Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw birde utanmadan 19 kişi club'a üye olmuş ama ortada kimse yok(ulan bende varım arada)
  • Merlin'de biraz baktımda şu oyunu yerin dibine sokmuşlar zor tuttum kendimi haa.Sadece bunu değil tüm
    360'daki yarış oyunlarını gthd'nin altına indirgemişler.Ulen adamlar "tam bir oyun"a harcanacak malzemeyi 1 tane ferrari'ye harcamışlar hatta pist'e bile kalmamış ellerinde poligon.Zaten gran turismo demek poligon demek, herşey poligondan ibaret polphony için
  • oyun gerçekten çok iyi grafikler çok gerçekçi ve arabaların sayısı,modifiyesi mukemmel her oyunun kendi tarzı kendi havası var DİRT de guzel PGR3 de FORZA da ama forza çok çok buyuk bir oyun orası kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 31 Ağustos 2007; 2:40:10 >
  • kötü bir oyun ama benide yazın fan klübe.

klübe katılıp sosyal olalım biraz
  • gt 5 laf atıyotsunuz herşeyi ile en iyi yarış simulasyonudur GT 5. hasar yo dediniz hasar olacak hemde alası çevre diyeceksiniz gt 5 prologue sadece raçların güzelliğinin ön tanıtımı gibi birşey asıl GT 5 çıkınca araba grafiği+çevre grafiği+geliştirlmiş hasar ile bakalım GT 5'e laf atabilecekmiiniz...
  • Tamam karşılaştırma vs yapmayın. Fan Club'ları karıştırmak yok
  • aynen ben sadece gereğini söyledim zaten kötü bir niyetim yok live üzerinden forza 2 oynuyormusunuz kaç kişiye kadar destekliyor??
    quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Tamam karşılaştırma vs yapmayın. Fan Club'ları karıştırmak yok
  • 12 Kişi destekliyor, Ama... banlandık
  • 12 kişi bence çok iyi bazıları benim fan olduğumu düşünüyorlardır yazdıklarımdan dolayı ancak ben henüz playstation 3 sahibi değilim 2008 yazı inşallah alıcam önceleri xbox 360 almayı düşünüyordum hatta bayağı bir xbox bölümünde dolaşmıştım fiyatlar için daha sonra bu 3 kırmızı olayı ban olayı ve ps'ye özel oyunları daha çok beğendiğim için bknz.killzone 2,MGS 4 vs. ancak forza 2 oynadım kuzenimde xbox 360 var birazdan oyunlar ilgili yorumlarımı yazarım konuyu fazla dağıtmayalım
  • kuzenime xbox 360 var ve forza 2 de var aynı zamanda küçükçekmecede oturuyorlar neyse konuya devam edelim forza 2 hasar olayına baktım öncelikle 150 ile gidip bir yere vurdum hasar modellemesi güzeldi ama yapmacık gibi duruyordu modifiye olayı güzel olmuş sürüş dinamiği ise güzel idi ancak gözüme takılan birşey var grafikleri hoşuma gitmedi yani yeni nesile göre beğenmedim bence 89 fln alması gerekiyordu not olarak bazı şeyler güzel idi ancak daha iyi olabilirdi yarış oyunlarında grafik ve sürüş dinamiği en önemlisidir.
  • walla ben ebayden soyledim oyunu mu paşalar gibi online da oynıcam modifiyemi de yapıcam sabırsızlıkla bekliyorum walla yanına alacak bi oyun daha bulsam hemen gönderticem.
  • Yalnız hasar olayı görsele de yansıyor ama araba darma duman olmuyor. Ama yine de aracın ağır hasar aldığı çok belli oluyor hem dıştan hem de sürüşten.
    Hasarı ve sürüşü ayarlardan değiştirebildiğimiz için düşük hasara ayarlayıp ve sürüş yardımcılarını da açarsanız daha sonra hasar ve sürüşü beğenmezseni olmaz. Oyundaki ayarları iyice kurcalamak ve size özel ayarı tutturmak gerekiyor.
    Grafikler güzel hatta çok güzel ; fakat merdivenlenme efekti işi bozuyor.
  • Bu sürüş yardımcıları dediğin olay nedir?
  • Forza II'deki Live destegi 8 kisiliktir, 12 degil!
    Sineq, Forza"'deki surus dunamigini sevmedin öylemi, belkide fazla gercekci gelmis olabilir! Grafikleri öyle ahim sahim degil ama oyuna yakismis, yani arabalar super-cevre okey degil, bazi yaris oyunlarinda oldugu gibi, arabalar, cevreler vs. renk paleti ve grafik ölcusu birbirine cok iyi uyum saglanmis durumda. Bunun yanina dunyadaki en iyi Online sisteminin (LIVE) desteginide ekledinmi, Forza II'nin yanina yaklasabilecek fazla yaris oyunlari kalmiyor!

Benide ekleyebilirsiniz kulube, Forza II mumkun oldukca haftada en az 1 Endurance'da yarisirim, yarin (cumartesi) Endurance yarisimiz var ama odamiz doldu. Eger bir dahaki Endurance yarislarina katilmak isteyenler olursa buradanda duzenleriz yarislari!

Haftaya pazar 9 eylul aksami TR saatiyle 21:00'de Endurance yarisina katilmak isteyenler bir zahmet buraya GT'lerini ve asagidaki soruyuda cevaplasinlar.

1) Hangi pist? Pitstoplu olmasi sart!

Kurallar cok basit...

-Eger istek olursa, asistlerden sadece 1 tanesi acik olacak, hangisi olduguna dair odada karar veririz. Istek olmazsa, tum asistler kapalidir!
    -Kamera ve vites secimi serbesttir.
    -Arabalardaki her turlu hasar modellemesi full simulasyondur.

Yapacagimiz Endurance yarisi 1,5 - 2 saat surebilir!

• quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Forza II'deki Live destegi 8 kisiliktir, 12 degil!
    Sineq, Forza"'deki surus dunamigini sevmedin öylemi, belkide fazla gercekci gelmis olabilir! Grafikleri öyle ahim sahim degil ama oyuna yakismis, yani arabalar super-cevre okey degil, bazi yaris oyunlarinda oldugu gibi, arabalar, cevreler vs. renk paleti ve grafik ölcusu birbirine cok iyi uyum saglanmis durumda. Bunun yanina dunyadaki en iyi Online sisteminin (LIVE) desteginide ekledinmi, Forza II'nin yanina yaklasabilecek fazla yaris oyunlari kalmiyor!

Benide ekleyebilirsiniz kulube, Forza II mumkun oldukca haftada en az 1 Endurance'da yarisirim, yarin (cumartesi) Endurance yarisimiz var ama odamiz doldu. Eger bir dahaki Endurance yarislarina katilmak isteyenler olursa buradanda duzenleriz yarislari!

Haftaya pazar 9 eylul aksami TR saatiyle 21:00'de Endurance yarisina katilmak isteyenler bir zahmet buraya GT'lerini ve asagidaki soruyuda cevaplasinlar.

1) Hangi pist? Pitstoplu olmasi sart!

Kurallar cok basit...

-Eger istek olursa, asistlerden sadece 1 tanesi acik olacak, hangisi olduguna dair odada karar veririz. Istek olmazsa, tum asistler kapalidir!
    -Kamera ve vites secimi serbesttir.
    -Arabalardaki her turlu hasar modellemesi full simulasyondur.

Yapacagimiz Endurance yarisi 1,5 - 2 saat surebilir!

sürüş dinamiği forzadan daha gerçekçi olan GT HD oynadım hiç te yabancı gelmedi bana ee tabii ki grafikleri ve sürüş dinamiği GT 5 kadar değil forzanın ama gene de xbox ta ki tek yarış simulasyonu olduğu için toz kondurulmuyor nedense bir demo olan GT HD bile bundan daha iyi sürüş dinamiği ve grafik veriyorsa vay haline forzanın üstelik GT 5 yeni bir grafik motoru ile yapılıypr gt HD gt 4'ün makyajlanmış hali

• Çok güzel söylüyorsun dostum saol ama çoğu kişi ban dolayısıyla live'ı unuttu benim de modemim sorunlu bağlanamıyor.Halbuki sırf live için eski modemi yenilemiştim.Yani insanlarda, karalama, iftira atma huyu almış yürümüş.Ne derdiniz var anlamıyorum forza gibi güzel bir oyunla
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNEQ
    sürüş dinamiği forzadan daha gerçekçi olan GT HD oynadım hiç te yabancı gelmedi bana ee tabii ki grafikleri ve sürüş dinamiği GT 5 kadar değil forzanın ama gene de xbox ta ki tek yarış simulasyonu olduğu için toz kondurulmuyor nedense bir demo olan GT HD bile bundan daha iyi sürüş dinamiği ve grafik veriyorsa vay haline forzanın üstelik GT 5 yeni bir grafik motoru ile yapılıypr gt HD gt 4'ün makyajlanmış hali

GTHD'nin surus dunamigi GT4'e aittir! Yani senin dusuncenle ve tecrubenle GTHD/GT4'deki araba surus dinamigi Forza II'den daha iyi?
    Arkadasim, bunu yazinca aklimdan 2 soru isareti geciyor.

1) Playstation markasini cok seviyorsun belki?
    2) Araba simulasyonu oyunlarinda fazla bir bilgin yok belki?

Ben GT4'u ve GTHD'yide direksyonla surmus biri olarak daha ilk 30 saniyelik surusumde, Forza 2'deki surus dinamiginin cok daha gercekci oldugunu söyleyebilirim, buna Forza 1 ve Pc'deki GTR1 ve 2'de dahildir!
    Forza II, konsollarda su an en iyi araba yaris simulasyon oyunudur.

KURT85,
    Ban dolayisiyla bircok kisinin Live'a cikamadigina eminim ama Live aleminde su son ay TR'li arkadaslardan buyuk bir artis göruyorum, utanmasam Live'i ele gecirmemize az kaldi diyecem

• Yok abi kimsenin live'a felan çıkmadığı.Bariz çıkamıyo kimse çünkü BAN yedi oturdu aşağı herkes.Durum böyleBen sadece bir 10-15 dk. kadar arkadaşımda oynadım ve bende yıllarca gt oynamış birisi olarak(onun yeri ayrı)bu oyun gran turismonun gelmiş olduğu noktadan daha gerçekçi geldi.Bilemiyorum ben gt4'ü baz alıyorum en son oyunum oydu gt adına.Gerçekten arabanın kontrolü hiç absürd değildi, arabanın ağırlığı çok iyiydi "beyaz bir BMW kullanmıştım".En kısa sürede edinicem oyunu bugün yarın.Burayı coştururuz.
  • Evet sonunda bugün aldım oyunu(o kadar boşuna oyalanmışım)Hemen aklıma takılan bir kaç soruyu yazıyorum detaylı inceleme ve muhabbete sonra bakarız

1)Araba almak için herhangi bir arabanın ekranına geldiğimizde sağ üstte A739 gibi bazı rakamlar var bunlar neyi ifade ediyor?
    2)Yine bazı arabaların satın alma ekrannda %20 disconnect gibisinden yazılar var onlar neyi vurguluyor?Oyun içinde yarış kazandıkça bu disconnect ile alakalı yazılar çıkıyor.
    3)Oyunda career'e başlarken region soruyo ve o bölgenin aracı ile başlatıyo neden acaba?Acaba o bölge yarışlarımı oluyor?Ben avrupa seçtim malum.
    4)Oyundaki tüm arabalar satın alma yerlerinde gördüklerimizlemi sınırlı yoksa oyunda gizli arabalar varmı?
    5)Arabalara modifiyeyi paint gibi bir bölüm var o bölümdenmi yapıyoruz?Yoksa upgrade car bölümünden mi yapıyoruz?
    6)Oyundaki satın alamadığımız arabalar nasıl açılıyor?Oyunu oynadığımız gün sayısına göremi acaba?(gran turismoda böyleydi galiba arcade moddaki arabalar en azından)Yoksa kazandığımız yarışlara ve level'e göremi açılıyor?
    7)Son soru;Ehliyet sistemi varmı oyunda?Yoksa ne kadar para kazanırsak o kadar iyi araba alıp büyük yarışlaramı katılıyoruz?
    NOT:97 MODEL BMW M3 ve BUİCK yedi bitirdi beni

• quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Evet sonunda bugün aldım oyunu(o kadar boşuna oyalanmışım)Hemen aklıma takılan bir kaç soruyu yazıyorum detaylı inceleme ve muhabbete sonra bakarız

1)Araba almak için herhangi bir arabanın ekranına geldiğimizde sağ üstte A739 gibi bazı rakamlar var bunlar neyi ifade ediyor?
    2)Yine bazı arabaların satın alma ekrannda %20 disconnect gibisinden yazılar var onlar neyi vurguluyor?Oyun içinde yarış kazandıkça bu disconnect ile alakalı yazılar çıkıyor.
    3)Oyunda career'e başlarken region soruyo ve o bölgenin aracı ile başlatıyo neden acaba?Acaba o bölge yarışlarımı oluyor?Ben avrupa seçtim malum.
    4)Oyundaki tüm arabalar satın alma yerlerinde gördüklerimizlemi sınırlı yoksa oyunda gizli arabalar varmı?
    5)Arabalara modifiyeyi paint gibi bir bölüm var o bölümdenmi yapıyoruz?Yoksa upgrade car bölümünden mi yapıyoruz?
    6)Oyundaki satın alamadığımız arabalar nasıl açılıyor?Oyunu oynadığımız gün sayısına göremi acaba?(gran turismoda böyleydi galiba arcade moddaki arabalar en azından)Yoksa kazandığımız yarışlara ve level'e göremi açılıyor?
    7)Son soru;Ehliyet sistemi varmı oyunda?Yoksa ne kadar para kazanırsak o kadar iyi araba alıp büyük yarışlaramı katılıyoruz?
    NOT:97 MODEL BMW M3 ve BUİCK yedi bitirdi beni

1) A'nın sonuna 3 haneli sayı eklenir. Sen arabanı geliştirdikçe bu sayı 999'a kadar artar daha sonra sınıf atlarsın. Örneğin diyelim ki arabanın ilk hali
    C896 olsun sen buna iyi bir lastik taktın. Fren sistemini değiştirdin bu ranking derecen B234'e yükselir mesela.
    Hıza jantlar bile etki eder. jant takarken dahi jantın kaç lbs ağırlık çektiğine dikkat etmek gerekiyor. Aslında kolaydır. Kırmızı yanıyorsa eski halinden daha ağır bir jant , yeşil yanıyorsa daha hafif bir jant takmışın demektir.

2) %20 Discount Sen yarış geçtikçe marketler fiyat düşürebiliyor. İndirimdir bu.

3) Bölgeler çok önemlidir. Bölgendeki araçlar daha çabuk açılır. Daha ucuz olurlar. Sana daha çok avantaj sağlar. Fakat ilerde 100.000CR verebilirsen taşınabilirsin. Fiyat olarak değişenler bölgen dışındaki araçların daha pahalı olması.

4) Kilitli araçlar var. Bunları açınca hepsi o kadar zaten. Yeni Araç indirebilirsin Xbox live'den

5) Ana Menü'de araçla ilgili detaylara girdiğin zaman tüm değişiklikleri oradan yapabiliyorsun.

6) Oyundaki başarına göre açılıyorlar. Özellikle ABS Stabilite'yi filan kapatırsan , yol yardımcısını filan kapatırsan aldığın para yükseliyor. LEvel atladıkça yeni şeyler açılıyor. LEvel atlamada hem aracın level'i hem de şöförlük level'İn önemli.

7) Oyunda Level sistemi var. Level atladıkça daha yüksek mertebeden yarışlara katılma hakkı kazanıyoruz. Eğer bir yarışı geçemezsen para ile şöför kiralayabiliyorsun. Tabi kazanırsa paradan payını alıyor hemde çok fazla alıyor

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.