Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Jago

Abi tamamda menüde hatırlıyamadım şimdi varmı öle bi seçenek yarış başlamadan öncemi yapcaz yani nerden yapıcaz

evet yarış başlamadan evvel Start Race ekranında alt kısımda Hire Drive ı seçiyoruz sonra pilot seçimi yapıp onaylıyoruz.
    pilotların istatistikleri ekran geliyor kaç yarışta kaç 1. lik 2. lik hepsi ekrana geliyor ona göre seçim yapın.sanmayın ki seçtiğim pilot kesin yarışı kazanır onlarda kaza yapıyorlar.bazen öyle komik kazalar yapıyorlar ki kendinizi gülmekten alamıyorsunuz :)
    Mazda Laguna Seca pistinin son virajı tahmini olarak 100-110 derece,1. viteste almak şart hemen hemen tüm classlarda.seçtiğim pilot 3.vites ile girdi viraja ve kendini bariyerlerde buldu :) aracıda çıkartamadı saplandığı yerden gitti paracıklar :))

• iyi o zaman sorun olmazsa bu gün hep beraberiz araba sürerken muhabbette ederiz hazır :) araba kullanmayı bilmiyorum ama çok hoşuma gider arabayı süren kişinin birileriyle muhabbet edip gülmesine
  • tmmdır gece 21.00 gibi bende Live da olurum...
  • dün gece sağolsun geymer benim için çok uraştı ama olmadı modem de bişeylik var heralde artık bi bilgisayarcıya 10 liraya yaptırcma yapacağım şeyler vardı oda aradan çıkmış olur hem onlarda yapamassa başka modeme geççem artık
  • o sorun bendede oldu BF: Bad Company'de cez...dün akşam fena değildi en azından tanıştık arakdaşlarla...umarım kısa sürede sorunu halledip Forza olsun diğer oyunlarda olsun sende aramıza katılırsın....
  • bu akşam bende katılabilirim aranızada biri gt sini verse iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

bu akşam bende katılabilirim aranızada biri gt sini verse iyi olur.

GT: TK CSB

1 saate Forza2'deyim
  • benim gt : Hamsi Koli

bu akşam bende gelmeyi düşünüyorum TK zaten her akşam orda bi kaç arkadaş daha gelecek, bu arada Geymer oldukça yardımcı olup bilgide veriyor oyunda sağolsun, güzel vakit geçirmek isteyen arkadaşları bekliyoruz...Kariyeri bıraktım Arcade yapıyorum bu ara Liveda arabalar açılsın diye, akşam bi iki yarış daha yapar Live a geçerim...
  • Hamsi koli inşallah senle live da takılırız bi buluşamadık
    geymer saol sen çok uraştın benim için baktım bende olmuyor 3 sene önceden kalan bi modemim vardı dedim anasını satiim eskide olsa kullanıcam taktım ayarladım herşeyi açtım portları baba gibi oynuyorum şimdi
    evet şimdi saat kaçta buluşuyoruz biraz geç olsun gece yolculuğu misali ama tabi ben uyum sağlarım kim girerse ona göre hemn girerim

• hamsi koli,
    Sana dun uppgradeli-tuningli bir araba gönderdim, onu al ve yarislara katil

cezager,
    Bu aksam 20-21 arasi Forza2'deyim...kacmaz
    Umarim yeni modeminle beraber takiliriz artik, simdi cikip zevkine biraz surecem
  • hamsi koli kim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

hamsi koli kim

önceki mesajda sana gt veren kişi :) yani ben

@TK

araba için teşekkürler TK akşam maçtan sonra aranızdayım nasipse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 6 Ağustos 2008; 17:14:37 >
  • Benim Gibi Xbox Live'dan yeni çıkan hiçbir arabaları ve pistleri indiremeyenlere Müjde!

FORZA MOTORSPORT 2'NİN TÜM EK ARAÇ VE PİSTLERİNİ İÇEREN 2 DİSKLİ PLATİN SÜRÜMÜ GELİYOR.

http://www.gamefocus.ca/?nav=new&nid=2164
  • quote:

It came up as a surprise to us when Microsoft announced that Turn10’s Forza Motorsport 2 was getting the Platinum Hit treatment. Then on August 19, the two-disc version of the game, featuring all downloadable cars and tracks, was shipping to North American retailers for a mere twenty bucks.

Orjinal oyuna sahip ve Forza'nın bütün pist ve arabalarını almış biri olarak kendimi salak gibi hissediyorum. Adamlar Platinum Hit versiyonu, 2 disk olarak 20$'a satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quad_65 -- 30 Ağustos 2008; 20:00:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Benim Gibi Xbox Live'dan yeni çıkan hiçbir arabaları ve pistleri indiremeyenlere Müjde!

FORZA MOTORSPORT 2'NİN TÜM EK ARAÇ VE PİSTLERİNİ İÇEREN 2 DİSKLİ PLATİN SÜRÜMÜ GELİYOR.

http://www.gamefocus.ca/?nav=new&nid=2164

Harika bir haber, sağol dostum

• bende tum pist ve aracları live dan indirmiştim...ama tabi önce oynadık o ayrıcalıgımız olsun..
  • Yeni platin sürümünde kaç tane yeni pist eklendi ?
  • Pal versiyonunu Türkiyeye yollayan bir site varmı şuanda bu oyunu arkadaşlar? Link verebilirseniz sevinirim Sendite baktım birkaç tane farklı Forza2 var...
  • Atila,
    Pal versiyonu daha cikmadi galiba....ben buradada bulamadim.

Quad65,
    Forza2'nin 2 discle tum DLCler dahil olarak cikmasi bence cok iyi, by_Gokhan'in yazdigi gibi cok daha evvel oynamanin ayricaligini yasadik ama C.R.U.I.S.E.R'in verdigi linkdeki yaziya katilmamak elde degil. Madem 2 discle tum DLC'leri bedava veriyorsun, Live'dakilerinide bedava yapda herkes yuklesin. Live uzeri Forza2 DLCleri halen paralidir
  • @Geymer
    arkadaşım sendeki şu FORZA aşkına gıptayla bakıyorum
    bir oyunu alıpta hakkını vermek bu olsa gerek
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.