Bildirim
FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (33. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet oynanış olarak oyun çok güzel.Kendini oynattırmasını sağlayan fizik motoru sayesinde oynarken büyük bir zevk alıyorsun. -
heleki live da nürberring yolunda yabancıları tokatlamak daha bi zevkli -
Nürburgring dehşet zorladı beni alışana kadar. Virajlar da ezberimde değildi uzun zamandır. Hatırlayacam diye canım çıktı. ama mükemmel bir pist. Mugello ve Nürburgring e bayılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Nisan 2008; 13:31:29 > -
Aşık oldum bu güzelliğe ben
-
"Bir oyunu adam gibi incelemeden önyargıyla yazınca nasıl gülünç olunuyormuş" un cevabı aha da budur:
1. sayfadan Dante arkadaşın yorumları (kim ulan bu herif!)
quote:
Orjinalden alıntı: Dante
Sanane ya!!
Rezalet çevre var mı ötesi BENCE REZALET! Kim oluyorsunda cevabıma karışıyorsun ya!?
Hele GTHD den sonra DiRT'den sonra bu oyun neden böyle grafik ile zahmet edip çıktı onu da anlamak zor.
Öyle bir yazıyorlar ki sanki cep telefonuyla çekince çimler çıkmıyor, HDR çıkmıyor, arabanın yansımaları çıkmıyor, aa çıkmıyor değil mi? Esas cep tel çekim olduğu için sevinin AA yı gizliyor. Hey Allahım ya kalkmışlar zorla oyun beğendirmeye çalışıyorlar! 1.5 yıl önce çıkmış PGR3 ü görüp utansın Forza 2. Yanına yaklaşamadı be!
quote:
Al işte hala AA eksikliği
http://jpdo.com/dd004/43/img/375.jpg
Ya yazık ya vallahi billahi yazık bu mu next gen grafik, bu mudur oyun?! Ya hiç mi utanmaz adam 2x AA koyduğu için. Hiç mi utanmaz 4x AA sözünü tutmadığı için? Hiç mi bakmaz GTHD ye. Yemin ediyorum Xbox360 ı gözümde bir kademe düşürdü bu oyun. Şu yapımcılar sayesinde. Xbox360 ın "forza motorsport 2" adlı bir oyuna sahip olması yüzünden ben şahsen rahatsızlık duydum. Xbox360 a yakışmıyor bu oyun! Xbox 360 da hayal kırıklığı yaşadığım TEK oyun.
Adamın dediklerine bak
Bu oyunun olmayan AA sına kurban be yerim lan seni Forza!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Nisan 2008; 16:20:58 >
-
tugy akşam akşam güldürdün beni yaww
gif lerde süper olmuş emeğine sağlık. -
Eheah forza sağolsun -
Fena .gif olmuş Tugay abi. Ellerine sağlık
Bende ilk oynadıgımda oyunu beyenmemıstım hemen kapatmıstım ama zamanla alıştım, yakında onlineda başlarsam başından kalkamam bu oyunun. Ama yanlız hala ben PGR4 ün etkisindeyim bana göre grafik olarak o bir hayli önde. -
hiç bir araba yarışı oyunu bana forza 2 kadar kendini oynattırmamıştı. hatta bu oyun için direksiyon aldım üstüne üstlük makinayı da değiştirdim.live da dolanırken ne göreyim; seat leon cupra, hemde bedeva.oyuna ilk başladığımda gözlerim onu aramıştı.herneyse hemen başladım indirmeye.. ufak tefek bişiler yapmaya çalıştım daha sonra üzerinde uzun zaman harcayacağım...
bu da ilk göz ağrım.ilkler unutulmuyor işte
-
+1 diyorum Xbox ımın bir parçası oldu Forza 2. Simulasyon sevmezdim forzadan önce. Lost Odysseyden önce de JRPG sevmezdim, Xbox ilkleri yaşatıyor
Forza 2 den sonra başka simulasyon kesmez beni şahsen artık. Bu kadar zorlanmamıştım hiçbir simulasyonda. Bazen kafayı vurasım geliyor sinirden.
Arkadaşlar R sınıfı yarışlarda (örneğin R1) neden hep sonuncu başlıyoruz yarışa? Ayrıca R1 sınıfı araçların Top Speed'i en fazla 6.6 mı? Deliricem R sınıfı yarışlar inanılmaz zor ya -
Yarış araçları, aerodinamik donanımlarından ve vites oranlarının kısa olmasından dolayı, çok yüksek süratlere çıkamıyor. -
Tamamdır o konuyu anladım ama neden sonuncu başlıyoruz yarışlara. Tüm araçların gücü aynı fakat ben hep sonuncu olarak başlıyorum. R4 yarışlarında da böyle oldu hallettim onları ama R1 lere alışamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Nisan 2008; 22:30:36 > -
quote:
Nürburgring dehşet zorladı beni alışana kadar. Virajlar da ezberimde değildi uzun zamandır. Hatırlayacam diye canım çıktı. ama mükemmel bir pist. Mugello ve Nürburgring e bayılıyorum.
bu yolda manuel vitesle oynıcaksın böyle zevkli bişey olamaz.A class evo9 umla uçuyorum adeta -
Arkadaşlar bir de şu 60-70 laplık endurance yarışları nasıl yapacaz ömür yeter mi? Hayır gelmedim daha onlara da gelince ne yapacağım kara kara düşünüyorum. -
quote:
Arkadaşlar bir de şu 60-70 laplık endurance yarışları nasıl yapacaz ömür yeter mi? Hayır gelmedim daha onlara da gelince ne yapacağım kara kara düşünüyorum.
60-70 lap bişe mi gt4 de 24 saaatlik endurance yarışlar vardı.Hemde 3 tane.B-driver sayesinde o süreyi 8 saate indirebiliyorduk.Yani zamanı 3 kat hızlandırıp daha erken bitirebiliyorduk. -
60-70 Lap mı ? 24 saat mi ?
Hocam siz ne yapmıssınız yahu o nedir öyle ya konsol dayanmaz buna. -
quote:
Orjinalden alıntı: SONY_55
quote:
Arkadaşlar bir de şu 60-70 laplık endurance yarışları nasıl yapacaz ömür yeter mi? Hayır gelmedim daha onlara da gelince ne yapacağım kara kara düşünüyorum.
60-70 lap bişe mi gt4 de 24 saaatlik endurance yarışlar vardı.Hemde 3 tane.B-driver sayesinde o süreyi 8 saate indirebiliyorduk.Yani zamanı 3 kat hızlandırıp daha erken bitirebiliyorduk.
60-70 lap ı kafadan söyledim 90 lap gördüm menüde bi yerde ama hiç bakmadım. O değil de son lapta spin atıp yoldan çıksam bu yarışlarda, atlayıveririm pencereden ben bile anlamam ne olduğunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Nisan 2008; 0:24:25 >
-
Arkadaşlar hızlı bir arabanız varsa, "Hire Driver" seçeneğini kullanın %55 civarında ödülde kesme yapıyor ancak hiçbir şeye karışmıyorsunuz -
Oo bomba o zaman. Ama yarışın bitmesini yine beklemek gerekiyor mu saatlerce?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X