Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sebring'de 1:59 yaptım. Beni geçin yoksa ödülü almanıza 1dk kala koyarım resmi
  • İlker hangi arabayla yaptın yaw?Bu live'da tüm modifiyeli arabaları kapmışlar yaw, hiç kalmamış hep normal arabalar kalmış.Hangi klasman arabaları daha çok modifiyeli oluyor?Onlara bakalım
  • bende ara verdim baya bugun yarın deneyecem bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Sebring'de 1:59 yaptım. Beni geçin yoksa ödülü almanıza 1dk kala koyarım resmi

hadi be sende yav neden seni geçiyoz hem sen beni geçsene ben anlamadım şimdi ne yapacağım bide porşe(bu şekilde yazması daha kolay yahu) alıp yarışa mı girem ki. biraz sıkıcı olmaya başladı. bu arada ne kadar kaldı ödül törenine

• quote:

Sebring'de 1:59 yaptım. Beni geçin yoksa ödülü almanıza 1dk kala koyarım resmi

bak gerçekten o dereceyi yaptıysan resmi kkoy ya valla boz yere uğraştırma beni gözünü seveyim zor oluyo uğraşması ayar yapması valla diğer oyunlara vakit ayıramıyorum. çile çektirme bize hadi göster yahu resimleri rahat uyumak istiyorum heheheheee..

• Oyundaki tek sevdiğim nokta modifiye harika olmuş helal olsun.Fakat grafikte gt5'in yanına bile yaklaşamaz.Ama oyun güzel
  • evet grafik olarak dersen şuan ki teknolojiye göre geri bile kalmış aslında. af yok aa yok çevre yok vss ama verdiği zevk ve modifiye o ayrı tabi. forza 1 xbox teknolojisi ile tamamen iyi yapılmış bir oyundu ama bu forza2 grafik olarak kötü kesinlikle.
  • evet yeni bir rekor daha benden bakalım. 007ybse04 sen bu rekoru geçebilir misin gerçekten yada geçtin mi bi bak bakalım. gözlerim yaşardı ekran başında rekor yapıcam diye gecenin bir vakti(amma devrik cümle oldu) ney bakalım benden başka ilgilenen yok galiba.

bu yeni rekor:

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)

buda videosu: bir iki dönüş hatası var ikinci turda onları düzelttim mi yeni bir rekor da gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@r@K@L3M -- 27 Eylül 2007; 14:18:08 >

• Benim kullandığım arabayı kullansan 1:40'ın altına düşersin. Ben o kadar kusursuz sürüyorum yine de sizin yakınınızdan geçemiyorum siz aşmışsınız artık pes doğrusu

Bu arada benim çok gizli arabamla rekorum 1:59.602 olması lazım.
    Onu da bu akşam iftardan sonra geçersin.
  • şuan rekorları kırdığım araba ile geçeceğim inat oldu artık vallaha ama gitgide de soğudum ya oyundan. dikkat ederseniz param da yok öyle ha biriktiremiyorum ki.

ya sen hemi şu çok gizli arabanı söylede bizde bilelim. bizim arabalarla bize yaklaşamıyorsan hiç o zaman senin arabayla ben kestirmeleri bile kullanırım. merak ettim o güzli arabayı.
  • bu arada okadar uğraşıyoruz ve sonunda sürpriz hediye var deniliyo ya o sürpriz hediye doğum günlerinde yapılan sürpriz hediyeler gibi olmasında
  • Araba oyunda ilerleyince zaten sana hediye olarak veriliyo. Görünüşü oha'lık cinsten bir araba
  • quote:

Araba oyunda ilerleyince zaten sana hediye olarak veriliyo. Görünüşü oha'lık cinsten bir araba

tamam o zaman hemen ilerleme vakti ama hangisi olduğunu bi söylesen çok sevineceğim ama :)
  • ME Four-Twelve Gümüş Rengi Arka stoplar full led, yürüyen las vegas gibi mubarek

ilk üç Yarış Grubunu full bitir. Farklı araçlar satın alman gerekebilir alıp yarış.
    Özellikle bölümü full bitirince bi paraya boğuyor seni inanamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 28 Eylül 2007; 15:57:18 >

• quote:

ME Four-Twelve Gümüş Rengi Arka stoplar full led, yürüyen las vegas gibi mubarek

ilk üç Yarış Grubunu full bitir. Farklı araçlar satın alman gerekebilir alıp yarış.
    Özellikle bölümü full bitirince bi paraya boğuyor seni inanamazsın

amanin bu eltte ne böyle tamam bakalım bunu almaya çalışıcam bugün hepsini bitiriyorum kimse tutamaz beni. ama dur bi dakka bende para yok araba alacak. neyse kasalım biraz.

• New York şehrinde Viper Kas
    30Bin 30Bin geliyo paracıklar
  • O araba garajda yatıyo 1 kere bile binmedim iyimi
  • ben bir hafta daha xbox ımdan ayrı kalıcam şehir dışına çıkıyorum. şu saate kadar da yarışları tamamlayıp o arabayı alayım dedim ama bitmiyor bir türlü yarışlar :( rekor ytapıcam diğer hiç yarışlara girmemişim ben meğer. neyse bir hafta sonra devam ederim artık kaldığım yerden ve o arabayı alınca onunla da rekor kırarım tabi denildiği kadar varsa.
  • Şöyle söyliym o araba olmadan ben 2:10'nin altına zor iniyordum
  • daha hala o yeni arabayla rekor kırmak için evime ulaşamadım daha bir haftayıda alır neyse geç olsun ama güç olmasın

bende olmasam bu başlık 7.-8. sayfalara gerilicek herhalde. hiç mi oynayan ya bide ben deneyeyim bişiler yapayım diyen yok forumda. bir durdu başlık tam durdu ne zaman ayaklanacak diyorum ama sanırım ayaklanmayacak neyse bizim sürpriz ödülde arada kaynamasa bari
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.