Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bi ara sardı da şimdi yine yüzüne bakmıyorum.

Grafikler zaten hiç iyi değil oynarken, AA da yok AF de. O yönden hala saydırırım oyuna. Sadece hasar, oynanış ve fizikler baya iyi. Oynanışta sıkıntı var yalnız o belli. Bir araba viraja girerken 15-20 km/h ye kadar düşmelimi ya ne saçmalıktır. Gerçek hayatta görmesek inanacaz. Çok abartmışlar hızı düşürmeden virajı alamama olayını. Tabii normalde hızı düşürmek gerekir viraja girmeden önce ama bunların yaptığı çok çok abartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Temmuz 2007; 21:11:12 >
  • forza yapımcılarının polyphony den ders almaları lazım.. yoksa bu grafiklerle gt ye rakip olmaları çok zor
  • Grafikler türünün en iyilerinden biri fakat AA ve AF yok tek sorun bu.
    Fizikler en yakın rakibine 10 çeker. hasar var. Modifiye var. ohooo .
    Önce polyphony yarış oyunlarının poligondan ibaret olmadığını anlaması lazım.
  • hey maşallah.. hasara da bak sen hele

http://www.youtube.com/watch?v=p8SvtiTndDQ&mode=related&search=

ps1 deki colin 2 de bile bundan daha iyi hasar vardı..

böyle hasar olacağına hiç koymasınlar daha iyi zaten grafiklerde kötü, hasar modellemesi iyice baltalamış gerçekçiliği.. ters yönde 200 le giderken arabalar tokuşsun sadece bir karış boya deforme olsun hasar var fizik var ohooo

• Hasar özelliğini minimuma indirip oyuna girersen tabi öyle olur
    CANIM
    arabayı 90km ile giderken bi duvara tosla bakalım arabayı tekrar çalıştırabilecekmisin Forza 2'de
    Fizik mi sorguluyorsun? Telemetry diye birşey duydun mu bay önyargı?

bak Sony fanı arkadaş

sana birşey gösterecem;

Forza 2 İncelemeleri = ortalama %90
    aldığı en az puan = %80
    http://www.gamerankings.com/htmlpages4/932731.asp

GT4 İncelemeleri = ortalama %89.1
    aldığı en az puan = %60
    http://www.gamerankings.com/htmlpages4/561066.asp

Forza Motorsport İncelemeleri = ortalama %93
    aldığı en az puan = %80
    http://www.gamerankings.com/htmlpages4/920720.asp

İnceleme ortalamaları yalan söylemez.
    ALEMİN KRALI FORZA!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 29 Temmuz 2007; 23:26:53 >

• 3 tane sitenin incelemesine mi güveneceğim yoksa 44 milyon satmış gt oyuncularınamı

piyasada eski nesil/yeni nesil toplam xbox sayısından bile fazla satmış br oyun var senin "alemin kralı forzaaaa" dediğin oyunun karşısında...
  • Arkadaşlar özel aktiviteler demişsiniz kimse tur zamanlarını koymamış.Topic eskidimi acep?İlker neredesin yetişZaten oyunu hala oynayamamış olduğuma şaşıyorum 2-3 güne inşallah bayağı bir oyunla beraber bunuda alıcam o zaman turnuvalar düzenleriz(OFFLİNE TABİİ Kİİ)
  • Malesef kardeşim ben gene yarışayım koyayım ; ama millet GTHD demosu ile onlarca turnuna düzenliyor. Bizim en iyi yarış oyunumuz çıkıyor milletin sesi çıkmıyor yazıklar olsun ya. Şurda Pistin ismi ile birlikte araç ve tur zamanını yazmak çok mu zor?
  • Yani her şeyden geçtim xbox360 sahiplerinin başka alternatifi yok ki?(Zaten alternatife gerek yok, hiç bir araba oyunuda buna alternatif olamaz)PGR3 mü oynuyolar?NFS carbon mu?Yoksa burnout mu?Ulan fırsat çıkmış işte bize.Millet kaç yıllık gt4'ü bile suyunu çıkara çıkara oynuyor.Kardeşim yarın sırf gidip bu oyunu alıyorum diğer oyunları bekliyodum stranglehold çıksın diye ama özellikle bunu yarın alıp asılıcam.Biraz sinerji yaratalım olurmu?İnan millet akıcak burayaYeter ki birisi ilk adımı atsın
  • Forza2 bende yok.Su olayi colinmcrae dirt te yapsaydiniz hertürlü vardim
  • Kanka dırt iyi hoş bu arada unutmuşum onuAma sadece tek araba dolanıyo etrafta ralli kasar+kontroler fena diyolar.Buz üstünde gidiyomuşuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Kanka dırt iyi hoş bu arada unutmuşum onuAma sadece tek araba dolanıyo etrafta ralli kasar+kontroler fena diyolar.Buz üstünde gidiyomuşuz

Dogru biraz arcade tarzi ama cesit cesit araclar var sürüsler cok zevkli.Benim icin 1numarali yaris oyunu suan.Niye sordun konuyumu hortlatmayi düsünüyon
  • Otomatikman 7.son sayfayı tıklıyom error veriyo niyeyseNeyse 6.sayfadan devam.Yok be abi az evvel ilker kimse forzayı beğenmiyo demişti bende ne varki bunu beğenmesinler diye ortaya karışık yapmıştım onu unutmuşumSağlam oyunda, aksilik işte bi türü edinemedim.Sen bu tarz gran turismo tarzı simulasyon felan hoşlanmazmısın?Varya şu simulasyon kelimesi insanları ürkütüyor.Hakikaten sağlam oyun şu forza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 30 Ağustos 2007; 23:51:28 >
  • Forza2 ve GT cok iyi oyunlar ama dedigim gibi dirt daha cok sardi beni.Yoksa simulasyon oyunlarini severim.Bos yere pes,nba2k7 oynamiyoruz
  • Forza 2 gerçekten çok kaliteli bir oyun. Tek eksiği oyunda ekzotik mekanlardan oluşan pistlerin olmaması.
    İlk Forza'da egzotik mekanlar vardı yaw

Modifiye Top5'i bile yaparız ya atın bakalım modifiye arabalarınızı
  • Ilker, arabalarin üzerine istedigin baskiyi yapma özelligi rakipsiz bence.Varsa birkac ss ativer hocam.Diger arkadaslarda varsa koysunlar böyle bir özellik var simdiye bu topigin görsel sölene dönüsmesi lazimdi
  • Hee ilker sen ön ayak ol ki millet görsün modifiyeleri senin gaza gelsin.Yarın bende başlıyorum.Akşam akşam verdin coşkuyuYa kanka sende bi forza edin 3 leme yapalım ha ne dersin?
  • Kanka biliyorum kendimi bi müddet sonra oynamam.Malum orijinal oyun oynuyorum.Yoksa kacarmiydi canim
  • Oyunda ralli modu yok galiba ilker.Şu ekzantirik yoksunluğu demenden bu kadarını çıkardım.Önemli değil senelerce gran turismo oynadım sadece pistlerde 10larca turluk hemde bu oyun hiç sıkacak gibi durmuyor.Varsın tek eksiği ralli olsun onuda dırt'la gideririz
  • Ralli araçlarının aynısını yapar ralli sürüşü yapabilirsin araca ayar çekerek.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.