estetik ne sanatsal bir oyun arkadaşlar bu.

geçen gün exhibition da arcade modlarını bitirirken porsche 911 gt3 adlı arabamla yolların tozunu attırırken bir sahne aklıma geldi.. ortalama 10 yıl önce, 56k modem zamanlarındayken internette oyun sitelerini takip etmeye başlamıştım. o zamanlarda bilirsiniz daha playstation 1 ler iyice yaygınlaşmıştı. grafik seviyelerini biliyorsunuz yani ne kadar düşük dönemler.

neyse o dönemlerde electronic arts'da daha yeni yeni yaygınlaşmaya, şimdiki kazıkçı, rüşvetçi, üçkağıtçı firma olma yollarında büyük adımlar atmaya başlamıştı o zamanlarda EA internette yayınladığı bir resim "gelecekte oyunların böyle olacağını" gösteriyordu bize. Fakat o kadar "o zamanların grafik seviyesinden" üstündü ki o ss, hiç kimse inanamıyordu. ve o günün gelmesi için yalvaranlar çocuğunu kesenler mi dersiniz hepsi gırla ben de pek fazla inanmıyordum 10 yıl öyle grafiğin geleceğini.

neyse flashbackten çıkıyorum şimdi forza 2 de porsche umla yollarda rüzgarı arkama almış kaptırmış giderken öyle bir sahne çarptı ki gözüme, EA in yayınladığı o resim direkt aklıma gözlerimin önüne geldi ve "şu an onların yayınladığı kalitede oyun oynuyorum" düşüncesiyle şaşkınca bakakaldım tv ye. çok ilginç bir duyguydu ama ve xbox 360 da böyle bir şeyi yaşadığım için konsola ister istemez sevgim arttı yine, yeniden

hemen photo mode da resim aldım, pc ye aktardım ve o EA in resmiyle karşılaştırdım. EA in yayınladığı kadar kaliteli bir görüntü ve belki de ondan daha iyi bir görüntü kimilerine göre.

İki resmi de koyuyorum:

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)

Ne kadar gelişmiş arkadaşlar bu oyun sektörü. Eskiden gıptayla baktığımız görüntüler artık önümüze gelir oldu. Böyle bir dönemde Xbox 360 la bu eyfi yaşadığımız için de şanslı saymalıyız kendimizi. Hem bol oyun hem de sınırsız oyun keyfi ve grafik kalitesi.

Bir kez daha ohalar olsun sana xbox 360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Şubat 2009; 21:06:28 >

• inanılmaz gerçekten şimdi oyun beğenmiyoruz
  • Sayfa uzun süredir ziyaretsiz kalmış ama live a yeni geçtiğim için bir ses vereyim dedim. Eski mesajlarınızı okudum da her gece buluşmalar oluyormuş maşallah :)

Forza sız günüm geçmiyor ama dilinden anladığım arkadaşlar yok

Benim GT: OMARNET

Eğer partileriniz devam ediyorsa, beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
  • Diğer bir Forza konusu var arkadaşım. TTM Klan Kulübüne bir bak. Herşey orada olup bitiyor
  • TTM sayfasına da (eğer başka sayfa değilse) bakıp mesaj yazmıştım, ama orası da çoktandır pasif görünüyordu. Her akşam forza2 oynuyorum ama henüz TTM kulübünden kimseyle tanışmak kısmet olmadı.
  • Tatlı bir hort olacak ama forza motorsport 1 in konusu varsa bana yol gösterin bulamadım. Ona en yakın yer buraydı o yüzden buraya park ediyorum . ilk oyun hakkında ufak bir şeyler karaladım. ilgilenenler bakabilirler.

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)shoutout.wix.com
    Yarış Efsanesının başlangıcı
    https://shoutout.wix.com/so/78NnR2Bse?languageTag=en
  • Oha adamın yaptığı horta bak Konuya yazan elamanların alayı forumu bıraktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Yanlız Dante diye bir eleman var ilk sayfada oyuna demediğini bırakmamış son sayfaya bakayım dedim bide, 2 yıldır oynuyorum inanılmaz oyun filan yazmış, o arada ne oldu acaba  FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) 

• Efsane zamanlar güzel hort  FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) 

• İyi yakalamışsın FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) 

@Spartan 117

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Respect*** -- 7 Ekim 2021; 22:37:14 >
  • Kim hortlattı lan bunu duygulandık  FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) 

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

bendeniz :) ilk oyunun üzerine ikincisini de oynadım onun hakkında da birkaç şey yazarım hakkını veririm hort umun :)

• O zamanlarki tat yok ya çok guzel oyundu tek eksigi kokpit kamerasiydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    1. oyundan sonra ikinci oyunu da hak ettiği kadar olmasa da biraz zaman harcayarak aradan çıkarmanın haklı gururuyla kısa bir şeyler karaladım ilgilenenler bakabilirler. Herkese mutlu hafta sonları.

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)shoutout.wix.com
    yeni yazı çıktı !
    https://shoutout.wix.com/so/e8NojhCv9?languageTag=en
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.