Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu akşam 22 den 1 e kadar yarışabilirim. gamertag:dunkerak47
  • fh-b170,
    720p'ye dusuyor göruntu otomatikman, bu Sharp ve Samsung 46"'de yasadiklarim. Eger TV'n 1080p'de oynatiyorum Forza2'yi diye israr ediyorsa, o zaman yalan söyluyor. Oyunda 1080p destegi hic olmadigi icin tv istedigi kadar 1080p'de oynatmaya calissin...nafile

720p olarak 46"'lerde Forza2 grafik olarak malesef cok iyi degil, yeterli o kadar.

Jr.MaD,
    Aksama görusuruz ama seni ekleyecek zamanim yok...ortak arkadaslarimiz varsa oradan ekleyebilirsin ugrasmadan
  • yani 1080p'de ayarlı olsa oyun 720p'den pek bi farkı olayacak.32" bi fullhd panel alma durumum var pc ve xbox360 için yakın zamanda, bu halde panel,720p'yi ekrana yaymaya çalışacak ve buda pek güzel görünmeyecek ve bu sorun tüm oyunlarda üç aşşa beş yukarı var... hd ready bi panel alayım bari..
  • o zaman geymer sen ver gt ni ben seni ekleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr.MaD -- 3 Ağustos 2008; 14:12:29 >
  • ben sizi ekliycemde gamer tagınız nerde yaw mesela geymer senn gamer tag ne ? artık ana konudan bulucam bütün oynıyanları ordan ekliycem amaölede çok zahmetli olcak
  • fh-b170,
    32"'de 720p oyun konsollari icin gayet yeterli olur. HD'Ready daha uygundur bence. 40"'de bile 720p versus 1080p cözunurluklerinde dogru duzgun grafik farki görmezsin.

cezager,Jr.MaD...
    GT'm: TK CSB
    Aksama dogru ekleyin lutfen, yer acmam lazim önce.
  • tamam akşama eklerim seni
  • özlemişim valla elegan abi senle live oynamayı çok uzun zaman olmuştu..
  • pazar günü oyunu oynama fırsatım oldu, GT 4ü uzun süre oynamış biri olarak Forza daha güzel bir oyun diyebilirim, grafik ses vs bahsetmiyorum araba kullandığınız hissini tam anlamıyla veriyor oyun, 22 lvlda bıraktım bu gecede Forzada olacağım kesin, mükemmel bir oyun çıkarmışlar ortaya XBox360 aldığıma sevindim diyebilirim, Live ortamına gelirdim mikrofonda var ama portlar nedeniyle seste sorun yaşıyor ve bağlanamıyorum chat kanalına, yinede Gamertag vereyim takılırız sessizde olsa Gt: Hamsi Koli...
  • Flesh,
    Gecen aksam cok eglenceliydi, bu aksam Live'dayim yine...Forza2'yle baslariz sonrada bakariz hangi oyuna gececegimize

Eto Demerzel,
    Port yuzunden sesli chat yapamamani tam anlayamadim....NAT ayarina bakarsan X360'da onun "Open" olmasi lazim.
  • İyide onu nasıl yapıcaz.....

Otomatik pilot gibi bişey yani demi

quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Arkadaşlar hızlı bir arabanız varsa, "Hire Driver" seçeneğini kullanın %55 civarında ödülde kesme yapıyor ancak hiçbir şeye karışmıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jago

İyide onu nasıl yapıcaz.....

evet Jago aynen öyle,ama pilot yarış sonunda kazanığınız paraya yarı yarıya kesik atıyo ona göre. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Flesh,
    Gecen aksam cok eglenceliydi, bu aksam Live'dayim yine...Forza2'yle baslariz sonrada bakariz hangi oyuna gececegimize

Eto Demerzel,
    Port yuzunden sesli chat yapamamani tam anlayamadim....NAT ayarina bakarsan X360'da onun "Open" olmasi lazim.

http://resim.donanimhaber.com/m_25044038/mpage_1/key_live%2Cbaglanti//tm.htm#25045063

burda yardımcı olmaya çalıştı arkadaşlar, orda verdiği bir linkte resimli olarak anlatılıyor ayarlar ancak o ayarları yaparken boş görünüyor Ip yerleri bende ise Ip yazmayınca problem veriyor...

• gameman geymer Jr.Mad ekledim sizleri akşama flean yapamıcam unutuyorum dün 3 kadar live deydim yok abi canım sıkıldı cod4 ten forzaya akıcam bu akşam nasılmış görelim
  • fotoların altındaki açıklamalarıda okuyun..manuel IP vererek tekrar deneyin.sadece o kaynağa bağımlı kalmayın başka anlatım şekilleride vardır mutlaka.
  • valla bende ekleyeyim bir iki kişi ses olmasada ekşın olur onada şükür...
  • akşam bende varım ama balğlantılar iyi oluyormu mesela ben başka oyunlar da çok zarara uğruyom bu bağlantı yüzünden bide geç saatlere kadar kalıyoz mu ?
  • geç saat göreceli bi kavram :) değişiyor benim saatler malum iş var sabah kalkması var ama saat 01.00 a kadar takılıyorum genelde...
  • Abi tamamda menüde hatırlıyamadım şimdi varmı öle bi seçenek yarış başlamadan öncemi yapcaz yani nerden yapıcaz

quote:

Orjinalden alıntı: gameman

quote:

Orjinalden alıntı: Jago

İyide onu nasıl yapıcaz.....

evet Jago aynen öyle,ama pilot yarış sonunda kazanığınız paraya yarı yarıya kesik atıyo ona göre. :)
  • bendede öyle oldu similasyonlar cabuk sıkar ama forza 2 bağımlılık yapıyo,
    mesala bilirsin ps2 de toca race driver 3 vardı grafikler falan 10 numara ps3 oyunu gibi oyundu ama sıkıyodu işte...
    quote:

Orjinalden alıntı: fel_x

hiç bir araba yarışı oyunu bana forza 2 kadar kendini oynattırmamıştı. hatta bu oyun için direksiyon aldım üstüne üstlük makinayı da değiştirdim.live da dolanırken ne göreyim; seat leon cupra, hemde bedeva.oyuna ilk başladığımda gözlerim onu aramıştı.herneyse hemen başladım indirmeye.. ufak tefek bişiler yapmaya çalıştım daha sonra üzerinde uzun zaman harcayacağım...
     FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)

bu da ilk göz ağrım.ilkler unutulmuyor işte
     FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.