Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Tur zamanlarımızı yazalım ama kimse katılım yapmıyor. Millet Harbi Arcade'ci ya

bende bunu diyecektim konu açacaktım hatta ama kimse katılmaz boşa açarım diye açmadım. bu konuda iddalıyım ve isterim ki herkez tur zamanlarını yazsın ama araçlarla beraber ve modifiye yapıp yapmadıklarını. bu topik daha çok uzun süre ayakta kalabilğir ve hak ediyoda. ben hepsine katılıcam a ama hala xbox monitöre bağlayacak vga kabloyu alamadığım için kıytırık tc de de anlaşılmayan görüntüğlerde oynamak istemiyorum.
  • Evet bakın konunun ilk sayfasında ne yazıyor

ÖDÜLLÜ TUR ZAMANI YARIŞMASI

Tur Zamanlarınızın ispatı olarak telefon yada kamera ile fotoğrafını alın ve foruma koyun.
    En iyi 3 Tur zamanını yapanlar anasayfamızda kalacaktır. Ve 1.'lik ünvanını 1 aydan fazla koruyan kişiye ödül verilecektir. (Sürpriz)

RESMİN YANINDA VERİLMESİ ZORUNLU OLAN bilgiLER;
    1) ARACIN MARKA Ve MODELİ
    2) ARACIN KLAS NUMARASI: A-567 , B-341, C-892 vb...)

Resimle birlikte bu iki bilgiyi de verirseniz kayda geçirileceksiniz.

HANGİ PİSTTE???
    Anket ile Pist Seçeceğiz arkadaşlar. Oyunu oynayanlar hangi pistte yarışma yapacağımızı belirlemek için
    bir PİST İSMİ söylesinler.
  • 007ybse04 arkadaşım sanırım dikkat edilmesi gereken durumlarda var değilmi yani yol çizgileri aktif olacak mı(açıkcası ben olmaması taraftarıyım) abs, tcs vs....

eğer böyle bir skor durumu olursa gerçekten güzel olacak.

ama ben hala vga kablo beklemekteyim hayırlısıyla salı günü resim ve skorlarla geliyorum bekleyin...!
  • Ben herşeyi ama herşeyi kapatıp ve en zore gelip öyle oynuyorum.
    Mesela Hasar Simulasyon, Vites : El ile , TCS / ABS / STM hepsi kapalı Yapay zeka Hardda.
    Yani Champion zorluk derecesi diyelim.
  • quote:

Ben herşeyi ama herşeyi kapatıp ve en zore gelip öyle oynuyorum.
    Mesela Hasar Simulasyon, Vites : El ile , TCS / ABS / STM hepsi kapalı Yapay zeka Hardda.

Ohaa yok kardeş biz seninle yarışamayız
  • quote:

Ben herşeyi ama herşeyi kapatıp ve en zore gelip öyle oynuyorum.

sende aynı benim gibi takılıyorsun demek ki. kapışabilmek isterim seninle. bu arada bana görede zaten simulasyon ayarlamadıktan, vitesi elle vss.... yapmadıktan sonra zevki çıkmıyo tamamen kontrol senin elinde olunca zevki o zaman anlaşılıyo, sesi duyacak vites değiştireceksin, viraz keskin arabayı çizdirmeyim deyip güzel dönüşler alacaksın zevk burada.
  • az önce xbox'dan capture edip wmv haline getirdigim ilk video'yu youtube'a gönderdim.
    daha önce resmini gönderdiğim M3 ile girdiğim bir yarışın tüm videosu.

izlemek isterseniz
    buraya

izleyenlerden oy bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmrmrmr -- 16 Eylül 2007; 1:25:45 >
  • aha bu da gömme versiyon:
  • Bir yerden toplu oyun düşürdümdeFORZA'yı unuttum bu ara resmenZaten resim çekme işinde tıkanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

aha bu da gömme versiyon:

eğer oynanış sana aitse fena değil sürüş iyi gibi duruyo biraz daha geliştirmen lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

aha bu da gömme versiyon:

Arabanın tasarımı sanamı ait yoksa satınmı aldın?
  • benim yaa. daha önce de fotografini gondermistim ya.
  • Pardon yakonuyu iyiden iyiye boşladık.Elime bayağı oyun geçti bunu dinlendiriyorumİlker artık seç bir pist bizde bakalım işimize.(resim koyma sorunu yaşasamda kendimi sınarım size bakarak)
  • arkdaşlar bu arabaların üzerine istediğimiz resimleri nasıl koyuyoruz.Mesela Electronic gaming resmi koyan arkadaş nasıl yaptın?xbox'a resimleri nereden atıyorsun?oyunun içinde nereden buluyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

arkdaşlar bu arabaların üzerine istediğimiz resimleri nasıl koyuyoruz.Mesela Electronic gaming resmi koyan arkadaş nasıl yaptın?xbox'a resimleri nereden atıyorsun?oyunun içinde nereden buluyorsun?

Doatum resim atma diye bir şey yokOyunun paint bölümünde bir çok figür-rakam ve harf mevcut.Boyutlarını ayarlayabiliyorsun.Önceki sayfaları bir kurcala YOUTUBE linklerine bak aklın çıkıcak adamlar neler yapmış
  • EGM Yazısını kendim çizdim. Yani el emeği
  • İLKER nerede EGM yazıyo ben göremedimSen bi pist seç hadi kimse ilk adım atmıyor.Ben zaten adlarını bilmiyorumZaten kendimi sınayacağım foto koyamayacağım için.
  • Electronic Gaming Monthly ya
  • İlker seç işte bir pist yaw amma naz ettin
  • Biri Mugello olacak ama Blue Dragon'dan başımı kaldıramıyorum ki
    Forza 2'ye bakamadım.
    iki adet olay seçeceğim olay seçince zaten pist de yanında geliyor.
    Böylece adil olur.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.