Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, forza yı sizler kadar ustaca oynayamam elbette. Üstelik çok vakit bulamıyorum da. Oyun cidden çok çok kaliteli ve simulasyon tadında bir oyun.

Sadece sevmediğim bir tek şey var, neden bilemiyorum, tekrar (replay) görüntülerinde kullandıkları kameralar, açılar ve metodlar çok kötü!!

Kaç oyun gördüysem, hiç biri GT serisindeki tekrar görüntülerinin güzelliğine yaklaşamıyor. Bu duruma çok çok çook şaşırıyorum. Otur, yüzlerce kişilik ekip kur, milyonlar harca, aylar yıllarca emek ver, ama, tuhaf bir şekilde tekrar görüntülerini AMATÖRCE yap!!

Vallahi MotoGP'dekiler veya XBOX1 deki Rallysport Challenge ninkiler bile çok daha hoş!
  • Valla replayleri izlemek gibi bir huyum olmadığı için birşey diyemeyeceğim ama replay kameraları saçmalıyor gerçekten
  • ama bu oyundaki fotograf çekme moduda hiçbir oyunda yok o ayrı böyle birşey yok ya ben atıyorum forzamotorsport.net 'e sonra duvar kagıdı yapıyorum ya.

bu arada internetten araba satıp alan var mı hiç?Ben 4-5 araba sattım da baya karlı bi iş :)
  • sattigin arabalarin fiyatlari ve alinma nedenleri ne ?
    yani cok guzel paint oldugu icin mi yoksa baska sebepten mi satiliyor ?
    ben de satabilir miyim acaba ?

bu arada, satmak icin live gold uyelik mi gerekiyor yoksa silver yeterli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmrmrmr -- 18 Eylül 2007; 20:30:52 >
  • mrmrmrmr,
    Arabalarin yuksek fiyatlara satilmalari tabii ki ustundeki resim/designlara göre degisiyor.
    Live uzeri Gold sartmi, alip-satmak icin, tam emin degilim ama Acik arttirma evi Onlineracing bölumunde oldugundan tahminime göre Gold sart olur, tam emin degilim...denemesi bedava
  • abi bende bilmioyurm da benimki gold...
    ya oyunda sana hediye gelen arabaları 100Cr. gibi komik bir rakama alıyor ya oyun.Bende bir iki mod. yapıorum ve satışa koyuyorum ama pahalıya değil yani mesela 0'ı 30000cr ise ben 20000 diyorum 100 e satacağıma 20000 e satıyorum.Diğer arabaları yüklüyorum :)
  • Garaj ağazına kadar araba doldu benimde.Satmak gibi bir şansımız yok ama elden çıkarıyorum kötüleri.Bence live üzerinden bu araba satış olayı çok iyi.Ben öyle modifiyelilerle ilgilenmiyorum fazla.Oyunda ne kadar para kazansanda "R1"arabası edinemiyorsun level yapmadan.İşte burada satış olayı devreye giriyor.Bu ara tekrar yapıştım oyuna, ENDURANCE yarışları havada uçuyor level yapmak şart oldu "TOYOTA GT ONE" LEVEL 50 ağlamak istiyorum
    NOT:Bilindiği üzere, bazı arabalar region değiştirmeden açılmıyor.Peki region değiştirdiğimizde daha evvel açmış olduğumuz arabalar satışa kapanıyormu?
  • benim bildiğim her region da her araba açılıyor ama mesela avrupa seçince en son japonlar açılıyor , japon seçersen en geç avrupa açılıyor.ama eninde sonunda hepsine kavuşuosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

benim bildiğim her region da her araba açılıyor ama mesela avrupa seçince en son japonlar açılıyor , japon seçersen en geç avrupa açılıyor.ama eninde sonunda hepsine kavuşuosun

Hayır maalesefHerhangi bir araba markasının, satın almak için sayfasına gir ve sarışta olmayan kapalı bir modelinin üzerine gel ve "Y" tuşuna bas.Bu arabayı açmak için ne yapmamız gerektiğini yazar.Bazıları belirli level istiyor, bazıları belirli yarışları kazanınca çıkıyor, bazıları da belirli bölgede çıkıyor(yine level istiyor tabiki).Benim merak ettiğim şey;100.000+ verip region değiştirince hala önceden açtığımız arabaları alabiliyormuyuz?Yani daha açık olmak gerekirse, belirli arabalar sadece belirli bölgeleremi mahsus?

• bu arada foto paylaşsak güzel olur bence forzamotorsport.net tan buraya link ile :)
  • İLKER efendi hala pist belirleyecekTamda yeniden ısınmışız oyuna
  • benide ekleyin arkadaşlar. Heralde ilk olacam imzada gt club ama forza clubada üye
  • Sen ceza almıştın galiba.Ben mi yalnış hatırlıyorum?Oyun gran turismodan sonra nasıl geldi delikanlı gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 19 Eylül 2007; 1:43:41 >
  • Yarışma başlamıştır. Kazanana sürpriz bir hediyem var. Seçim sizin. Aşağıdaki iki yarıştan dilediğinizi dilediğiniz arabayla yarışın.
    Tuning işlemleri gizli kalacaktır istediğiniz kadar modifiye etmek serbest.

quote:

ÖDÜLLÜ TUR ZAMANI YARIŞMASI

Tur Zamanlarınızın ispatı olarak telefon yada kamera ile fotoğrafını alın ve foruma koyun.
    En iyi 3 Tur zamanını yapanlar anasayfamızda kalacaktır. Ve 1.'lik ünvanını 1 aydan fazla koruyan kişiye ödül verilecektir. (Sürpriz)

RESMİN YANINDA VERİLMESİ ZORUNLU OLAN BİLGİLER;
    1) ARACIN MARKA Ve MODELİ
    2) ARACIN KLAS NUMARASI: A-567 , B-341, C-892 vb...)

Resimle birlikte bu iki bilgiyi de verirseniz kayda geçirileceksiniz.

HANGİ PİSTTE???

Kariyer Yarışlarından Seçiyoruz;
    SEÇİM 1: Amateur Cup Races -> Boosted Shootout -> Sebring International Raceway Club
    SEÇİM 2: Manufacturer Club Races -> Porche Sportwagen Verein -> MUGELLO

• quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Sen ceza almıştın galiba.Ben mi yalnış hatırlıyorum?Oyun gran turismodan sonra nasıl geldi delikanlı gibi?

grafik olarak gt hd daha iyi ama her iki oyunda çok güzel. simülasyon olarak ikiside son derece kaliteli ama gt hd ninki daha gerçeğe yakın. hasar olarakta forza 2 süper.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Yarışma başlamıştır. Kazanana sürpriz bir hediyem var. Seçim sizin. Aşağıdaki iki yarıştan dilediğinizi dilediğiniz arabayla yarışın.
    Tuning işlemleri gizli kalacaktır istediğiniz kadar modifiye etmek serbest.

quote:

ÖDÜLLÜ TUR ZAMANI YARIŞMASI

Tur Zamanlarınızın ispatı olarak telefon yada kamera ile fotoğrafını alın ve foruma koyun.
    En iyi 3 Tur zamanını yapanlar anasayfamızda kalacaktır. Ve 1.'lik ünvanını 1 aydan fazla koruyan kişiye ödül verilecektir. (Sürpriz)

RESMİN YANINDA VERİLMESİ ZORUNLU OLAN BİLGİLER;
    1) ARACIN MARKA Ve MODELİ
    2) ARACIN KLAS NUMARASI: A-567 , B-341, C-892 vb...)

Resimle birlikte bu iki bilgiyi de verirseniz kayda geçirileceksiniz.

HANGİ PİSTTE???

Kariyer Yarışlarından Seçiyoruz;
    SEÇİM 1: Amateur Cup Races -> Boosted Shootout -> Sebring International Raceway Club
    SEÇİM 2: Manufacturer Club Races -> Porche Sportwagen Verein -> MUGELLO

İlker peki istediğimiz arabayımı alacağız harbidenO zaman bayağı bi free olucakYarış içinde herhangi bir lapın derecesini istiyorsun yani.İyi, kasarım ama foto işi yatıyo kameranın kablo yok, telefonun bluetooth'u sorunlu..OOOOFFFFFFFFFFFFFFFAma kendimi sınayacağım bakarız skorlarımıza.Peki ne zamana kadar son tarih?

• quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Sen ceza almıştın galiba.Ben mi yalnış hatırlıyorum?Oyun gran turismodan sonra nasıl geldi delikanlı gibi?

grafik olarak gt hd daha iyi ama her iki oyunda çok güzel. simülasyon olarak ikiside son derece kaliteli ama gt hd ninki daha gerçeğe yakın. hasar olarakta forza 2 süper.

Yani neymiş?Oyunu ne olursa olsun oynamadan çöpe atmak uygun olmuyormuşBiz boşunamı haftalarımızı verdik.(alalı 3 hafta felan olduda biraz geç oldu ama neyse)

• yarışa girmeden hemen solda kutucuk içerisinde en yüksek dereceler ve aracın ismi yazıyor.
    O ekranı komple fotolasanız ve aracınızı tanıtsanız yeter.

Zorluk kesinlikle Champion olacak ama bunu nasıl ispatlayacaksınız bilemiyorum. Zorluğu serbest bırakabilirim. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 19 Eylül 2007; 15:21:27 >
  • TELEFONDAKİ BLUETOOTH sorununu hallettim allaha şükür(ne tembel adamım ya ben kameraya kablo almaya üşeniyordum)İlker hediyen neymiş bakıyımKanka eğer iyi katılım bekliyorsan foruma yazı yazmış olanlara özelden davetiye yazmak lazım yoksa hediyeyi ya ben kapıcam ya da kasada kalıcakYa da TOPİC adını değiştir.Turnuva başlıyor, kaçırmayın+hediyeli şeklinde olabilir
  • ben şimdiden hediyeyi alsam ii olur bu oyunda ustume tanımam...1 2 gune kadar ceker gonderirim kral zamanlardan
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.