Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nissan gerçekten tüm yarış oyunlarını domine edercesine araba modelleri üretiyor.Başka yaptığın arabalar varmı peki?Genelde nissan skyline'a modifiye iyi gider kasasından dolayı.Ben şu anda 97 MODEL BMW M3'e kanalize olmuş durumdayım.Sağlam bir modifiye yapacağım.İnsan çok kararsız kalıyor paint'de.Mesela sihay arabanın ön kaputu bayamak istiyosun ama o kadar güzel renk varki şaşırıyosun.
  • ben de bi M3 yapıp 350Z ile kapistirmak istiyorum :)
    ama aynı beygir ve tork güçlerini elde etmek için iyi ayar çekmek lazım...
  • Forzacılar şu problemi biliyonuz mu yoksa bu başlık altında daha fazla oyalanmayım mı zaten forumda forza severler sınırlı onlarda kendini belli ediyo bu başlığa takılan arkadaşlar bi bilginiz yok mu kw ne anasını satıyım....
    quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

yA ARKADAŞLAR BİŞEY SORCAM FORZA YI BAYADIR OYNUYORUM 34 LEVEL OLDUM fakat beygir gücü var ya araba özelliklerinde power ın karşısında yazan hani "hp"(horse power) diye gösterilen o simge(hp) bende kw olarak gösteriliyo başlarda hp idi ama sonra kw ye dönüştü benimde kafam karıştı dolayısıyla yıllardır arabaların beygir gücüne bakarım bu şekilde kw yazınca arabayı iyi analiz edemiyorum.Ayrıca hp ve kw kavramları birbirinden sayı olarak farklı gösteriliyor.Örnek vermek gerekirse 500 hp 373 kw ediyor.Oyunun başında arabnın gücü(power) hp yani beygir olarak gösteriliyodu ve böyleyken hiç bir problem yoktu ama şimdi kw oldu kafamda allak bullak oldu menüden falan düzeltilebiliyor mu benim gibi gösteren başka biri var mı cevap beliyorum....

• Options'da değerler olması lazım mesela Km/h mi olsın Mile/h mi? vsvs diye.
  • OK dostum bakıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

ben de bi M3 yapıp 350Z ile kapistirmak istiyorum :)

iste M3'üm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmrmrmr -- 3 Eylül 2007; 23:49:01 >
  • Araba görünmüyor "mrmrmrmr".Bende, arabanın hızının mil olarak gösterilmesinden hoşlanmıyorum ama options seçeneğinde yoktu galiba km seçeneği.Forza'da eski yarış oyunlarına oranla pek çok güzel yenilik var gerçekten.Mesela ehliyet yokSürüş destek olayı, yeni yarıştığımız pistlerde çok işe yarayabiliyor özellikle.Pistin keskin noktalarını ezberlememiz için.Arabamız güçlü olduğu halde kazanamadığımız ya da arabamız çok güçsüz olduğu için kazanamadığımız yarışları şöför tutarak belli bir para karşılığı(kesin kazanmak istersek hepsini alıyor)%100 kazanma fırsatımız var.İşte ayakta alkışladığım bir özellik olan, kalitemize ve arabanın donanımına göre yarışta sıraya dizilmemiz gerçekten harika ne öyle hep sonuncu başlardık.İlk defa karşılaştığım, tekerleri büyütmek ve arabayı alçaltmak inanılmaz hoş bir olay.Şu anda aklıma gelmeyen ama daha önceki yarış oyunlarında çok aradığım(aslında haberdar bile olmadığım özelliklerdi bazıları)ya da eksikliğini hissettiğim diyelim, pek çok şeyi dolu dolu yaşıyorum.Level olayı ve bu levelin pek kolay yükselmemesi de güzel bir şey.Arabaların öyle şak diye satın alınamayacak kadar erişilmez olması(para kazanmak kolay iş değil)çok iyi.İşte burada PGR'ı aşıyor.Eski oyunlarda olduğu gibi, gerilerden hızlı bir araba ile bizi geçmiş olan bizden daha düşük ama daha usta bir şöför'e yetişip arkadan güm diye yüklenip virajı alma olayı yok.Eğer böyle bir niyetimiz varsa araba bir daha 3.vitese bile geçecek gücü bulamıyor ve 50 mile yaparsa iyidirTek bir viraj hatası dahi yarışı kaybettiriyor formula yarışlarındaki gibi ve bu da oyunu ciddiye almamızı ve (eğer gerçekten senelerce aradığımız şey bu ise ki ben buldum sonunda) oyundan daha fazla şevk almamızı sağlıyor.Amerikan arabalarına söyleyecek tek bir kelime bulamıyorum. Gerçekten amerkian kası dediğimiz motorun gücünü ve sesini(yemin ediyorum)ilk defa bu kadar gerçek buldum.Eski(oldgen diyelim kaba oluyor)yarış oyunlarındaki gerçekçilikten uzak bir olguda hızın tadına varamamaktı.NÜRNÜRGİNG pistinde free run yapayım dedim ve özel arabamı aldım(m3)Meşhur düzlüğe geldim ve düzlüğün sonuna kadar; rüzgar'ın sesini,aracın hızını(180 mil=300 km felan)gerçekten hissetim(bahsettiğim asıl şeyde buydu)eski oyunlarda 100 de yapsan 300 de yapsan hiç bir fark hissedilmezdi(şahsım).Daha fazlası da var mesela eskiden küçük arabaları adam yerine koymazdım ama lotus yarışı için gereken bir lotus aldım son modellerinden "elise".Bu araba bile gerçekten kullanıldığını fark ettiriyordu üstelik orta segment bir araba.MİTSUBİSHİ EVOLUTİON LANCER-SUBARU IMPREZA ve daha önemlisi LEMANS arabalarını kullanmak nasıl olacak merak ediyorum.Özellikle le mans arabaları kullanım bakımından fazla oynak olurdu ve hep uzak durulurdu.Daha anlatılacak o kadar şey var kiOyunu oynamaktan foruma giremez oldum tabi bir de darkness faktörü varHadi by.Haa resim bekliyoruz.
    NOT:Zaten sağlam forzacılar biliyor bunları ama ben aklında soru işareti(?)olanlar için yazdım vede içimden geldi.
    NOT2:Ben bundan sonra nasıl araba oyunu oynarım bilmiyorum forza 3 çıkmazsa

• quote:

quote:

ben de bi M3 yapıp 350Z ile kapistirmak istiyorum :)

iste M3'üm...

Resim hala büyük olarak görüntülenemiyor.İmage shack'e upload etsen direkt çıksa da görsek yawBenim dijital kameranın pc'ye bağlantı kablosu kayıp çekemiyorum resim.Cep telefonu ile çekiyom öylesine gösteriyim diye ama pc'de bluetooth kurulu, cepten çektiğim fotoyu bluetooth ile gönder diyorum ,nerye gönder diye sormadan bluetooth sonuna kadar kulanılıyor diyoe.Bilgisi olan varmı?

NEYSE,oyunda level yapmak bayağı zormuş.25 level yaptım ama 70.000-80.000$ aralık var her level arasında şimdiden.Kimbilir level 40-50 lere doğru milyon$ istermi?Oyundaki bol kazançlı ve kolay yarış neredeyse hiç yok.Bir tek nissan sınıfında test course var 4 lap kusursuz bitirince 13.000$ veriyor ama bayağı almak istediğim araba var ama daha çoğu çıkmadı.Siz artık oynamıyorsunuz galiba

• GT4 ile GTHD fizikleri bir degil yeni fizik ve kontroller var GTHD de bizzat oynayarak diyorum. Dikkat!
  • oynamaz olur muyum. kesintisiz forza 2 oynuyorum. su anda level 39 'um.
    bi suru aracim var. fakat sadece 2 tanesini para verip aldim.
    abs ve stm acik oynuyorum. damage ise full.

bu arada ben resimleri live araciligiyla aliyorum. kamera ile falan cekmek kotu sonuc verir.
    oyun icinden cekip live'a gonderebilirsin. sonra da forzamotorsport.net adresinden indirirsin.
  • quote:

oynamaz olur muyum. kesintisiz forza 2 oynuyorum. su anda level 39 'um.
    bi suru aracim var. fakat sadece 2 tanesini para verip aldim.
    abs ve stm acik oynuyorum. damage ise full.

bu arada ben resimleri live araciligiyla aliyorum. kamera ile falan cekmek kotu sonuc verir.
    oyun icinden cekip live'a gonderebilirsin. sonra da forzamotorsport.net adresinden indirirsin.

Bak bu iyi oldu denerim.Yukarıdaki arkadaş neden bahsediyor?Level 39 ile 40 arasında kaç para var?Birde araba almadığına göre bayağı paran olmuşturBen paso alıp satıyom+modifiye felan harvuruyomBir tek amerikan arabaları(şu an sadece corvette-stingray felan edinebildim)Bu stingray felan gıy gıy da gıy gıyBir türlü düz yolda gidemiyor.Üstelik modifiyenin kralını yapıyorum 50-60 bin harcıyom üstelik 80binlik araba zaten.Araba gitmiyo düz yolda ve bende mecburen şöför tutup geç diyom hepsini ona veriyom yeterki geçsin

• su anda oyun acik olmadigi icin 39 ile 40 arasindaki kredi farkını bilmiyorum.
    elimdeki para olarak kullanilabilir kredi miktari 1,800,000 civari.
    araba almiyorum ama cok fazla modifikasyon yapiyorum (upgrade)

amerikan arabalari iyidir fakat eski amerikan arabalari yol tutusu cok zordur. bence yaris kazanmak istiyorsan 4 cekisli avrupa veya japon araclari kullan.
    abs, stm gibi yol yardimci sistemlerini acik tutup viraj girislerinde hiz kesmeyi , viraj ortasinda gaza asilmayi unutmazsan yaris kazanmak cok zor da degil.

yukaridaki arkadasa gelince;
    bizim xbox forumlarinda bu PS3 fanlarina cok rastlaniyor. fazla takmamak lazim. kendi kendilerine konusuyorlar ne de olsa.
    (simdi bunun gibi bi Xbox oyun konusu icinde GT 'den bahsetmenin anlami ne ola ki )
    ben hic GT serisi oynamadim ama sanirim bunlarin cogu da Forza 2 oynamadan forza2 'e laf ediyorlar.

bi türlü anlatamadık: s.kimizde değil GT !!!
  • Abi valla nissan r34 var canavar gibi full modifiye ettim.Alçalttım, tekerleri felan büyüttüm, kalınlaştırdım bütün faydalı şeyleri yaptım.İnan çok yardımcı oluyo modifiye yaparken anlayarak yapıyorum şu handling'i yükseltiyo amahızı kesiyo felan gibi.Birde ölçüleri 7.5-6.2 gibi göstermeleri çok hoş.Ne o öyle eskiden 3 çizgiyle hız-fren-yol tutuş gösterilirdi.Gran turismoların tümünü oynadım ve yukarıda yazdığım uzun yazıdaki tüm eksikler o oyunundu.Neyse bu nissanla bi yarış var paso 13.000$ kazanıyom 4 tur düz pistÇok araba kazandım ama tıraş araba veriyolar ve satınca 100$ etmesi çok kötü.Birde aldığın arabayı işine yazaramazsa %25'i ne satmıyosun bu da gran turismoda böyleydi(100'e al 25'e sat)Bir tek amerikan arabaları patladı elimde avrupa region'unda olduğumdan.Hangi arabayı almalıyım şöyle mr arabaları varya üstün yol tutuşu olan japon arabaları hani onlar gibi araba varmı?

• 007 ve mrmrmrmr,
    Guzel calismalar yapmissiniz, yalniz seninki buyuk resim olarak acilmadi mrmrmrmr!

Bende benim guzellerimi paylasayim
    Not: Kendim yapmadim, satin aldim ama Live uzeri her surdugumde illede birisi, "Wow cool man, how much u want 4 it?"

• quote:

Orjinalden alıntı: xjunk360

GT4 ile GTHD fizikleri bir degil yeni fizik ve kontroller var GTHD de bizzat oynayarak diyorum. Dikkat!

Arkadasim, direksyonla surdum...her ikisinide, GTHD'de halen gemi/vapur misali surus var...yani eger birsey degistirdilerse, imkani yok buyuk bir degisiklik yapmamislardir, Sony/PD benim bildigim herhangi bir aciklamada yapmamistir bu konularda...grafiklerin 1080p olacagi haric.
    Anladigim kadariyla PD arabalara gemi/vapur modeli surusu verince, gercek saniyorlar! Sen birde modifiyeli/modefiyesiz bir arabayi Forza2'de sur, aradaki farki hemen anlarsin, hicbiri gemi/vapur modeli suruse benzemez! Bunlarin haricinde, Sony GTHD'yi, GT4'un 1080p modeli oldugunu söylemisti, kalkip...yok fizik ve surus dinamigi degisti diye bir aciklama olmadi. Bana GTHD'yle grafik haricinde yeni fizik, surus dinamigi vs. eklendigine dair, kendi görusun degilde...ofisyel bir aciklama linki verirsen sevinirim. Veremezsen, bu baslik altinda F2 haricinde baska bir oyun tartismayalim lutfen.

• quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

quote:

GT4 ile GTHD fizikleri bir degil yeni fizik ve kontroller var GTHD de bizzat oynayarak diyorum. Dikkat!

Arkadasim, direksyonla surdum...her ikisinide, GTHD'de halen gemi/vapur misali surus var...yani eger birsey degistirdilerse, imkani yok buyuk bir degisiklik yapmamislardir, Sony/PD benim bildigim herhangi bir aciklamada yapmamistir bu konularda...grafiklerin 1080p olacagi haric.
    Anladigim kadariyla PD arabalara gemi/vapur modeli surusu verince, gercek saniyorlar! Sen birde modifiyeli/modefiyesiz bir arabayi Forza2'de sur, aradaki farki hemen anlarsin, hicbiri gemi/vapur modeli suruse benzemez! Bunlarin haricinde, Sony GTHD'yi, GT4'un 1080p modeli oldugunu söylemisti, kalkip...yok fizik ve surus dinamigi degisti diye bir aciklama olmadi. Bana GTHD'yle grafik haricinde yeni fizik, surus dinamigi vs. eklendigine dair, kendi görusun degilde...ofisyel bir aciklama linki verirsen sevinirim. Veremezsen, bu baslik altinda F2 haricinde baska bir oyun tartismayalim lutfen.

GT 4 ün 1080p hali gerçekten doğru GT 4 motoru ile yapılıyor GT 5 ise tamamen yeni bir motor ile yapılıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Abi valla nissan r34 var canavar gibi full modifiye ettim.Alçalttım, tekerleri felan büyüttüm, kalınlaştırdım bütün faydalı şeyleri yaptım.İnan çok yardımcı oluyo modifiye yaparken anlayarak yapıyorum şu handling'i yükseltiyo amahızı kesiyo felan gibi.Birde ölçüleri 7.5-6.2 gibi göstermeleri çok hoş.Ne o öyle eskiden 3 çizgiyle hız-fren-yol tutuş gösterilirdi.Gran turismoların tümünü oynadım ve yukarıda yazdığım uzun yazıdaki tüm eksikler o oyunundu.Neyse bu nissanla bi yarış var paso 13.000$ kazanıyom 4 tur düz pistÇok araba kazandım ama tıraş araba veriyolar ve satınca 100$ etmesi çok kötü.Birde aldığın arabayı işine yazaramazsa %25'i ne satmıyosun bu da gran turismoda böyleydi(100'e al 25'e sat)Bir tek amerikan arabaları patladı elimde avrupa region'unda olduğumdan.Hangi arabayı almalıyım şöyle mr arabaları varya üstün yol tutuşu olan japon arabaları hani onlar gibi araba varmı?

EVO DoKUZ'du sanırım onu al yol tutuşu tek kelime ile muhteşem. Hem de tam modifiye edince U999 oluveriyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: SİNEQ

quote:

quote:

GT 4 ün 1080p hali gerçekten doğru GT 4 motoru ile yapılıyor GT 5 ise tamamen yeni bir motor ile yapılıyor

+
    GT5 Prologue yeni seriye her yönden ilk adim olacak

• quote:

007 ve mrmrmrmr,
    Guzel calismalar yapmissiniz, yalniz seninki buyuk resim olarak acilmadi mrmrmrmr!

Bende benim guzellerimi paylasayim
    Not: Kendim yapmadim, satin aldim ama Live uzeri her surdugumde illede birisi, "Wow cool man, how much u want 4 it?"

GEYMER, sen bu bebekleri kaç paraya aldın?Kullandığın para gerçek paramı yoksa achievement felanmı?Yoksa live point mi?

• İnternet'de gezinirken dikkatimi çekti de
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.