Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Valla sorma resimdeki pistte güneş yazının olmadığı tarafa vurduğu için piste ters dönüp gitmeye başladım haliyle kaza çıkacak ortaya

Valla ben de Genelde hep eski yarışları oynayıp tüm satın aldığım araçları tam modifiye ediyorum. 7-8 Tane dibina kadar modifiye ettiğim araba var.
    Bazları U999 bazıları ise S' sınıfında kalmış.

Bu arada ben Shelby Mustang'i bi türlü açamıyorum ne yapınca açılıyor acaba?

Üzerine gelip "Y" tuşuna basınca hangi yarışı kazanman gerektiğini ya da kaç level gerektiğini söyler.Ben bakmadım oraya açılmışmıdır acaba?Sen oyunu komple bitirdinmi?Level 50 yapıp tüm yarıışları açıp hepsini kazandınmı?Öyle kuru kuru modifiye yaptığına göre.Garajda yüzde kaçta olduğun yazıyor görmediysen belki

• quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Adventure,

Yazdiklarimi okumadigini daha evelden biliyorum, hani madem bir cevap yazacaksin, bari cevap yazacagin kisinin yazdiklarini dikkatli oku!

GT4'ude - GTHD'yide direksyonla surdum ama Forza2'yle karsilastirdiginda resmen gemi surusu ve GTHD ile GT4 surus dinamiginde fark yok varsa o zaman heralde sadece Japonlar anlar.
    Sen gemi surusune gercekci surus diyorsan, konuyu kapatalim daha iyi.
    Bu gemi surusu kelimesi GT-serisi icin yeni icat edilmis bir kelime degildir, yarisci forumlarinda gezsen gemi surusu dedigin zaman akla GT4 ve GTHD geldigini bilirsin.

GT5'in son bir videosu var oyun yapimcisiyla...onu seyretmeni tavsiye ederim. Onu seyrettikten sonra eminim sende katilirsin, GT5 anca ve anca PGR4'le kiyaslanir...en azindan oyun yapimcisinin anlattiklari ve GT5 menulerini gösterdigine bakarsak.

Link burada ve yuklemen gerekiyor!
    Yamauchi'yle olan röportaj...
    http://www.gamereactor.se/nyheter/11562/GRTV%3A+Gran+Turismo+5/

Drift diyorsun...demek gercek surus dinamigi olan bir yaris oyununda drift yapamiyordun, yani GT4'de...hani GT4'deki surus dinamigi cok super ya, he he he ve simdi GTHD'de drift yapiliyor...WOW, super yaw...I'm impressed...yani surus dinamiginde gercekten cok buyuk farklar varmis, resmen devrim yapilmis

Imkanin varsa, bir zahmet Forza2'ye bir gec, bak surus dinamigi nasil olurmus... hisset!

Cok samimi bir sekilde söyluyorum. Seni, elinde next-gen bir alet olmadan ve oyunlarini yeterince oynamadan ciddiye almak inan cok zor!

Al bir Ps3 kardesim, bak ne guzel gelecegin surus dinamikleriyle gelen GTHD demosu var...yetmezmi? Birkac aya kadar GT5 Prologue gelecek, haberin yoktur belki!

ghostrecon,
    Hosgeldin F2'ye...haftada 2 Endurance'da yarisirim + MS'in duzenledigi turnuvalarda, aksamlari TR'li arkadaslarla yarisiriz bazen, Live'da görusmek uzere

Bu video yu izle ondan sonra konuş

http://www.youtube.com/watch?v=72yyvNAU8Bg

ben gemi sürüşüne benzer bi taraf göremedim aksine gerçek arabayla aynı tepkiler

Adventure bu video yu izledikten sonra da gemi sürüşü derse bu arkadaş hayatında hiç arabay binmemiş demektir

Geymer evin hangi ada da ?

• Şimdi gamespot'dan baktım:
    PROVİNG yarışlarının sonuncusu heavy weight kupasını alınca 2007 shelby gt 500 açılıyor.
    NORTH AMERİCA regionunda level 5 olduğun zaman, 1968 Shelby Mustang GT-500KR açılıyor
    Valla bu kadar var galiba açılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: est2006

quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Adventure,

Yazdiklarimi okumadigini daha evelden biliyorum, hani madem bir cevap yazacaksin, bari cevap yazacagin kisinin yazdiklarini dikkatli oku!

GT4'ude - GTHD'yide direksyonla surdum ama Forza2'yle karsilastirdiginda resmen gemi surusu ve GTHD ile GT4 surus dinamiginde fark yok varsa o zaman heralde sadece Japonlar anlar.
    Sen gemi surusune gercekci surus diyorsan, konuyu kapatalim daha iyi.
    Bu gemi surusu kelimesi GT-serisi icin yeni icat edilmis bir kelime degildir, yarisci forumlarinda gezsen gemi surusu dedigin zaman akla GT4 ve GTHD geldigini bilirsin.

GT5'in son bir videosu var oyun yapimcisiyla...onu seyretmeni tavsiye ederim. Onu seyrettikten sonra eminim sende katilirsin, GT5 anca ve anca PGR4'le kiyaslanir...en azindan oyun yapimcisinin anlattiklari ve GT5 menulerini gösterdigine bakarsak.

Link burada ve yuklemen gerekiyor!
    Yamauchi'yle olan röportaj...
    http://www.gamereactor.se/nyheter/11562/GRTV%3A+Gran+Turismo+5/

Drift diyorsun...demek gercek surus dinamigi olan bir yaris oyununda drift yapamiyordun, yani GT4'de...hani GT4'deki surus dinamigi cok super ya, he he he ve simdi GTHD'de drift yapiliyor...WOW, super yaw...I'm impressed...yani surus dinamiginde gercekten cok buyuk farklar varmis, resmen devrim yapilmis

Imkanin varsa, bir zahmet Forza2'ye bir gec, bak surus dinamigi nasil olurmus... hisset!

Cok samimi bir sekilde söyluyorum. Seni, elinde next-gen bir alet olmadan ve oyunlarini yeterince oynamadan ciddiye almak inan cok zor!

Al bir Ps3 kardesim, bak ne guzel gelecegin surus dinamikleriyle gelen GTHD demosu var...yetmezmi? Birkac aya kadar GT5 Prologue gelecek, haberin yoktur belki!

ghostrecon,
    Hosgeldin F2'ye...haftada 2 Endurance'da yarisirim + MS'in duzenledigi turnuvalarda, aksamlari TR'li arkadaslarla yarisiriz bazen, Live'da görusmek uzere

Bu video yu izle ondan sonra konuş

http://www.youtube.com/watch?v=72yyvNAU8Bg

ben gemi sürüşüne benzer bi taraf göremedim aksine gerçek arabayla aynı tepkiler

Adventure bu video yu izledikten sonra da gemi sürüşü derse bu arkadaş hayatında hiç arabay binmemiş demektir

Geymer evin hangi ada da ?

Arkadaşım boşver unut gitsin tartışmaya gerek yok sıkma canını olurmuGEYMER'da cevap yazmaz inşallah uzamasın, tartışmaya dönüşmesin.KONUMUZ sıkıntı yaşamasın en önemlisi.Konuşuyoruz güzel güzel.Mahrum kalmayalım o kadar bilgidenLÜTFEN

• Shelby listesindeki ilk arabayı aldım çoktan. Ben Avrupa'yı seçtiğim için çok geç açıldı orası.
    bir de amerikan araçlarla başarılı olursan Amerikan araçlarla ilgili şeyler açılıyor orası da var.
    Altımda Gallardo varken Level 34 olduğum zaman Porsche'nin tüm süper araçları açılmıştı
  • Bak o dengeyi çok iyi ayarlamışlar ve her arabyı kullandırıyorlar akıllılarAma her yarış sonunda mutlaka bir şey açılıyor hepsini dikkat edip okuyamıyo insan.Aynı marka arabalar tekrar level sayıyor(5'e kadar)Zaten porsche'un bir arabasıyla level 5 yapmışım mesela, başka porsche'la yarışınca tekrar level saymaya başlıyor.Aslında çok iyi bir sistem bu marka level'i %50'ye kadar indirim oluyor arabalarda.Laf karıştı yine bakSen oyunu hatim ettinmi kanka %de kaç yaptın birde level kaçtasın?Çok para gerekiyormu 40lı levellerde felan?O bakıma soruyorum

• Ben oyunu bitirmedim ya bi ara oyunların bol bol çıktığı dönemlerde Forza 2'yi unuttuydum şimdi gene başladım.
    Level 34'teyim ben daha Paso yeni araç alıp eski yarışları tekrar tekara oynuyorum.

Level atladıkça bir sonraki Level'e kadar herseferinde daha fazla para istiyor.
    Bildiğin bol para veren bir yarış var mı?
  • Ooo kafa kafaya gidiyoruz bende 33 deyim.Sen parayı yedin galiba bende 1.250.000 var.RİVAL yarışlarında ya da REGİON yarışalrında(büyük ihtimal bunda)NİSSAN yarışı vardı.Düz pist varya hız amaçlı o yarış 21.000+sürüş+kazasız felan 30.000$ veriyor 8 lap ama kısa sürüyor.Şu an en kısa ve en kalı o yarış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 10 Eylül 2007; 2:02:23 >
  • Adventure,

Ben iksinide direksyonla surdum ve arada bir fark hissetmedim, ikiside ayni gemi/vapur surusu. Inanmiyorsan asagidaki filimleri seyret.

Eger senin anlatmak istedigin GTHD surus dinamigi next-gen ise, o zaman durum dahada vahim. Edit** yeniden okudum quotunu, durum berbat...GTHD'nin surus dinamigi, next-genmis.

Sen, o verdigim linkdeki filmi seyretmedin degilmi? Oyun yapimcinin her 3 kelimesinden biri grafik, ama arabamiz 200bin poligondur, ama cevrelere bakin ne kadar gercekci, kokpit su kadar poligon olacak vs. vs. sonunda toplantiya gelen 1-2 kisi dayanamadi ve sordu...eee, surus dinamikleri, hasar modellemesi, friction fizikleri vs....orada apisip kaldi, hasar modellemesi sonradan patchla gelebilir dedi ve menuleri göstermeye basladi. Menude ne secenegi var, ben öyle kolay kolay bir menuye bakarak oyunun arcade olacagini demem ama menudeki surus dinamik seciminde 1'den fazla surus dinamik secenegi varsa o oyunun gercek simulasyon olmasindan bayag bir kusku duyarim.
    1 tane gercek surus dinamigi vardir ve yariscilar o surus dinamigini arabalarina ekledikleri parcalarla ve arabalarina yaptiklari ayarlarla o Gercek TEK surus dinamigini degistirirler. Gercek bir Full Simulasyon yaris oyununda birden fazla surus dinamiginin olmasi bir defa akla-mantiga sigmiyor.

Berbat...
    http://www.youtube.com/watch?v=OfQM2me2hJY

Iyisi...
    http://www.youtube.com/watch?v=5M-1ZWMpDN0

Buda GT4, virajlardaki surus dinamigine iyicene bak, GTHD'dekinden pek farkli degil!
    http://www.youtube.com/watch?v=Wg1AjxpIuIA

Ayni surus fizigi...hani bende surmedim degil, ikisinide surdum. Gemi/Vapur surus dinamigi bu kadar olur.

Biliyorsun, Sony bizim Psn en az Live kadar iyi ve daha iyi olacak dediler, ve ne oldu? Birak Live360'i, o kadar patch ve uppdatelerden sonra halen Xbox1 Live'in yarisi kadar degil daha! Yani, her söylenene, yazilana inanma...kendin sur/dene...iste problemde burda ya, o kadar cok sevdigin alet ve o kadar korumaya gectigin oyunu iyicene degerlendirme imkanin yok elinde su an ama sanki yillarin o oyunda gecmis gibi yaziyorsun...meaning GTHD!

Bunlarda cok daha gercekci surus dinamigi videolari...in-gamedir!
    http://www.youtube.com/watch?v=Mk-IvPZCLww

http://www.youtube.com/watch?v=LzO3OmNYgnQ

Aaron Ogus...
    http://www.youtube.com/watch?v=MY6mmveI9yk

Buda bak bakayim 12 saatlik Sebring 2007'de yariscilar neyle alistirma yapiyorlar
    http://www.youtube.com/watch?v=6jWzClcOl9M&mode=related&search=

Neyse, senin maksadin belli. Az aramamissindir ama sonuc degismez. Benim görusumle ikiside ayni motor uzerine kurulmustur ama sen inanmaya devam et, GTHD'nin gercek next-gen araba fizigine sahip oldugunu, asil komiklik bu
    Ufak bir not, o forumlarda begenmedigin yariscilarin/oyuncularin cogu GT4'den gelme...hani bilmeden-etmeden yazan cok. Bugunku Forza-serilerini surenlerin yaridan fazlasi GT-serisinden gelme, buna bende dahilim!

007,
    Araban super yaw...sende yetenek var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 10 Eylül 2007; 3:13:40 >

• est2006,
    Uzulme seyrettim ve gercekle alakasi yok!
    Damara bastim galiba...gercekleri kabullenmek zordur.
  • Geymer,

Bak iyice okumanı tavsiye ediyorum, çünkü son kez yazıyorum, yeterince yer işgali yaptık F2 başlığında..

Haftalardan beri diyosun ki 'Kaynak gösterin, sürüş dinamii aynı mı değil mi' diye. Bu şu demek, benim anladığım, 'kaynak gösterin, inanayım ve susayım'. Gösterdik kaynağı, şimdi de 'inanmıyorum' diyosun. E be kardeşim, ne diye kaynak istiyosun o zaman? Düşünmek için zahmet etme, hemen söyleyeyim, bilmiyorsun çünkü de ondan. Kaynağı gösterdik, ben değil, adamlar kendileri söylüyor 'next gen araç fiziği var' diye, bense fiziklerin GT4 ile GTHD'de aynı olmadığını söyledim. Arada fark var ama sen çorba yapmaya bayılıyorsun, bu hakikaten sıkan bir durum. Bir de böyle durum vahim falan gibi komik laflar etmişsin.. Neyse. Bu arada neyi az aramamışımdır? Kaynağı mı? Bunu talihsiz bir şaka olarak kabul ediyorum.. Tahlisiz şakalar da komik olmuyor, biliyor musun? Bilmiyorsun anlaşılan..

GT4'e hemen cevap verir nitelikte 'onlar da bak bunu kullanıyor' gibisinden videolar vermen biraz şey yarıştırmaya benziyor, şey.. Neyse anladın sanırım. Verdiğin videoların hepsini biliyorum zaten, her seferinde bildiğim şeyleri göstermenden sıkılmaya başladım, heyecanı kalmadı.

İşin komik tarafı bana GT4 videosu izlettirmeye çalışman. Kardeşim zaten oyunu oynadım yıllarca, neyin ispatıdır anlamıyorum. Sana diyorum ki Logitech DFP ile oynadın mı GT4'ü? HAni şu GT4 için özel üretilmiş olan.. AYarlarını yapabildin mi tam acaba? İnce ayarları vardır. Neyse, o diresiyonla denersen ne dediğimi anlarsın. Denediğin halde hala böyle konuşuyosan, orasını bilemeyeceğim. Garip bir durum. Sen kolayını bulmuşsun 'bence böyle, ben öyle algılıyorum, bana öyle geliyor' deyip keip atıyorsun. Halbuki öyle değil. Bilimsel bir gerçek bu. Sana vapur/gemi gibi hissedeceğin tonla oyunun ismini vereyim istersen ama GT4 bunların içinde değil. Yani ya sen muhteşem bir şekilde anlıyorsun bu işlerden ya da ben hiçbirşey bilmiyorum ve bu vapur oyunu oynuyorum! Ki o tarz şeylerden de nefret ederim hani, o da var. Bırak GT4'ü GT serisinin hiçbirinde bahsini ettiğin vapur, sandal, kayık efekti yoktur.

GT5'e daha zaman var, hem de bir hayli. Menülere bakmamanı tavsiye ediyorum, madem bu tip şeyleri yapmazsın, o zaman gT5'de de yapmayıver, ne dersin? Yani adamlar herşeyi yapacaklar, sürüş dinamiğini değiştirmeyecekler, geliştirmeyecekler öyle mi? Zaten Yamaouchy'nin de kafası bizim kadar çalışmıyor canım, doğru yani.. Simülasyondan bahsediyorsun, ben derim ki kokpiti olmayan sim tam sim değildir. Bu durumda F2 de dahil buna. MAdem bu derece 'bence' diyerek çok 'geniş' konuşuyoruz, o zaman benim de görüşüm bu. Eee sonuç? Dikkat edersen F2'yi de muhabbete dahil etmiyorum, sen sürekli dahil etmeye çalışıyorsun, çünkü GT4 hakkında konuşamıyorsun, çünkü 20 saat oynamışsın, çünkü oyunu ta-nı-mı-yor-sun! Aksini de iddia edemezsin zaten. GT4'ün bir tek ehliyetleri 20 saatten fazla sürer.. Neyse, bigün kendin bakarsın umarım. Keşke yanyana olsak, bana gelsen, göstersem sana nasıl kullandığımı.. Bir fikrin olurdu. Videoya gelince, ben izledim de sen izlediğine emin misin? HAyır adam apışıp falan kalmadı, nerden çıkardın? Bi kere video kesik kesik gösteriliyor. Aradan dayanamadılar sordular dediğin kişiler de anlaşılan grafiklerin güzelliğine kapılık adamın dediklerini dinlemeyenlerden, çünkü adam onlardan evel oyunun fiziklerinin sıfırdan yaratıldığını söyledi, aynı sorularla karşılaşınca affallamıştır tabi Amaçları aslında oyunun menü ve özelliklerini tanıtmaktı çok kısa bir şeklide. GAyet de başarılı oldular. Esas şovu da TGS'ye sakladıkları belli ki söylediler zaten. Anlayacağın, grafiklere bakmaktan dinlememişler, sen de öyle

Farkındayım çok uzun yazdm ama hakikaten artık muhabbetin bir yere gittiği yok, kaynak gösterdim, baktın ki söyleyecekbirşey yok, 'inanmıyorum, sen inanıyorsan bilemem' diyorsun. Bana da e o zaman pes demek düşer. İnsan bazı şeyleri kabul edebilmeli, insanları 'ama ben senin maksadını biliyorum' demeden önce. Maksadım belli, neyin ne olduğunu göstermek. Forza'nın GT'ye üstünlüğü var tabiki ama GT4'ün de Forza'ya üstünlüğü var. Bunu yazan siteler de var, tartışılan forumlar da var.

Bu arada, o simülatör davet üzerine gerçekleştirilmiş bir olay (event). Yani biz bunda antrenman yapalım dememiş adamlar. Promosyon, reklam, pazarlama gibi bişey, yazıyo zaten youtube'a videoyu veren de.. O 3 ekranlı simülatör zaten bilinen bir olay, biliyosun. Demişler gelin F' takımıyla bizim takım kapışsın, eğlenelim. Ama GT4 öyle değil. Orda tam tersi, adamlar kendileri antrenman için kullanıyorlar. Hay allah iyilğini vermesin geymer, çok güldürdün beni sabah sabah, işimin gücümün arasında

Son nokta: Evet malesef elimde Ps3 ya da 360 yok - çok şükür ki yeterli zeka ve muhakeme yeteneği var ama, açığı kapatıyoruz biliyor musun - ve bir süredir de zaten oyun oynayamıyorum yoğunluktan. Ama senin GT4'ü oynama frsatın var sanırım ama olduğu halde sağlıklı bir şekilde değerlendirebilecek kadar vakit geçirmemişsin başında, bütün yanlış anlamaların ve eksik bilgilerin bundan kaynaklanyor. Keşke en azından bi 300-400 saatin geçseydi başında, hadi benim gibi belki binlerce saati geçtim, o zaman daha sağlıklı konuşurdun, videolardan bakıp konuşmak anca bu kadar, malesef.

Not: Bu arada sürekli 'gerçekle alakası yok', 'gerçekçi değil' falan diyorsun. Merak ettim acaba bir yarış arabası falan sürmüşlüğün, pistte kullanmışlığın var mı? Bir nitrolu gerçek bir araba kullanmışlığın var mı acaba? Benim var çünkü de, onun için söylüyorum.. Bilmiyorum anlatabiliyor muyum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 10 Eylül 2007; 6:23:09 >

• Ya beyler bu kadar konu dışı olmaz.İsterseniz özelden ya da msn'den yazın birbirinize üstünlük sağlamak istiyorsanız.Bu konuda sadece FORZA MOTORSPORT üzerine konuşuyoruz.Eğer istersek gran turismo ve gran turismo 5 topicide var.Beni de yanlış anlamayın.Kusura bakmayın ama destan yazmışsınız ikinüzde ve okumadım ilgilenmediğim için.Çünkü konuyla alakası yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Ya beyler bu kadar konu dışı olmaz.İsterseniz özelden ya da msn'den yazın birbirinize üstünlük sağlamak istiyorsanız.Bu konuda sadece FORZA MOTORSPORT üzerine konuşuyoruz.Eğer istersek gran turismo ve gran turismo 5 topicide var.Beni de yanlış anlamayın.Kusura bakmayın ama destan yazmışsınız ikinüzde ve okumadım ilgilenmediğim için.Çünkü konuyla alakası yok

Haklisin KURT85!
    Adventure, pm'den devam edelim.
  • SAOL GEYMER
    İlker vuruk arabayı değiştirmişsinBenim m3'ü görmeniz lazım birde renault clio soprt yapmışım inanılmaz ama cepten çektiğim fotolarıda atamıyorum bluetooth hatası veriyor.Fotoğraf makinasının kablo kayıp zaten
  • arkadaşlar bu japonlar gerçekten her işi biliyor nasıl uğraşmışlar bu modifiye işiyle helal olsun daha once de yutube da gormuştum bunları çok etkilendim ben de yapmaya başladım umarım bunlar kadar olmasada guzel olur ama bunlara yakın şeyler olacak bitirince koyarım resmini
    quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Lastik markalarını gösterince zaten GRİP (TUTUŞ) ve ne kadar uzun dayandığını gösteren barlar var.
    Jantları tabiki boyarsın istediğin her renge. Kiralık şöförlere birşey diyemeyeceğim hiç seçmedim gerek kalmadı
    Ama ne kadar komisyon alacağını yazıyordu ona dikkat et.

Profesyonel Yapılış Video 1

Profesyonel Yapılış Video 2

Yeni Başlayanlar Video 1

Yeni Başlayanlar Video 2

• gamertag:akin147ti
  • bu arada ben fazladan arabaları nerden indireceğimizi bulamadım?
  • Ekledim dostum;
    araba eklemek için;
    Xbox Live'a bağlan
    Played Games kısmına gir
    Forza Motorsport 2 kısmına gir.
    Downloads de
    Orada araba paketi olacak karşısında da Free yazar. Onu indir.
    Aman Trailer indirme videodur onlar. Araç paketlerini zaten anlarsın
  • ben de bugün başladım forzaya. biraz ilerleyeyim aklıma geldikçe size sorular sorucam. ama şöyle bi live kapışması yapsak süper olurdu
  • Tur zamanlarımızı yazalım ama kimse katılım yapmıyor. Millet Harbi Arcade'ci ya
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.