Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A841 CLASS MAPLE VALLEY RACEWAY 4.83 km lik pistte 1.37.620 (TCS kapalı ABS acık)

• Tamam Kayda geçiyorum arkadaşım tebrikler
  • :D rakip yok zaten anlasılan ben biraz daha geliştiriyim kendimi
  • 007ybse04 sana zahmet su zamanıda ekler misin...bu piste bu zaman yeter baska pist zamanları gelecek

rakip hala yok ilginc bir donem atıp tutanları goremiyorum forzacı benim benden iisi yok diyenlerr hani nerdelerrr :D

A841 CLASS MAPLE VALLEY RACEWAY 4.83 km lik pistte 1.34.902 (TCS kapalı ABS acık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfclk -- 20 Eylül 2007; 22:11:31 >

• ben sanki bu turnuva tarzını bir yerden hatirliyom

bu arada zamanım olsa bende katılırımda arada resim eklersem şaşırmayın elmden geleni yapmaya çalışcam
  • ysfclk yanlış pistte yarışmışsın sen ya. Bak ben de tur zamanımı ekliyorum.
    Skorborddaki resmi çekin yeter tek bir lapı boşverin tam yarış zamanını göstermek daha kolay. Kayda geçiyor çünki

Sebring zamanım

Mugello zamanım

Bu tip çekebilirsiniz resimleri

• ok oylede olur fark etmez...ben zaten yazmıstım free olarak takılıyorum denilen yerlere girmedim die ...neyse şimdi araya giriyorum ama sınıf için bir karar kılalım bence A YA U bir sey belirsek daha ii olur ...
  • Şimdilik A , S ve U serisi olarak üçe ayırabiliriz. Fakat ödül U serisi için geçerli yani en hızlılar.
  • ilker´den ödülü ögrendim..Irak`a 1hafta gidis dönüs bileti.Tabi dönerseniz
  • bencede sınıf şart ben mevcut arbalarımla bir takılayım bu arada tcs,abs farkediyormu?ben manuel,tcs off , abs on kullanıorum da.
  • bendede tcs kapalı abs acık oynuyorum b urada mugello da oylesine oynarken 5.42.244 gibi bir zaman yaptım yarın ss koyarım
  • Oyunu takaslamadan önce görseydim keşke, sadece ikinci el forumuna takılmanın zararları =)

Tüm güvenlik sistemleri kapalı oynayan yok mu hiç yahu? Ben oyunu takaslamadan 2 aydan fazla oynamıştım. Başlangıçta sadece Abs açık iken sonra tüm sistemler kapalı oynadım (2 hafta kadar sonra.) Ysfclk kardeşim, inan tüm sistemler kapalıyken performans artıyor. Çünkü tüm kontrol kullanıcının eline geçiyor. Tabi eğer tetik tuşları değilde normal tuşlarla oynuyorsan, çok zorlanırsın. Çünkü tetik tuşlarında hassasiyet var, normal tuşlarda yok =).

Oyunu tekrar satın aldığım gibi bende resimleri yollayacağım. Mütevazıyım, benden iyisi yok deyip, daha iyisi çıkınca rezil olmanın alemi yok =). Fakat multiplayer yarışlar yapsak çok daha harika olmaz mı? Hem bütün kurallar belli şekilde oynamış oluruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnn2 -- 21 Eylül 2007; 6:48:14 >
  • Ben de Sebria rekorumu Evo.9 ile herşey en zorda ve yardımcılar full kapalı + manuel vites ile yaptım.
    Farklı araçlar ile daha iyileri olabilir fakat 1-2 araç denedim.

Mugello ile bir de Carrera GT U999 ile deneyeceğim.
    Mugello zamanım da herşey zorda bi vites otomatikteydi

TCS: Tekerleklerin patinaj çekmesini engelliyor. + Yol tutuşu kazanıyor araç.
    STM: Aracın spin atmasını engelliyor. keskin virajlı pistlerde kullanmayın dönmeniz zorlaşıyor.
    ABS: Tekerleklerin aşırı fren yapıldığında kilitlenmesini önlüyor. bu sayede daha kısa mesafede durabiliyorsunuz.
    Aynı etkiyi Frene yarım basarak veya bas-bırak yaparak da elde edebilirsiniz. Ayarlardan fren basıncı da önemli.
    Basıncı düşürüp Frene tam yüklenince kaydırmadığı bir nokta yakalayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 21 Eylül 2007; 6:55:55 >

• 007 senin rekorlar yalan oldu inanılmaz zamanlarla geliyorum ona gore ...zaten zamanların oldugu yerde y tusuna basında nelerin acık nelerin kapalı oldugu yazıyor... stm tcs kapalı abs acık at ile oynuyorum...
  • Benim bu zamanlar en az 2 aylık ona göre forza2'nin başına oturtma şimdi
    Bu arada dediğin ekranı açınca pistin ismi kayboluyor bu seferde anlamı kalmıyor "neler açık"'ın
    Umarım yarış arabası seçmedin R'ler yasak
    Porsche'de Carrera'yı diğerinde de başka bir arabayı deneyeceğim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 21 Eylül 2007; 9:35:37 >
  • Multi oynayan olursa çok güzel olur. Bu akşam veya haftasonu neden olmasın? Yalnız hangi sınıf araba kullanacağımızı önceden belirlemek lazım, ona göre araba hazırlamam gerek. Career'de çok ilerleyemediğim için arabalar istediğim gibi değil, çoğu stock duruyor.
  • Oooooooooo elalem açılışı yapsın diye geride durduk hemen rekorlar akmışİLKER, sınıflar belli o zaman (A-S-U)Bir de toplu zamanmı istiyosun 3-5 laplık gibi?Bir de arabanın nesi açık neyi kapalı olduğu bizim insaniyetimize kalıyor galibaZaten hep kapalı herşey sadece otomatik vites oynuyorum bende alıştık herşeye ama vites konusuna alışamadım yıllardır.
    EDİT:kimseden zaman gelmedi diye asılmamıştım ama şimdi pc başına çörklendim yarından evvel koymama resim birde zaman belirleyelim 1 hafta felan olsun bu pistler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 21 Eylül 2007; 11:18:01 >
  • abs kapalıyken oynamak biraz mantıksız lastik daha erken bitiyor.
  • son zamanlarımı gonderiyorum .. çalışmalar devam ediyorr

SEÇİM 1: Amateur Cup Races -> Boosted Shootout -> Sebring International Raceway Club

araba porsche 997 T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfclk -- 21 Eylül 2007; 13:01:52 >

• SEÇİM 2: Manufacturer Club Races -> Porche Sportwagen Verein -> MUGELLO

buda aynı araba ile mugello zamanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfclk -- 21 Eylül 2007; 12:57:56 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.