Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen şimdi gamedaily, 1up, game informer ve IGN'i bombalarsın 90 altı verdiler diye... Gamespy'a da bi arajman çiçek yaptırır yollarsın
  • 007 hocam beni de ekleyebilirmisin klübe.araba yarışı pek sevmeyen birisi olarak hayran kaldım gerçekten.grafikler de gayet güzel.benq fp94vw da gamemod açık iken enfes oluyor.oyunu biraz daha kurcalayıp career e dalıyorum..
  • GameDaily en düşük puan verme rekoru kırmış.
  •  FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)

maşallah cillop gibi bir oyun nazar değmesin tütütütüh kem gözlere şiş

• sıcağı sıcağına bir kaç resimde benden.lcd monitörde de grafikler gerçekten harika.resimler pek net çıkmadı cep telefonu ile ancak bu kadar oluyor arkadaşlar.hud olan fotoğraflar oyun içi.diğerleri fotoğraf modundan.bu arada 64 mb lık memory unit ten 34 mb ayırdı bu oyun.yani yerim kalmadı.diğer oyunlar 1 mb bile yer kaplamazken bu oyunun bu kadar yer ayırması şaşırtıcı...
     FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)

• 1080p mi bu görüntüler. epey iyi gözüküyor :)
  • yok hocam 1080p yi kim kaybetmişte biz bulalım
  • photo mode da kamerayı döndürünce(tilt) arka plandaki ağaçlar da dönüyor, gerçektan rahatsız etti beni :P
  • Ağaçların dönmesi Call of Duty 3'de çok fena oluyordu.
  • Hakikaten ya gördüğüm her oyunda o saçmalık var Neden öyle saçma birşey yapmışlar acaba.
  • Tugy o efekt 2 boyutlu küçük parçaların görünür taraflarının kameraya bakması şeklinde yorumlanabilir.
    Örneğin Eski Tomb Raider 1'i aç. Otlar sen onların etrafından döndükçe sana doğru dönüyorlar bariz şekilde
  • Ona modellemenin 3 boyutlu değil 2 boyutlu bileşenlerden çaprazlama birleştirilmesi sebep olur. Belli olmasın diye de modelleme kamera döndükçe döner. Çok eski bir tekniktir, nextgende olmması lazım ama modellemeden kaytaran şirketler bunu malesef yapar...
  • kamera ekseninde bakın ne güzek dönüyor ağaç
  • Arkadaşlar resim küçültmesini bilmiyormusunuz siz yaw?
    Forum sayfaları zor açılıyor, resimler de çok kötü görünüyor.

750x400 ebatına küçültün resimleri , herkes rahat görsün.
  • bilioruz da büyük haline bakıp ağaçların çevresindeki dikdörtgenleri görün diye büyük yaptık :P
    imageshack kendi de küçültebilior istesek yapardık yani
  • LT.Chuck,

Oha diyorum... Ben ağaçların dönmesi olayını sağa ve sola dönüş olarak düşünmüştüm. O her oyunda olabilir. Ama bu ne ya?? Burda resmen takla atıyolar.. Taklaya gelmiş ağaçlar.

Xbox360... Ağaçlar da 360 derece dönüyor demek, ayak uyduruyolar desenize...
  • photo mode dışında olmuyor gerçi, arka plandaki ağaçlarda oluyo bide, grafikler dışında oyun çok iyi ama

ağaçları çevreleyen dikdörtgenler daha da bomba ama dikkatli bakın :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lt.Chuck -- 5 Haziran 2007; 22:54:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

LT.Chuck,

Oha diyorum... Ben ağaçların dönmesi olayını sağa ve sola dönüş olarak düşünmüştüm. O her oyunda olabilir. Ama bu ne ya?? Burda resmen takla atıyolar.. Taklaya gelmiş ağaçlar.

Xbox360... Ağaçlar da 360 derece dönüyor demek, ayak uyduruyolar desenize...

öyle bu modeller

• grafikler harbiden çok kötü yaw.
  • tugy, baştan bi ton laf söylemişsin oyuna, sonra sardırdı galiba.

Ben de bu oyun için X360 alacam işallah, Falcon'un çıkmasını veya Avrupa'ya Elite'in gelmesini bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.