Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ysfclk

ben şimdiden hediyeyi alsam ii olur bu oyunda ustume tanımam...1 2 gune kadar ceker gonderirim kral zamanlardan

Mühim olan yarışmak ama ne olursa olsun eğleneceğimiz kesinPROVİNG deki pisti çıkaramadım(hatırlayamadım şimdi)ama MUGELLO iyi pisttir severim dün 30 lap attım uzununda1 haftadır oynamıyordum ama ENDURANCE yarışı ile dalış yaptım ve çok zevkli geldi.
    NOT:I LOVE THİS GAME, FALAN YANİİ

• abi tur zamanı yazıyorsak zorluğun champion olması neyi değişrtirecek ben onu anlamadım
  • Herkes farklı zorluklarda oynayabilir. onu engellemek için ; fakat bunu bilemeyiz. Herkes istediği zorluğu seçsin.Nasıl olsa daha ilk metrelerde farkı koyacaksınız arabalara
  • E iyide zorluk seçmenin bir önemi yok çünkü en basit yarışlar bunlar.Herkes de son yarışları açmamış olabilir bu da göz önünde bulundurulmuş.Fakat kimseden zaman gelmemiş dahaBen de öyle normal "ENDURANCE" yarışların yanında bir kaç defa denedim "U999" SKYLİNE ile.Sadece 2 tur olduğu için ısınamıyorum ve kaza felan yapınca restart et bekle felan ama 1.02 felan gibi bir şeyler olur kasmadan üstelik(malum araba bomba)Eğer sakıncası yoksa, ki bence yok çünkü hem rakipler çok hafif hemde araba konusunda serbestiz.Oyun belirli pistte serbest bir araba ile yapılabilecek en iyi skoru yapmaksa free run modunda yapmamızın sakıncası olurmu?(Bunlar ilk yarışlar olduğu için)

• valla dusunce guzel sadece...adam akıllı bir plan yapılsa daha ii olur..bir pist ve de bir sınıf belirlensin herkes modifiyesini sınıf dısna cıkmadan yapsın sonra gelen derecelere gore degerlendirme yapılsın en iisi bu bence....
  • HaklısınÇünkü bazı arabalar süper olabiliyor ve bilemeyebiliyoruz biz.Belirli sabit bir araba olması iyi olur ama bu daha ilk adım yani müşteri çekmek amaçlı yapılmış bir olay
  • @kurt85 benim açtığım o topic korayg nin yaptiklarını bide xbox bölümünde olması durumunda yaşananları anlatmak için açtim
    başlık silinince yenisini açip açikladım yanlış anlama olmasın diye ama oda silindi. yani ben çok memnunum x360 tan
  • Benim birşeyi yalnış anladığım yokda ne demek istedin sen şimdiAnlamadım vallahi360'ını güle güle kullan.Nerede oyun orada ben yemişim konsolunu yani isterse kırk kere bozulsun faketmez şams işi bu
  • benim dün gece açtiğim o topicte anlatmak istediklerimin hepsi sallamaydı asıl amacım korayg nin yaptiği davranış xbox bölümünde yapildiğinda oluşacak tepkileri görmekti. yoksa o oyunlar hakkında yazdıklarım sallamaydı. daha sonradan bunu yadım ama silindi
  • OKLakin ben, dün açtığın konuyu görmedim.Sen zamanonda FORZAYA bu topicde hattaçöp demiştin ona ithafen yazmıştım yukarıdaki(oynamadan çöpe atmamak lazımmış)lafını
  • ha ama şunuda söliyim gt hd ile forza arasında harbi fark var kanka ama forzada sağlam oyun.
  • Zaten iş grafiğe varana kadar çok oyun gelip geçer.Önemli olan xbox360'da, eskiden alışık olduğumuz gran turismo konseptinde oyun oynamak ve bu da FORZA da var sadece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Zaten iş grafiğe varana kadar çok oyun gelip geçer.Önemli olan xbox360'da, eskiden alışık olduğumuz gran turismo konseptinde oyun oynamak ve bu da FORZA da var sadece.

haklısın dostum

sonuç: hiç bir konsol için ön yargılı olmayın arkadaşlar bu ps3 içinde geçerli x360 içinde geçerli=== öz eleştiri (sizde deneyin)

• free run da MAPLE VALLEY RACEWAY 4.83 KM olan pistte bu dereceyi, yaptım (limitlerri zorlarken acayip spin attım son hali ortada )yaptım arabam Asınıfı yarış içi degil ama bence en mantıklı bu sekilde olabilir ornek die gonderdim ... pek ilgi yok ama olsa ii olur aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfclk -- 20 Eylül 2007; 16:24:24 >

• Eee peki resim ve skor nerede kardeş?
  • dur calışıyom dosya buyuk vs diyor
  • elimde aynı pisste guzel bir zaman daha var rakip cıkarsa degerlendiririm ama sanmıyorum pek ilgi olacagını millet halo ogluna dadandı galiba (zamanlarda cekiş sistemi kapalıdır TCS YOK ABS VAR . BU DA AYRI BİR ZORLUK TABİ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfclk -- 20 Eylül 2007; 17:00:55 >
  • Merhaba, yeni Forza oyuncusuyum. Talep olursa burada hotlap challenge yapabiliriz. Araç sınıfı ve pisti söyleyip bir hafta boyunca skorları post edebiliriz.

Veya doğrudan Turn10'in sitesindeki Hotlap challenge'ı da takip edebiliriz.
  • ysfclk: Kamerayla çektiğiniz fotoğrafları Paint Programında tekrar açıp kaydet deyin. Bu sayede kapladığı yer çok düşecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

ysfclk: Kamerayla çektiğiniz fotoğrafları Paint Programında tekrar açıp kaydet deyin. Bu sayede kapladığı yer çok düşecek.

evet o sekilde yaptım 3 adet resim koydum

A841 CLASS MAPLE VALLEY RACEWAY 4.83 km lik pistte 1.40.557 (TCS kapalı ABS acık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfclk -- 20 Eylül 2007; 19:54:02 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.