Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pirates Of The Carribean (Enzo) 1 milyonun ustunde, digerleri ucuzdu...50 ile 300bin arasi, oyun icinde kazandigim paralarla satin aldim. MS points ile alis-veris yoktur F2'nin acik arttirma evinde

En pahali arabam ise, StarWars resimli arabamdir, 1.7milyona aldim onu
  • O kadar parayı biriktirip sonra bir arabaya bayılmak büyük sabır ve cesaret isterBir de şu 1.7 milyonluk arabanın resimlerini görelim yaw.Bakalım ediyormu gerçekten o kadar.Vallahi ben çok para harcıyordum başlarda(zaten 1 haftadır oynutorumama sürekli)Ancak 750.000$ biriktirebildim ve 30.leveldeyim.Bakalım bir ara başka bir yerden live'a girersem araba satın alırım.Peki çok çeşit varmı böyle ve gold üyelik mi gerekiyor?
  • Beyler levellerinizi vede oyunun yüzde kaçını bitirdiğinizi alalım.Topic öksüz kaldı vallahi hafiften canlandıralım(Ben en son istatistikleri hatırlamıyorum açınca yazarım)
  • geymer GT HD de gemi/vapur sürüşünü de nereden çıkarıyorsun forza 2 oynamadık mı zannediyorsun kuzenden aldım forza 2 oynuyorum şu a bile gt 4'ten tabii ki daha iyi biri yeni nesil diğer ki eski nesil. GT HD GT 4'ÜN 1080P halidir gerek sürüş dinamiği oalrak GT 4 ile aynıdır.Gran turismo 5 ise herşeyi ile ( grafik,sürüş dinamiği,fizikler ) tamamen yeni bir motor ile yapılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNEQ

geymer GT HD de gemi/vapur sürüşünü de nereden çıkarıyorsun forza 2 oynamadık mı zannediyorsun kuzenden aldım forza 2 oynuyorum şu a bile gt 4'ten tabii ki daha iyi biri yeni nesil diğer ki eski nesil. GT HD GT 4'ÜN 1080P halidir gerek sürüş dinamiği oalrak GT 4 ile aynıdır.Gran turismo 5 ise herşeyi ile ( grafik,sürüş dinamiği,fizikler ) tamamen yeni bir motor ile yapılıyor.
    GTHD GT 4 sürüs fizigi benzer DEGiL
  • Forza yı çok beyenmiştim uzun süre oynadım x box da şimdi forza 2 çıktı oyunun kalitesinden şüphem yok yanlız beklediğim anlatında notlar aldı Pgr 4 ü alırım diye düşünüyorum.Forza 2 de aklımdan geçmiyor değil ama bilmiyorum çelişki içersindeyim oyun 1 kadar iyimi yoksa sıradanmı ?
  • Oyun kesinlikle simulasyonun geldiği son noktadır şüphen olmasın arkadaşım. Forza 2'den ötesi şu anda yok.
  • Tavsiyelerinize güveniyorum forza 2 umarım pgr 4 e kadar idare eder.
  • xjunk360,
    GTHD = Gran Tourismo High Definition! GT4 in 1080p...bunu sen bir arastiriver.

Bolshoi Booze,
    Forza 1'i sevdiysen, Forza 2'yi dahada seversin. Forza 2, her yönden Forza1'in cok ilerisinde. Tek ve en gercekci surus dinamigi/fizigi vardir...bu surus dinamigini yarisci arabasina parcalar ekleyerek ve arabasina ayarlar yaparak surus dinamigi degistirebilir! Live destegi ise, simdiye kadar cikmis en kapsamli/en kolay ve en saglamidir...yaris oyunlarinda. Hasar modellemesi 5-8 degisik noktadan (Forza1) toplam 21 degisik noktaya yukseltilmistir! Her biri individuel hasar alir ve arabanin surus dinamigide ona göre degisir.
    Bence her iki oyunda alinir

Sineq,
    Pm'lestik zaten, keske herkes senin gibi oyunlara biraz daha objektif baksa

• Geymer,

Baktımki durmadan kaynak istiyosun, çünkü emin değilsin, çünkü bilmiyorsun Ben de hemen resmi açıklamayı göstereyim ve bu gereksiz tartışma bitsin.

quote:

PLAYSTATION®Store Offers Gran Turismo™ HD Concept Free for PLAYSTATION®3 Owners This Holiday Season

World's Most Popular Driving Videogame Franchise Available in Full HD*

FOSTER CITY, Calif., Dec. 22 /PRNewswire/ -- Sony Computer Entertainment America (SCEA) announced today the December 24 North American release of Gran Turismo™ HD Concept, available for free download, exclusively on the PLAYSTATION®Store (PS Store) for the PLAYSTATION®3 (PS3™) computer entertainment system. Developed by Polyphony Digital Inc., this driving game features an all-new course for players to be the first to drive a Ferrari on a PS3, as well as have the option to select a car from nine other worldwide manufacturers that include Infiniti, Lotus, Mitsubishi, Nissan and Suzuki.
    Available only for a limited time, Gran Turismo HD Concept takes full advantage of the PS3 PLAYSTATION 3 hardware performance by providing full HD 1080p* resolution and next-generation car physics ushering in a new era of racing for the gaming industry.
    "Gran Turismo HD Concept provides PS3 and automotive fans a glimpse into the future of Gran Turismo," states Kazunori Yamauchi, famed creator of the Gran Turismo franchise. "With the power of the PS3 technology, the world of Gran Turismo is refined by its full HD visual presentation and unique interactive experience, resulting in an even more realistic and true driving simulator."
    Upon downloading Gran Turismo HD Concept, PS3 users have access to the Eiger Nordwand course and can compete in Time Trial races to collect and unlock new cars. Upon unlocking the initial 10 cars, the player has access to 10 more "Tuned Cars," as well as access to a new driving mode called "Drift Trial."
    In the "Drift Trial" mode, the player can master the art of drifting and achieve ultimate control of their car. Furthermore, when connected to the
    PLAYSTATION®Network (PS Network), the player can upload their times and view the Top 10 rankings for each car and mode, as well as play and save replays
    online.

Kaynak:http://www.granturismo-hd.com/ (Daha iyi bir kaynak bulamadım, yeterlidir sanırım)

İngilizcen olduğunu tamin ederekten yine de en önemli yeri koyulaştırdım. Görüntülerle birlikte araç fizikleri de gelişti. Bi kere akıl var mantık var güzel kardeşim, sadece 1080p yapmak ile uğraşır mı adamlar? Hiç mi takip etmediniz bundan 3-4 yıl evelini? Oyun GT4'ün altyapısı kullanılarak ama geliştirmeler de yapılarak piyasaya sürüldü. Adı da Vision Gran Tursimo idi başta, Vision demelerindeki seep belli zaten. İlersi için nasıl bir vizyona sahip olduklarını gösterir nitelikte bir çalışmaydı. Hadi bu açıklamaları bi kenara bırakalım, oyuna bakalım. Bi kere oyunda drift var drift. GT4'te olmayan, yapması mümkün olamayan bir olaydı. Bu tamamen fizik olayıdır. Yukarda da dedikleri nextgen fizikten kasıt da budur zaten. Bunu çarpıtmanın, yokmuş gibi göstermenin alemi yok, komik olmayalım lütfen.

Şu vapur/gemi meselesi çok komiğime gitti, espri yapıyosun diye kabul ediyorum. Sanırım 20 saat GT4 oynamak yetmiyor işte bazılarımıza, malesef bu böyle. Şöyle benmi gibi yüzlerce saat oynansa, o zaman işin özü anlaşılır herhalde. BAhsi geçen gemi gibi kayma muhabbetinden ben nefret ederim ve öyle oyunları es kaza almışsam 5dk sonra elimden çıkarırım (örnek: corvette diye bi oyun). Bu bakımdan önereceğim bir yol var, alın bir Driving Force Pro oynayın GT4'ü. BAkın bakalım gemi mi yoksa otomobil mi kullanıyorsunuz. Gamepadi ise hiç tavsiye etmiyorum, çünkü bahsi geçen benzetme ancak gamepad ile oynandığında yapılabilecek birşey. Ben de gamepad ile ortaya çıkan sonucu sevmiyorum, sanırım direksiyon ya kötüydü ya da gamepad ile oynadın. Çünkü GT4'ün sürüş dinamiklerine ve araç fiziklerinin bir bütünü olan sonuca gemi/vapur benzetmesinin yapıldığını ilk defa senden duydum, pazar pazar güldürdün beni

Not: Hatta GT5'de bu driftin daha da iyi ayarlandığı ve daha kolay drift yapılabildiği de eklendi, söylendi, oynayanlar da yazdı. Bu da ek bilgi olsun, çünkü hakkaten ihtiyacınız var, kusura bakmayın.

Demek ki biraz daha araştırarak yazmak, oynamak ve konuşmak lazım değil mi? Herkes GT4 altyapısını birebir alarak sadece grafiklerin değiştirildiğini sanıyor, takip edilmezse haberler, böyle sanılması doğal tabiki. Hardcore simülasyon 'geymer'ı olmak yetmez ki biraderler...

Şimdi F2 konuşulsun artık, bu açılamanın üstüne hala 'kaynak göster' derseniz biraz tuhaf bir durum olur

Edit: Kaynak ekledim, unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 9 Eylül 2007; 16:57:58 >

• bende katıldım arkadaşlar en sonunda aranıza ama hala oynamak nasip olmadı forza yi. alalı belkide bir hafta oldu ama vga kablom yok diye televizyonda oynamak istemedim. hayırlısıyla yarın geliyo vga ve doya doya oynama modifiye etme ve simulasyon un keyfine doyma zamanı....!
  • Arkadaşlar Forza başlığında GT4 ile GTHD'nin farkını niye tartışıyorsunuz biraz dikkat edelim.
  • Adventure,

Yazdiklarimi okumadigini daha evelden biliyorum, hani madem bir cevap yazacaksin, bari cevap yazacagin kisinin yazdiklarini dikkatli oku!

GT4'ude - GTHD'yide direksyonla surdum ama Forza2'yle karsilastirdiginda resmen gemi surusu ve GTHD ile GT4 surus dinamiginde fark yok varsa o zaman heralde sadece Japonlar anlar.
    Sen gemi surusune gercekci surus diyorsan, konuyu kapatalim daha iyi.
    Bu gemi surusu kelimesi GT-serisi icin yeni icat edilmis bir kelime degildir, yarisci forumlarinda gezsen gemi surusu dedigin zaman akla GT4 ve GTHD geldigini bilirsin.

GT5'in son bir videosu var oyun yapimcisiyla...onu seyretmeni tavsiye ederim. Onu seyrettikten sonra eminim sende katilirsin, GT5 anca ve anca PGR4'le kiyaslanir...en azindan oyun yapimcisinin anlattiklari ve GT5 menulerini gösterdigine bakarsak.

Link burada ve yuklemen gerekiyor!
    Yamauchi'yle olan röportaj...
    http://www.gamereactor.se/nyheter/11562/GRTV%3A+Gran+Turismo+5/

Drift diyorsun...demek gercek surus dinamigi olan bir yaris oyununda drift yapamiyordun, yani GT4'de...hani GT4'deki surus dinamigi cok super ya, he he he ve simdi GTHD'de drift yapiliyor...WOW, super yaw...I'm impressed...yani surus dinamiginde gercekten cok buyuk farklar varmis, resmen devrim yapilmis

Imkanin varsa, bir zahmet Forza2'ye bir gec, bak surus dinamigi nasil olurmus... hisset!

Cok samimi bir sekilde söyluyorum. Seni, elinde next-gen bir alet olmadan ve oyunlarini yeterince oynamadan ciddiye almak inan cok zor!

Al bir Ps3 kardesim, bak ne guzel gelecegin surus dinamikleriyle gelen GTHD demosu var...yetmezmi? Birkac aya kadar GT5 Prologue gelecek, haberin yoktur belki!

ghostrecon,
    Hosgeldin F2'ye...haftada 2 Endurance'da yarisirim + MS'in duzenledigi turnuvalarda, aksamlari TR'li arkadaslarla yarisiriz bazen, Live'da görusmek uzere

• Geymer,

Yazdıklarını okuyorum, merak etme. Adam akıllı bir cevap geldim mi hemen bu kadar alıngan olmayın artık. Kaynak istedin, kaynak verdik (ve hala inat ediyorsun, kaynak verdiğim halde), şimdi de çeviriyosun lafı, dikkatini çekerim. Neyse bundan sonra GT4 ile GTHD'nin aynı olduğunu savunmazsınya, o yeter bana. GT4 iyi bir simülasyon ama mükemmel değil, drifti le bir açık yakaladığını sanıyorsun ama yanılıyorsun. Gerçeğe en yakınıydı diyorum, dikkatini çekerim. GT4'ün de bir çok eksiği vardı, ben oyunları çoğu kişinin yaptığı gibi 'En baba simülasyon' tarzında değerlendirmem pek, yapsam da geyiğine olur belki ama detay konuşmaya başlandı mı girerim detaya.

Gemi sürüşü falan, bunlar komik iddialar. Gezdiğin forumlardaki insanlar da senin kafandaysa onu bilemem. Ama oyunu test eden Christian Loeb aynı görüşte olmayacak ki geçer not vermiş, aynı şekilde birçok DTM ve F1 yarışlarında da odalar da GT4 oyunu mevcuttur, pilotların sanal da olsa alıştırma yapması için. Ha ama sen ve gezdiğin forumdakiler Christian Loeb ve bilimum profesyonelden daha iyi biliyorsanız bu işi, onu bilemem tabiki.

Şu nextgen konsola sahip olmadığım için beni ciddiye alıp almaman kusura bakma ama umurumda olan birşey değil. Bak bakalım foruma, 2 tanesine sahip olup da yaptığım yorumların 10'da 1'ini yapamayanlara. Farkı daha iyi görürsün. Kaldı ki GTHD ve GT4'den açıldı konu, attığım bu son mesajlarda F2'ye herhangi bir ithamım da yok, konuyu konsol sahibi olmaya çekip işi bulandırma istersen. Her iki konsola da sahibim diyerek yalan da söyleyebilirdim, o zaman söylediklerim sanırım daha değerli olurdu ama biz de böyle yalan dolan yok. Madem nextgen konsolu olmayan insanın sözünü ciddiye almazsın, eyvallah, ne diyelim, o zaman hiç kusura bakma 20 saat GT4 oynayan insanın da GT4 hakkındaki görüşlerini ben ciddiye alamam, yüzlerce saat oynamış benim gibi adamlar da alamaz.. Anlatabiliyorum di mi? GT4 ile GTHD arasında grafikten başka fark var mı, gösterin dedin, biz de gösterdik. Kabullenemiyorsan bari üsteleme lütfen.

Proloque'un ve GT serilerinin takibini çok uzun zamandır yapan birisiyim, elbette biliyorum neyin ne zaman çıkacağını.

Son olarak, GT5 menüleriyle oyun değerlendirdiğini hesaba katar ve GT gibi bir simülasyonu F2 ile değil de PGR4 gibi bir yarı arcade ile karşılaştırdığını da düşünürsek, geriye pek birşey konuşmaya gerek kaldığını sanmıyorum.. Zaten hem oynamadan yorum yapmayın deyip, ardndan da tek bir röpotaj videosu ile 'GT5 anca PGR4 ile yarışabilir' demek arasındaki çelişkiyi kelimelerle ifade etmem mümkün değil.

Uzamasın lütfen artık, GT4-GTHD karşılaştırması hakkında, kaynağı ile yeterince tatminkar bir cevap verdim, bundan sonrası polemiğe girer, girmesin...

• bu younun orjinalini nerden temin edebilirm ?
  • www.play-asia.com sitesi oyun + 3,8 dolar posta ücretiyle aşağı yukarı 10 günde kapına geliyor.

Bu arada oyunda yaptığım bir araç bugün yarım saat filan uğraştım bununla

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 9 Eylül 2007; 20:30:43 >

• bu oyun galiba xbox için grafikler çok güzel gözüküyor,ps3 te böyle grafiklere sahip bir yarış oyunu varmı acaba?
  • Yuh yuh GT HD ye gemi sürüsü, GT5pye PGR fizigiyle benzer, GTHD GT4 fizik benzer, hepsi sacmalamaca helal olsun size
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

www.play-asia.com sitesi oyun + 3,8 dolar posta ücretiyle aşağı yukarı 10 günde kapına geliyor.

Bu arada oyunda yaptığım bir araç bugün yarım saat filan uğraştım bununla

Kanka arabayı ne güzel yapmışsın.Sonra da vurmuşsun (sol ön tampon)
    Bu arada career'iniz ne durumda?
    Benim career %46 da ve level 33'deyim 1.250.000$ var bankada.Bir de bu nürnburging sadece endurance yarışlarındamı?
    Beyler yapmayın etmeyin ne lüzumu var gthd-gt4 muhabbetine şimdi.

• Valla sorma resimdeki pistte güneş yazının olmadığı tarafa vurduğu için piste ters dönüp gitmeye başladım haliyle kaza çıkacak ortaya

Valla ben de Genelde hep eski yarışları oynayıp tüm satın aldığım araçları tam modifiye ediyorum. 7-8 Tane dibina kadar modifiye ettiğim araba var.
    Bazları U999 bazıları ise S' sınıfında kalmış.

Bu arada ben Shelby Mustang'i bi türlü açamıyorum ne yapınca açılıyor acaba?

Resimlerdeki eksiklik giderilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 10 Eylül 2007; 1:17:43 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.