Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın bu ilk haftalda etkin olamadık başka oyunlara dalmaktanFakat ilerki haftalarda zaman koymayan na böyle olsun :D
     FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)

Bir şe ydaha var live'da bir kaç araba aldım iyi güzel "R1"elimde yoktu henüz.Bende bir kaç araba veriyim dedim 100'e makinaya satacağıma ucuza, neyse 2 araba denedim fiyat koydum ama sonra failed dedi ve arabalar garajımdan kayboldu.Nereye gittiler acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 23 Eylül 2007; 13:07:25 >

• ben para kazanacak yollar bulamıyorum millet porsche falan açmış ama ben daha yakın bile gözükmüyorum ona. elimdeki parayla porsche alayım dedim ama maşşallah güzel fiyat istiyolar. evde internette yokki araba yapıp satem be. bu arada bu konuyu açan arkadaşa sorum şu: her iki parkurda da en iyi derece mi yoksa seçtiğim herhangi birisinden iyi derece yeterli mi meselka şuan benim yaptığım tek bir pistteki derece gibi. yoksa beni geçen olana kadar daha iyisini yapmaya niyetim yok açıkcası başka oyunlarıda oynamam lazım
  • ghostrecon

senin zamanlarda TCS acık mıydı....
  • arkadaşlar büyük resimleri direk koymayalım link olarak koyarsak daha iyi olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfclk

ghostrecon

senin zamanlarda TCS acık mıydı....

tcs açık değil ki zaten hiç bir işime yaramıyo alet dört çekerli ve ayıptır söylemesi elimin hassasiyeti iyidir yani granturismo(tamamen manuel ayarlarda aralıksız 90-100 turlu yarışlar yapardım) efsanesini yazmıştım bi aralar ama açıkcası bu sefer forza2 forza kadar sarmadı beni. neyse ama hala arabalarıma boyayacak desen yapacak zaman bulamadım.
  • bu arada seninle de kapışmak isterdişm açıkcası ama evde internet yok kafelerde sürünüyoruz böyle zaman bulmaya çalışıp. ve porsche yi nasıl çıkarttınız yahu ne yapmam lazım bide onunlşa derece almam lazım. level im 22 bu arada.
  • porsche yi para verip almıstım..160.000 olan degil bende 2.02.900 gibi bir zaman yaptım biraz daha calışmam gerek..bende online oynamak isterdim ama ban yedik yeni makine için gun sayıyorum o zaman erginal alıp takılırız artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

arkadaşlar büyük resimleri direk koymayalım link olarak koyarsak daha iyi olacak.

sorunu hallettim resize yapmayı unutmuşum da
  • quote:

porsche yi para verip almıstım..160.000 olan degil bende 2.02.900 gibi bir zaman yaptım biraz daha calışmam gerek..bende online oynamak isterdim ama ban yedik yeni makine için gun sayıyorum o zaman erginal alıp takılırız artık

eee kaça aldın ozaman ben baktım ama ucuz bi model göremedim. beygir gücü olarak sağlam bir alet değil mi sendeki.
  • r34 harbiden sağlam ama ben bitane 900hplik yaptım yolda durmuyor hiçbi şekilde sürekli yan yan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

r34 harbiden sağlam ama ben bitane 900hplik yaptım yolda durmuyor hiçbi şekilde sürekli yan yan...

hangi modeldir o. güzel bir ayar çektikten sonra hükmedebilirsin ona diye düşünüyorum.
  • Corvette de aşırı hızlı ve modifiye edince nerdeyse 1000 beygir oluyordu yanılmıyorsam.
    Vites devirlerini iyi ayarlamak lazım araç yüksek devirde yolda tutunamıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostrecon

quote:

porsche yi para verip almıstım..160.000 olan degil bende 2.02.900 gibi bir zaman yaptım biraz daha calışmam gerek..bende online oynamak isterdim ama ban yedik yeni makine için gun sayıyorum o zaman erginal alıp takılırız artık

eee kaça aldın ozaman ben baktım ama ucuz bi model göremedim. beygir gücü olarak sağlam bir alet değil mi sendeki.

60.000 falan sanırım...r34 un yanında hiç bi rsey .r34 cok daha ii bu aletten ... degişik araclar deniyecem ama para kazanmak gerek ...
  • Arkadaşlar sizde FOrza 2 Limited Edition filan mı var?
    Ben o araçları pek görmedim belki de dikkat etmemişimdir.
    Limited sürümde 3 fazladan araç vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Arkadaşlar sizde FOrza 2 Limited Edition filan mı var?
    Ben o araçları pek görmedim belki de dikkat etmemişimdir.
    Limited sürümde 3 fazladan araç vardı.

bendeki normal versiyon...r34 tommykira mı neydi skyline porsche de 997 t sende yok mu ii bak
  • 997T var ; ama kusursuz bile oynasam size en fazla 40 saniye yaklaşabiliyorum.
    Ve daha iyi nasıl oynanır şüphelenmeye başladım çünki kusursuz ötesi oynasam bile gerçekten çok fark oluyor.
  • o aracı nasıl yolda tutuyom bir de bana sorrrr
  • Valla r34 tommy kaira skylineı iyi upgrade ettim bende speed 8.1, acceleration 10.0 oldu köküne dek modifiye+indirme+teker gnişletip büyütme yaptım(+herşey)uçuyo araba ve kontrol süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Valla r34 tommy kaira skylineı iyi upgrade ettim bende speed 8.1, acceleration 10.0 oldu köküne dek modifiye+indirme+teker gnişletip büyütme yaptım(+herşey)uçuyo araba ve kontrol süper

alette gerçekten kontrol süper. daha doğru düzgün ayar yapmak uğraşmak istemnedim diğer oyunları da oynayayım diye. o yüzden rekorum geçilene kadar da oynamaya niyetim yok.
  • yanlız iyice boş kaldı burası arkadaşlar biraz ilgili olun görelim rekorları. böyle pek heyecanlı olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.