Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim aklımda modem ya da joypad gibi kalmış sanırım.İşine yarasında gerisini boşver
  •  FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)

• Kanka bunlar kaç gaymeEğer satın alamasakta LİVE'da araba pazarından alırız artık ama süperler yahu
  • Komple araba seti 400 Puan (94MB)
    Yeni Pist 100 puan (168MB)

1971 Pontiac Firebird
    1981 Renault 5 Turbo
    1984 Audi Sport quattro
    1986 BMW M3 E30
    1997 Porsche 911 GT1 Street
    2005 Ferrari FXX
    2006 Ferrari 599GTB Fiorano
    2007 Audi R8
    2007 Koenigsegg CCGT
    2007 Lamborghini Gallardo Superleggera

Pist de Bu;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 8 Aralık 2007; 0:02:33 >
  • Resmen ayıptır fiorano+audi'yi sonradan eklemek.600 puan haa vaşş.Neyse yaw yine millet alır bizde FORZA puanlarımızla satın alırızİLKER bişi sorcam SİLVER üyelik yetiyormu (sadece araba pazarından araba almak için)
  • bunlari bir sekilde internetten indirmek mumkun degil mi ?
    yani ucretini vererek de olur ama xbox uzerinden odeme yapmakla ugrasmak istemiyorum.

baska nasil elde edilebiliyor ? yani forza puaniyla falan nasil aliniyor ?
  • Ya aslında gönüllü olarak indiren birinden kendine kopyalayabilirsin; ama fazla çetrefilli olur.
    Ek paketle gelen araç olduğu için o aracın orjinalinin sende olması gerekebilir; ama Forza 2 üzerinden satış olsa bile.

Forza 2 açık artırma araçlar var Xbox Live'da. Kazanırsan Forza 2'deki paralarınla alıyorsun.
  • Hiç haberim yoktu, yeni paket gelmiş, aferim Turn 10'e.

Bunu da satın alayım en iyisi.

İyi yarışlar.
  • BEYLER su youtube da izliorm millet deli gibi drift yapior..!!!! nasi oluyor ya birileri anlatsin hangi ayarlari yapmak lazim ben bi yan donunce 1. vitese dusuor gereksiz yere hizdan dusmus oluyorum drift felan yapamiorm hic
  • Paketleri aldim, kacmaz...ama Mass Effect sendromu yuzunden sadece 1 saat kadar surdum bugun hem arabalari ve de Road America'da. Super, Super, Super....kacirmayin derim
  • http://www.youtube.com/watch?v=xe-CczRZR0E&feature=related

söyle seyler yapaniniz varmi? adam kasmamis 400 uzeri decals yaratmis ya..:S sok oldum bende sevgilimin resmini yapsam acaba etkilenirmi
  • MS Points almak istiyorum ama sürekli olarak, "Your credit card information is not valid. Please verify and try again." hatası alıyorum.

Sebebi nedir bilen var mıdır?
  • Kredi Kartın Bölgeyi desteklemiyor. Kredi kartı adresinin Hotmail ile aynı olması gerekiyor. Ya Yurtdışından almış olman lazım kartı; ya da XboxLive'ınTürkiye için özel çıkmış olması gerekiyor.

Bir de krediyi dükkandan alabilirsin. Xbox Live bölgesine göre.
  • şimdi baktımda çoktandır FZ2 oynamıyormuşum 007 öyle resimler koyup ballandıra blandıra anlatmışki canım çekti valla neyse bu gün sabaha kadar forzadayım artık.
  • Yaw beyler benim soru kaynadı aradaHani araba alıyoruzya araba pazarından, işte bunun için SİLVER üyelik yeterlimi?Yarışlara katılmıyorum sadece araba almak istiyorumdaBayağı para birikti ve yapacak bişi kalmadı, alacak arabada kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Yaw beyler benim soru kaynadı aradaHani araba alıyoruzya araba pazarından, işte bunun için SİLVER üyelik yeterlimi?Yarışlara katılmıyorum sadece araba almak istiyorumdaBayağı para birikti ve yapacak bişi kalmadı, alacak arabada kalmadı

Silver ile Gold ile alakası yok ya , elinde puanın olsun yeter, direk alırsın.
  • Abi ben araba pazarından söz ediyorumHani FORZA'da kazandığımız paralarla alıyoruzya.İşte benim üyelik silver'a döndü ve bayağı bir süredir girmiyorumda live'a, araba alabilirmiyim FORZA'da kazandığım paralarla(silver üyelik yetermi?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

http://www.youtube.com/watch?v=xe-CczRZR0E&feature=related

söyle seyler yapaniniz varmi? adam kasmamis 400 uzeri decals yaratmis ya..:S sok oldum bende sevgilimin resmini yapsam acaba etkilenirmi

harbi bunlar nasıl yapılıyo ben biraz kurcaladım anlamadım bu suratlar nasıl yapılıyo?parça parça koyuyolar galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Abi ben araba pazarından söz ediyorumHani FORZA'da kazandığımız paralarla alıyoruzya.İşte benim üyelik silver'a döndü ve bayağı bir süredir girmiyorumda live'a, araba alabilirmiyim FORZA'da kazandığım paralarla(silver üyelik yetermi?)

Orasını bilmiyorum Forza 2 piyasaya çıkmadan ben banlanmıştım zaten
  • Tühhh
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.