Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araba Pazarından kasıt Auction House. Silver üyelik var ise buraya giremiyorsunuz. Oyun Auction House'u multiplayer'ın bir parçası olarak görüyor ve silver üye multiplayer hizmetinden yararlanamaz mantığıyla açık arttırma usulü araba alımını engelliyor.
  • Hay allah yaa.Live kullanmıyordum ve sadece AUCTİON HOUSE'dan araba almak için 1 alık hakkımı kullanmıştım ve bitti.Yeni bir profil açıp 1 aylık gold üyelik alsam(otomatik veriyorya hani o işte)FORZA ve diğer tüm oyunların kayıtları felan şu anda kullandığım profilde kalıyor öyle değilmi?Yani yeni profil açıp AUCTİON HOUSE'a girsem hiç param yok gibi davranır galiba.Eski günlerdeki gibi KREDİ KART'ımın numarasını vermek istemiyorum şu anda kullandığımı gold'a çevirmek için.Zaten live kullanmıyorum sadece FORZA'da araba almak için olmaz
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgod -- 27 Aralık 2007; 14:53:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Ya aslında gönüllü olarak indiren birinden kendine kopyalayabilirsin; ama fazla çetrefilli olur.
    Ek paketle gelen araç olduğu için o aracın orjinalinin sende olması gerekebilir; ama Forza 2 üzerinden satış olsa bile.

Forza 2 açık artırma araçlar var Xbox Live'da. Kazanırsan Forza 2'deki paralarınla alıyorsun.

evet bencede oyle olur çok saçma yoksa ben alayım bilerek satışa çıkarayım 4-5 arabayıda millet alsın bedavaya hayatta olmaz ole birsey ben simdi alacam 1600 ms point 800 sensible soccer için 400 de buna verilir artık bapalm 19.95 gitti :)
  • Bu konuyu da tecrübe etmiş biri olarak kesin cevabı vereyim:)

Bende limited edition var. Limited Edition'da 3 tane ekstra araba var. Ben bunlardan birini normal edition olan arkadaşa hediye etmek istedim oyun bunu reddetti. Bir de Auction House'da 3 arabayı arattık aynı anda, ben satılık ilanlarını görürken arkadaşta boş gözüküyordu. Bu olay için önce araçları download etmeniz gerekiyor. Auction house'dan başkası satarak veya hediye ederek alamıyorsunuz.
  • bu durumda arabalarin bulundugu update dosyasini malum kaynaklardan elde etmek belki de en dogrusu.
    ama malum kaynaklarda koca oyunlar oluyor da bu tip update'ler yok malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaddarjoker

Bu konuyu da tecrübe etmiş biri olarak kesin cevabı vereyim:)

Bende limited edition var. Limited Edition'da 3 tane ekstra araba var. Ben bunlardan birini normal edition olan arkadaşa hediye etmek istedim oyun bunu reddetti. Bir de Auction House'da 3 arabayı arattık aynı anda, ben satılık ilanlarını görürken arkadaşta boş gözüküyordu. Bu olay için önce araçları download etmeniz gerekiyor. Auction house'dan başkası satarak veya hediye ederek alamıyorsunuz.

Nokta olmuş soruya harbiden :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaddarjoker

Bu konuyu da tecrübe etmiş biri olarak kesin cevabı vereyim:)

Bahsettiğiniz 3 arabanın modellerini yazarmısınız?
  • Tabii, oyunun içinden özel bir kart çıktı. Onu kazıyıp redeem code bölümüne şifreyi girince aşağıdaki arabaları indirdim. Eğer bu kodu girmemişseniz benim bildigim kadarıyla bu araçları göremezsiniz. Forza Motorsport Limited Edition ile gelen 3 ekstra araç:

* 2003 Ferrari Challenge Stradale
    * 2006 Ford Saleen Mustang S281 E
    * 2006 Subaru Impreza S204

Yukarıda söylediğim ek araba paketleri için de geçerli. Download etmemişseniz yeni arabaları görmüyorsunuz bile.
  • Challenge'ı sürmek istiyorum, yok mudur bu aracı indirmenin yolu ya :)
  • Hediye vereyim sana aksama sureriz beraber
  • mutlaka diskten bi sekilde elde edip kopyalamak mumkun oluyordur ama nasil...
  • Xbox360'ın harddiskinde bitiyor herşey. Harddiskin kabını açarak Sata ile bilgisayara bağlayınca Xplorer360 programıyla içini görebiliyoruz.
    Herşeyi bilgisayara alabiliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Xbox360'ın harddiskinde bitiyor herşey. Harddiskin kabını açarak Sata ile bilgisayara bağlayınca Xplorer360 programıyla içini görebiliyoruz.
    Herşeyi bilgisayara alabiliyoruz.

artık onada bi çözüm bulmuş diyordu fatih abi işe yaramıyomuş yani
  • zannetmem , çözüm bulmaları için harddiski ve dosya sistemini full değiştirmeleri lazım;
    120GB harddisk için başka bir program kullanmak gerekiyor. Belki o yüzden açamamıştır.
  • Arabanın dışına carbonfiber painting yapanlar var. Bunların nasıl yapıldığını bilen var mı?
  • bu oyun nie bukadar güzel ya :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Arabanın dışına carbonfiber painting yapanlar var. Bunların nasıl yapıldığını bilen var mı?

Youtube videolarında mutlaka vardır. Genelde Japonlar çok iyi modifiyeler yapıyor.
  • Arkadaslar,
    Su siralar Forza2'de Turkiye'li yariscilar bayag bir cogaldi, aksamlari 20-21'den sonra bulusuyoruz cogunlukla ve zevkli yarislar yapiyoruz. Aramiza katilmak isteyenler bana mesaj atabilirler. Gamertagim: TK CSB
    Pistlerde görusmek uzere
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.